Het overige nieuws

Grote Baan Houthalen afgesloten

Zondag 22 september 2019
Het is maar dat u 't weet
Een deel van de Grote Baan in Houthalen-Helchteren is vandaag autovrij. Er zijn omleidingswegen voorzien.

Verlies voor KSK Meeuwen

Zaterdag 21 september 2019
Oudsbergen - Verlies voor KSK Meeuwen
KSK Meeuwen heeft vanavond met 5-1 verloren van Bree-Beek. Kabouters Opglabbeek  won met 3-0 van SSD Opoeteren. Eendracht Louwel verloor thuis van Stokkem met 1-2.

Mooie nazomer

Zaterdag 21 september 2019
Oudsbergen - Mooie nazomer
De kern van een hogedrukgebied bevindt zich momenteel over onze streken, maar schuift geleidelijk naar de Balkan. Hierdoor wordt de luchtstroming in het weekend zuidelijk en wordt er nog warmere lucht aangevoerd. Later op zondag schuift een storing over het land en komt er een einde aan het nazomerweer. Na het weekend wordt het erg wisselvallig met een strakke zuidwestenwind, hogere neerslagkansen en lagere temperaturen. Kortom, de herfst is in aantocht.
Vandaag wordt een prachtige nazomerdag met veel (…) Het hele nieuwsbericht

Ronny Baeten overleden

Zaterdag 21 september 2019
Oudsbergen - Ronny Baeten overleden
In Opglabbeek is donderdag Ronny Baeten overleden, de echtgenoot van Marleen Broeders. Hij was 51 jaar. De afscheidsplechtigheid in de aula van het crematorium in Hasselt vindt in besloten kring plaats. Bergroeting: maandag (18.30-20 uur) in UitvaartCentrumOPglabbeek.

Nieuwe vennootschap: Groepspraktijk

Vrijdag 20 september 2019
Bart Creemers en Kristel Blockx, beiden uit Oudsbergen, hebben de besloten vennootschap Groepspraktijk Oudsbergen opgericht met zetel aan Breekiezel. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de uitoefening van alle disciplines die verwant zijn aan de kinesitherapie en het uitbaten van een fitness- en welnesscentrum.

Twee twintigers gewond

Vrijdag 20 september 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Westerring in Genk botsten vanmiddag rond 14 uur twee auto's. Er vielen twee gewonden: een man en zijn vrouwelijke passagier, beiden 27 jaar en uit Maaseik.

Weg met visgerief

Vrijdag 20 september 2019
Kort nieuws van bij de buren
Uit de kelder van een woning aan de Steenweg op Kleine Brogel in Kaulile is visgerief gestolen. De diefstal is vandaag vastgesteld.
Oudsbergen - Reengenoten publiceren dialectwoordenboek
Het dialectproject "Stechele, zeivere, mùule en kalle" van Heemkring De Reengenoten is zichtbaar op grote spandoeken in onze gemeente. Op vrijdag 4 oktober wordt het dialectwoordenboek voorgesteld.

Startdag bisdom Hasselt

Vrijdag 20 september 2019
Oudsbergen - Startdag bisdom Hasselt
Voor de startdag van het bisdom Hasselt in de Limburghal in Genk daagden woensdag bijna 700 belangstellenden op.Op vier podia in de vier windrichtingen brachten persoonlijke getuigenissen evenveel speerpunten voor het komende werkjaar aan. Veel aanwezigen waren duidelijk geraakt door de diepe en uit het leven gegrepen getuigenissen, onder meer van een echtpaar over de kanker van hun zoon.

Nieuwe vennootschap: Sofie Knuts

Donderdag 19 september 2019
Sofie Knuts uit Oudsbergen heeft het advocatenkantoor Sofie Knuts opgericht met zetel aan de Kasteelstraat. Het aanvangsvermogen van de vennootschap bedraagt 4.000 euro.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
Aangeboden
Gsm Garagepoort
Te koop
Te koop
Te koop
  1. Weg naar Zwartberg deels open
  2. Laptop en geld gestolen in bedrijf
  3. Jarne Geussens 2de in Belgisch kartkampioenschap