Het overige nieuws

Weg met multimedia en geld

Donderdag 21 juni 2018
Weg met multimedia en geld
Multimedia en geld: dat is de buit van een inbraak in een huis op Vriesput in Lommel. De diefstal werd gisteren gepleegd.

Ondertussen, in Planckendael...

Donderdag 21 juni 2018
Ondertussen, in Planckendael...
                                                                                    (Cartoon: Fobie)
Dirk Van Ham uit Lommel heeft de bvba Immobiliën Dirk Van Ham opgericht met zetel in Heide in Lommel. De bvba heeft een maatschappelijk kapitaal van 18.600 euro.
De gedeputeerden Inge Moors (CD&V) en Frank Smeets (CD&V) krijgen de bevoegdheden voor Europa en Economie. Dat werd vandaag definitief beslist op de provincieraad.
Dat gedeputeerde Inge Moors de bevoegdheid Europa voor haar rekening neemt, mag niet verwonderen. Ze heeft vele jaren ervaring bij Vlaamse Vertegenwoordiging bij de EU, eerst als attaché, later als directeur. Daarnaast is ze bekend met projectwerking vanuit haar bevoegdheid Platteland. Inge Moors is naast gedeputeerde (…) Het hele nieuwsbericht
De dansgroep van OKRA Lommel heeft afscheid genomen van lesgever Pieter Jean-Pierre Jansen. Voortaan is Maria Van Der Haterd de nieuwe lesgeefster.
Nu zondag 24 juni openen acht kazernes in België tijdens de Verkenningsdag beroepen Landmacht hun deuren voor het publiek. Bezoekers kunnen tussen 10u en 17u kennis maken met de verschillende aspecten van het militaire leven. Je krijgt er een beeld van de verschillende militaire beroepen en van het materiaal van de eenheden binnen de Landcomponent. Ook staan er verschillende demonstraties op het programma en kan je zelf deelnemen aan activiteiten. In de kazerne van Leopoldsburg worden in het (…) Het hele nieuwsbericht

Rik Swinnen overleden

Woensdag 20 juni 2018
Rik Swinnen overleden
Maandag is Rik Swinnen overleden, de echtgenoot van Godelieve Maesen. Hij was 85 jaar en ere-politiecommissaris van Lommel. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroetingsmoment: vrijdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters.

Koffieautomaat gekraakt

Dinsdag 19 juni 2018
Koffieautomaat gekraakt
Onbekenden hebben de koffieautomaat in de kunstacademie aan de Jan Davidlaan opengebroken. Het geld is weg.

Jet Vercammen overleden

Dinsdag 19 juni 2018
Jet Vercammen overleden
In WZC Kapittelhof is vandaag Jet Vercammen overleden, de echtgenote van Chel Molemans. Zij was 86 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroetingsmoment: donderdag (18-18.30 uur) in uitvaartcentrum Severens aan de Schansstraat.

Nog even 'Beeldig Lommel'

Maandag 18 juni 2018
Nog even 'Beeldig Lommel'
U hebt nog een paar fotoalbums te goed van "Beeldig Lommel". Een van Lieve De Bleser, en dat vindt u hier, en een van Albert Agten, dat u hier kunt bekijken. De foto hierboven is van Lieve.
02/06
Kim Vandebergh ,van uit Paal wens ik je een heeriijke verjaardag ,geniet er van same met Mathis , Elias , Lucas en rolf , groetjes van bomma Paal xxxx
margriet carmans
30/05
proficiat frans
rinus van bommel
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Lommel
  1. Inbraak bij bpost: politie zag verdachten lopen
  2. 100-tal nieuwe soorten op Balimheide
  3. Knoeien met chocolade