• Nog geen evenementen in Bocholt
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Inbraak in fietsenwinkel

Vrijdag 22 januari 2021
Grensgevallen
Bocholt - Inbraak in fietsenwinkel
In de fietsenwinkel Bakker Racing Products in Nederweert is de voorbije nacht ingebroken. De buit is beperkt maar er is veel schade. Drie jaar geleden werd er ook al ingebroken. Toen was de buit aanzienlijk.
Kort nieuws van bij de buren
Op het kruispunt van de Weertersteenweg en de Eygenweg in Kinrooi botsten vanmiddag rond 13 uur een 42-jarige bromfietsster en een auto. De vrouw raakte daarbij gewond.

Winters weekend

Vrijdag 22 januari 2021
Bocholt - Winters weekend
Koudere lucht stroomt over onze streken en dat merken we vooral tijdens de komende nachten. Het gaat dan licht vriezen. In de onstabiele luchtmassa zijn er echter soms ook buien en die kunnen winters worden. Begin volgende week is het nog even koud, maar dan zetten Atlantische storingen zich door en gaat het regenen. Samen met de regen wordt dan gevoelig zachtere lucht aangevoerd.
Vandaag is het droog en de zon kan door de wolken breken. Vooral in de namiddag is er geregeld zon. De maxima (…) Het hele nieuwsbericht
Johannes Peeters en Johanna Van Kemenade, beiden uit Kaulille, hebben de besloten vennootschap De Alpacaboerderij opgericht met zetel aan de Lillerbaan. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het uitbaten van een kinderboerderij en groot- en kleinhandel in diverse producten.

Ondertussen, in de VS...

Donderdag 21 januari 2021
Bocholt - Ondertussen, in de VS...
                                                                        (Cartoon: Fobie)

Marktkramer is kraam kwijt

Donderdag 21 januari 2021
Grensgevallen
Bocholt - Marktkramer is kraam kwijt
Dieven zijn met het verkoopkraam van een marktkramer uit Weert aan de haal gegaan. Het kraam stond in zijn tuin. De diefstal is de voorbije nacht gepleegd. Het kraam is inmiddels teruggevonden.
Bocholt - 'Voorzichtig blijven in de woonzorgcentra'
Blijf voorzichtig in de woonzorgcentra! Daartoe roept Roel Eerlingen op, de directeur van de vzw Integro waaronder o.m. rusthuizen in Bocholt, Hamont-Achel en Pelt ressorteren.
"Omdat vaccinaties gestart zijn, worden bezoekers onvoorzichtig," zegt Eerlingen. Nu meer en meer bewoners van woonzorgcentra een eerste vaccin tegen COVID-19 hebben gekregen, merkt hij dat bezoekers te euforisch en nonchalanter worden. Maar pas enkele dagen na de tweede dosis van het vaccin zijn mensen echt (…) Het hele nieuwsbericht

Weekend zonder alcohol

Donderdag 21 januari 2021
Het is maar dat u 't weet
Bocholt - Weekend zonder alcohol
Opgelet, want het komende weekend organiseert de politie een 'Weekend zonder alcohol'. En ook al zijn er geen cafés open en moet je voor middernacht binnen zijn, dan nog kun je uiteraard met teveel alcohol achter het stuur plaatsnemen. Daarom zal de lokale politie controles houden op de gemeente- en gewestwegen en mag je ploegen van de federale wegpolitie aan de op- en afritten van de snelwegen en de parkings verwachten. De acties lopen van vrijdag 18 uur tot maandag 6 uur. Het is meteen ook het sluitstuk van de BOB-wintercampagne.
Bocholt - We krijgen allemaal een digitale meter
                                                                           (Cartoon: Fobie)
3

Laat je je vaccineren?

Woensdag 20 januari 2021
Het is maar dat u 't weet
Bocholt - Laat je je vaccineren?
Dr. Bafort, dr. Vandeurzen, dr. Van Wijmeersch en dr. Verroken van het Noorderhart Mariaziekenhuis en Noorderhart Revalidatie & MS gingen met elkaar in gesprek over het coronavaccin. Interessant onderwerp in deze tijden. Kijkt u ook? Het is de moeite!
Bocholt - Wachten op eedaflegging van Joe Biden
                                                                         (Cartoon: Fobie)

Bewoners overvallen

Dinsdag 19 januari 2021
Grensgevallen
Bocholt - Bewoners overvallen
Bij een woning aan de Marienhagelaan in Weert is gisterenavond rond 19 uur een overval gepleegd. De bewoners zijn daarbij lichtgewond geraakt, meldde de politie.

Truike Berben overleden

Dinsdag 19 januari 2021
Bocholt - Truike Berben overleden
In Hamont is gisteren de uit Bocholt afkomstige Truike Berben overleden, de weduwe van Louis Custers. Ze was 91 jaar. De uitvaartliturgie en de begraving bij haar man op het Boskerkhof zullen in intieme kring plaatsvinden. Online condoleren kan via www.begrafenissencreemers.be
28

Even pauze voor de digitale meter

Dinsdag 19 januari 2021
De Vlaamse overheid heeft beslist om tot begin april 2021 geen digitale meters bij zonnepaneleneigenaars te laten plaatsen. Ze doet dat totdat de financiële compensatieregeling in de regelgeving is opgenomen en dus voor alle zonnepaneleneigenaars voldoende duidelijk is. Dat meldt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir.
Op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) werden inmiddels antwoorden gepubliceerd op de meest gestelde vragen over het arrest van het Grondwettelijk Hof (…) Het hele nieuwsbericht
5
  1. Internationaal geseinde man gearresteerd
  2. Bewoners overvallen
  3. Marktkramer is kraam kwijt
01/01

Voor onze oudste kleindochter ANOUK Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag vandaag maak er ondanks corona nog een leuke dag van Dikke knuffel van Opa en Oma Willekens

Opa en Oma willekens
27/12
Anders Jong bocholt

Het bestuur van Anders Jong Bocholt heeft haar leden in deze moeilijke tijden een lekker ontbijt bezorgd.Ze wensen hun leden ook een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2021

Anders jong bocholt
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Bocholt