• Nog geen evenementen in Meeuwen-Gruitrode
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Pier Nies overleden

Dinsdag 19 juni 2018
Pier Nies overleden
In Meeuwen is zondag Pier Nies overleden, de weduwnaar van Roza Verheyen. Hij was 60 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Vrijdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Molenbeersel waarna gelegenheid tot groeten in uitvaartcentrum Bussels in Neeroeteren.

Dirk Leeters overleden

Dinsdag 19 juni 2018
Dirk Leeters overleden
Gisteren is Dirk Leeters overleden. Hij was 48 jaar. Het afscheid vindt in beperkte familiekring plaats. Begroetingsmoment: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen.
WK voetbal: België wint met 3-0
België heeft zijn eerste wedstrijd op het WK voetbal in Rusland met 3-0 gewonnen, na doelpunten van Dries Mertens en Romelu Lukaku (2). De doelpunten tegen Panama vielen alle in de tweede helft.
Grensgevallen
UPDATE De Nederlandse politie heeft vandaag een 34-jarige man uit Heerlen onder arrest geplaatst. Die reed vanmorgen rond 4u in de buurt van Pinkpop in het Nederlands-Limburgse Landgraaf met een bestelwagen al dan niet opzettelijk in een groep voetgangers. Daarbij werd één persoon gedood, drie anderen werden zwaargewond.  De chauffeur van de bestelwagen pleegde vluchtmisdrijf maar meldde zich in de voormiddag bij de politie. De slachtoffers komen uit Heerlen en Landgraaf. Het motief van de chauffeur is nog niet bekend.

Vluchtelingen in Valencia

Zondag 17 juni 2018
Vluchtelingen in Valencia
Je zal maar vluchteling zijn in Valencia... Een cartoon van Fobie.
De vakantie staat voor de deur en dat is ook een periode dat inbrekers op de loer liggen. Als je op vakantie gaat, kan je bij de lokale politie afwezigheidstoezicht aanvragen. Naast de maatregelen die je zelf treft, houden politie-inspecteurs dan extra toezicht en maken ze een rondgang aan je woning. Dit toezicht kan je ook aanvragen als je omwille van een andere reden een langere periode niet thuis bent, bij bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. 
Quad tegen boom: bestuurder gewond
Op Breekiezel in Gruitrode is gisterenavond rond 17 uur een quad tegen een boom gebotst. Bestuurder Tom G. (38) uit Meeuwen-Gruitrode liep daarbij lichte verwondingen op.

Zo klein, zo hulpeloos

Zondag 17 juni 2018
Zo klein, zo hulpeloos
Een vertederende foto van een héél jong, hulpeloos egeltje dat in het Natuurhulpcentrum wordt opgevangen. "De laatste dagen krijgen we geregeld jonge egeltjes over de vloer," zeggen ze daar. "Meestal worden hun nesten verstoord door werkzaamheden. De afgelopen dagen hadden er heel wat jonge egels onze hulp nodig. Moeder egel werpt haar jongen normaal gezien in een veilig nest onder een hoop takken, een stapel hout of een oud tuinhuis. Tijdens opruimingswerken worden nesten echter verstoord (…) Het hele nieuwsbericht

Expo 'Dit zien wij'

Zaterdag 16 juni 2018
Expo 'Dit zien wij'
In het Casino van Beringen werd gisterenavond de Expo 'Dit Zien Wij' geopend. In die expo worden 44 foto’s uit de Eerste Wereldoorlog geconfronteerd met 44 hedendaagse foto’s van bijzondere plekken in Limburg. Indrukwekkende foto’s op groot formaat elk met hun verhaal. 44 oude verhalen en 44 nieuwe verhalen ingesproken door Vik Dewachter, Herman Dewinné en Friedle Lesage. In de expo ontdek je ook het verhaal achter de Duitse negatieven: een bijzondere collectie van haarscherpe (…) Het hele nieuwsbericht

Banken 's nachts op slot

Vrijdag 15 juni 2018
Bankkantoren waarin zich geldautomaten bevinden, zullen de komende tijd 's nachts, vanaf 23 uur, worden afgesloten. Dat is beslist na een reeks van plofkraken, verspreid over het land. Concreet zullen de kantoren van KBC, ING, BNP Paribas Fortis, Belfius en bpost 's nachts afgesloten worden. Wie 's nachts geld wil afhalen, zal dat moeten doen bij automaten die zich buiten het gebouw bevinden.
06/06
Proficiat tante koekepan! Belgisch Kampioen schapendrijven! Gruitrode mag fier zijn! Fam klepkes!
Lisette govers
02/06
Voor mijn jarige zus, hieperdepiep hoera. Gelukkig verjaardag. Van Elly en de Sus.
Elly Neerpelt
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Meeuwen-Gruitrode
Aangeboden
Diepvrieskast Gsm
Te koop
Te koop
  1. Nicola Philippaerts wint in Portugal
  2. Quad tegen boom: bestuurder gewond
  3. Dirk Leeters overleden