Het overige nieuws

Jean Claesen overleden

Maandag 8 maart 2021
Hechtel-Eksel - Jean Claesen overleden
Zaterdag is Jean Claesen overleden, de echtgenoot van Marie-Claire Vanrintel. Hij was 72 jaar. Het afscheid vindt vrijdag plaats in intieme kring.

De visie van Fobie...

Maandag 8 maart 2021
Hechtel-Eksel - De visie van Fobie...
                                                                        (Cartoon: Fobie)

Lisette Ector overleden

Maandag 8 maart 2021
Hechtel-Eksel - Lisette Ector overleden
Zaterdag is Lisette Ector overleden, de weduwe van Henri Reijmen. Zij was 77 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag in intieme kring plaats in de parochiekerk van Eksel.

Jan Dalemans overleden

Maandag 8 maart 2021
Hechtel-Eksel - Jan Dalemans overleden
Vrijdag is Jan Dalemans overleden, de echtgenoot van Marleen Steurs. Hij was 58 jaar. Het afscheid vindt in intieme familiekring plaats in de parochiekerk van Hechtel.

War Bernaerdts overleden

Maandag 8 maart 2021
Hechtel-Eksel - War Bernaerdts overleden
Vrijdag is de uit Hechtel afkomstige War Bernaerdts overleden. Hij was 76 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring.
Hechtel-Eksel - Ondertussen, op het voetbalveld...
                                                                           (Cartoon: Fobie)
De Vlaamse overheid is bezig met de opmaak van een gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) om een reservatiestrook vast te leggen voor een ondergrondse leidingstraat tussen de Antwerpse haven tot aan de grens met Nederland (Geleen) en verder door tot in het Ruhrgebied.
Een leidingstraat is een zone waarin pijpleidingen gebundeld kunnen worden aangelegd.
Het plan ligt op het grondgebied van 45 gemeenten in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. De startnota is nog tot en (…) Het hele nieuwsbericht

Anny Quirijnen overleden

Zaterdag 6 maart 2021
Hechtel-Eksel - Anny Quirijnen overleden
Gisteren is Anny Quirijnen overleden, de echtgenote van Robert Claes. Zij was 76 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.
3

Nieuwe vennootschap: S. Claes

Zaterdag 6 maart 2021
Seppe Claes (26) uit Hechtel-Eksel heeft de besloten vennootschap S. Claes opgericht met zetel aan de Kerkhovensesteenweg in Lommel. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de uitbating van winkels en supermarkten en de productie en verkoop van allerhande bereide maaltijden, salades en soepen.

Nieuwe vennootschap: Into Padel

Zaterdag 6 maart 2021
Guido Schroeyers uit Peer, Eli Henrotay uit Houthalen-Helchteren en Jurgen Agten uit Hechtel-Eksel hebben de besloten vennootschap Into Padel opgericht met zetel aan de Hulststraat in Peer. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de verhuring van padel courts, het uitbaten van padelvelden en het geven van sportlessen.

Rob Beyen overleden

Vrijdag 5 maart 2021
Hechtel-Eksel - Rob Beyen overleden
In Eksel is gisteren Rob Beyen overleden, de partner van Annick van Wijk. Hij was 51 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring.
13

Olga Geys overleden

Vrijdag 5 maart 2021
Hechtel-Eksel - Olga Geys overleden
In Koersel is woensdag de uit Eksel afkomstige Olga Geys overleden, de echtgenote van Maurice Caubergs. Zij was 76 jaar. Het afscheid vindt donderdag plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents in Beringen-Mijn.
1
De handbalfederatie organiseert tussen 17 april en 5 juni een volwaardige nationale competitie voor herenteams bestaande uit zes clubs. De zes deelnemende ploegen worden opgedeeld in twee poules van telkens drie teams waarvan de nummers 1 en 2 van elke poule op het einde een kruisfinale zullen spelen. De winnaars van die kruisfinales spelen één finale in Hasselt om zo tot een nationaal kampioen te komen en de Europese tickets te verdelen. In deze competitie zijn er geen dalers. De (…) Het hele nieuwsbericht

Koud maar veel zon

Vrijdag 5 maart 2021
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Koud maar veel zon
Anticylonale condities domineren in het weekend het weerbeeld in onze streken. De zon presteert overuren, maar er wordt koude lucht aangevoerd, waarbij de maxima ondermaats zijn. Tijdens de nacht vriest het algemeen. De volgende dagen verliest het hogedrukgebied zijn kracht en halfweg de week kunnen Atlantische storingen over onze streken doordringen met veel regen en wind.
Vandaag is het flink zonnig met nauwelijks wolken, maar het is niet al te warm. Na een koude ochtend met hier en (…) Het hele nieuwsbericht