Het overige nieuws

Lisette Bloemen overleden

Woensdag 28 september 2022
Bocholt - Lisette Bloemen overleden
Gisteren is Lisette Bloemen overleden, de echtgenote van Jan Kerkhofs. Ze was geboren in Hamont en werd 70 jaar. De afscheidsplechtigheid heeft plaats in intieme kring; de urn wordt begraven op de begraafplaats van Reppel. Begroeting: vrijdag (19-20u) bij Vanhove Uitvaartzorg in Bocholt.
1

Jacobus Roy overleden

Woensdag 28 september 2022
Bocholt - Jacobus Roy overleden
In het Noorderhart Mariaziekenhuis is maandag Jacobus Roy overleden. Hij was afkomstig van Waalre en werd 84 jaar. De uitvaartdienst wordt in besloten kring gehouden. Begroeting: zondag (19-19.30u) in uitvaartcentrum Vandebosch in de Brugstraat in Bocholt.
1

Lies Heynickx overleden

Woensdag 28 september 2022
Bocholt - Lies Heynickx overleden
Maandag is in Hamont Lies Heynickx overleden, de weduwe van de in 2008 gestorven Jan Gijbels. Zij was 94 jaar en afkomstig uit Bocholt. Het afscheid gevolgd door de begraving op het Boskerkhof in Hamont vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (19-20 uur) bij Vanhove Uitvaartzorg in Bocholt.
1
Het is maar dat je 't weet
De vrijwilligers van Tele-Onthaal Limburg voerden vorig jaar 16.419 gesprekken, voornamelijk via de telefoon. De meerderheid van de oproepers is vijftigplusser terwijl jongeren tussen twaalf en zeventien liever een online gesprek voeren. Relaties blijven het meest besproken gespreksthema. Sinds de coronapandemie verschijnt het thema gezondheid wat prominenter op de voorgrond met angstgevoelens als rode draad. Voorts is eenzaamheid een belangrijke reden om Tele-Onthaal te contacteren.
1

Warmer op het einde van de week

Dinsdag 27 september 2022
Weerbericht
Bocholt - Warmer op het einde van de week
Met een depressiekern aan de westkust van Denemarken worden buien die ontstaan over de Noordzee naar onze streken gestuurd. Er wordt bovendien nog steeds koude lucht aangevoerd, met ondermaatse maxima. Ook de volgende dagen verlopen wisselvallig, maar het wordt wel wat droger en zachter. 
Vandaag wisselen buien af met drogere perioden en soms een streepje zon. Verspreid vallen er buien. Tussen de buien door zijn er drogere perioden met soms een streepje zon. Bij een matige westenwind wordt (…) Het hele nieuwsbericht
1

Jaak Leyssen overleden

Maandag 26 september 2022
Bocholt - Jaak Leyssen overleden
In het rusthuis in Hamont is gisteren Jaak Leyssen overleden, de weduwnaar van Wies Hoeben. Hij was 81 jaar. De afscheidsplechtigheid en de begraving op het Boskerkhof vinden in intieme kring plaats. Begroeting: woensdag (19-20.30u) bij Vanhove Uitvaartzorg aan de Brogelerweg in Bocholt.
1
Kort nieuws van bij de buren
Op een parking aan de Sportlaan in Bree botsten gisterenavond rond 18 uur een auto en een 36-jarige bromfietsster uit Bree. Deze laatste raakte daarbij gewond.
1
Bocholt - Een puzzel van de Bond van Schutterijen
In 2023 viert de Bond van Schutterijen Maas en Kempen zijn 75ste verjaardag. Om dat jubileum extra in de kijker te zetten, werd een puzzel ontwikkeld waarop alle schutterijen van de schuttersbond staan afgebeeld. Sympathisanten die deze unieke puzzel willen bekomen, kunnen een e-mail sturen aan secretaris[!]maasenkempen.be om een puzzel af te halen in de Scheurestraat in Molenbeersel (Kinrooi). Een puzzel kost 20 euro.
1

Exc. Hamont - Bocholter VV B 2-2

Zondag 25 september 2022
Bocholt - Exc. Hamont - Bocholter VV B 2-2
Geen winnaar in de derby tussen Exc. Hamont en Bocholter VV B: 2-2.
1

FC Kaulille wint in Opitter

Zondag 25 september 2022
Bocholt - FC Kaulille wint in Opitter
FC Kaulille is vanmiddag bij FC Opitter gaan winnen met 0-2.
1

Bocholt wint bij Pepingen-Halle

Zondag 25 september 2022
Bocholt - Bocholt wint bij Pepingen-Halle
Bocholter VV is bij Pepingen-Halle gaan winnen met 0-2, na doelpunten van Arne Bussels en Romero Regales. De doelpunten vielen in de tweede helft. Deze overwinning is de eerste driepunter voor Bocholter.
1

Handbal: Bocholt-Flémalle 45-12

Zondag 25 september 2022
Bocholt - Handbal: Bocholt-Flémalle 45-12
In tweede nationale van het handbal heeft Bocholt ROC Flémalle geklopt met 45-12. Na vier wedstrijden staat Bocholt aan de leiding met 8 punten en een doelpuntensaldo van 138/94.
1

Trein ontspoord bij Weert

Zondag 25 september 2022
Grensgevallen
Tussen Weert en Haelen in Nederlands-Limburg is afgelopen nacht een intercity met aan boord 250 passagiers ontspoord. Er zaten veel jongeren in die de kermis in Weert hadden bezocht. Niemand raakte gewond. Reizigers zijn met een vervangende trein geëvacueerd. De Nederlandse Spoorwegen verwachten dat er op het traject tot vanavond 18u geen treinverkeer mogelijk zal zijn.
1

Handbal: Bocholt verliest van Pelt

Zaterdag 24 september 2022
Bocholt - Handbal: Bocholt verliest van Pelt
In de Noord-Limburgse handbalderby is Sezoens Bocholt vanavond in Pelt gaan verliezen met 25-21. Winnaar werd Sporting Pelt. Bij de rust was het 15-11. UPDATE Een verslag uit het Bocholtse kamp:
11 jaar, zo lang was het geleden dat Pelt van Sezoens Bocholt kon winnen. Tot gisteren, dus. Als er maar 21 doelpunten gescoord worden, is dit te weinig om een wedstrijd te winnen.
Serge Spooren mocht de score openen in het Dommelhof. Spooren wist al snel de (…) Het hele nieuwsbericht
1
  1. Die ochtend aan het kanaal...
  2. Handbal: Bocholt verliest van Pelt
  3. Fleur Moors 12de op WK!
16/08

Marina Hartelijk gefeliciteerd met je 39ste verjaardag maak er een leuke dag van Knuffel Pa en Ma

Pa en ma Willekens
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Bocholt