• Nog geen evenementen in Houthalen-Helchteren
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Christiane Hamaekers overleden

Zaterdag 5 december 2020
Houthalen-Helchteren - Christiane Hamaekers overleden
Woensdag is Christiane Hamaekers overleden, de echtgenote van Paul Maris. Zij was 69 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.

Gerard Daniëls overleden

Zaterdag 5 december 2020
Houthalen-Helchteren - Gerard Daniëls overleden
Op 26 november overleed de uit Houthalen afkomstige en in Genk woonachtige Gerard Daniëls. Hij was 74 jaar en oud-leraar aan de Rijks Basisschool in Houthalen. Het afscheid vond plaats in intieme kring.

Jet Peeters overleden

Zaterdag 5 december 2020
Houthalen-Helchteren - Jet Peeters overleden
Op 28 november overleed de uit Achel afkomstige en in Houthalen woonachtige Jet Peeters, de weduwe van Leo Follon. Zij was 85 jaar. Het afscheid vond plaats in intieme kring.

Sylvain Van Roey overleden

Zaterdag 5 december 2020
Houthalen-Helchteren - Sylvain Van Roey overleden
Op 27 november overleed de uit Houthalen afkomstige en in Zolder woonachtig Sylvain Van Roey. Hij was 85 jaar. Het afscheid vond plaats in beperkte kring.

Als een factuur te laat komt

Vrijdag 4 december 2020
Tribunaliteiten
Houthalen-Helchteren - Als een factuur te laat komt
Schuldeisers hebben doorgaans een beter geheugen dan schuldenaars. Toch kan de tijd een handlanger zijn voor wie misschien nog moet betalen. Zo was er een schrijnwerker die een factuur van € 7.656,50 uitschreef in verband met buitenschrijnwerk en een poort, zeven jaar eerder geleverd en geplaatst. Destijds had hij al een voorschotfactuur van € 9.540,00 aangerekend. Direct na ontvangst van de nagekomen factuur had de klant schriftelijk geprotesteerd en geweigerd nog iets te betalen omdat hij geen grijze (…) Het hele nieuwsbericht

Nachtvorst op komst

Vrijdag 4 december 2020
Weerbericht
Houthalen-Helchteren - Nachtvorst op komst
Een omvangrijke depressie draait rondjes over West-Europa om na het weekend te evacueren naar de Middellandse Zee. Hierdoor is de atmosfeer onstabiel van opbouw en wordt koude lucht aangevoerd. Storingen zijn dicht in de buurt, maar bereiken ons beperkt. Na het weekend zijn het vooral wolken die het weer bepalen en het blijft vaak droog. Het is wel koud met kans op nachtvorst.
Vandaag is het bewolkt in de ochtend, maar meestal droog. Nadien breekt de bewolking stilaan en zijn er ook (…) Het hele nieuwsbericht

De lange tocht naar het vaccin

Donderdag 3 december 2020
Houthalen-Helchteren - De lange tocht naar het vaccin
                                                                          (Cartoon: Fobie)

Nieuwe vennootschap

Donderdag 3 december 2020
Thomas Diepersloot uit Houthalen-Helchteren heeft de besloten vennootschap Thomas Diepersloot Consulting opgericht met zetel aan de Stationsstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen én de uitbating van een restaurant en catering- en traiteurdiensten.

Notaris Marc Swolfs failliet

Donderdag 3 december 2020
De Ondernemersrechtbank in Hasselt heeft vandaag notaris Marc Swolfs uit Houthalen-Helchteren failliet verklaard. Schuldvorderingen moeten voor 2 januari ingediend worden.

Nieuw filiaal van Spar

Donderdag 3 december 2020
Houthalen-Helchteren - Nieuw filiaal van Spar
Vanmorgen is het nieuwe filiaal van Spar aan de Kazernelaan in Helchteren open gegaan. Begin oktober sloot Carrefour Market er als enig warenhuis zijn deuren.

158 km per uur in plaats van 50

Donderdag 3 december 2020
Kort nieuws van bij de buren
In Heusden-Zolder is een autobestuurder betrapt die 158 km per uur uur reed hoewel de snelheid er beperkt is tot 50 km per uur. Zijn rijbewijs is onmiddellijk ingetrokken. Hij zal zich later voor de politierechter moeten verantwoorden waar hij naast een zware boete een bijkomend rijverbod riskeert.

Kinderen door rook bevangen

Donderdag 3 december 2020
Kort nieuws van bij de buren
Vanochtend raakten twee kinderen door rook bevangen in een huis aan de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een houtkachel had er grote rookontwikkeling veroorzaakt.
Houthalen-Helchteren - De 5de COVID-19 gezondheidsenquête staat online
Via deze enquête wil Sciensano de impact van de 2de lockdown op jouw welzijn en leefgewoonten onderzoeken. Daarnaast peilen ze naar jouw opinie over de vaccinatiestrategie voor COVID-19. De vorige COVID-19 gezondheidsenquêtes konden telkens op meer dan 30.000 deelnemers rekenen. Ook deze keer rekent Sciensano op een massale deelnam. Invullen kan via deze link.

De visie van Fobie

Woensdag 2 december 2020
Houthalen-Helchteren - De visie van Fobie
                                                                            (Cartoon: Fobie)
  1. Notaris Marc Swolfs failliet
  2. Geen stoute kinderen in Meulenberg
  3. Nieuw filiaal van Spar
15/11

Groeten aan de kinderen van van tante police vliegen en nonkel Jan keppens Van lisette kiggen helenboslaan 36 2630 aartselaar

Lisette Kiggen
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Houthalen-Helchteren