Het overige nieuws

Mieke Gacoms overleden

Zaterdag 28 april 2012
Tongeren - Mieke Gacoms overledenMaandag is Mieke Gacoms overleden. Ze was 59 jaar. Volgens haar wens heeft de uitvaart in intieme kring plaatsgevonden.
Tongeren - Met de groeten uit het NatuurhulpcentrumZoomIn het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek werden afgelopen week 113 kameleons uit Burundi opgevangen die in beslag waren genomen op doorreis naar een particulier in Tsjechië. De kameleon op de foto - vindt u zijn oogje? - is er één van. Een kameleon is een prachtig dier. Wie de pagina bij Wikipedia leest vraagt zich op den duur af of er wel twee dezelfde zijn... (Foto Natuurhulpcentrum)

Yvette Van Caudenberg overleden

Woensdag 25 april 2012
Tongeren - Yvette Van Caudenberg overledenVrijdag is Yvette van Caudenberg overleden, de echtgenote van Jean- Pierre Stas. Ze was 64 jaar. Vrijdag wordt ze gecremeerd, na een gebedsdienst in de Basiliek. Donderdag om 19 uur is er daar een avondwake.

Anna Saren overleden

Woensdag 25 april 2012
Tongeren - Anna Saren overledenZaterdag is Anna Saren overleden, de weduwe van Willem Cunen. Ze was 89 jaar. Vrijdag wordt ze gecremeerd, na een rouwmis (om 12 uur) in de Basiliek. Donderdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Alberte Smeysters overleden

Dinsdag 24 april 2012
Tongeren - Alberte Smeysters overledenVrijdag is Alberte Smeysters overleden, de echtgenote van Olivier Fagard. Ze was 89 jaar. Donderdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Vreren. Woensdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Anna Schog overleden

Dinsdag 24 april 2012
Tongeren - Anna Schog overledenZondag is Anna Schog overleden, de weduwe van Georges Haling. Ze was 87 jaar. Donderdag wordt ze gecremeerd, na een uitvaartliturgie (om 10 uur) in het crematorium in Hasselt.

Christel Slechten overleden

Zaterdag 21 april 2012
Tongeren - Christel Slechten overledenWoensdag is Christel Slechten overleden, de echtgenote van Janie Panagiotopoulus. Ze was 44 jaar. De afscheidsdienst zal in alle intimiteit plaatsvinden. Woensdag om 19 uur is er een gebedswake in de basiliek.

Vic Martens overleden

Zaterdag 21 april 2012
Tongeren - Vic Martens overledenWoensdag is Vic Martens overleden, de weduwnaar van Leontine Poorters en echtgenoot van Mia Nicolaes. Hij was 84 jaar. Woensdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de basiliek. DInsdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Leon Valkeners overleden

Woensdag 18 april 2012
Tongeren - Leon Valkeners overledenDinsdag is Leon Valkeners overleden, de weduwnaar van Gerdy Vansichen. Hij was 79 jaar. Zaterdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de basiliek.

Jef Gielen overleden

Woensdag 18 april 2012
Tongeren - Jef Gielen overledenZaterdag is Jef Gielen overleden, de echtgenoot van Ymelda Schils. Hij was 85 jaar. Zaterdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Overrepen. Vrijdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Musica zoekt vrijwilligers

Dinsdag 17 april 2012
Musica is een impulscentrum voor muziek en organiseert vanuit Neerpelt vernieuwende culturele initiatieven voor jong en oud, zowel voor professionele muzikanten als liefhebbers. Voor projecten zoals Dag Oude Muziek, Samhain en Awakening Woods is Musica op zoek naar vrijwilligers. Tot het takenpakket behoren o.a.  tickets controleren, bezoekers wegwijs maken, zaalbewaking, logistieke ondersteuning, enz. Hebt u zin om mee te werken aan de culturele evenementen van Musica? Meld u dan aan via info[!]musica.be of via het inschrijvingsfomulier.

Jeanne Menten overleden

Donderdag 12 april 2012
Tongeren - Jeanne Menten overledenMaandag is Jeanne Menten overleden, de weduwe van Jean Menten. Ze was 81 jaar. Zaterdag wordt ze begraven na een rouwmis (om 10.30 uur) in de basiliek.Vrijdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Christine Senden overleden

Donderdag 12 april 2012
Tongeren - Christine Senden overledenMaandag is Christine Senden overleden, de weduwe van Martin Vroonen. Ze was 90 jaar. Zaterdag wordt ze gecremeerd na een rouwmis (om 12.30 uur) in de basiliek.

Maak er een mooie Pasen van

Zondag 8 april 2012
Tongeren - Maak er een mooie Pasen vanZoomRedactie en medewerkers van de Internetgazet wensen iedereen een mooie Pasen!

Jean-Paul Arckens overleden

Zaterdag 7 april 2012
Tongeren - Jean-Paul Arckens overledenDinsdag is Jean-Paul Arckens overleden. Hij was 63 jaar. Woensdag wordt hij gecremeerd na een gebedsdienst (om 10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Gillis. Dinsdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Roger Wijnants overleden

Donderdag 5 april 2012
Tongeren - Roger Wijnants overledenZondag is Roger Wijnants overleden, de echtgenoot van Agnès Küpper. Hij was 77 jaar. Zaterdag wordt hij gecremeerd, na een gebedsdienst (om 10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Jan. Vrijdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Morgen Jeugdolympiade in Lommel

Woensdag 4 april 2012
Tongeren - Morgen Jeugdolympiade in LommelMede omdat 2012 een olympisch jaar is, organiseerde Bloso van begin januari tot eind maart in samenwerking met honderden scholen, sportclubs en gemeentelijke sportdiensten de eerste fase van de Jeugdolympiade. Elke deelnemer maakte in deze eerste fase kans op een bronzen medaille in één of in meerdere van deze 10 sporttakken: atletiek, badminton, basketbal, gymnastiek, handbal, tennis, voetbal, volleybal, wielrennen en zwemmen.
Vanaf deze maand kunnen deelnemers bovendien het (…) Het hele nieuwsbericht
Limburg zet in mei een provinciaal gecoördineerde verkeersactie op om motorrijders te controleren en te sensibiliseren voor meer verkeersveiligheid. Er zullen ook gratis screenings van de motoren georganiseerd worden. Concreet hebben de Limburgse politiezones afgesproken dat ze de controles van motorrijders zullen opdrijven. Waar aanvankelijk preventieve waarschuwingen en tips zullen worden gegeven, zal er bij vaststelling van inbreuken tegen de verkeerswet ook repressief opgetreden (…) Het hele nieuwsbericht

Henri Lenaers overleden

Maandag 2 april 2012
Tongeren - Henri Lenaers overledenVrijdag is Henri Lenaers overleden, de echtgenoot van Melanie Janssen. Hij was 87 jaar. Woensdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Sint-Jan. Dinsdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Finneke Wathiong overleden

Maandag 2 april 2012
Tongeren - Finneke Wathiong overledenDonderdag is Finneke Wathiong overleden, de weduwe van Remy Jacobs. Ze was 76 jaar. De afscheidsdienst zal in alle intimiteit plaatsvinden. 
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen