• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Lieve Moors overleden

Donderdag 29 september 2022
Oudsbergen - Lieve Moors overleden
Op 20 september is in Barcelona Lieve Moors overleden, de weduwe van de in 2004 gestorven Jos Goyens en de partner van Gerard Driesen. Zij was 67 jaar en wordt dinsdag begraven op de begraafplaats in Neerglabbeek na het afscheid (10.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen. Begroeting: maandag (19-19.30 uur).
1

Smeulend wiel door vastgelopen remblok

Donderdag 29 september 2022
Kort nieuws van bij de buren
In de Daalstraat in Opoeteren begon een voorwiel van een voertuig te smeulen door een vastgelopen remblok. Dat gebeurde vanmorgen rond 9.20 uur.
1

Ondernemersvertrouwen bouw op dieptepunt

Donderdag 29 september 2022
Bedrijfsnieuws
Oudsbergen - Ondernemersvertrouwen bouw op dieptepunt
“In juni was het al slecht gesteld met het ondernemersvertrouwen van onze bouwbedrijven, maar nu is die echt in vrije val”, zegt Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van Bouwunie. De Bouwbarometer, dé driemaandelijkse conjunctuurindicator voor de bouwsector, strandt op 95,9 punten, meer dan een punt lager dan de vorige meting. 100 punten is de gezonde grens. “Enkel in maart 2020, het begin van de coronacrisis, zakte de Barometer nog dieper, tot 94,8 punten. Maar (…) Het hele nieuwsbericht
1

Jaak Luyten overleden

Donderdag 29 september 2022
Oudsbergen - Jaak Luyten overleden
Gisteren is Jaak Luyten overleden, de weduwnaar van Jeanne Limerkens. Hij was 82 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters aan de Lentestraat.
1

Eindelijk weer geopend

Donderdag 29 september 2022
Oudsbergen - Eindelijk weer geopend
Na jaren renovatie is het KMSK in Antwerpen weer geopend. (Cartoon: Fobie)
1

Nieuwsgierige politie-inspecteur

Woensdag 28 september 2022
Oudsbergen - Nieuwsgierige politie-inspecteur
Een Noord-Limburgse politie-inspecteur verscheen vandaag voor de rechter omdat hij bepaalde politiedatabanken raadpleegde hoewel hij dat niet mocht. Het Openbaar ministerie stelde akkoord te kunnen gaan met opschorting van straf, gekoppeld aan voorwaarden. Het vonnis wordt op 26 oktober geveld.(PG)
1

Voetganger (55) gewond bij aanrijding

Woensdag 28 september 2022
Kort nieuws van bij de buren
Op de Steenweg in As raakten gisterenavond rond 22.45 uur een auto en een 55-jarige voetganger uit As in een ongeval betrokken. Deze laatste raakte daarbij gewond.
1
Het is maar dat je 't weet
De vrijwilligers van Tele-Onthaal Limburg voerden vorig jaar 16.419 gesprekken, voornamelijk via de telefoon. De meerderheid van de oproepers is vijftigplusser terwijl jongeren tussen twaalf en zeventien liever een online gesprek voeren. Relaties blijven het meest besproken gespreksthema. Sinds de coronapandemie verschijnt het thema gezondheid wat prominenter op de voorgrond met angstgevoelens als rode draad. Voorts is eenzaamheid een belangrijke reden om Tele-Onthaal te contacteren.
1

Metaalbewerking Sven Segers failliet

Dinsdag 27 september 2022
De Ondernemersrechtbank in Tongeren heeft vandaag het faillissement uitgesproken van metaalbewerking Sven Segers uit Oudsbergen. Schuldvordiringen moeten op 26 oktober worden neergelegd.
1

Bestuurder rijdt wegwijzers omver

Dinsdag 27 september 2022
Kort nieuws van bij de buren
Een bestuurder miste gisterenavond de bocht in de Kasteelstraat in Opoeteren en reed enkele wegwijzers omver. De politie spoort de bestuurder op.
1

Warmer op het einde van de week

Dinsdag 27 september 2022
Weerbericht
Oudsbergen - Warmer op het einde van de week
Met een depressiekern aan de westkust van Denemarken worden buien die ontstaan over de Noordzee naar onze streken gestuurd. Er wordt bovendien nog steeds koude lucht aangevoerd, met ondermaatse maxima. Ook de volgende dagen verlopen wisselvallig, maar het wordt wel wat droger en zachter. 
Vandaag wisselen buien af met drogere perioden en soms een streepje zon. Verspreid vallen er buien. Tussen de buien door zijn er drogere perioden met soms een streepje zon. Bij een matige westenwind wordt (…) Het hele nieuwsbericht
1

Mieke Vanoirbeek overleden

Dinsdag 27 september 2022
Oudsbergen - Mieke Vanoirbeek overleden
Vrijdag is Mieke Vanoirbeek overleden, de weduwe van de in 2014 gestorven Mathieu Martens. Zij was 83 jaar en afkomstig uit Genk. Het afscbeid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (18.30-19.30 uur) in UCOP aan de Weg naar As.
1

Katelijne Bleux overleden

Dinsdag 27 september 2022
Katelijne Bleux is overleden. Zij was 58 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Begroeting: woensdag (19-20 uur) in UCOP aan de Weg naar As.
1

Drie gewonden bij botsing

Maandag 26 september 2022
Op het kruispunt van de Grote Baan en de Dorpsstraat in Houthalen-Helchteren zijn gisterenavond twee auto's gebotst. Een 34-jarige man uit Genk, een 41-jarige man uit Oudsbergen en een 42-jarige vrouw uit Tessenderlo raakten daarbij gewond.
1