• Nog geen evenementen in Bocholt
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Grensgevallen
Op het Molenakkerplein in Weert is in de vooravond een voetgangster aangereden door een bestelauto. De vrouw raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

'Inbrakengolf bij apotheken'

Vrijdag 3 december 2021
Bocholt - 'Inbrakengolf bij apotheken'
                                                                      (Cartoon: Fobie)

Suikerfeestbetogingzuur

Vrijdag 3 december 2021
Tribunaliteiten
Bocholt - Suikerfeestbetogingzuur
Met vijf waren ze, om te betogen tegen de “islamisering” nadat een week eerder in Mechelen 20 tot 30 moslims samenkwamen om het Suikerfeest te vieren. De vijf droegen borden met als opschrift: “Is dit de toekomst van Vlaanderen!? Nee, bedankt.”. Op een groot spandoek stond “Stop islamisering” en een verbodsteken, met de afbeelding van een moskee, negen vrouwen met een boerka en zeven met een nikab. Al na een kwartier gaf de burgemeester het bevel om de betogers op te pakken, (…) Het hele nieuwsbericht
Bocholt - 25 coronapatiënten in het ziekenhuis
Vanmorgen waren er in het Noorderhart Mariaziekenhuis 25 patiënten met COVID-19 opgenomen, waarvan 5 op intensieve zorg. In Noorderhart Revalidatie & MS zijn er 3 patiënten met COVID-19.
Bocholt - Wolven worden toeristische attractie
Tussen Genk en Peer kan men soms "wolven kijken"... (Cartoon: Fobie)

Hennepkwekerij ontdekt in garage

Donderdag 2 december 2021
Grensgevallen
Bocholt - Hennepkwekerij ontdekt in garage
In een garage achter een woning in de Hoebensstraat in Nederweert is vandaag een hennepkwekerij ontdekt met zo'n 350 planten. De planten werden vernietigd. Er is één arrestatie verricht.
Bocholt - Alle middelen worden ingezet voor vaccinatie
                                                                          (Cartoon: Fobie)

De visie van Fobie

Donderdag 2 december 2021
Bocholt - De visie van Fobie
                                                                       (Cartoon: Fobie)

Oud-minister Gabriëls veroordeeld

Donderdag 2 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
Bocholt - Oud-minister Gabriëls veroordeeld
8.250 euro: dat is de boete die minister van Staat Jaak Gabriëls, oud-burgemeester van Bree, van de rechtbank in Tongeren heeft gekregen. Hij moest zich verantwoorden voor het opzetten van een systeem van valse facturen. Gabriels ontkende dat hij op de hoogte was van het systeem. (PG)

23 coronapatiënten in het ziekenhuis

Donderdag 2 december 2021
Bocholt - 23 coronapatiënten in het ziekenhuis
Vanmorgen waren er 23 patiënten met COVID-19 opgenomen in het Noorderhart Mariaziekenhuis, waarvan 5 op intensieve zorg. In Noorderhart Revalidatie & MS zijn er 3 patiënten met COVID-19.

Vier overvallen in Limburg

Woensdag 1 december 2021
In de loop van de voormiddag werden in Limburg drie apotheken overvallen door 4 daders, die in het zwart gekleed waren, meldt het parket Limburg. Ze gingen op agressieve wijze te werk waarbij minstens een mes en een wapen met lange loop werden gehanteerd. De daders maakten gebruik van twee voertuigen: een rode Ford Fiësta en een blauwe BMW 1. Ze zijn nog op de vlucht. 
De overvallen gebeurden in Hoeselt, Alken en Stevoort. In de drie gevallen werden er medicijnen en geld buitgemaakt.  (…) Het hele nieuwsbericht
Bij een gerechtelijke actie met tientallen huiszoekingen in België en Nederland zijn in totaal 21 personen gearresteerd, waarvan 13 in België. De huiszoekingen in België vonden plaats in Maaseik, Maasmechelen, Heusden-Zolder, Alken, Genk, Bonheiden, Hasselt, Zutendaal en Oudsbergen). In ons land werden o.m. verschillende luxe-uurwerken, verschillende voertuigen (o.a een Porsche Taycan 4S) en ongeveer 20.000 euro cash in beslag genomen. In Nederland ging het om ongeveer 50.000 ero cash (…) Het hele nieuwsbericht
Bocholt - 24 coronapatiënten in het ziekenhuis
Vanmorgen waren er 24 patiënten met COVID-19 opgenomen in het Noorderhart Mariaziekenhuis, waarvan 3 op intensieve zorg. Er is 1 patiënt met een vermoeden van COVID-19. In Noorderhart Revalidatie & MS zijn er 3 patiënten met COVID-19.
Bocholt - Ziekenhuis overstelpt met telefoontjes
De overheid heeft gisteravond aan de ziekenhuizen gevraagd om niet-dringende zorg uit te stellen. Dat heeft geleid tot onrust bij de betrokken kandidaat-patiënten, die nu de ziekenhuizen bellen met vraag om uitleg over hun afspraak. "Ook in het Noorderhart Mariaziekenhuis zijn we genoodzaakt om niet-dringende zorg uit te stellen," zegt Sabine Van Bree van de communicatiedienst van het ziekenhuis. "We worden momenteel overstelpt door telefoontjes van patiënten die vragen of hun opname doorgaat." 
Vandaar de oproep om dergelijke telefoontjes achterwege te laten en de lijnen vrij te houden voor dringende oproepen.
Heeft u een geplande chirurgische opname (chirurgische dagopname of chirurgische verblijvende opname)? Dan wordt u voortaan opgebeld als uw opname doorgaat. U komt dus enkel naar het ziekenhuis als u een telefoontje heeft gekregen met het uur waarop u verwacht wordt in het ziekenhuis. Als u niet opgebeld wordt (en uw opname dus is geannuleerd) wordt u binnenkort door uw arts gecontacteerd voor een nieuwe afspraak. 
De consultaties, onderzoeken, niet-chirurgische dagbehandelingen (chemo, lensimplantaat, pijnbehandeling, MKA, nierdialyse) en niet-chirurgische opnames (cathé, TEE, reconversie, pacemaker) gaan allemaal door. Hiervoor mag u op het reeds afgesproken uur naar het ziekenhuis komen.
  1. Kristof en Ludo maken beste hobbybier
  2. Thoke Hompes overleden
  3. Lien Cox overleden
26/10

Proficiat Sus en Lisette met gouden bruiloft We wensen jullie nog vele gezonde jaren samen Hubert en Jose Janssens-Bielien

Jose Bielien
26/10

Proficiat,met jullie 50 jarig huwelijk

Rudi&Marie claire Vanstipelen Meijers
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Bocholt