• Nog geen evenementen in Bocholt
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Een stropop van Groene Kring

Dinsdag 20 augustus 2019
Bocholt - Een stropop van Groene Kring
Afgelopen weekend doken in heel Vlaanderen een 50-tal stropoppen op. Daar zit Groene Kring, de vereniging voor jonge land- en tuinbouwers, voor iets tussen. Met deze actie wil de beweging tonen dat ze #Boerentrots is en hulde brengen aan alle boeren en tuinders die elke dag het beste van zichzelf geven om al dat lekkers driemaal daags op ons bord te krijgen. In Limburg staat er onder meer op volgende plaatsen een stropop:
- Overpelt: kruising N71 en Astridlaan;
- Neerpelt: Peerderbaan, bij de molen in Lille (foto);
- Hechtel-Eksel: Winnerstraat, tegenover Winnerhof;
- Hamont-Achel: Sint-Michielsplein;
- Peer: Weg naar Bree;
- Bree: Opitterkiezel;
- Tongeren: Luikersteenweg 682.
(Foto Groene Kring)
Een stropop van Groene Kring

Marie-Thérèse Berben overleden

Dinsdag 20 augustus 2019
Bocholt - Marie-Thérèse Berben overleden
Op 12 augustus overleed Marie-Thérèse Berben, gewezen leerkracht van het Biotechnicum in Bocholt. Zij was 79 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Neerglabbeek. Begroeting: donderdag (19-20 uur) in funerarium Bussels in Neeroeteren.

Bussen Pukkelpop druk gebruikt

Maandag 19 augustus 2019
Volgens voorlopige cijfers heeft De Lijn in haar speciale Pukkelpop-bussen de afgelopen dagen 153.000 festivalgangers vervoerd. Dat zijn er 13.000 meer dan vorig jaar maar nog altijd 17.000 minder dan het record van 2017. Niet alleen de bussen tussen het festivalterrein en het station van Hasselt zaten goed vol, ook de extra streeklijnen deden het goed. Op de verbinding Hasselt-Genk-As-Opglabbeek-Gruitrode-Bree-Bocholt moesten meerdere bussen ingezet worden. Afgelopen weekend betekende ook voor De Lijn Limburg een zware inspanning met 136 extra bussen, 168 chauffeurs en 22 controleurs die alles coördineerden.

RC Reppel wint tornooi

Maandag 19 augustus 2019
Bocholt - RC Reppel wint tornooi
Tweede provincialer RC Reppel heeft het Bocholter fusietornooi gewonnen. Reppel versloeg in de finale de beloften van Bocholt VV met 0-4.

Thoke Dingenen overleden

Maandag 19 augustus 2019
Bocholt - Thoke Dingenen overleden
Gisteren is in Meeuwen de uit Kauillle afkomstige Thoke Dingenen overleden, de echtgenote van Jef Reijnders. Zij was 85 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (11 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroeting: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen.

Met vakantiegroeten uit Parijs

Zondag 18 augustus 2019
Bocholt - Met vakantiegroeten uit Parijs
Paris ist eine Reise wert, zong Peter Alexander vele jaren geleden. En Jean Dreesen moet dat beamen. Hij was de afgelopen week in de Franse hoofdstad en maakte er bijgaande foto's. Wat hem het meest opviel in Parijs? "Je ziet er meer Chinezen dan Parijzenaars," zegt Jean.
Met vakantiegroeten uit ParijsMet vakantiegroeten uit ParijsMet vakantiegroeten uit ParijsMet vakantiegroeten uit Parijs

RC Reppel klopt Kaulille

Zondag 18 augustus 2019
Bocholt - RC Reppel klopt Kaulille
RC Reppel en FC Kaulille gaven elkaar partij. Uitslag:2-0 . Bochelter VV klopte KVK Wellen met 5-0.

Marie-Louise Vanbaelen overleden

Zaterdag 17 augustus 2019
Bocholt - Marie-Louise Vanbaelen overleden
Op 10 augustus overleed de uit Bocholt afkomstige en in Hasselt woonachtge Marie-Louise Vanbaelen, de weduwe van de in 2014 overleden Hubert Neys. Zij was 82 jaar. Afscheid in besloten familiekring.

Staking bij NMBS

Zaterdag 17 augustus 2019
Bocholt - Staking bij NMBS
Door een staking is er een gegarandeerde treindienst op zaterdag 17 augustus. Ongeveer een op twee treinen zullen rijden. De staking begint op zaterdagochtend 17 augustus om 03u00 en duurt tot zondagochtend 18 augustus 03u00. Samenvatting: Er rijden meer dan zeven treinen op tien naar Pukkelpop. Sommige IC-treinen rijden de hele dag, andere rijden minder frequent. Een S-trein op twee rijdt. Twee L-treinen op drie rijden. De meeste treinen tussen Brussel en Oostende, tussen Brussel en Blankenberge én naar de Ardennen rijden. Er stoppen echter geen treinen in Knokke. De toeristentreinen rijden niet. Meer info op de site van de NMBS.
2

Regenachtig weekend

Zaterdag 17 augustus 2019
Weerbericht
Bocholt - Regenachtig weekend
Een storing schuift in het weekend over onze streken en zorgt voor wolken en neerslag van betekenis. Bovendien staat er flink wat wind. Na het weekend stijgt de luchtdruk en volgen er enkele dagen met rustig en droog weer. Ook de zon kan dan domineren en de temperaturen komen wat hoger uit. Zaterdag (17/08) is het zwaar bewolkt tot betrokken en er zijn perioden met regen. Er komen ook drogere perioden voor, maar de neerslagkansen blijven de hele dag erg hoog. Het is wel zacht bij maxima rond 23 graden. De (…) Het hele nieuwsbericht
30/07
Proficiat aan Cindy voor wandel- en fietszoektocht GEZINSBOND BOCHOLT. Zeker eens doen!! Leuke prijzen Deelnemen kan nog tot eind september 2019 Zoektochtformulieren te verkrijgen bij Bakkerij Knapen, Café Paljaske of café Bierketel
een wandelaar wandelaar
27/07
Dank je wel aan Hugo en Jos die de tuin van overleden ouders onderhouden in het centrum van Kaulille.
Hilda Vanmierlo
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Bocholt
  1. Tho Goossens overleden
  2. Atletiek: avondloop in Bocholt
  3. Marie-Louise Vanbaelen overleden