Het overige nieuws

Zaterdag is Marie Louise Bastiaens overleden, de weduwe van Jean Essers. Zij was 81 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de Sint Maternuskerk. Begroetingsmoment: vrijdag (19-20 uur) bij uitvaartzorg Driesen.

Chrétien Nicolaes overleden

Dinsdag 24 april 2018
Vrijdag overleed Chrétien Nicolaes. Hij was 92 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroetingsmoment: vrijdag (19-20 uur).

Lidy Ooghe overleden

Dinsdag 24 april 2018
Lidy Ooghe overleden
Op 18 april overleed Lidy Ooghe, de weduwe van Medard Vanempten. Zij was 90 jaar. Het afscheid vond in besloten familiekring plaats.

Versterking voor Datovoc

Maandag 23 april 2018
Versterking voor Datovoc
Libero Maureen Humblet zal komend seizoen de kleuren van Datovoc Tongeren verdedigen. Ze speelt nu bij Thimister-Herve.

Win een dvd, of een boek!

Maandag 23 april 2018
Win een dvd, of een boek!
De nieuwe opgave deze week refereert naar de talloze vondsten van drugsafval in de regio; vondsten die niet zonder gevaar zijn voor mensen die ze aantreffen en anderen die ze moeten opruimen. Wat zegt die "opruimer" tegen de twee politieagenten die op de oplegger met drugsafval uitkwamen en daar blijkbaar iets aan overhielden? Mail uw tekstje voor vrijdagavond naar wineendvd[!]gmail.com en misschien wordt u wel de winnaar! 5Cartoon Stijn Lodewijks)
Tweede provincialer Eendracht Henis heeft een nieuwe speler aangetrokken: Seppe Buvens van Zepperen-Brustem.
Heur-Tongeren wint van Leopoldsburg
Heur-Tongeren is deze namiddag met 1-2 gaan winnen bij Leopoldsburg. In de rangschikking bijft Heur leider, samen met KVK Wellen. Er moet nog één wedstrijd worden gespeeld. Eendracht Henis versloeg Gravelo met 3-1 en eindigde achtste in de competitie. Union Rutten verloor met 4-2 op het veld van Herkenrode en eindigt elfde in de competitie. Heur-Tongeren B verloor met 6-0 in Vechmaal en staat vijftiende in de stand. Valencia Piringen klopte Velm met 4-3 en staat negende in de rangschikking.

Wie won de dvd?

Zaterdag 21 april 2018
Wie won de dvd?
Het is Guido Tijskens. Voor de reactie van de man die zijn buurman met de verticuteermachine bezig zag, had hij dit mooie tekstje in petto. Het zal je maar overkomen!
Straks een nieuwe opgave; (Cartoon Stijn Lodewijks)

Renovatie wegdek Viséweg

Zaterdag 21 april 2018
Het Agentschap Wegen en Verkeer zal de Viséweg gedeeltelijk renoveren ter hoogte van het kruispunt met de Maastrichtersteenweg. De werkzaamheden starten maandag en zullen ten laatste dinsdagavond klaar zijn. De werfzone wordt volledig afgesloten voor het verkeer en een omleiding wordt voorzien. De zone blijft wel toegankelijk voor fietsers en voetgangers, via de naastgelegen berm.

Bromfiets in beslag genomen

Vrijdag 20 april 2018
Op de Elisabethwal heeft de politie een bromfietser uit het verkeer geplukt. Zijn bromfiets bleek niet verzekerd en is in beslag genomen.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Pierre Vrancken overleden
  2. 3.200 premies voor energiezuinige investeringen
  3. Werkmateriaal gestolen uit bestelwagen