Het overige nieuws

Onzekerheden

Maandag 31 oktober 2016
Vandaag gelezen
"Een vrouw is een vat vol onzekerheden."
(Kapper met meer dan dertig jaar ervaring, vandaag in De Standaard)
Het is maar dat je 't weet
Hechtel-Eksel - Roodborstje tikt tegen 't raam, tik, tik, tikZoomZo begint dat kinderliedje. Bij het Natuurhulpcentrum (NHC) in Opglabbeek hebben ze de afgelopen week roodborstjes opgevangen die zo hard tegen het raam tikten dat ze even de kluts kwijt waren. Een ervan was zelfs geringd in Finland. Roodborstjes trekken rond deze tijd naar het warmere Zuiden, net zoals bv. kraanvogels.
Mocht je zelf met zo'n "raamslachtoffer" geconfronteerd worden, controleer dan of het geen ernstige verwondingen heeft, adviseert het NHC. Is dat niet zo, dan is het goed om de (…) Het hele nieuwsbericht

Niet vergeten...

Zaterdag 29 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
...vannacht de klok een uur terug te draaien! Want de wintertijd begint.

Herken jij een beroerte?

Vrijdag 28 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
Morgen, 29 oktober, is het ‘Wereld Beroerte Dag’. Een ideaal moment om de Vlaamse campagne ‘Herken een beroerte’ weer onder de aandacht te brengen. Iedere dag krijgen in België ongeveer 60 mensen een beroerte. Een groot deel hiervan blijft achter met een blijvende en vaak ernstige handicap waardoor men niet meer zelfstandig kan functioneren. Ongeveer een kwart overlijdt aan de gevolgen. Door het snel herkennen van de symptomen kan hersenschade beperkt worden en zelfs een (…) Het hele nieuwsbericht

Morgen niet inbreken, alsjeblief

Donderdag 27 oktober 2016
Morgen/ vrijdag 28 oktober zal opnieuw de actiedag "1 dag niet" plaatsvinden in België en in Nederland. Die "1 dag niet" is een bewustwordingscampagne die zowel de mensen als de overheid wil aanzetten tot het nemen van maatregelen om inbraken in woningen te voorkomen. Elke dag krijgen zo’n 200 Belgen inbrekers over de vloer.
Hechtel-Eksel - Gevaarlijk virus circuleert bij ondernemersZoomEen aantal zelfstandigen en handelaars in Limburg kreeg deze week te maken met een gevaarlijk virus. Ook bij de Internetgazet Beringen kwam zo'n mail binnen. Gelukkig reageerden we alert en werd het doorgegeven aan Unizo Limburg om collega-ondernemers te waarschuwen.
Dit virus wordt verspreid via een zogenaamde mail van Trondheim Transport BV. Daarin wordt gevraagd om een nieuwe afspraak te maken om uw bestelling te laten afleveren. Je opent deze mail dus best niet! Die zogenaamde (…) Het hele nieuwsbericht

Facturen ziekenhuis dubbel verstuurd

Donderdag 27 oktober 2016
Door een technisch probleem werden de facturen van het Mariaziekenhuis in Overpelt voor de maand juli een tweede keer verstuurd. Patiënten die deze factuur nogmaals ontvingen en per ongeluk dubbel betaald hebben, moeten zich geen zorgen maken. Het teveel bedrag wordt automatisch teruggestort. 
Momenteel wordt onderzocht waar de oorzaak van het probleem ligt: bij het ziekenhuis of bij de onderaannemer die belast is met de verzending van de facturen. Mocht iemand hierover een vraag hebben, kan hij of zij terecht bij de facturatiedienst op het nummer 011 826 454.

Mieke Wellens overleden

Donderdag 27 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Mieke Wellens overledenGisteren is de uit Beverlo afkomstige Mieke Wellens overleden. Zij was 75 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in beperkte familiekring plaats in aula 't Sant in Hechtel.

Philomène Cuypers overleden

Donderdag 27 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Philomène Cuypers overledenDinsdag is Philomène Cuypers overleden, de weduwe van Jan Vanbuel. Zij was 92 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (13 uur) in de parochiekerk van Hechtel.

Openbare verkoping: Sint-Trudostraat

Donderdag 27 oktober 2016
Morgennamiddag wordt in café D'n Hoek de woning Sint-Trudostraat 7 openbaar verkocht. Ze staat op een perceel van 2a07ca en heeft een KI van 1140 euro.

Maaiwerken aan de waterlopen

Dinsdag 25 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Maaiwerken aan de waterlopenZoomOm wateroverlast te voorkomen is het belangrijk dat de beken goed worden onderhouden. Daarom start het wateragentschap Noordwest-Limburg eerstdaags met het maaien van de waterlopen. Samen gaat het over 250 km, verspreid over de gemeenten Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Neerpelt, Overpelt en Peer. Met maaimachines wordt de begroeiing op de taluds en in de bodem afgemaaid. Tevens worden takken, zwerfvuil en omgevallen bomen verwijderd.
Om de werken uit te voeren heeft de aannemer het recht van (…) Het hele nieuwsbericht
Maaiwerken aan de waterlopen
Zoom

Dit weekend gaat het winteruur in

Dinsdag 25 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
Hechtel-Eksel - Dit weekend gaat het winteruur inIn de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober gaat het winteruur in. De klok wordt dan één uur achteruit gezet: van 3 naar 2 uur. Een uur extra, dus ook één uur extra slapen!

73 weekendverkeersongevallen

Maandag 24 oktober 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 73 verkeersongevallen gemeld, waarvan 20 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 5 zwaargewonden en 18 lichtgewonden. De politie nam er 42 ademtesten af, waarvan er 11 (of 26%) positief bleken. Van 6 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 12 gevallen van vluchtmisdrijf.

Anna Rubens overleden

Maandag 24 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Anna Rubens overledenZaterdag is in Eksel Anna Rubens overleden, de weduwe van René Vanoirbeek. Zij was 83 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt donderdag (12 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: woensdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

Absorberend ondergoed

Zondag 23 oktober 2016
Vandaag gelezen
Julie Veldhuijzen van Zanten, die vorig jaar aan de Design Academy Eindhoven een designprijs won met de ontwikkeling van elegant damesondergoed dat urine absorbeert en inlegkruisjes vervangt, is nu het bedrijf Lifesense begonnen. Dat produceert absorberende slips die een sensor bevatten die urineverlies registreert. Daarmee wordt met een smartphone-app een persoonlijk oefenprogramma voor de bekkenbodem gemaakt. Zo kan incontinentie bij 70% van de vrouwen worden verholpen. Dit najaar lanceert haar bedrijfje een onderbroek die bescherming biedt tijdens de menstruatie, waardoor vrouwen geen tampons of maandverband meer hoeven te dragen.
(Bron: Volkskrant Magazine)

Madeleine Arits overleden

Zaterdag 22 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Madeleine Arits overledenGisteren is Madeleine Arits overleden, de echtgenote van Jan Doumen. Zij was 82 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Hechtel. Dinsdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in de begroetingsruimte van aula 't Sant.

Een niet alledaags testament

Vrijdag 21 oktober 2016
Tribunaliteiten
‘Ik ben naar mijn vriend. Ik mis hem te veel. Niets aan familie.’ Het stond op een vel papier in een kluis, achtergelaten door een 70-jarige man die zich verhing in zijn appartement. Het nummer van de kluis vond de politie op een tafel, samen met het adreskaartje van zijn advocaat. 'Alleen advocaat opendoen’ stond er bij. In de afscheidsbrief lazen advocaat en politie dat de man op 100.000 euro na zijn volledige vermogen schonk aan de advocaat.
Zes maanden later vroeg de advocaat (…) Het hele nieuwsbericht

VZW B.T.O. opgericht

Donderdag 20 oktober 2016
Sven Plees uit Eksel, Tom Backx uit Olmen en Inge Hertogs uit Balen hebben de vzw Baseline Tennis Opleidingen (B.T.O) opgericht met zetel in de Kiefhoekstraat in Eksel. De vereniging heeft tot doel het verstrekken van initiatie, onderwijs, tennisonderricht aan jongeren en volwassenen, alsook de beoefening en de bevordering van de tennissport in de meest ruime betekenis.

Nieuwe bvba: Tklijn Kaffee

Donderdag 20 oktober 2016
Philippe Dehasque en Ron Creemers, beiden uit Hasselt, hebben de bvba Tklijn Kaffee opgericht met zetel aan de Lommelsebaan in Hechtel-Eksel. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 euro. Tot het doel van de bvba behoren onder meer de inrichting en de uitbating van horecazaken.

Beweeg mee op 14 november

Maandag 17 oktober 2016
Werelddiabetesdag, een dag om aandacht en begrip te vragen voor diabetes, dat wereldwijd epidemische vormen aanneemt. Dit jaar organiseert de dienst diabeteseducatie van het Mariaziekenhuis op die dag - maandag 14 november - een evenement rond het thema diabetes en beweging. Want bewegen is belangrijk, zeker voor diabetespatiënten. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Diabetesliga Noord-Limburg, de gemeente Overpelt en het zwembad S&R Dommelslag.
(…) Het hele nieuwsbericht

87 weekendongevallen in Limburg

Maandag 17 oktober 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 87 verkeersongevallen gemeld. Daarbij werden 16 personen licht gewond. De politie nam er 58 ademtesten af, waarvan er 10 (of 17%) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 12 gevallen van vluchtmisdrijf.

Gerarda Hermans overleden

Maandag 17 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Gerarda Hermans overledenZaterdag is in Eksel Gerarda Hermans overleden, de echtgenote van Gustaaf Jansen. Zij was 82 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt vrijdag (11 uur) plaats in aula De Vloot in Leopoldsburg. Begroetingsmoment: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Hulsmans-Laenen in Hechtel.

Martin Geuens overleden

Maandag 17 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Martin Geuens overledenIn Kerkhoven is zaterdag de uit Hechtel afkomstige Martin Geuens overleden, de echtgenoot van Mon Chorchu. Hij was 67 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt donderdag (11.30 uur) plaats in de aula van funerarium Witters in Lommel. Begroetingsmoment: woensdag (19-19.30 uur).

Lambert Snoeks overleden

Maandag 17 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Lambert Snoeks overledenZaterdag is in Peer de uit Hechtel afkomstige Lambert Snoeks overleden. Hij was 83 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt donderdag (10.30 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: woensdag (19-19.30 uur).

Flora Jonkers overleden

Maandag 17 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Flora Jonkers overledenVrijdag is in Opglabbeek de uit Hechtel afkomstige Flora Jonkers overleden, de weduwe van Jef Heylen. Zij was 72 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in beperkte kring plaats in aula 't Sant. Begroetingsmoment: dinsdag (19-19.30 uur).

Meer dan 10 inbraken per dag

Vrijdag 14 oktober 2016
Limburg blijft de slechtste leerling van de klas op vlak van woninginbraken, meldt TVL. België kent in het algemeen een daling van het aantal woninginbraken, en ook in Vlaanderen is dat het geval. Maar in Limburg blijven de cijfers stijgen. In 2015 werd er 3.787 keer ingebroken in onze provincie. Goed voor meer dan 10 inbraken per dag.

Louis Luyten overleden

Vrijdag 14 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Louis Luyten overledenGisteren is de uit Eksel afkomstige Louis Luyten overleden, de echtgenoot van Monique Houbrechts. Hij was 61 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt dinsdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen in Tongeren. Begroetingsmoment: zaterdag (10-11 uur) en maandag (19-20 uur).

Nieuwe vennootschap: Kozie

Vrijdag 14 oktober 2016
Kozie: dat is de naam van de VOF, gevestigd in de J.B. Truyensstraat. Oprichters zijn Nancy Kelgtermans en Marc Pellens, beiden uit Hechtel-Eksel. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het ontwerpen van showrooms en copywriting.

Anna Geuens overleden

Donderdag 13 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Anna Geuens overledenIn het rusthuis in Neerpelt is vandaag de uit Hechtel afkomstige Anna Geuens overleden, de weduwe van François Habraken. Ze was 82 jaar. Woensdag wordt ze begraven, na een uitvaartliturgie (om 10.30u) in de parochiekerk van Neerpelt-Centrum. Dinsdag om 18.30u is er daar een avondwake waarna begroeting in uitvaartcentrum Severens in Overpelt.

Waterkoeien

Woensdag 12 oktober 2016
Vandaag gelezen
Waterboerderijen, ook wel floating farms genoemd, zijn niet nieuw. In Rotterdam zou er binnenkort een komen in het havengebied, maar de aanleg ervan is even uitgesteld vanwege het welzijn van de zogenoemde waterkoeien. De Partij van de Dieren stelde vragen over hun lot: zouden de koeien op het water niet zeeziek worden? Het dobberende bos is er in Rotterdam nog wél. (Bron: De Volkskrant - Genootschap Onze taal)

Extra-controles op gordelplicht

Woensdag 12 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Extra-controles op gordelplichtDe Limburgse politiezones controleren tot eind deze maand extra op de gordeldracht en het gsm-gebruik aan het stuur. Wie betrapt wordt krijgt een boete van 110 euro.
Het is maar dat je 't weet
Hechtel-Eksel - Vlaams Oogpunt krijgt afdeling in OverpeltZoomIn de Meerveldstraat 5 in Overpelt komt er een vestiging van Vlaams Oogpunt, een dienst die mensen ondersteuning biedt wanneer de ogen het laten afweten. Iedereen is daar welkom, zowel hulpverleners als mensen met een visuele stoornis. Men regelt er praktische zaken zoals een aanvraag voor tegemoetkoming of technische hulpmiddelen zoals een sprekende gsm. Daarnaast biedt men visuele revalidatie en psychosociale begeleiding aan. De dienstverlening is gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de groep van (…) Het hele nieuwsbericht

Fina Maesen overleden

Dinsdag 11 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Fina Maesen overledenZondag is Fina Maesen overleden, de echtgenote van Jan Vandael. Zij was 91 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in intieme kring plaats in aula 't Sant. Begroetingsmoment: donderdag (19-19.30 uur).
Hechtel-Eksel - Politieman gewond bij verkeerscontroleAfgelopen nacht raakte een inspecteur van Politie MidLim gewond bij een verkeerscontrole in Houthalen-Helchteren ter hoogte van het kruispunt Grote Baan - Koolmijnlaan. De inspecteur en zijn collega  hadden een van de passagiers herkend die eerder op de avond betrokken was bij een incident in Houthalen, en die ze toen hadden aangemaand terug te keren naar zijn woning in Overpelt.
Bovendien vertoonde de auto meerdere technische defecten. Ook de boorddocumenten bleken niet in (…) Het hele nieuwsbericht

Internationaal fotofestival

Maandag 10 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Internationaal fotofestivalZoomOverpelt organiseert een tweejaarlijks internationaal fotofestival, waarbij in de zomer van 2017 doorheen heel de dorpskern zowat 500 foto's op groot formaat langs een route van zowat 2 km te zien zullen zijn. Zowel amateurfotografen als professionelen zullen kunnen deelnemen. Thema voor 2017 is "Lens op de mens". Het Centrum voor Beeldexpressie en de Vereniging van Beroepsfotografen, die een sterk netwerk in binnen- en buitenland heeft, zetten mee hun schouders onder het project. Nog tot 9 januari 2017 zijn inschrijvingen mogelijk via de website www.fotofestivaloverpelt.be. Meer info
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 65 verkeersongevallen gemeld, waarvan 10 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 5 zwaar- en 15 lichtgewonden. De politie nam er 38 ademtesten af, waarvan er 8 (of 21%) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 16 gevallen van vluchtmisdrijf.

Gustaaf Van Rintel overleden

Maandag 10 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Gustaaf Van Rintel overledenIn Peer is zaterdag Gustaaf Van Rintel overleden, de echtgenoot van Anna Cuyvers. Hij was 91 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt donderdag (10.30 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: woensdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.
Tribunaliteiten
De vrederechter van Gent kreeg van een Turkse man het verzoek om een bankkluis te verzegelen. Zijn vrouw zou hem na zeven maanden huwelijk hebben verlaten en bewaarde haar bruidsschat in de bewuste kluis. Alleen zij had de sleutel. Het ging om een tiental gouden armbanden van 25 gram per stuk, een volledige gouden juwelenset (ringen, oorbellen, bracelets, halssnoer, enz. in 24-karaat goud). Alleen al de juwelenset zou 5.500 euro kosten bij een Turkse juwelier in Brussel en was betaald door de ouders van de man. (…) Het hele nieuwsbericht

Pieter Jan Heylen overleden

Vrijdag 7 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Pieter Jan Heylen overledenGisteren is de uit Eksel afkomstige Pieter Jan Heylen overleden, de echtgenoot van Suzanne Bollen. Hij was 75 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Strooiendorp-Leopoldsburg. Begroetingsmoment: dinsdag (19-19.30 uur) in funerarium Hulsmans-Laenen in Leopoldsburg.

Gratis naar Typhoon?

Vrijdag 7 oktober 2016
Morgen/zaterdagavond om 20.30u treedt in De Posthoorn in Hamont Typhoon op. In thuisland Nederland kent iedereen dat hiphopfenomeen. In juni vorig jaar bracht hij met Lobi Da Basi z'n breed bejubelde tweede album uit, en sindsdien staat zijn wereld op z'n kop. Deze plaat is het resultaat van de persoonlijke en muzikale zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid-Afrika. Vooraf houden de Brusselaars Jazz, Omar-G, Rosko & Astrofisiks van hiphopcollectief (…) Het hele nieuwsbericht

Morgen weer staking

Donderdag 6 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
De vakbonden organiseren morgen/vrijdag weer een actie tegen het regeringsbeleid. Deze keer vindt die plaats in Waver. Ook vanuit Limburg gaat daar een delegatie naartoe. Voor het treinverkeer worden niet meteen gevolgen verwacht, maar een aantal Limburgse chauffeurs van De Lijn gaat wel. Voorlopig verwacht de directie van De Lijn Limburg dat morgenvroeg 80 % van de bussen zal uitrijden. Maar voor je vertrekt, toch maar best even de website raadplegen.
Details vanaf 6 uur op de website van De Lijn.

Tuinen Innside failliet

Donderdag 6 oktober 2016
De rechtbank van Koophandel van Hasselt heeft vandaag het faillissement uitgesproken van Tuinen Innside in Hechtel-Eksel. Schuldvorderingen kunnen worden ingediend bij de curator, mr.  Spaas.

Christopher Mahon overleden

Donderdag 6 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Christopher Mahon overledenGisteren is Christopher Mahon overleden, de echtgenoot van Annie Vanderhoydonks. Hij was 67 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in intieme familiekring plaats in aula 't Sant.
Tijdens de flitsmarathon zijn in de politiezone Kempenland 220 chauffeurs betrapt. Aan de controleposten passeerden 3.065 voertuigen.

75 verkeersongevallen in weekend

Maandag 3 oktober 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 75 verkeersongevallen gemeld, waarvan 16 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 2 doden, 3 zwaar- en 16 lichtgewonden. De politie nam er in totaal 39 ademtesten af, waarvan er 5 (of 13 %) positief bleken. Er waren 14 gevallen van vluchtmisdrijf.

Maria Schrayen overleden

Maandag 3 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Maria Schrayen overledenZondag is Maria Schrayen overleden, de weduwe van Henri Lenaerts. Zij was 85 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Hechtel. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in de begroetingsruimte van aula 't Sant.

Alfons Tielens overleden

Maandag 3 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Alfons Tielens overledenZaterdag is Alfons Tielens overleden, de echtgenoot van Jeanne Vrijsen. Hij was 84 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Hechtel. Vrijdag (19 uur) is er een korte avonddienst in de aula 't Sant waarna gelegenheid tot groeten.

Elvier Damen overleden

Maandag 3 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Elvier Damen overledenVrijdag is in WZC De Olijfboom in Genk de uit Eksel afkomstige Elvier Damen overleden. Zij was 88 jaar. Woensdag (19 uur) is er een afscheidsmoment in funerarium Rerren in Waterschei (Genk).
Groene Kring, de vereniging voor jonge land- en tuinbouwers, organiseert op zondag 9 oktober in de Winnerstraat in Eksel de nationale ploegwedstrijd. Onder het oog van een getrainde jury strijden de landbouwers in deze wedstrijd voor de nationale kampioenstitel en dus voor een kwalificatie voor het Europees of wereldkampioenschap van volgend jaar. De deelnemers werden eerder dit seizoen geselecteerd op basis van hun prestaties tijdens de provinciale ploegwedstrijden. Het Groene Kringgewest (…) Het hele nieuwsbericht

Henri Moons overleden

Zaterdag 1 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Henri Moons overledenGisteren is Henri Moons overleden. Hij was 83 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Eksel. Dinsdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna begroetingsmoment in funerarium Witters in Eksel.

Is er iemand die dit weet?

Zaterdag 1 oktober 2016
Hechtel-Eksel - Is er iemand die dit weet?ZoomPierre Rutten maakte deze week deze foto van gallen op eikenblad. De twee linkse gallen zijn lensgallen, de rechtse boven is een stuitergal. Voor de drie rode galletjes vinden we echter geen enkel aanknopingspunt in de soorten registers. Ook navraag bij Natuurpunt leverde geen sluitend antwoord op. Is het een nieuwe gal of is het een bekende gal met afwijkend uiterlijk? Wie het weet mag het zeggen!
24/03

Zjang Geuens, proficiat met jou 100 ste verjaardag. Geniet samen met jou vrouwtje Trees en met heel jou familie van deze unieke leeftijd.

Jean-pierre &Annita Claes-Willekens
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hechtel-Eksel