• Nog geen evenementen in Oudsbergen
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Oudsbergen - 50 jaar geleden (2): de maanlanding
Op 20 juli 1969 won Eddy zijn eerste Tour. Diezelfde avond zette Apollo 11 een stapje in de wereld op de maan....(Cartoon: Fobie)
Wat iedereen al voor waarheid aannam is nu ook officieel bevestigd in NAVO-documenten: er liggen wel degelijk Amerikaanse kernwapens op de vliegbasis van Kleine Brogel. Hoeveel - dat blijkt niet uit het document, maar in totaal liggen er op zes militaire bases in Europa en Turkije zowat 150 Amerikaanse kernbommen.
Het document in kwestie - "A New Era for Nuclear Deterrence? Modernisation, Arms Control, and Allied Nuclear Forces" - werd in april uitgedeeld aan de leden van het NAVO-parlement. (…) Het hele nieuwsbericht
1

René Vanderstegen overleden

Dinsdag 16 juli 2019
Oudsbergen - René Vanderstegen overleden
Zaterdag is René Vanderstegen overleden, de echtgenoot van Henriette Schrooten. Hij was 78 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Donderdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Gruitrode waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Creemers in Bree. Condoleren[!]begrafenissenceemers.be

Bedevaarders goed aangekomen

Maandag 15 juli 2019
Oudsbergen - Bedevaarders goed aangekomen
De bedevaarders van het bisdom Limburg zijn vanavond goed aangekomen in Lourdes. Na een treinrit van ruim zeven uur vanuit Tourcoing kon de groep de benen strekken en al op verkenning gaan in het bekende Franse bedevaartsoord. Bekijk de foto's van de treinreis op onze facebookpagina.
Oudsbergen - 50 jaar geleden: de zomer van '69
Een van de meest opzienbarende feiten van 1969: de maanlanding van Apollo 11. Die startte op 16 juli. (Cartoon: Fobie)

Weg met twee auto's

Maandag 15 juli 2019
Kort nieuws van bij de buren
Aan een woning in de Halstraat in Houthalen-Helchteren zijn vandaag twee auto's gestolen. In een huis aan de Ahornstraat is gisterenavond geld gestolen.

Stroomkabels gestolen

Maandag 15 juli 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op een werf aan de Meeuwerkiezel in Bree zijn vier stroomkabels gestolen.De diefstal is vandaag vastgesteld.

Vier arrestaties in drugszaak

Maandag 15 juli 2019
Kort nieuws van bij de buren
Oudsbergen - Vier arrestaties in drugszaak
Politie CARMA voerde zaterdag een huiszoeking uit in een appartementswoning aan de Reppelerweg in Bocholt. Er werden verdovende middelen gevonden. Vier verdachten werden ter plaatse gearresteerd. Het gaat om drie mannen en een vrouw. Tijdens de huiszoeking werden cannabis, vloeibare drugs en toebehoren aangetroffen. De verdachten werden verhoord. De vrouw mocht na ondervraging beschikken. De drie mannen werden vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en die besloot hen aan te houden.
Oudsbergen - Limburgse bedevaart naar Lourdes
Vandaag vertrokken 457 Limburgse bedevaarders vanuit het Noordfranse Tourcoing naar Lourdes. Dat is een record aantal deelnemers, goed voor een volle TGV. Ook een hele vrachtwagen aan materiaal moest ingeladen worden. „Dat gaat om rolstoelen, medisch materiaal maar ook de misboekjes”, gaan mee de trein op”, zegt Paul Gielen, voorzitter van de Limburgse diocesane bedevaart. Ook de mijnwerkers-brancardiers zijn traditiegetrouw op post om te helpen tijdens deze bedevaart. (…) Het hele nieuwsbericht
Limburgse bedevaart naar LourdesLimburgse bedevaart naar LourdesLimburgse bedevaart naar Lourdes
Limburgse bedevaart naar Lourdes
Oudsbergen - Vier spelers verlaten H. Wijshagen
Vier spelers van Heidebloem Wijshagen zoeken andere oorden op. Bart Kerkhofs en Martijn Sourbron zullen de kleuren van Grote Brogel verdedigen; Roel Indekeu trekt naar Opoeteren en Glenn Vandeven hangt zijn schoenen aan de haak.
13/07
Een heel gelukkige verjaardag van uit Pelt. Morgen komen we op de vlaai!!!!!
Elly en Sus uit Pelt
02/06
Een heel gelukkige verjaardag aan mijn zus. Ik wens haar een goede gezondheid en nog vele mooie wandelingen.
Elly en Sus Pelt
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Oudsbergen
  1. Jaak Evens overleden
  2. Vrouw (29) gewond bij botsing tussen twee auto's
  3. Phillippaerts & Chilli Willi 3de in Chantilly