Het overige nieuws

Ondertussen, in Planckendael...

Donderdag 21 juni 2018
Ondertussen, in Planckendael...
                                                                                    (Cartoon: Fobie)

Nieuwe bvba: HCT-Services

Woensdag 20 juni 2018
Guy, Cédrique en Julie Hamal én Anita Hensen, allen uit Tongeren, hebben de bvba HCT-Services opgericht met zetel aan de Sint-Truidersteenweg in Tongeren. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de vervaardiging van metalen constructiewerken, dienstverlenende activiteiten op het vlak van informatie én onderhoud en reparatie van bromfietsen.

Nieuwe bvba: Ecogy Management

Woensdag 20 juni 2018
Albert Coenegrachts en Muriel Oyam Mban, beiden uit Riemst, hebben de bvba Ecogy Management opgericht met zetel aan de Prinsenweg in Tongeren. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het verlenen van consultancy-diensten en het geven van opleidingen.

Annie Hauben overleden

Woensdag 20 juni 2018
Annie Hauben overleden
Gisteren is Annie Hauben overleden, de weduwe van de op 8 juni overleden Toine Goossens. Zij was 83 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Mal. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.
De gedeputeerden Inge Moors (CD&V) en Frank Smeets (CD&V) krijgen de bevoegdheden voor Europa en Economie. Dat werd vandaag definitief beslist op de provincieraad.
Dat gedeputeerde Inge Moors de bevoegdheid Europa voor haar rekening neemt, mag niet verwonderen. Ze heeft vele jaren ervaring bij Vlaamse Vertegenwoordiging bij de EU, eerst als attaché, later als directeur. Daarnaast is ze bekend met projectwerking vanuit haar bevoegdheid Platteland. Inge Moors is naast gedeputeerde (…) Het hele nieuwsbericht
Hongarije en Slovakije, en niet België, Spanje en Frankrijk mogen het EK Handbal 2022 organiseren. Dat raakte vandaag bekend na afloop van de stemming tijdens het EHF-congres in het Schotse Glasgow. België had samen met Frankrijk en Spanje een sterk dossier samengesteld en kon rekenen op de morele en financiële steun van Sport Vlaanderen en Stad Antwerpen. Maar het project waaraan Frankrijk, Spanje en België ruim een jaar geleden aan begonnen kende jammer genoeg geen happy‐end.

Roger Moermans overleden

Woensdag 20 juni 2018
Roger Moermans overleden
Zondag is Roger Moermans overleden, de weduwnaar van Rika Arnots en de partner van Doris Vleurinck. Hij was 81 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroetingsmoment: vrijdag (19-20 uur) in aanwezigheid van de familie.
Vijf aanwinsten voor Heur-Tongeren
Heur-Tongeren heeft vijf spelers aangetrokken: Legenvre (Eupen), Rochus (Tienen), Baur (Termien), Quintiens (Herk FC) en Jungschleger (MVV).

Navigatiesysteem gestolen

Dinsdag 19 juni 2018
Op het Molenplein is een gps uit een auto gestolen. De auto was niet slotvast.

Cécile Huybrecht overleden

Dinsdag 19 juni 2018
Gisteren is Cécile Huybrecht overleden, de weduwe van Emile Jageneau. Zij was 84 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek.  Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in uitvaartcentrum Debay.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Vijf aanwinsten voor Heur-Tongeren
  2. Sishabar gesloten na controle
  3. Hilde Jacobs overleden