Het overige nieuws

Tele-Onthaal Limburg is op zoek naar een tiental nieuwe vrijwilligers. Ze moeten een team van ongeveer 60 mensen versterken die de klok rond, zeven dagen op zeven de hulplijn openhouden. Vorig jaar kreeg Tele-Onthaal Limburg  bijna 14.000 telefonische oproepen binnen en 1700 chatoproepen.

Dozen vatten vuur in bedrijfshal

Zondag 25 augustus 2019
Kort nieuws van bij de buren
Oudsbergen - Dozen vatten vuur in bedrijfshal
In een bedrijfshal aan de Mieënbroekstraat in Genk heeft een partij dozen vuur gevat. De oorzaak van de brand is niet gekend. Er is beperkte schade.

Drie ongevallen: vier gewonden

Zondag 25 augustus 2019
Kort nieuws van bij de buren
Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's in de Vennestraat in Genk is een 50-jarige vrouw uit Genk gewond geraakt. Op het kruispunt van de Molenstraat en de Gerard Bijnenslaan vielen twee gewonden bij een botsing tussen twee auto's. In de Boxbergstraat is een Genkenaar gewond geraakt toen hij tegen een geparkeerde auto reed.

Inbrekers weg met geld

Zondag 25 augustus 2019
Kort nieuws van bij de buren
In Genk is afgelopen weekend zowel ingebroken in een woonst aan de Eikelaarstraat als in een huis op Hoogzij. Telkens maakten de dieven geld buit.
Oudsbergen - Wijshagen verslaat Eendracht Houthalen
In Vierde Provinciale heeft Heidebloem Wijshagen vandaag gewonnen van Eendracht Houthalen. Uitslag: 1-2. KSK Meeuwen verloor met 1-0 op het veld van Helson Helchteren. De reserven van Sporting Ellikom verloren met 4-1 in Molenbeersel.
Oudsbergen - Ellikom verliest eerste competitiewedstrijd
Sporting Ellikom heeft vanavond zijn eerste competitiewedstrijd verloren. Ellikom ging thuis onderuit met 1-2 tegen HO Molenbeersel. Eendracht Louwel heeft vanavond thuis van Bilzen-Waltwilder gewonnen met 2-1. Kabouters Opglabbeek verloor thuis met 2-3 van Bregel Sport.
Oudsbergen - Nevok Gruitrode verliest van Maasland
Nevok Gruitrode heeft vanavond zijn oefenwedstrijd verloren op het veld van Maasland NO. Uitslag: 2-1.

Vrouw (67) gewond bij aanrijding

Vrijdag 23 augustus 2019
Kort nieuws van bij de buren
Deze namiddag gebeurde er een kop-staartbotsing aan het Sint-Donatusplein in Opoeteren. Een 67-jarige vrouw uit Genk is daarbij gewond geraakt.
Kort nieuws van bij de buren
Op de Jaarbeurslaan in Genk kwam het deze namiddag rond 14.45 uur tot een botsing tussen een bromfietsster en een auto. De 45-jarige bromfietsster uit Genk raakte daarbij gewond.
Sinds 1 november 2017 moeten katten geregistreerd worden in een centrale kattendatabank voor ze 3 maand oud zijn. Sinds 1 april 2018 moeten katten bovendien verplicht gesteriliseerd worden voor ze 5 maand oud zijn. In de eerste helft van dit jaar waren er 29.583 katten geregistreerd in de kattendatabank, aldus bevoegd minister Ben Weyts, die op die manier de kattenpopulatie wil inperken. Gemiddeld werden de katten geregistreerd toen ze 83 dagen (12 weken) jong waren. Dat is de wettelijke leeftijd. (…) Het hele nieuwsbericht
2
13/07
Een heel gelukkige verjaardag van uit Pelt. Morgen komen we op de vlaai!!!!!
Elly en Sus uit Pelt
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Oudsbergen
  1. Nicola Philippaerts out na val
  2. Kasteelstraat in weekend afgesloten
  3. Pierre Berben overleden