Het overige nieuws

Smiley (34)

Woensdag 1 april 2015
Smiley (34)
Vers uit de oven: de smiley-kaastaart van Rita Schuurmans. 
Reageer

Aprilse grillen

Woensdag 1 april 2015
Uit het popgeschiedenisboek


Het is maar dat u weet aan welke maand we beginnen. Wrede dagen met grijze luchten en aanhoudend regen. Dat is althans de voorspelling van Deep Purple in het nummer "April". Die Britse hardrockband werd genoemd naar het lievelingsliedje van de oma van gitarist Ritchie Blackmore. Al in de jaren dertig geschreven, raakte de song "Deep Purple" vooral bekend in de sixtiesversie van Nino Tempo en – ja, hoor – April Stevens. En dat is geen aprilgrap. Kijk hier maar!
Reageer
Zaterdag worden in Limburg zes volwassenen gedoopt tijdens de Paaswake. Eén van hen wordt gedoopt in de parochiekerk van Overpelt-Lindel. Hij zal ook het Vormsel ontvangen en zijn eerste communie doen. Dit jaar worden in ons land 181 volwassenen gedoopt waarvan 33 in Vlaanderen.
Reageer
Sportkicks Noord-Limburg op 9 april
Op 9 april is er Sportkicks Noord-Limburg in het gemeentelijk sportcentrum in Eksel. Sportkicks is een jaarlijks terugkerend sportevenement voor jongeren vanaf geboortejaar 2008. Zij kunnen een hele dag lang kennismaken met een 30-tal sporten, van aerobic en freestyle dance over streetsoccer en golf tot schieten met kruisboog, handboog of geweer. Sportkicks Noord-Limburg wordt georganiseerd door de sportdiensten van Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Neerpelt en Overpelt in samenwerking met de (…) Het hele nieuwsbericht
Reageer

Met de billen bloot

Dinsdag 31 maart 2015


Hij droeg wel eens een bloemenhoed op zijn lange blonde lokken. En voor de affiche van een concertreeks in Parijs liet hij zich met de billen bloot fotograferen, wat hem een proces opleverde. Ondertussen scoorde hij in de tweede helft van de sixties wel drie successen op een rij. Eerst met ‘La Poupeé Qui Fait Non’, daarna met ‘Love Me Please Love Me’ en tot slot met ‘Ta, Ta, Ta, Ta’, op deze dag in 1967 een grote hit voor Michel Polnareff. Leer hem hier kennen.
Reageer

Smiley (33)

Maandag 30 maart 2015
Smiley (33)
Een muzikale smiley, gefotografeerd door Dominik Martin.
Reageer

Jos Martens overleden

Maandag 30 maart 2015
Jos Martens overleden
Gisteren is Jos Martens overleden, de echtgenoot van Mariette Bernaers. Hij was 79 jaar en wordt gecremeerd na de afscheidsplechtigheid in intieme kring in Aula 't Sant.
Reageer
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 71 verkeersongevallen gemeld, waarvan 14 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 1 dode, 4 zwaargewonden en 15 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 55 ademtesten afgenomen, waarvan er 8 (of 15%) positief bleken. Van 2 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 20 gevallen van vluchtmisdrijf.
Reageer

Zijn broer was zijn oom

Maandag 30 maart 2015
Uit het popgeschiedenisboek


Hij mag dan allerlei soorten ‘Strange Brew’ hebben geproefd, Eric Clapton – hier te zien met Cream – viert vandaag gezond en wel zijn 70ste verjaardag. Als kind van een tienermeisje dat in het laatste oorlogsjaar zwanger was geraakt van een Canadese piloot, kwam hij in een geheimgehouden thuisbevalling ter wereld. Hij werd opgevoed door zijn oma, van wie hij dacht dat het zijn moeder was. En de jongen die hij als zijn broer beschouwde, was eigenlijk zijn oom. “Hij sprak de waarheid als hij mij ‘little bastard’ noemde”, schrijft Clapton in zijn autobiografie. Nog meer familiekwesties kunt u hier lezen.
Reageer

Smiley (32)

Zondag 29 maart 2015
Smiley (32)
Ineens zag Inge Janssen een boter-smiley in haar koekenpan...
Reageer
Neerslag vandaag? Bezoek buienradar (klik)
3.1 mm
Lichte regen
10°
02/02
Felicitatie voor Deborah Drees , vandaag 18 jaar geworden !
jacky snoeckx
28/01
Peter CeyssensGelukkige Verjaardag Petertje! Dat we nog vele vruchtbare jaren in het verschiet mogen hebben!
Dirk Jacobs
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hechtel-Eksel
Aangeboden
Tam konijntje Raam
Te koop
Te koop
Te koop
Gezocht
Strijk