• Nog geen evenementen in Meeuwen-Gruitrode
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Botsing tussen auto en lijnbus

Dinsdag 17 oktober 2017
In Bree, op de Gerkenberg, raakten vandaag een auto en een bus van De Lijn in een aanrijding betrokken. De bus vervoerde scholieren. Het ongeval beperkte zich tot blikschade.

Louis Vliegen overleden

Dinsdag 17 oktober 2017
Gisteren is in Leuven de uit Meeuwen afkomstige Louis Vliegen overleden, de echtgenoot van Lisette Stinkens. Hij was 85 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (12 uur) plaats in aula Eikenveld in Winksele-Delle (Herent).

Martha Wouters overleden

Dinsdag 17 oktober 2017
Martha Wouters overleden
In Meeuwen is de uit Houthalen afkomstige Martha Wouters overleden, de weduwe van Jef Heylen. Zij was 86 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Vrijdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Eksel waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters in Eksel.

Zijn beste jaren

Dinsdag 17 oktober 2017
Uit het popgeschiedenisboek
Zijn beste jaren
Rond deze tijd in 1973 stond singer-songwriter Kevin Johnson hoog in de Australische hitparade met ‘Rock ’n’ Roll I Gave You The Best Years Of My Life’. Als je de song kent, is het waarschijnlijk in de versie van The Cats, hier een grote hit in 1974 en maar één van de tientallen covers. Leer hier de achtergrond van het autobiografische nummer kennen.

Johan Dreesen assistent-trainer

Maandag 16 oktober 2017
Johan Dreesen van vierde provincialer Ellikom wordt assistent-trainer van tweede provincialer RC Reppel.

Win een dvd!

Maandag 16 oktober 2017
Win een dvd!
De aangekondigde sluiting van de Olmense Zoo door minister Weyts schokt veel mensen die er al eens op bezoek waren. Reden voor Stijn Lodewijks om er zijn wekelijkse cartoon aan te wijden. Klaarblijkelijk moet de beer in de kooi naar een ander verblijf en heeft hij daar geen zin in. En zien we links minister Weyts zelf niet?
Wat is diens reactie als hij de beer hoort grommen? Mail uw tekst vóór vrijdagavond naar wineendvd[!]gmail.com en misschien wordt u wel de winnaar!

En wie won de dvd?

Maandag 16 oktober 2017
En wie won de dvd?
Het is Erik Thaens. Hij had een originele reactie in petto voor de man die in de auto zijn gsm gebruikte en vervolgens tegen een boom reed. Gefeliciteerd, Erik! Straks plaatsen we een nieuwe opgave.

Ongeval met blikschade

Maandag 16 oktober 2017
Op een parking aan de Nijverheidslaan in Dilsen is vanmorgen rond 9 uur een 23-jarige uit Opglabbeek tegen het geparkeerde voertuig van B.D. (37) uit Meeuwen gereden.  Er is alleen blikschade.

'Ieders Stem Telt'

Maandag 16 oktober 2017
Samenlevingsopbouw RIMO Limburg lanceert, samen met tal van andere partners, de campagne ‘Ieders Stem Telt’: een project waarmee men van de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting een belangrijk thema wil maken bij de lokale verkiezingen van 2018. Met deze recepten voor structurele armoedebestrijding vanuit kwetsbare mensen zal RIMO in het voorjaar van 2018 in dialoog treden met lokale politieke partijen.
Vorig jaar ontving de Federale Overheidsdienst (FOD) Economie 977 meldingen over abonnementsvalkuilen: consumenten gaan in op een onschuldig en aanlokkelijk aanbod, maar hebben op een verdoken manier een ongewenst abonnement aan hun been. In ongeveer 1 op 5 gevallen betaalde de consument voor het ongewenste abonnement en dat voor een gemiddeld bedrag van 60 euro. Daarom organiseerde de FOD Economie een bewustmakingscampagne en zette zelf een eenvoudige abonnementsvalkuil op waarbij 118 (…) Het hele nieuwsbericht