Het overige nieuws

Fietsertje (6) gewond

Zondag 21 oktober 2018
In de Parochiekerkstraat in Genk raakten gisterennamiddag rond 14.50 uur een auto en fietsertje Ilyas F. (6) uit Genk in een aanrijding betrokken. Het kind werd daarbij lichtgewond.

Geld en juwelen weg

Zondag 21 oktober 2018
Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Hoevenzavellaan in Genk. Er is geld gestolen. Gisteren is een inbraak vastgesteld in een appartement aan de Grotestraat. Daar zijn juwelen gestolen.

Houthalen VV wint in Zutendaal

Zondag 21 oktober 2018
Houthalen-Helchteren - Houthalen VV wint in Zutendaal
Houthalen VV heeft met 0-6 gewonnen op het veld van Zutendaal VV. Helson verloor met 1-2 van Sint-Lenaarts. En Eendracht Houthalen ging met 6-2 de boot in bij Zelem. 
Houthalen-Helchteren - Zaalvoetbal: Celtic - Halle-Gooik 2-6
In de eerste nationale van het zaalvoetbal heeft Celtic Houthalen thuis verloren van FP Halle-Gooik. Uitslag: 2-6.

Park Houthalen verliest van Herk FC

Zaterdag 20 oktober 2018
Houthalen-Helchteren - Park Houthalen verliest van Herk FC
Park Houthalen heeft vanavond thuis verloren van Herrk FC. Uitslag: 0-1.

Dertig maanden voor wietteler

Vrijdag 19 oktober 2018
Houthalen-Helchteren - Dertig maanden voor wietteler
Dertig maanden cel en een boete van 6.000 euro: dat is de straf die een dertiger kreeg voor het opzetten van een wietplantage in Genk. De man zocht met zijn drugsactiviteiten een inkomstenbron om uit zijn gokschulden te geraken. (PG)

Aantal geboorten

Vrijdag 19 oktober 2018
In Beringen waren er vorig  jaar 489 geboorten, in Houthalen-Helchteren 308, in Lommel 298, in Tongeren 274, in Overpelt 168, in Neerpelt 167, in Leopoldsburg 160, in Bocholt 146, in Peer 143, in Hamont-Achel 128, in Hechtel-Eksel 115, in Meeuwen-Gruitrode 112 en in Opglabbeek 87.

Man (78) overvallen in woning

Vrijdag 19 oktober 2018
Houthalen-Helchteren - Man (78) overvallen in woning
In de Hoogstraat in Genk zijn vanochtend rond  4 uur onbekenden binnengedrongen in een appartement. Ze braken het slot van de voordeur open en verrasten de 78-jarige bewoner in zijn slaapkamer en bonden hem met geweld vast aan het bed. De indringers doorzochten de woning en namen geld en juwelen mee. Het slachtoffer kon zichzelf na afloop bevrijden en verwittigde de politie. De zeventiger liep lichte verwondingen op en is erg onder de indruk van de feiten.

Zonnig weekend

Vrijdag 19 oktober 2018
Weerbericht
Houthalen-Helchteren - Zonnig weekend
De kern van een hogedrukgebied komt in het weekend over ons land te liggen. Wolkenvelden zijn hierdoor minimaal en de zon krijgt flink wat ruimte. Er wordt echter koele lucht vanuit het noordoosten aangevoerd, waardoor de temperaturen niet erg hoog uitkomen en vooral de nachten worden flink koud. Na het weekend wordt de luchtstroming noordwest met aanvoer van gestoorde en vochtige lucht. Het wordt dan kouder en wisselvallig met toenemende neerslagkansen.
Vandaag maken talrijke wolkenvelden in de (…) Het hele nieuwsbericht

Go Transport & Logistics failliet

Donderdag 18 oktober 2018
De rechtbank van Koophandel in Hasselt heeft vandaag Go Transport & Logistics, gevestigd in Centrum-Zuid in Houthalen-Helchteren, failliet verklaard. Schuldvorderingen moeten voor 18 november ingediend worden.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
Aangeboden
Regenboog Forel
Te koop
  1. Brilkaaimannen verhuisd
  2. Go Transport & Logistics failliet
  3. Frans Bosmans overleden