Het overige nieuws

Herk FC - Park Houthalen 2-1

Zondag 8 december 2019
Houthalen-Helchteren - Herk FC - Park Houthalen 2-1
Park Houthalen heeft met 2-1 verloren op het veld van Herk FC.  Eendracht Houthalen speelde 0-0 gelijk in Wijshagen. Houthalen VV  klopte Opitter met 3-0.

Helson verliest van Sint-Lenaarts

Zaterdag 7 december 2019
Houthalen-Helchteren - Helson verliest van Sint-Lenaarts
FC Helson heeft vanavond met 3-0 verloren van Sint-Lenaarts. Zondag moet FC Helson naar VK Linden, de laatste in de stand.

Uw gesprek kan worden opgenomen

Vrijdag 6 december 2019
Tribunaliteiten
Houthalen-Helchteren - Uw gesprek kan worden opgenomen
Twee aannemers hadden ruzie over de al dan niet correcte uitvoering van bouwwerken. “Slecht werk”, zei de ene. “Betalen”, zei de andere en trok naar de rechtbank om zijn geld te krijgen. De spanningen liepen hoog op en de aannemers belandden uiteindelijk voor het hof van beroep van Antwerpen. Wellicht omdat de aannemer van wie betaling werd verwacht schermde met een telefoongesprek dat hij stiekem had opgenomen. In dat gesprek erkende de aannemer die zijn geld eiste dat hij slecht werk had (…) Het hele nieuwsbericht

Auto tegen verlichtingspaal

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op Terboekt in Genk is gisterenavond rond 23.15 uur een auto tegen een verlichtingspaal gebotst. Een 27-jarige man uit Lanaken liep daarbij verwondingen op.

Inbraak in Maartenhoek

Vrijdag 6 december 2019
In een garage op Maartenhoek in Helchteren is gisteren ingebroken. Er is werkmateriaal gestolen.

Vrouw (26) en man (33) gewond

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Vanmorgen rond 7.45 uur zijn op de Weg naar Gruitrode in Oudsbergen twee auto's gebotst. Een 26-jarige vrouw uit Oudsbergen en een 33-jarige Hasselaar raakten daarbij gewond.

Flitspalen werken niet allemaal

Donderdag 5 december 2019
Houthalen-Helchteren - Flitspalen werken niet allemaal
In Limburg werken de minste flitspalen van heel Vlaanderen. Vlaanderen heeft op dit moment zo'n 1.400 flitspalen. Gemiddeld 80 procent daarvan werkt. In Limburg is dat maar 77 procent. Limburg is van alle provincies de slechtste leerling van de klas want ruim 20% van de flitspalen in onze provincie werkt gewoon niet. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse minister van Mobiliteit Lydia Peeters. Er is wel vooruitgang, want in 2014 werkte 30 procent van de flitspalen niet.

Lichte aardbeving

Donderdag 5 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
In Genk is er afgelopen nacht een kleine aardbeving geweest, met een kracht van 1.6 op de schaal van Richter. Enkele bewoners werden wakker van trillingen in hun bed. Maar er is geen schade.

Gouverneur wil meer fusies

Donderdag 5 december 2019
Gouverneur Herman Reynders pleit voor meer fusies tussen gemeenten. Hij legt de lat daarvoor op minimum 20 000 inwoners, zo kunnen 26 Limburgse gemeenten in een fusie stappen. Reynders wil ook dat Limburg de eerste CO2-neutrale regio wordt in het land.
3

Jacques Louwette overleden

Donderdag 5 december 2019
Houthalen-Helchteren - Jacques Louwette overleden
Op 30 november overleed Jacques Louwette, de echtgenoot van Josée Linsen. Hij was 72 jaar. Het afscheid vond plaats in intieme kring.
Er zijn nog geen wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw felicitaties toe!
Felicitatie of wensen toevoegen
  1. Klinken op de Wereldwinkel
  2. Pierre Bongaerts overleden
  3. Jacques Louwette overleden