Het overige nieuws

Kort nieuws van bij de buren
In Zonhoven is afgelopen weekend een bestuurder betrapt die met 160 km per uur reed in de zone 70. De man bleek ook onder invloed van drugs. Hij is zijn rijbewijs 15 dagen kwijt en zal zich later voor de politierechter moeten verantwoorden.
Houthalen-Helchteren - Handbal: Kreasa - Eynatten-Raeren 23-31
In eerste nationale van het handbal heeft Houthalen van Eynatten-Raeren verloren met 23-31. Houthalen staat aan de leiding met één punt voorsprong op Kortrijk.

Volleybal: Ekeren - Helchteren 1-3

Maandag 9 december 2019
In tweede divisie dames van het volleybal heeft Helchteren met 1-3 gewonnen in Ekeren. Sets: 18-25, 25-18, 18-25, 18-25.

Verkeersactie op vier locaties

Zondag 8 december 2019
Houthalen-Helchteren - Verkeersactie op vier locaties
Gisterenavond organiseerde Politie CARMA een controleactie in het kader van alcohol- en druggebruik achter het stuur in Bocholt, Houthalen-Helchteren, Oudsbergen en Genk. De politie controleerde 350 bestuurders verspreid over vier locaties. Eén bestuurder was onder invloed van drugs. Negen bestuurders bliezen alarm of positief. Twee bestuurders konden geen verzekeringsdocument voorleggen en twee bestuurders hadden geen rijbewijs op zak. Er werd ook een persoon aangetroffen die geseind stond.

Herk FC - Park Houthalen 2-1

Zondag 8 december 2019
Houthalen-Helchteren - Herk FC - Park Houthalen 2-1
Park Houthalen heeft met 2-1 verloren op het veld van Herk FC.  Eendracht Houthalen speelde 0-0 gelijk in Wijshagen. Houthalen VV  klopte Opitter met 3-0.

Helson verliest van Sint-Lenaarts

Zaterdag 7 december 2019
Houthalen-Helchteren - Helson verliest van Sint-Lenaarts
FC Helson heeft vanavond met 3-0 verloren van Sint-Lenaarts. Zondag moet FC Helson naar VK Linden, de laatste in de stand.

Uw gesprek kan worden opgenomen

Vrijdag 6 december 2019
Tribunaliteiten
Houthalen-Helchteren - Uw gesprek kan worden opgenomen
Twee aannemers hadden ruzie over de al dan niet correcte uitvoering van bouwwerken. “Slecht werk”, zei de ene. “Betalen”, zei de andere en trok naar de rechtbank om zijn geld te krijgen. De spanningen liepen hoog op en de aannemers belandden uiteindelijk voor het hof van beroep van Antwerpen. Wellicht omdat de aannemer van wie betaling werd verwacht schermde met een telefoongesprek dat hij stiekem had opgenomen. In dat gesprek erkende de aannemer die zijn geld eiste dat hij slecht werk had (…) Het hele nieuwsbericht

Auto tegen verlichtingspaal

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op Terboekt in Genk is gisterenavond rond 23.15 uur een auto tegen een verlichtingspaal gebotst. Een 27-jarige man uit Lanaken liep daarbij verwondingen op.

Inbraak in Maartenhoek

Vrijdag 6 december 2019
In een garage op Maartenhoek in Helchteren is gisteren ingebroken. Er is werkmateriaal gestolen.

Vrouw (26) en man (33) gewond

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Vanmorgen rond 7.45 uur zijn op de Weg naar Gruitrode in Oudsbergen twee auto's gebotst. Een 26-jarige vrouw uit Oudsbergen en een 33-jarige Hasselaar raakten daarbij gewond.