Het overige nieuws

Geen spoor

Vrijdag 15 december 2017
Uit het popgeschiedenisboek
Geen spoor
Vandaag is het 73 jaar geleden dat Glenn Miller spoorloos verdween. Hij was op weg van Londen naar Parijs toen zijn vliegtuig bij slecht weer in het Kanaal stortte. Nooit werd de orkestleider teruggevonden, wat tot allerlei speculaties leidde. Lees er hier alles over.

Louis Vangenechten overleden

Donderdag 14 december 2017
Louis Vangenechten overleden
Gisteren is Louis Vangenechten overleden, de echtgenoot van Marcella Cuypers. Hij was 86 jaar. De uitvaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk in Hechtel. Maandag (19 uur) is er een avondwake in aula 't Sant waarna gelegenheid topt groeten.

Gecoverd op straat

Donderdag 14 december 2017
Uit het popgeschiedenisboek
Gecoverd op straat
Vandaag wordt Mike Scott 59. Hij is de frontman van The Waterboys, maar heeft ook twee sterke solo-cd’s afgeleverd. Over die producties krijgen we hier tekst en uitleg. In een van zijn songs vertelt hij hoe hij hoort dat straatmuzikanten hem coveren. Dan heb je het eigenlijk toch ver geschopt, niet?

Win een dvd - of een boek!

Woensdag 13 december 2017
Win een dvd - of een boek!
Het jaareinde nadert en dus is het weer kopen geblazen. Reden voor cartoonist Stijn Lodewijks om daar een mooie cartoon rond te maken. Maar één tekstballonnetje is leeg! U kunt een dvd of een boek winnen als u de vrouw een uitspraak in de mond legt die nét iets beter is dan die van de andere inzenders! Mail uw tekstje voor zaterdagavond naar wineendvd[!]gmail.com, en in het weekend hoort u of u gewonnen hebt.

Wie won de dvd?

Woensdag 13 december 2017
Wie won de dvd?
Het is Hilde Meerts. Ze had bijgaande verrassende repliek voor de getormenteerde kerstboomopzetter in petto. Met onze excuses voor de vertraging - we startten deze week de Internetgazet-editie Bocholt op, en daar kroop tijd in.
Dadelijk een nieuwe opgave!

Jeanne Scrayen overleden

Woensdag 13 december 2017
Jeanne Scrayen overleden
Maandag is Jeanne Schrayen overleden, de echtgenote van Antoine Reymen. Zij was 76 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: vrijdag (19-19.30 uur).
2

De vergeten gitarist

Woensdag 13 december 2017
Uit het popgeschiedenisboek
De vergeten gitarist
Vandaag viert Jeff Baxter zijn 69ste verjaardag. Als sessiemuzikant speelt hij mee op platen van diverse artiesten, van Eric Clapton en Dolly Parton tot Donna Summer. Een tijdlang was hij lid van The Doobie Brothers. Lees hier dat hij echter ook een van de oprichters was van Steely Dan, nu meestal gezien als het duo Donald Fagen en Walter Becker, maar oorspronkelijk een zeskoppige band met veel inbreng van onze jarige van vandaag. Zo zou je hem de vergeten gitarist kunnen noemen.

Vuilniszakken nog niet afgehaald?

Dinsdag 12 december 2017
Heb je je tegoed aan gratis huisvuilzakken voor 2017 nog niet afgehaald? Dan kan je dat nog doen bij het onthaal van het gemeentehuis tot 31 december. Nadien vervalt het gratis tegoed.
De raad van bestuur van Voka – Kamer van Koophandel Limburg keurde zopas het beleidsplan voor 2018 goed. Een belangrijke nieuwigheid is dat Voka – Kamer van Koophandel Limburg in 2018 ook in Noord-Limburg ‘fysiek’ gaat aanwezig zijn. De exacte timing en locatie dienen nog bepaald te worden.
2

Richard Martens overleden

Dinsdag 12 december 2017
Richard Martens overleden
Gisteren is Richard Martens overleden. Hij was 58 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroetingsmoment: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.
2
12/11
proficiat aan het 11/11/11 comitee met het goede resultaat voor de ontbijtpakketten , het was weer super.
francis labat
03/11
Proficiat met jullie 50e huwelijksverjaardag! Ik hoop dat dit over meester Jean Claes van de basisschool van Lutlommel van vroeger gaat en dat ik juist ben, want ik las dit op de felicitaties van Lommel. Een oud-leerling
Conny Van Otterdijk
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hechtel-Eksel
  1. Richard Martens overleden
  2. Wat met de vuilniszakken?
  3. Jeanne Scrayen overleden