• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Weg met luster en luidspreker

Zondag 8 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
In een woning aan de Bevrijdingslaan in As zijn een luster en een luidspreker gestolen. De inbraak is gisterenavond vastgesteld.

Vrouw (45) gewond bij botsing

Zondag 8 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Bocholterkiezel in Bree botsten gisterenavond rond 19.30 uur twee auto's. Daarbij raakte een 45-jarige vrouw uit Peer gewond.

Verkeersactie op vier locaties

Zondag 8 december 2019
Oudsbergen - Verkeersactie op vier locaties
Gisterenavond organiseerde Politie CARMA een controleactie in het kader van alcohol- en druggebruik achter het stuur in Bocholt, Houthalen-Helchteren, Oudsbergen en Genk. De politie controleerde 350 bestuurders verspreid over vier locaties. Eén bestuurder was onder invloed van drugs. Negen bestuurders bliezen alarm of positief. Twee bestuurders konden geen verzekeringsdocument voorleggen en twee bestuurders hadden geen rijbewijs op zak. Er werd ook een persoon aangetroffen die geseind stond.
Oudsbergen - Wijshagen - Eendracht Houthalen 0-0
Heidebloem Wijshagen heeft thuis 0-0 gelijk gespeeld tegen Eendracht Houthalen. Sporting Ellikom verloor met 10-0 (!) in Molenbeersel. Nevok Gruitrode klopte Exc. Hamont met 2-1.

Meeuwen klopt Achel VV

Zaterdag 7 december 2019
Oudsbergen - Meeuwen klopt Achel VV
KSK Meeuwen is vanavond bij Achel VV gaan winnen met 1-2. Eendracht Louwel versloeg Lutlommel met 3-1. Kabouters Opglabbeek verloor met  1-2 van FC Maasland NO.

Mia Moors overleden

Zaterdag 7 december 2019
Oudsbergen - Mia Moors overleden
Donderdag is de uit Opglabbeek afkomstige Mia Moors overleden, de weduwe van de in januari Martin Crijns. Zij was 79 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Neerharen. Begroeting: dinsdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Barthels in Lanaken.

Uw gesprek kan worden opgenomen

Vrijdag 6 december 2019
Tribunaliteiten
Oudsbergen - Uw gesprek kan worden opgenomen
Twee aannemers hadden ruzie over de al dan niet correcte uitvoering van bouwwerken. “Slecht werk”, zei de ene. “Betalen”, zei de andere en trok naar de rechtbank om zijn geld te krijgen. De spanningen liepen hoog op en de aannemers belandden uiteindelijk voor het hof van beroep van Antwerpen. Wellicht omdat de aannemer van wie betaling werd verwacht schermde met een telefoongesprek dat hij stiekem had opgenomen. In dat gesprek erkende de aannemer die zijn geld eiste dat hij slecht werk had (…) Het hele nieuwsbericht

Auto tegen verlichtingspaal

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op Terboekt in Genk is gisterenavond rond 23.15 uur een auto tegen een verlichtingspaal gebotst. Een 27-jarige man uit Lanaken liep daarbij verwondingen op.

Inbraak in garage

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op Maartenhoek in Helchteren is gisteren ingebroken in een garage. Er is werkmateriaal gestolen.
Deze week vonden de laatste bezoeken plaats op de interactieve tentoonstelling Budget4Life in het verblijfscentrum ’t Pelterke. Voor de 7e keer op rij schreven 19 Noord-Limburgse secundaire scholen hun leerlingen uit het 6de, 7de jaar en duaal leren in om met hun klas op bezoek te gaan. De beurs kadert in de preventiewerking rond schuldhulpverlening.
Welzijnsregio en de OCMW’s van Bocholt, Bree, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Oudsbergen, Peer en Pelt organiseren de beurs ism BIZ (…) Het hele nieuwsbericht
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
Aangeboden
Luier emmer Gsm
Te koop
Te koop
  1. Zware straffen voor ontduiken accijnzen
  2. Die 'Rampsalighe Sint-Niklaesdagh' in 1648...
  3. Lèneke Geerkens overleden