• Nog geen evenementen in Genk
  • Voeg uw evenement als eerste toe, klik hier

Het overige nieuws

Tonia Cuypers overleden

Dinsdag 28 maart 2023
Genk - Tonia Cuypers overleden
Op 25 maart is in Tongeren Tonia Cuypers overleden. Zij was 91 jaar en afkomstig uit Genk. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Rouwbetuiging: www.uitvaartzorg-driesen.be

Alexandra Tsavokalis overleden

Dinsdag 28 maart 2023
Genk - Alexandra Tsavokalis overleden
Op 25 maart is Alexandra Tsavolakis overleden, de weduwe van de in 1974 gestorven Elefterios Fountoulakis. Zij was 75 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (13 uur) plaats in de Grieks-Ortthodoxe kerk aan de Gallopinstraat. Begroeting: woensdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

Valentina Pedko overleden

Dinsdag 28 maart 2023
Genk - Valentina Pedko overleden
Gisteren is Valentina Pedko overleden. Zij was 75 jaar. Begroeting: woensdag (19-20 uur) in funerarium Rerren aan de Dijkstraat.
Kort nieuws van bij de buren
Vanmorgen rond 7.45 uur raakten een auto en een vrachtwagen in een aanrijding betrokken in de Dorpsstraat in As. Een 42-jarige vrouw uit As  liep daarbij zware verwondingen op en is naar het ziekenhuis in Genk gebracht.

Reset vzw lanceert 'bommetjes'

Dinsdag 28 maart 2023
Genk - Reset vzw lanceert 'bommetjes'
Reset vzw, de koepel van kringwinkels in Beringen, Bilzen, Genk, Heusden-Zolder, Houthalen, Riemst, Tessenderlo en Tongeren,  lanceert een nieuw systeem van opleidingen in hun maatwerkbedrijf: bommetjes, ofwel ‘Beperkte OpleidingsMomentjes’. De medewerkers zullen hierdoor dagelijks een 10-tal minuten opleiding krijgen i.p.v. enkele keren per jaar een volledige dag. Deze shift is een actie die volgt uit een tevredenheidsenquête bij de medewerkers van Reset en sluit bovendien aan (…) Het hele nieuwsbericht

Hélène Kaminski overleden

Maandag 27 maart 2023
Genk - Hélène Kaminski overleden
Op 24 maart is Hélène Kaminski overleden, de echtgenote van Jozef Bzdenga. Zij was 75 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Termien. Begroeting: donderdag (18-19 uur) in uitvaartcentrum Deborre aan de Oostlaan.

El Khannous beste debutant

Maandag 27 maart 2023
Genk - El Khannous beste debutant
De Prijs Dominique D'Onofrio voor de beste debutant in de Jupiler Pro League gaat naar KRC Genk-speler El Khannous. De Trofee Raymond Goethals voor de beste Belgische voetbalcoach gaat naar Karel Geraerts (Union) die het haalde voor KRC-coach Wouter Vrancken.
De politie registreert in ons land jaarlijks meer dan 20.000 aangiftes van stalking. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden, Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne en Staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit Sarah Schlitz, zetten daarom verder in op het gebruik van het mobiel stalkingalarm. Dat werd vandaag in Hasselt voorgesteld.
Dankzij het mobiel stalkingsalarm kunnen slachtoffers van stalking met één subtiele druk op de knop de (…) Het hele nieuwsbericht

Miroslaw Nowicki overleden

Maandag 27 maart 2023
Genk - Miroslaw Nowicki overleden
Op 22 maart is Miroslaw Nowicki overleden. Hij was 94 jaar. Het afscheid vindt woensdag plaats in intieme kring.

Irène Schruers overleden

Maandag 27 maart 2023
Genk - Irène Schruers overleden
Op 24 maart is Irène Schreurs overleden, de weduwe van de in 1979 gestorven Jaak Roex en van de in 2009 overleden Mathieu Geunes. Zij was 90 jaar. Het afscheid vindt donderdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Remans aan de Hoogstraat. Begroeting: woensdag (19-20 uur).

Volleybal : Oostende - LVL 3-0

Maandag 27 maart 2023
In de Challenge Play-Offs Liga Dames van het volleybal heeft LVL Genk met 3-0 verloren van Oostende. Sets: 25-23, 25-13, 25-19.
Genk - Damesvoetbal: Genk B - Tienen 1-2
In eerste nationale van het damesvoetbal verloor KRC Genk B met 1-2 van Tienen. Dr ruststand was 1-1. Voor Genk scoorde Voets.

En toen werd het zwart...

Zondag 26 maart 2023
Genk - En toen werd het zwart...
De Lijn start met een campagne tegen agressie. De aanleiding is het zoveelste geval van agressie, afgelopen week in Genk. "De voorbije tijd maakten wij bij De Lijn een aantal zware agressiegevallen mee, zowel gericht tegen De Lijn-chauffeurs, chauffeurs van onze partners-exploitanten, als tegen controleurs. Die stijgende agressie is ook een maatschappelijk fenomeen. Vanuit De Lijn en onze partners willen we echter een duidelijk signaal geven: elk agressiegeval is er een te veel. Daarom trekken wij samen vandaag de lijn: tot hier en niet verder. Van onze medewerkers blijf je af!", is de boodschap. 
Genk - Kampenhout - Eendracht Termien 1-3
Eendracht Termien heeft vanmiddag met 1-3 gewonnen op het veld van Sp. Kampenhout en staat nu tweede in de stand op drie punten van leider Wezel. Aan de rust leidde Termien met 0-3. Stefani (2) en Ospitalieri maakten de doelpunten. Termien-speler Heeren werd in de 62ste minuut uitgesloten na twee keer geel. Zondag speelt Termien thuis tegen KFC Nijlen.
  1. KRC Genk - Beerschot 3-1
  2. Genk heeft tweede voedselbos
  3. Twee Mechelse herders in beslag genomen
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen