Het overige nieuws

Bocholt - Handbalbeker: Achilles Bocholt klopt Initia
In de kwartfinales van de beker van België in het handbal heeft Achilles Bocholt vanavond in de Damburg Initia Hasselt verslagen met 29-23. Donderdag volgt de loting over de tegenstander in de halve finale. En zaterdagavond komt Sporting Pelt op bezoek in de Damburg!
Bocholt - Quinten Colman in nationale handbalploeg
Quinten Colman van handbalclub Achilles Bocholt is door bondscoach Arnaud Calbry geselecteerd voor de EK-barragewedstrijd tussen België en Cyprus. Die wedstrijd wordt komende zondag om 20.10u gespeeld in Hasselt.
In derde provinciale van het volleybal heeft Bocholt met 3-0 verloren van Diepenbeek B. Bocholt staat momenteel negende in de stand.

Vrouw (45) gewond bij botsing

Zondag 8 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Bocholterkiezel in Bree botsten gisterenavond rond 19.30 uur twee auto's. Daarbij raakte een 45-jarige vrouw uit Peer gewond.

Verkeersactie op vier locaties

Zondag 8 december 2019
Bocholt - Verkeersactie op vier locaties
Gisterenavond organiseerde Politie CARMA een controleactie in het kader van alcohol- en druggebruik achter het stuur in Bocholt, Houthalen-Helchteren, Oudsbergen en Genk. De politie controleerde 350 bestuurders verspreid over vier locaties. Eén bestuurder was onder invloed van drugs. Negen bestuurders bliezen alarm of positief. Twee bestuurders konden geen verzekeringsdocument voorleggen en twee bestuurders hadden geen rijbewijs op zak. Er werd ook een persoon aangetroffen die geseind stond.

Verlies voor Bocholt

Zondag 8 december 2019
Bocholt - Verlies voor Bocholt
Bocholter VV is bij Eendracht Aalst gaan verliezen met 1-0. Die stand was al bij de rust bereikt. Bocholter moet zaterdag naar Hoogstraten. Reppel verloor met 2-1 bij Thes Sport A .Voor Reppel scoorde Niels Bussels.

Kaulille wint van Lummen

Zaterdag 7 december 2019
Bocholt - Kaulille wint van Lummen
Kaulille FC heeft vanavond VV Lummen verslagen met 3-1. Zaterdag speelt Kaulille thuis tegen Kadijk SK.

Gelijkspel voor Achilles Bocholt

Zaterdag 7 december 2019
Bocholt - Gelijkspel voor Achilles Bocholt
In het BENE-league van het handbal is Achilles Bocholt vanavond gelijk gaan spelen bij Bevo. Uitslag: 30-30. De ruststand was 14-14. In de tweede helft nam Bevo 2 doelpunten voorsprong maar na 18 minuten leidde Bocholt terug met 24-26. Bij 30-30 in de laatste minuut had Bocholt nog 20 seconden om te scoren, maar dat gebeurde niet. Nu dinsdag om 20.30u krijgt Achilles Bocholt in de kwartfinale van de Beker van België Initia Hasselt op bezoek.

Integro organiseert tweedaagse

Vrijdag 6 december 2019
Voor de tweede keer in haar nog jonge geschiedenis organiseert de vzw Integro een event voor haar méér dan 1000 medewerkers. Op die manier wil men alle medewerkers scharen achter de missie, visie en beleidsplan van de vzw die een aantal woonzorgcentra groepeert.
“Zie het event als een grootschalig inspraakmoment van en voor al onze medewerkers”, aldus Roel Eerlingen, CEO van de groep. “Via workshops en improvisatietheater willen we de talenten van onze medewerkers gebruiken (…) Het hele nieuwsbericht

Uw gesprek kan worden opgenomen

Vrijdag 6 december 2019
Tribunaliteiten
Bocholt - Uw gesprek kan worden opgenomen
Twee aannemers hadden ruzie over de al dan niet correcte uitvoering van bouwwerken. “Slecht werk”, zei de ene. “Betalen”, zei de andere en trok naar de rechtbank om zijn geld te krijgen. De spanningen liepen hoog op en de aannemers belandden uiteindelijk voor het hof van beroep van Antwerpen. Wellicht omdat de aannemer van wie betaling werd verwacht schermde met een telefoongesprek dat hij stiekem had opgenomen. In dat gesprek erkende de aannemer die zijn geld eiste dat hij slecht werk had (…) Het hele nieuwsbericht

Fina Knevels overleden

Vrijdag 6 december 2019
Bocholt - Fina Knevels overleden
Gisteren is Fina Knevels overleden, de weduwe van Jan Philippe, die in januari stierf. Ze zou op tweede Kerstdag 83 jaar worden. De crematie en de afscheidsdienst zullen in besloten kring plaatsvinden. Begroeting: maandag (19-20u) in funerarium Creemers in Kaulille. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.
5
03/12

Dikke proficiat voor de groep vrienden die wandelen voor mensen met een beperking "Dancing on wheels" Bocholt.Steunen met een warm hart kan door jouw bedrag (klein of groot) te storten op rekening BE60 1030 6319 5770. (inl 0484/629517)

valère vanaken
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Bocholt
  1. Voetganger (43) aangereden op Kerkplein
  2. Leerlingen Biotechnicum zitten in de put
  3. Vrouw dood aangetroffen, natuurlijk overlijden