Het overige nieuws

Met wintervakantiegroeten uit... Livigno
Gaat u op wintersportvakantie? Stuur ons dan uw vakantiefoto! Dat deed ook Thomas Noten. Hij maakte vanavond bijgaande foto in het Noord-Italiaanse Livigno. "Enorm veel sneeuw," mailt hij, "maar wel berekoud..."
Reageer

Uitgetelde levensvreugde

Zaterdag 31 januari 2015
Tribunaliteiten
Slachtoffers van een ongeval of geweld willen meestal een vergoeding voor ‘pijn en smarten’ oftewel morele schadevergoeding. Het gaat dan om psychische schade of gederfde levensvreugde. Er bestaat zelfs een tabel om het smartengeld te berekenen. Toch varen rechters vaak een eigen koers, omdat tarieven tekortdoen aan de werkelijkheid.
Zo was er een dame die het slachtoffer was van een groepsverkrachting en een vast bedrag eiste per dag dat zij leed en nog zou lijden. Het hof van beroep van (…) Het hele nieuwsbericht
Reageer
De visie van Fobie: een wapen in de studio
Zo zag Fobie het zware incident gisteravond in de NOS-studio in Hilversum...
Reageer
Vandaag heeft de Vlaamse regering nog geen beslissing genomen over de Noord-Zuid verbinding. Begin deze week was in een parlement nochtans een beslissing in het vooruitzicht gesteld. Het dossier is nog niet klaar, luidt het nu.

Reageer

Piet Janssen overleden

Vrijdag 30 januari 2015
Piet Janssen overleden
In het Mariaziekenhuis in Overpelt is vandaag Piet Janssen, de echtgenoot van Mia Bawin, overleden. Hij was 81 jaar en wordt begraven na de uitvaartliturgie donderdag (10.30 uur) in de parochiekerk van Overpelt-Centrum.
Reageer

Zientje Ruttens overleden

Vrijdag 30 januari 2015
Zientje Ruttens overleden
Gisteren is Zientje Ruttens, de weduwe van Geu Gijbels, overleden. Ze was 79 jaar. De uitvaartdienst zal plaatsvinden in intieme kring. Dinsdag (18.30 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Overpelt-Fabriek.
Reageer

IJsberenduik: opbrengsten overhandigd

Donderdag 29 januari 2015
IJsberenduik: opbrengsten overhandigd
In het cafetaria van zwembad Dommelslag werden de opbrengsten van de recente ijsberenduik overhandigd aan het goede doel. Een cheque van 450 euro ging naar de vzw De Klimroos, die woon- en dagbestedingsmogelijkheden aanbiedt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel of fysieke handicap. Ook de Overpeltse duikclub Atlanta NOS, die 443 euro aan het evenement overhield, schonk dat bedrag aan De Klimroos. Hulde!
Reageer

Smiley (4)

Woensdag 28 januari 2015
Smiley (4)
                                             Ingezonden door Dominik Martin
Reageer

Morgen start TAKT# 16

Woensdag 28 januari 2015
In Dommelhof start morgen/donderdagavond TAKT#16. De zestiende editie al van een theaterproductiefestival dat gegroeid is in Dommelhof. Vorig jaar bijvoorbeeld werden daar in totaal 350 residentiedagen met jonge artiesten georganiseerd; die resulteerden in een 30-tal nieuwe creaties waarvan TAKT er 15 aan het publiek toonde tijdens drie TAKT#festivals (eind januari, eind maart en eind september 2014). 
Zowel dans- als teksttheatervoorstellingen zitten in het programma van TAKT#16, dat tot (…) Het hele nieuwsbericht
Reageer
Zaterdag om 20.30u speelt Sporting Nelo in het Sportcentrum van Dommelhof een rechtstreeks duel tegen HC Visé om de eerste plaats in de reguliere competitie. Een vooruitblik van Sven Spooren:
Die eerste stek is belangrijk met het oog op de play-offs; de Belgische ploegen die eerste en tweede eindigen in de Beneleague krijgen elk drie startpunten, de derde Belgische ploeg in de Beneleague krijgt er twee en de vierde Belgische ploeg krijgt er één. De ploeg die eerste (…) Het hele nieuwsbericht
Reageer
Neerslag vandaag? Bezoek buienradar (klik)
0.9 mm
Gedeeltelijk bewolkt
-1°
-1°
23/01
voor Madeleine een heel spoedig herstel met uw spiksplinternieuwe knie en heel veel moed tijdens de zware revalidatie, veel liefs van chris
chris gielen
19/01
gelukkige verjaardag!!!!!!! x-jes van je collega's op de benedenverdieping
emilia reynders
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Overpelt