Het overige nieuws

Mia Loos overleden

Dinsdag 16 oktober 2018
Bocholt - Mia Loos overleden
Zaterdag is Mia Loos overleden, de weduwe van Jos Verheyen. Zij was 72 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Donderdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Bocholt waarna gelegenheid tot groeten bij Vanhove Uitvaartzorg.

Madeleine Aerts overleden

Dinsdag 16 oktober 2018
Bocholt - Madeleine Aerts overleden
Zaterdag is Madeleine Aerts overleden, de echtgenote van Jos Capals. Zij was 70 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Donderdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk in Lozen waarna gelegenheid tot groeten bij Vanhove Uitvaartzorg.

Elf nieuwe burgemeesters

Maandag 15 oktober 2018
Bocholt - Elf nieuwe burgemeesters
In Limburg gaan in januari 11 nieuwe burgemeesters aan de slag op een totaal van 42. CD&V blijft in Limburg de grootste leverancier van burgemeesters, met 17 in het totaal. Open VLD heeft er 7, sp.a 5 en N-VA 2. En dan heb je nog 11 burgemeesters die bij de één of andere lokale partij behoren. Er zijn ook 5 vrouwelijke burgemeesters aan de macht in onze provincie.

Bewakingscamera's gestolen

Maandag 15 oktober 2018
Aan een woning aan de Soerbeekstraat in Bree zijn twee bewakingscamera's gestolen. De diefstal werd gisterenavond gepleegd.

Woensdag weer flitsmarathon

Maandag 15 oktober 2018
Het is maar dat u 't weet
Bocholt - Woensdag weer flitsmarathon
Van woensdag- (overmorgen!) tot donderdagochtend houdt de politie weer een flitsmarathon, zo is vandaag bekendgemaakt.

Ongeval op Kaulillerweg

Zondag 14 oktober 2018
Bocholt - Ongeval op Kaulillerweg
Op de Kaulillerweg is afgelopen nacht een verkeersongeval gebeurd. Daar kwam een auto tegen een verlichtingspaal terecht. De bestuurster zat bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Zij liep zware verwondingen op.

Geld, tablet en spelconsole weg

Zondag 14 oktober 2018
In een woning aan de Dorpstraat in Bree is gisteren een inbraak vastgesteld. Onbekenden namen er geld, een tablet, een gsm en een spelconsole mee.

Kauillle - Gestel 0-3

Zondag 14 oktober 2018
Bocholt - Kauillle - Gestel 0-3
Kaulille heeft vanmiddag met 0-3 verloren van VK Gestel. Zondag speelt Kaulille uit bij Kadijk.

Bocholter wint van City Pirates

Zaterdag 13 oktober 2018
Bocholt - Bocholter wint van City Pirates
K. Bocholter VV heeft vanavond City Pirates verslagen: 1-2. Na een evenwichtig begin kwam Bocholt op 0-1 met een vluchtschot van Didden vanop 25 meter. Meteen erna maakte Dela gelijk met het hoofd, maar de scheidsrechter had een duw gezien. City Pirates bleef goed in organisatie staan en kwam beter in de wedstrijd. Muyshondt was er dicht bij, maar trapte op de paal. Uiteindelijk was het terug Dela die met het hoofd scoorde en deze keer telde het wel. Ook in de tweede helft scoorde Ben Didden en was onze doelman Stijn Wertelaers in goede doen! Reppel heeft vanavond thuis Grote Heide verslagen. Uitslag: 3-1.
Bocholt - Handbal: Achilles gaat Europese ronde verder
In de tweede ronde van de EHF-Cup heeft Achilles Bocholt vanavond ook in de terugwedstrijd het Luxemburgse Kaerjeng verslagen. Uitslag: 41-35. UPDATE Achilles Bocholt heeft zich dus voor de eerste keer in de clubgeschiedenis geplaatst voor de derde kwalificatieronde van de EHF Cup handbal. Bocholt, dat zijn heenwedstrijd in en tegen het Luxemburgse Kaerjeng won met 29-33, was ook in de return baas, 41-35. Dinsdag wordt er geloot voor de volgende ronde. “Het (…) Het hele nieuwsbericht