• Nog geen evenementen in Leopoldsburg
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Voormalig radio- en tv-presentator Zaki ijvert voor een andere aanpak in woonzorgcentra. "Mijn generatie, de babyboomers, komt eraan. De visie die vandaag heerst in woonzorgcentra, is niet de juiste voor de toekomst." Lees bij VRT Nieuws "Zaki roept op om meer te luisteren naar de ouderen"

Josée Verdonck overleden

Woensdag 5 mei 2021
Leopoldsburg - Josée Verdonck overleden
Op 2 mei is Josée Verdonck overleden, de echtgenote van Jozef Plessers. Zij was 89 jaar en afkomstig van Meeuwen. De uitvaartliturgie in de parochiekerk van Leopoldsburg en de bijzetting van de urne op de begraafplaats vinden in intieme kring plaats.
Leopoldsburg - Wisselvallig richting zonnig weekend
In het kielzog van een naar noordoost wegtrekkende depressie, wordt in een strak windveld onstabiele en vrij koude lucht naar onze streken gestuurd. Ook de volgende dagen is het koud en wisselvallig, al wordt het droger op vrijdag. In het weekend draait de wind naar het zuiden en na de doortocht van een warmfront wordt gevoelig warmere lucht aangevoerd met maxima boven 20 graden.
Vandaag komt het kwik amper boven 10 graden uit en dat is echt wel veel te koud voor deze tijd van het jaar. (…) Het hele nieuwsbericht

Maria Carofiglio overleden

Dinsdag 4 mei 2021
Leopoldsburg - Maria Carofiglio overleden
In Leopoldsburg is vandaag Maria Carofiglio overleden, de echtgenote van Alfons Vankrunkelsven. Zij was 65 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag plaats in de parochiekerk van Beringen-Mijn.
5

Emerance Schepers overleden

Dinsdag 4 mei 2021
Leopoldsburg - Emerance Schepers overleden
In Leopoldsburg is gisteren Emerance Schepers overleden, de levensgezellin van de in 2012 overleden Feyzullah Albayrak. Zij was 82 jaar en afkomstig van Koersel. Het afscheid vindt maandag plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents in Beringen-Mijn.
3
Leopoldsburg - Minder vrijwilligers door corona
De Barometer van de Verenigingen 2020 leert dat tijdens de eerste coronagolf 33 procent van de verenigingen hun aantal vrijwilligers met de helft zag terugvallen. Een scherpe daling die deels te verklaren is door de leeftijd van de vrijwilligers van wie bijna een derde ouder dan 60 jaar is. Dit woog zwaar op de werking van veel organisaties, vooral op de grotere die het vaakst een beroep doen op vrijwilligers. Zestigplussers steken bovendien meer tijd (gemiddeld 249 uur per jaar) in vrijwilligerswerk dan (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe wolvenwelpen

Maandag 3 mei 2021
Het is maar dat u 't weet
Wolvin Noëlla heeft nieuwe welpjes geworpen. Dat heeft minister Zuhal Demir deze namiddag bekendgemaakt in Beringen. Over hoeveel welpen het gaat is nog niet bekend. De minister kreeg de informatie van het Agentschap Natuur en Bos, dat verder ging op camerabeelden.  
1

Yvonne Loos overleden

Maandag 3 mei 2021
Leopoldsburg - Yvonne Loos overleden
Vandaag is Yvonne Loos overleden, de echtgenote van Jos Willekens. Zij was 87 jaar, was afkomstig van Heppen en woonde in Balen. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.
1

Test-evenement La Boum 2...

Maandag 3 mei 2021
Leopoldsburg - Test-evenement La Boum 2...
                                                                        (Cartoon: Fobie)

Fientje Goberts overleden

Maandag 3 mei 2021
Leopoldsburg - Fientje Goberts overleden
Op 29 april overleed Fientje Goberts. Zij was 84 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Noëlla is weer drachtig

Zondag 2 mei 2021
Leopoldsburg - Noëlla is weer drachtig
                                                                          (Cartoon: Fobie)
Leopoldsburg - Minister Peeters lanceert fietscampagne
Via een affichecampagne wil Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters op een positieve manier de vele voordelen die fietsen biedt in de kijker zetten. “Het is belangrijk dat ook voor functionele verplaatsingen steeds meer mensen voor de fiets kiezen,” zegt de minister. De vier verschillende affiches zijn in de maand mei terug te vinden langs de hoofdwegen; alsook enkele varianten op plakborden in steden en gemeenten. Bij verschillende bakkers in meer dan 20 steden zullen ook broodzakken te vinden zijn met de tekst ‘even strakke billen krijgen als je pistolets? Fiets!’.

Hilde Gieghase overleden

Zondag 2 mei 2021
Leopoldsburg - Hilde Gieghase overleden
In Leopoldsburg is vrijdag Hilde Gieghase overleden. Zij was 52 jaar en afkomstig van Koersel. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.
Leopoldsburg - Schrijver Pieter Aspe overleden
                                                                        (Cartoon: Fobie)
  1. Yvonne Loos overleden
  2. Fientje Goberts overleden
10/04

Benoit Boons, rasechte Kampenaar geboren 20/02/1932 aan al de Kampenaren van het jaar 1932!!!

Benoit Boons
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Leopoldsburg