Het overige nieuws

De Warmste Week...

Woensdag 11 december 2019
Hechtel-Eksel - De Warmste Week...
                                                                       (Cartoon: Fobie)

Maria Roosen overleden

Woensdag 11 december 2019
Hechtel-Eksel - Maria Roosen overleden
In Eksel overleed op 6 december de uit Lommel afkomstige Maria Roosen, de echtgenote van Jan Leten. Zij was 82 jaar. Het afscheid vond plaats in intieme kring.

Paula Claes overleden

Dinsdag 10 december 2019
Hechtel-Eksel - Paula Claes overleden
Zaterdag overleed Paula Claes, de echtgenote van Toine Olijslagers. Zij was 79 jaar. Het afscheid vindt donderdag (11.30 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroeting: woensdag (19-129.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

Voetganger aangereden door auto

Maandag 9 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren is vanochtend rond 5.45 uur een 30-jarige voetganger uit Genk aangereden door een auto. Overbrenging van het slachtoffer naar het ziekenhuis bleek noodzakelijk.

Theresia Linden overleden

Maandag 9 december 2019
Hechtel-Eksel - Theresia Linden overleden
Zaterdag is Theresia Linden overleden, de weduwe van Henri Schildermans. Zij was 92 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte familiekring. Begroeting: donderdag (19-19.30 uur) in de begroetingsruimte van aula 't Sant.
Hechtel-Eksel - Weer winst voor dames HE-voc/Internetgazet
De Dames B van HE-voc/ Internetgazet zijn aan een goed reeksje bezig. Ook op verplaatsing deze namiddag in Beverst gingen de 3 punten naar HE-voc. De dames gingen vlot naar 1-3 (19-25, 18-25, 25-22 en 14-25). Een degelijke partij van de hele ploeg, iedereen kwam van de bank. HE-voc klimt in de rangschikking!

Hechtel en Eksel winnen

Zondag 8 december 2019
Hechtel-Eksel - Hechtel en Eksel winnen
In 3de Provinciale is Hechtel met 0-3 gaan winnen bij Sparta Lille. Voor de Duinenjongens scoorden Diepvents, Vanpol en Agten. Eksel won met 1-4 in Lindel-Hoeven.

HE-voc wint bij Wara Genk

Zaterdag 7 december 2019
Hechtel-Eksel - HE-voc wint bij Wara Genk
In de 2de Divisie van het volleybal is HE-voc met 2-3 gaan winnen bij Wara Genk. Setstanden: 17/25, 25/21, 17/25, 25/16 en 12/15. HE-voc heeft na 9 wedstrijden 16 punten.

Uw gesprek kan worden opgenomen

Vrijdag 6 december 2019
Tribunaliteiten
Hechtel-Eksel - Uw gesprek kan worden opgenomen
Twee aannemers hadden ruzie over de al dan niet correcte uitvoering van bouwwerken. “Slecht werk”, zei de ene. “Betalen”, zei de andere en trok naar de rechtbank om zijn geld te krijgen. De spanningen liepen hoog op en de aannemers belandden uiteindelijk voor het hof van beroep van Antwerpen. Wellicht omdat de aannemer van wie betaling werd verwacht schermde met een telefoongesprek dat hij stiekem had opgenomen. In dat gesprek erkende de aannemer die zijn geld eiste dat hij slecht werk had (…) Het hele nieuwsbericht

Juul Ruymaekers overleden

Vrijdag 6 december 2019
Hechtel-Eksel - Juul Ruymaekers overleden
Woensdag is de in Eksel woonachtige Juul Ruymaekers overleden, de weduwnaar van Mariette Geuns. Hij was 88 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (14 uur) plaats in de parochiekerk van Kerkhoven.

Inbraak in garage

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op Maartenhoek in Helchteren is gisteren ingebroken in een garage. Er is werkmateriaal gestolen.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Vandalisme op Astridplein
  2. Theresia Linden overleden
  3. Weer winst voor dames HE-voc/Internetgazet