Het overige nieuws

Auto gestolen

Zondag 23 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Aan het Kerkpad in Peer is een auto gestolen. De diefstal is gisterenmorgen vastgesteld.

Jointje roken tijdens het rijden

Zondag 23 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
De politie heeft gisterenavond op de Hamonterweg in Bocholt een twintiger uit Maaseik betrapt die tijdens het rijden een jointje aan het roken was en wiet op zak had. Zijn rijbewijs is ingetrokken.

Juwelen en horloges gestolen

Zondag 23 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Dieven maakten juwelen en horloges buit in een woning aan de Pastoor Langensstraat in Bocholt. De diefstal is gisterenavond vastgesteld.

Kassa geroofd in bedrijf

Zondag 23 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de Nijverheidsweg in Bree. De daders gingen met de kassa aan de haal. De kassa waar geld in zat is door de politie leeg teruggevonden in een bos.

Voetganger (51) aangereden

Zondag 23 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op de Ringlaan in Houthalen-Helchteren is gisterenavond een 51-jarige voetganger aangereden. Hij liep daarbij verwondingen op.

Vluchtmisdrijf opgelost

Zondag 23 februari 2020
Gisterenavond werd bij de politie melding gemaakt van een zwalpend voertuig. De wagen kon onderschept worden in de Duinenlaan in Genk. De bestuurder, een vijftiger uit Genk, was onder invloed van alcohol en kon geen boorddocumenten voorleggen. Al snel werd duidelijk dat deze bestuurder kort voordien in As betrokken was bij een verkeersongeval met stoffelijke schade, en niet ter plaatse gebleven was. De man werd ter ontnuchtering meegenomen naar het commissariaat en zijn wagen werd getakeld.

Tegen verkeersbord

Zondag 23 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Gisterenavond is op de Evence Coppéelaan in Genk een vijftiger uit Genk tegen een verkeersbord gereden. De man stelde zich agressief op tegen de hulpdiensten. Hij legde een positieve ademtest af en werd meegenomen naar het politiekantoor.

Ellikom wint in Lanklaar

Zondag 23 februari 2020
Oudsbergen - Ellikom wint in Lanklaar
Sporting Ellikom heeft met 0-2 gewonnen in Lanklaar. Zaterdag moet Ellikom naar Paal-Tervant B. Nevok Gruitrode kwam thuis tegen Racing Peer niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Zaterdag ontvangt Nevok As-Niel Utd. Heidebloem Wijshagen verloor met 5-0 van Halveweg Zonhoven. Zondag moet Wijshagen naar Leut.

Jaak Gielen overleden

Zaterdag 22 februari 2020
Oudsbergen - Jaak Gielen overleden
In WZC Kloosterhof in Oudsbergen is Jaak Gielen overleden, de weduwnaar van Alice Cardinaels. Hij was 88 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Erpekom, gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats van Grote Brogel.
Oudsbergen - KSK Meeuwen verliest van Zepperen-Brustem
KSK Meeuwen heeft met 2-1 verloren van Zepperen-Brustem. KSK Meeuwen speelt komende zaterdag uit bij FC Alken.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Negen pv's voor niet-dragen gordel
  2. Willy Verslegers overleden
  3. Nieuwe vennootschap: Immo Modest