Het overige nieuws

Volleybal: winst voor heren HE-voc

Zaterdag 29 februari 2020
Hechtel-Eksel - Volleybal: winst voor heren HE-vocIn de 2de Divisie van het volleybal is HE-voc gaan winnen in Stevoort met 3-2. Setstanden: 20/25, 20/25, 25/15, 25/15 en 11/15. Door de nederlaag van Genk bij leider Riemst word HE-voc 4de in de stand met 28 punten.

Eksel klopt Grote Heide

Zaterdag 29 februari 2020
Hechtel-Eksel - Eksel klopt Grote HeideIn 2de Provinciale blijft Eksel op titelkoers. Het won in het Sparrenstadion met 1-0 van Grote Heide. De thuisploeg had het in de eerste helft moeilijk om haar stempel te drukken. Grote Heide hield constant 10 man achter de bal en kwam er zelden uit. Zo ging men ook rusten met een 0-0. Meteen na de pauze viel dan het enige doelpunt. Rik Cornelissen versloeg de doelman met een rake kopbal. Eksel controleerde de match en de bezoekers vielen nog met zijn tienen. Jochen Jansen pakte zijn 2de geel. Camps (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuw logo voor scholengroep Xpert

Zaterdag 29 februari 2020
Hechtel-Eksel - Nieuw logo voor scholengroep XpertZoomScholengroep Limburg Noord werd begin dit jaar omgedoopt tot Scholengroep Xpert. Go Xpert met hoofdzetel in Beringen groepeert 14 basisscholen, waaronder een MPI voor buitengewoon onderwijs; 7 secundaire scholen, waaronder een secundaire school voor buitengewoon onderwijs; 1 autonoom internaat, 1 IPO en 1 CVO verspreid over Bocholt, Beringen, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Pelt, Peer en Lommel. De organisatie maakt deel uit van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuw in de Omloop: safety-totems

Zaterdag 29 februari 2020
Hechtel-Eksel - Nieuw in de Omloop: safety-totemsZoom                                                                   (Cartoon: Fobie)

Inbrekers betrapt in woning

Vrijdag 28 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Een vrouw die aan de Kazernelaan in Helchteren woont heeft gisterenavond twee inbrekers in haar woning betrapt. De daders zijn gevlucht aan boord van een auto met een buitenlands kenteken. Later zijn twee verdachten opgepakt.

Vrouw slaat stiefzoontje dood

Vrijdag 28 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Vrouw slaat stiefzoontje doodIn Hasselt stond vandaag een 28-jarige vrouw terecht omdat zij haar stiefzoontje doodsloeg in Peer. Het kind was 3,5 jaar oud. Het Openbaar ministerie vorderde acht jaar opsluiting tegen de vrouw die aanvoerde dat zij ten tijde van de feiten een depressie doormaakte. Vonnis op latere datum. (PG)
Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden in Tongeren is op zoek naar vrijwilligers die pups helpen opvoeden. Die pups zullen later blinden of slechtzienden begeleiden in het dagelijkse leven. De vrijwilligers kunnen uit verschillende formules kiezen. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld naschoolse opvang doen, waarbij de getrainde hond ’s morgens, ’s avonds en in het weekend naar huis komt, Maar ook vakantieopvang is een optie. Geïnteresseerd? Kijk dan hier eens.  

Anna Luyten overleden

Donderdag 27 februari 2020
Hechtel-Eksel - Anna Luyten overledenVandaag is de uit Grote Brogel afkomstige en in Eksel woonachtige Anna Luyten overleden, de weduwe van Jan Verheyen. Zij was 96 jaar. De uitvaartliturgie vindt maandag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Eksel. Begroeting: zondag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Meeuwen.

Karel Geuens overleden

Donderdag 27 februari 2020
Hechtel-Eksel - Karel Geuens overledenGisteren is Karel Geuens overleden, de echtgenoot van Philomène Wyers. Hij was 81 jaar. De uitvaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Eksel. Begroeting: maandag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

'Iedereen kiest' in het GRM

Donderdag 27 februari 2020
Toerisme
Het Gallo-Romeins Museum van Tongeren biedt een nieuw type begeleide rondleiding aan. Bezoekers kiezen zelf hun favoriete objecten uit en de gids gaat hierover met hen in gesprek. Hij stelt een rondleiding samen op maat, met veel ruimte voor interactie. De formule is ideaal voor kleine familie-, collega- of vriendengroepen die de collectie eens anders willen ontdekken. De formule is geschikt voor groepen tot 15 personen.
Bij aankomst in het museum is er een kort kennismakingsgesprek. De (…) Het hele nieuwsbericht

Volg het virus op het web

Woensdag 26 februari 2020
Het is maar dat je 't weet
Hechtel-Eksel - Volg het virus op het webZoomAlle ontwikkelingen rond het coronavirus Covid-19 kunnen gevolgd worden via www.info-coronavirus.be. De informatie op deze website wordt permanent bijgewerkt door experts en virologen die de situatie op de voet volgen. Daarnaast is er ook hygiëne-advies te vinden over hoe men zich het best kan beschermen tegen dit virus, en dus ook tegen de wintergriep.
Goed om weten is dat mensen met hun vragen ook terecht kunnen op het gratis informatienummer 0800/14.689. En ook via Facebook en Twitter ([!]be_gezondheid) informeert FOD Volksgezondheid doorlopend omtrent alle nieuwe ontwikkelingen.

Geslipt tijdens wolkbreuk

Woensdag 26 februari 2020
Hechtel-Eksel - Geslipt tijdens wolkbreukDeze namiddag zijn op de Noord-Zuidverbinding in Overpelt tijdens een wolkbreuk vijf auto's geslipt en in de berm beland. Er was alleen blikschade.

Winters intermezzo

Woensdag 26 februari 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Winters intermezzoKoning winter is heel even op bezoek in onze streken, maar het wordt slechts een blitzbezoek. Na de doortocht van een storing op donderdag, komt er gevoelig zachtere lucht opzetten en is er van winter al geen sprake meer. Eerst is het wel koud en kan het op de weg gevaarlijk glad worden !
Vandaag ligt er op veel plaatsen een dun laagje sneeuw in de ochtend. Er vallen ook nog winterse buien, maar met het oplopen van de temperaturen worden de buien steeds meer vergezeld van regen. Het kwik (…) Het hele nieuwsbericht

Stelende poetsvrouw gestraft

Dinsdag 25 februari 2020
Vijftien maanden celstraf: dat is de straf die een poetsvrouw uit Lommel kreeg omdat zij haar klanten bestal. De vrouw maakte onder meer vijf iPhones en juwelen uit. De vrouw sloeg toe in Hechtel-Eksel en Beringen.

Inbrekers aan de slag

Dinsdag 25 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Inbrekers aan de slagIn Houthalen-Helchteren zijn twee inbraken gepleegd: in een huis aan de Kerselaarstraat werden een laptop, een horloge en een messenset gestolen; in een woning aan de Fazantenstraat bestond de buit uit juwelen en geld.

José Snoeks overleden

Dinsdag 25 februari 2020
Hechtel-Eksel - José Snoeks overledenGisteren is José Snoeks overleden, de weduwe van René Dalemans en de levenspartner van wijlen Robert Quintens. Zij was 81 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Hechtel. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur) in de begroetingsruimte van aula 't Sant.

NMBS wijzigt naam tickets

Dinsdag 25 februari 2020
Het is maar dat je 't weet
In de loop van maart wijzigt de NMBS de namen van de meeste van haar tickets om haar aanbod voor de klant duidelijker en transparanter te maken. VRT-nieuws zette de veranderingen op een rijtje.

Daar is de lente al!

Maandag 24 februari 2020
Vandaag gezien
Hechtel-Eksel - Daar is de lente al!ZoomRegen of wind, de lente laat zich niet tegenhouden en komt al vroeg in bloei! (Gust Ischen)
Daar is de lente al!Daar is de lente al!
Zoom

Maria Leten overleden

Maandag 24 februari 2020
Hechtel-Eksel - Maria Leten overledenGisteren is de uit Hechtel afkomstige Maria Leten overleden, de weduwe van Jozef Bosmans. Zij was 88 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Overpelt-Lindel, gevolgd door de teraardebestelling op de plaatselijke begraafplaats.

Voetganger (51) aangereden

Zondag 23 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op de Ringlaan in Houthalen-Helchteren is gisterenavond een 51-jarige voetganger aangereden. Hij liep daarbij verwondingen op.

Volleybal: heren HE-voc winnen

Zaterdag 22 februari 2020
Hechtel-Eksel - Volleybal: heren HE-voc winnenIn het volleybal hebben de heren van HE-voc met 3-1 gewonnen van het 3de geklasseerde Greenyard Maaseik. Setstanden: 25/23, 23/25, 25/22 en 25/12. HE-voc staat 5de in de stand.
De 2 eerste sets verliepen gelijk opgaand met mooie rally's langs beide kanten. In set 3 keek de thuisploeg snel tegen een vierpuntenkloof aan. Dan serveerde Bram Jansen een reeks van 5 opslagen neer - de kloof was gedicht en HE-voc ging door. In set 4 startte de Giel Fonteyn Show. Alles wat hij aanraakte was een punt. Jard Claessens en Nils Gielen speelden Nathan Geenen de hele wedstrijd in een zetel aan, waardoor hij zijn aanvallers goed bereikte. Een collectieve prestatie van het team stelde de zege veilig.

Hechtel klopt Anadol: 5-2

Zaterdag 22 februari 2020
Hechtel-Eksel - Hechtel klopt Anadol: 5-2Ook op het veld van Eksel kan Hechtel winnen. Voor ruim 400 toeschouwers won het de topper tegen Anadol met 5-2. De wedstrijd kon niet beter starten voor de thuisploeg. Na 11 minuten stond het al 2-0 via Vanpol en Diepvents. Hechtel controleerde de wedstrijd en Anadol kreeg geen enkele kans voor mekaar. Na de pauze gingen de Duinenjongens opnieuw furieus van start. Aangemoedigd door alweer een enthousiaste Duinenboys ging het snel via Froeyen en Hendriks naar een veilige 4-0 score. Toen scoorden de bezoekers twee keer en leek het nog spannend te gaan worden. Maar met zijn tweede van de avond zorgde topschutter Vanpol voor de oververdiende eindstand 5-2. Zo brengt Hechtel de achterstand terug tot op 3 punten en wordt het terug spannend in de strijd om de titel. Komende zondag ontvangt Hechtel SK Meldert.

Carnaval in de ogen van een 11-jarige

Zaterdag 22 februari 2020
Hechtel-Eksel - Carnaval in de ogen van een 11-jarigeZoomEn die 11-jarige is tekentalent Lisa Van Gucht. Ze bezorgde ons deze tekening van carnaval!

Rammen zoeken nieuwe thuis

Vrijdag 21 februari 2020
Hechtel-Eksel - Rammen zoeken nieuwe thuisZoom
In het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen is men nog steeds op zoek naar een nieuwe thuis voor deze twee schapenrammen. Hun leeftijd is onbekend. Ze zijn ontwormd en ziektevrij, maar niet gecastreerd.
Het NHC zou voor hen samen graag een thuis vinden. Wie interesse heeft, kan een mail sturen naar info[!]natuurhulpcentrum.be. Wolven gelieven zich te onthouden.

Henri Rutten overleden

Vrijdag 21 februari 2020
Hechtel-Eksel - Henri Rutten overledenGisteren is de in Lommel woonachtige en uit Eksel afkomstige Henri Rutten overleden, de weduwnaar van Alice Lavreysen. Hij was 90 jaar. Het afscheid vindt vrijdag 28 februari (10.30 uur) plaats in de aula van het crematorium in Lommel. Begroeting: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Lommel.

Louis Mentens overleden

Vrijdag 21 februari 2020
Hechtel-Eksel - Louis Mentens overledenWoensdag is de uit Hechtel afkomstige en in Leopoldsburg woonachtige Louis Mentens overleden, de echtgenoot van Georgette Boonen. Hij was 80 jaar. Het afscheid vindt woensdag (11.30 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroeting: dinsdag (19-19.30) in de begroetingsruimte van aula 't Sant.
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Huiszoekingen in onderzoek drugshandelIn het kader van een onderzoek naar drugshandel zijn gisteren negen huiszoekingen uitgevoerd, onder meer in Lommel en Balen. Er zijn grote hoeveelheden drugs en nagenoeg 7.200 euro in beslag genomen. Elf personen waaronder een Lommelaar zijn opgepakt. De onderzoeksrechter heeft na ondervraging acht personen onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

Winderig weekend

Vrijdag 21 februari 2020
Hechtel-Eksel - Winderig weekendEr staat opnieuw een erg winderig weekend op het programma met zware windstoten. Stormkracht lijkt evenwel niet bereikt te worden, maar op zondag is erg veel neerslag mogelijk. Na het weekend blijft de straalstroom het weerbeeld in onze streken bepalen. De wind is nog steeds voelbaar aanwezig en met de regelmaat van de klok komen storingen en buien opzetten. De bovenluchten worden bovendien iets kouder, waardoor buien soms een winters karakter krijgen en kunnen vergezeld worden van korrelhagel of (…) Het hele nieuwsbericht

Diyar Géron overleden

Vrijdag 21 februari 2020
Hechtel-Eksel - Diyar Géron overledenWoensdag is in Eksel Diyar Géron overleden. Hij was 4 jaar. Het afscheid vindt maandag (10 uur) plaats in aula ’t Sant in Hechtel. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur) en zaterdag (16-16.30 uur) in het funerarium in Eksel.

Sterke tanden

Donderdag 20 februari 2020
Hechtel-Eksel - Sterke tandenZoomDat een bever sterke tanden heeft - we hadden het kunnen vermoeden. maar als men ze van dichtbij bekijkt is het toch wel even schrikken. Zó groot, die tanden! Dat bleek vandaag in het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen, waar men een bever, die men was gaan ophalen in Kinrooi, helaas moest laten inslapen vanwege een vergevorderde kanker. Dat bood de mensen van het NHC wel de kans om de tanden van die bever eens van naderbij te bekijken... (Foto NHC)

Voetbal: speelschema vastgelegd

Donderdag 20 februari 2020
Hechtel-Eksel - Voetbal: speelschema vastgelegdHet PC Limburg heeft het speelschema voor volgend seizoen vastgelegd. De eerste elftallen in reeksen van zestien ploegen starten de competitie in het weekend van 30 augustus. De ploegen in reeksen met achttien ploegen starten in het weekend van 23 augustus. De competitie eindigt op 25 april.

Gouden armband gestolen

Donderdag 20 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
In een woning aan de Bremstraat in Houthalen-Helchteren is een gouden armband gestolen. De diefstal is vandaag gepleegd.

Slachtoffer aanval overleden

Donderdag 20 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Vanochtend is Jos Haex (73) uit Linde-Peer overleden aan de verwondingen die hij een maand geleden opliep aan de Begijnenvijvers in Wijchmaal. De man werd er aangevallen op het fietspad. In verband met deze zaak is een twintiger aangehouden.

Marcel Theunis overleden

Woensdag 19 februari 2020
Hechtel-Eksel - Marcel Theunis overledenVandaag is in Ham de uit Eksel afkomstige Marcel Theunis overleden, de echtgenoot van Erna Leeten. Hij was 85 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Lachgas in beslag genomen

Woensdag 19 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Bij een controle van een voertuig op de Weg naar Zwartberg in Houthalen zijn dinsdagavond elf flessen lachgas aangetroffen. De flessen zijn in beslag genomen.

Voetgangster gewond

Woensdag 19 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
In de Helzoldstraat in Houthalen-Helchteren kwam het vanochtend rond 5.30 uur tot een aanrijding tussen een vrachtwagen en voetgangster. Deze laatste, een 26-jarige vrouw uit de gemeente, raakte daarbij gewond.

Dood aangetroffen in woning

Woensdag 19 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
In een woning op de Vredelaan in Houthalen-Helchteren werd gisterennamiddag het lichaam van een 21-jarige vrouw uit Hasselt aangetroffen. De standaardprocedure voor verdachte overlijdens werd opgestart. Het gerechtelijk labo en een wetsdokter kwamen ter plaatse. De oorzaak en de omstandigheden van het overlijden zijn voorlopig nog onduidelijk.

Jagers schieten 1.767 evers dood

Dinsdag 18 februari 2020
In Limburg zijn vorig jaar 1.767 everzwijnen doodgeschoten door jagers, dat zijn er 318 meer dan in 2018. Dat blijkt uit de cijfers van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO). Maar of de populatie daardoor kleiner geworden is, is niet zeker. Want volgens kenners kan een gezonde zeug elk jaar voor zo’n zes nakomelingen zorgen.

Nieuwe vennootschap: MJ Kennels

Dinsdag 18 februari 2020
Maarten Janssen uit Hechtel-Eksel heeft de besloten vennootschap MJ Kennels opgericht met zetel aan de Steenovenstraat. Metalen constructies en schrijnwerk behoren tot het doel van de vennootschap.

Een kilo goud aan je pols

Dinsdag 18 februari 2020
Hechtel-Eksel - Een kilo goud aan je polsZoomIn de tentoonstelling "Dacia Felix" in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren zijn veel prachtige objecten te zien. Zoals bijvoorbeeld deze 'spiraalvormige armbanden in goud'. Deze massief gouden armbanden behoren tot een ensemble van 24. Elke armband weegt ongeveer één kilogram! De uiteinden zijn uitgewerkt als koppen van slangachtige fantasiedieren. De 24 werden begraven in een heilig gebied in het religieuze centrum van de Daciërs, tijdens een rituele ceremonie geleid door de hoogste priesters of koningen. Gouden armbanden zijn gemaakt voor het koninklijke en religieuze milieu. In meer perifere gebieden imiteert de lokale elite ze in zilver.

Wind staat centraal

Dinsdag 18 februari 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Wind staat centraalIn een strakke westelijke luchtstroming blijft de wind de volgende dagen een hoofdrol spelen. Bovendien komen er in deze stroming actieve depressies voor, die soms voor harde rukwinden kunnen zorgen. Storingen en buien zorgen daarbij geregeld voor nattigheid. De temperaturen blijven de hele periode relatief hoog.
Vandaag staat er een strakke zuidwestenwind met rukwinden tot 60 km/u. Opklaringen in de ochtend maken plaats voor stapelwolken. Na de middag is een enkele lokale regenbui niet uitgesloten, (…) Het hele nieuwsbericht

Een nieuwe fietskaart

Dinsdag 18 februari 2020
Hechtel-Eksel - Een nieuwe fietskaartZoomToerisme Limburg heeft zijn Fietskaart opgefrist. Die vormt samen met het infoboekje een handige leidraad voor de recreatieve fietser. In de vernieuwde versie blijven de knooppunten ongewijzigd. Ten opzichte van de vorige editie werden wel 20 trajecten aangepast voor een betere beleving. Nieuw is ook de vermelding van 45 fietsverhuurpunten en de aanduidingen van de fietsbelevingen. Daarnaast vind je een actueel overzicht van alle fietscafés en -logies: in totaal 296. En 18 nieuwe (…) Het hele nieuwsbericht

Vervolgd voor agressie in Versuz

Dinsdag 18 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Een twintiger uit Houthalen-Helchteren moest zich vandaag voor de rechter in Hasselt verantwoorden voor een geval van agressie in discotheek Versuz. Het Openbaar ministerie vorderde tien maanden cel  tegen de man. De verdediging pleitte de vrijspraak. De rechter nam de zaak in beraad en maakt op 17 maart zijn verdict bekend. (PG)
Kort nieuws van bij de buren
Aan de Koolmijnlaan in Houthalen-Helchteren is deze namiddag een illegaal sigarettenfabriekje ontdekt nadat er brand uitbrak. De oorzaak van de brand is niet gekend. De bewoner is meegenomen voor ondervraging. De douane is inmiddels met een onderzoek gestart. Vorige week is in Europark ook al een clandestiene sigarettenfabriek ontdekt.

Hechtel wint bij Zelem

Zondag 16 februari 2020
Hechtel-Eksel - Hechtel wint bij ZelemIn 3de Provinciale is Hechtel met 0-4 gaan winnen in Zelem. De doelpunten kwamen van Niels Vanpol (3) en Bart Diepvens. Zaterdag speelt Hechtel de topper tegen Anadol op het veld van buur Eksel.

Code geel: storm Dennis

Zondag 16 februari 2020
Hechtel-Eksel - Code geel: storm DennisHet KMI waarschuwt voor code geel met regen en veel wind tot 90km per uur. Ook het Agentschap Natuur en Bos waarschuwt om de bossen en natuurgebieden te vermijden.

Dennis is op komst

Zaterdag 15 februari 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Dennis is op komstZaterdagnacht wordt het stilaan betrokken en gaat het regenen. Het koelt nauwelijks af bij minima rond 11 graden. De wind wakkert verder aan en er zijn rukwinden mogelijk tot 80 km/u.
Zondag zorgt de depressie 'Dennis' voor erg veel wind en regen met zware windstoten, tot 90 km/u. Een enkele uitschieter van 100 km/u is mogelijk. De maxima zijn hoog bij 16 of 17 graden.
Maandag komen er vooral na de middag een aantal regenbuien opzetten. De maxima liggen rond 10 graden en er zijn (…) Het hele nieuwsbericht

Ruime winst voor KFC Eksel

Zaterdag 15 februari 2020
Hechtel-Eksel - Ruime winst voor KFC EkselKFC Eksel heeft met 1-4 gewonnen op het veld van KFC Hamont 99. Eksel speelt zijn volgende wedstrijd thuis tegen Grote Heide.

Drugsrazzia in danscafé

Zaterdag 15 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Politie Carma heeft gisterenavond een drugsrazzia gehouden in het danscafé van krantenwinkel Lux in Helchteren. Er waren een twintigtal jongeren aanwezig. Over de resultaten van de actie is nog niets geweten.

Toeristische gids van Bosland

Vrijdag 14 februari 2020
De Boslandgemeenten Hechtel-Eksel, Lommel, Peer en Pelt hebben vandaag de eerste editie van een gezamenlijke toeristische gids voorgesteld. Onder de noemer ‘Groots in beleving’ wordt Bosland onder de loep genomen. De gids neemt de bezoeker met behulp van belevingsvolle thema’s op sleeptouw door de vier gemeenten. Het aanbod van het keuzemenu bestaat uit fietsen, wandelen, kinderen, cultuur, verrassingen en leuke plekjes.
De gids wordt verspreid op een oplage van 30.000 (…) Het hele nieuwsbericht

Asbest kan aan huis worden opgehaald

Vrijdag 14 februari 2020
Hechtel-Eksel - Asbest kan aan huis worden opgehaaldZoomVanaf 30 maart kunnen alle Limburger hun asbestafval goedkoop aan huis laten ophalen. Het gaat om een project van Limburg.net, de provincie en De Huisdokter met 4,5 miljoen euro Vlaams geld. Het project is vandaag voorgesteld op een werf in Heusden-Zolder waar arbeiders golfplaten aan het verwijderen waren.
Vanaf eind volgende maand kunnen Limburgers via (…) Het hele nieuwsbericht
Een 38-jarige vrouw uit Pelt en een 24-jarige man uit Hechtel-Eksel raakten gisterenavond rond 22.30 uur gewond bij een kop-staartbotsing tussen twee auto's. Het ongeval gebeurde op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren .

Dit is Noëlla

Vrijdag 14 februari 2020
Hechtel-Eksel - Dit is NoëllaZoomHet Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) heeft beelden van wolvin Noëlla (foto) verspreid. "Het zijn de eerste kleurenbeelden van Noëlla die we te pakken hebben. Daarmee hebben we de bevestiging dat ze gezond en wel in de regio is", zegt woordvoerster Marie-Laure Vanwanseele van het agentschap. De foto is gemaakt door een onbemande wildcamera. Het is de eerste foto van Noëlla bij daglicht. (Foto INBO/ Natuur en bos)

Nieuwe vennootschap: Belux Ramen

Donderdag 13 februari 2020
Koray Kumas uit Heusden-Zolder heeft de besloten vennootschap Belux Ramen opgericht met zetel aan de Peerderbaan in Hechtel-Eksel. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de installatie van keukens en de vervaardiging van ramen en deuren, rolluiken en garagepoorten.

Juwelen geroofd uit woning

Donderdag 13 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
In een woning aan de Olmenstraat in Houthalen-Helchteren zijn juwelen gestolen. De diefstal is gisteren gepleegd.

Code geel: wind

Donderdag 13 februari 2020
Hechtel-Eksel - Code geel: windHet KMI waarschuwt met code geel: Vandaag neemt de zuidenwind geleidelijk toe en kunnen de rukwinden 60 tot 80 km/u halen. In de loop van de namiddag en avond trekt een actieve buienlijn over ons land met windstoten rond 80 km/u of iets meer.

Illegale sigaretten ontdekt in loods

Woensdag 12 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Na de vondst van een grote hoeveelheid sigaretten tijdens een huiszoeking in een loods op Europark in Houthalen heeft de politie CARMA maandag vier personen gearresteerd. Dat is vandaag bekendgemaakt. 
Voor de huiszoeking kreeg de lokale politie bijstand van de speciale eenheden van de federale politie. De zoeking resulteerde in het aantreffen van 20 kisten, goed voor 2 miljoen sigaretten. Ze waren verborgen in stapels houten planken waarvan de (…) Het hele nieuwsbericht

Werkstraf voor trap in kruis

Woensdag 12 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Een 23-jarige vrouw uit Leopoldsburg heeft vandaag van de rechter in Hasselt 130 uur werkstraf gekregen voor agressie tegen de politie. Eén van de agenten kreeg een trap in het kruis. Als ze de werkstraf niet uitvoert moet ze 10 maanden de cel in. Aan twee agenten moet ze in het totaal 7.527 euro betalen. (PG)

Man (50) onder invloed van drugs

Dinsdag 11 februari 2020
Hechtel-Eksel - Man (50) onder invloed van drugsEen patrouille van de politie Maasland heeft gisterenavond rond 23.50 uur op de Breeërweg in Neeroeteren (Maaseik) een 50-jarige man uit Hechtel betrapt die onder invloed van drugs reed. Zijn rijbewijs is onmiddellijk ingetrokken voor vijftien dagen.

Brand in appartement

Maandag 10 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Een brand heeft vanavond een appartement aan de Kiezelweg in Houthalen-Helchteren onbewoonbaar gemaakt. De oorzaak van de brand is niet gekend.

Wandelen opent je ogen

Maandag 10 februari 2020
Hechtel-Eksel - Wandelen opent je ogenZoomWandelen is niet alleen gezond, het opent ook je ogen. Zo is er in de buurt een veehouder die zijn weiden heeft omheind met oude treinbielzen, en er een afsluiting met prikkeldraad tegenaan heeft gezet. Die bielzen zijn zo oud en zo verweerd dat ze allemaal een eigen gezicht krijgen. Kijk eens naar de biels op de foto... Mooi vonden we ook dat beginnende plantje, onderaan in de "mond".

Keuzemenu bij oproep noodnummers

Maandag 10 februari 2020
Het is maar dat je 't weet
Vanaf morgen wordt er een keuzemenu ingevoerd voor de noodnummers 112 en 101. In een noodsituatie kan je zowel 112 als 101 bellen om één van de drie hulpdiensten (brandweer, ambulance of politie) te bereiken. In alle gevallen word je geholpen, maar je moet dus wel eerst kiezen: toets 1 voor hulp van brandweer of een medisch team; of toets 2 voor hulp van de politie.

Inbraak op Astridplein

Maandag 10 februari 2020
Hechtel-Eksel - Inbraak op AstridpleinOp het Astridplein in Eksel sloegen inbrekers toe. Over de aard en de omvang van de buit is niets bekend. De politie kreeg vanmiddag melding van de feiten.

Geld gestolen uit huis

Maandag 10 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Gisteren is ingebroken in een woning aan de Kraanbergstraat in Houthalen-Helchteren. Er is geld gestolen.

Bestuiving door vliegen

Maandag 10 februari 2020
Hechtel-Eksel - Bestuiving door vliegenZoomMeestal is er sprake van de "bloemetjes en de bij" maar in het zeer vroege voorjaar, als de bijen nog in hun nest zitten, kunnen ook de vliegen voor bestuiving zorgen. Zoals hier op het klein hoefblad, ergens in Bosland. (Pierre Rutten)

Louis Poelmans overleden

Maandag 10 februari 2020
Hechtel-Eksel - Louis Poelmans overledenZaterdag is de uit Neerpelt afkomstige en in Hechtel woonachtige Louis Poelmans overleden, de echtgenoot van Lucienne Wuytens. Hij was 82 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (11 uur) plaats in aula 't Sant. Begroeting: donderdag (19-19.30 uur) in de begroetingsruimte van aula 't Sant.

Opletten voor overstekende padden

Zondag 9 februari 2020
Hechtel-Eksel - Opletten voor overstekende paddenZoomWie de komende weken na zonsondergang  de oprit richting Hasselt neemt, de afrit Eksel (A24, N74, Noord-Zuid) of de Witherendreef (richting Grooten Hof), riskeert overstekende padden te raken. Graag de snelheid aanpassen, dus, zeker als de temperatuur buiten 8 graden of meer is en het wat vochtig is. De paddentrek kan duren tot eind maart maar is dit jaar extra vroeg begonnen vanwege het uitzonderlijk zachte weer. Vermoedelijk komende week wordt er begonnen met het plaatsen van de schermen en emmers om nog zoveel mogelijk dieren te kunnen redden. Wie wil helpen kan zich nog altijd melden via een mailtje naar Roel Driessens, roelibaldi[!]gmail.com. (Foto Marcella Stappers)

Nieuwe trainer voor heren HE-voc

Zondag 9 februari 2020
Hechtel-Eksel - Nieuwe trainer voor heren HE-vocRonny Rongé wordt volgend seizoen de T1 van HE-voc heren. Hij is nu trainer van reeksgenoot Geel.
Hechtel-Eksel - Openbare verlichting blijft brandenZoomOp vraag van heel wat steden en gemeenten zal Fluvius vannacht de openbare verlichting in heel Vlaanderen laten branden. Zo zijn eventuele obstakels op de weg beter zichtbaar. En ook voor de hulpdiensten komt wat extra verlichting tijdens hun vele interventies vanavond en vannacht zeker van pas. Normaal schakelt Fluvius in de loop van de avond het merendeel van de straatverlichting over op het nachtregime. Daarbij wordt zowat twee derde van de straatlampen en monumentverlichting gedoofd. Omdat de piek (…) Het hele nieuwsbericht

Weg met gouden armband

Zondag 9 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
In een woning aan de Helzoldstraat in Houthalen-Helchteren is een gouden armband gestolen. Dat gebeurde vrijdagavond.

Iedereen klaar voor Ciara? (3)

Zondag 9 februari 2020
Hechtel-Eksel - Iedereen klaar voor Ciara? (3)ZoomOntmoet onze nieuwe illustrator: Lisa Van Gucht! Lisa is 11 jaar en zit in het 6de leerjaar. Met haar ruime verbeelding en tekentalent kan ze leuke cartoons tekenen. Dit is haar eerste: een beeld van de storm Ciara!
Hechtel-Eksel - Nederlaag voor dames HE-voc InternetgazetIn de Tweede Provinciale van het volleybal verloren de dames van HE-voc Internetgazet met 2-3 van leider GoVoc. Setstanden: 25/20, 11/25, 14/25, 25/22 en 10/15.

Iedereen klaar voor Ciara? (2)

Zondag 9 februari 2020
"Gewoon niet onder de los liggende dakpannen van je buurman gaan staan straks en dan zal het op de meeste plaatsen wel meevallen..." (Weerman Ruben Weytjens op Facebook)

Iedereen klaar voor Ciara?

Zondag 9 februari 2020
Hechtel-Eksel - Iedereen klaar voor Ciara?Zoom(Cartoon: Fobie)

Alle voetbalwedstrijden afgelast

Zondag 9 februari 2020
"Gelet op de laatste weersituatie wordt beslist dat alle namiddagwedstrijden van zondag 9 februari 2020 van 2de en 3de klasse amateurs en het provinciaal voetbal worden afgelast." Dat meldt de Voetbalbond.

Volleybal: HE-voc wint in Pelt

Zaterdag 8 februari 2020
Hechtel-Eksel - Volleybal: HE-voc wint in PeltIn de 2de Divisie van het volleybal heeft HE-voc vanavond een belangrijke overwinning behaald. In Pelt werd het 2-3. Door deze zege blijft HE-voc 5de in de stand met 23 punten. Setstanden: 23/25, 25/23, 25/21, 15/25 en 10/25.

Eksel klopt Turkse

Zaterdag 8 februari 2020
Hechtel-Eksel - Eksel klopt TurkseOok na deze speeldag blijft Eksel leider in 2de Provinciale. Het won thuis van rode lantaarn Turkse met 5-0. Bij de rust stond het al 3-0, na doelpunten van Marijn Bertrands, Weckx en Wasiak. Na de pauze scoorde Eksel nog via invaller Vervloet en opnieuw Marijn Bertrands.

Storm Ciara: code oranje

Zaterdag 8 februari 2020
Hechtel-Eksel - Storm Ciara: code oranjeZondag en nog deels maandag krijgen we te maken met storm Ciara. Het KMI waarschuwt daarom met code oranje. "Zondag neemt de wind snel toe met in de namiddag al rukwinden van 80 tot 110 km/u en kans op lokale schade. Zondagavond en in de nacht naar maandag lopen, bij de passage van een actief koufront, de rukwinden nog verder op en is er gevaar voor pieken tot 110 à 130 km/u. Het is niet uitgesloten dat er tijdens een eventueel onweer zeer lokaal nog hogere windpieken optreden. De kans op schade is (…) Het hele nieuwsbericht

Storm op komst

Zaterdag 8 februari 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Storm op komstHogedrukinvloeden en een stralende zon laten niet vermoeden dat het op zondagavond erg onstuimig gaat worden. Een stormdepressie trekt dan over de Noordzee richting Scandinavië en zorgt bij ons voor erg zware windstoten. Na het weekend blijft de wind domineren en wordt het erg wisselvallig. Het is wel zacht.
Vandaag/zaterdag
neemt de bewolking al vlug toe en wordt het zwaar bewolkt tot betrokken. Later komt er ook wat lichte regen opzetten en na de middag wisselen perioden met lichte (…) Het hele nieuwsbericht

Officieren van gezondheid

Vrijdag 7 februari 2020
Tribunaliteiten
Hechtel-Eksel - Officieren van gezondheidMarcel was 72 toen hij stierf aan suikerziekte. Hij was weduwnaar zonder kinderen. Naaste familieleden had hij niet meer, tenzij de kinderen van zijn ook al gestorven broer en zus. Maar die zag hij weinig. Hij leefde eenzaam en in erbarmelijke omstandigheden in een woning volgestouwd met rommel en afval. Verwarming, warm water of elektriciteit had hij niet. Soms verbleef hij gewoonweg in zijn auto.
De enige toeverlaat in zijn laatste levensjaren was Marie-Rose, zijn thuisverpleegster. Zij hielp in het (…) Het hele nieuwsbericht

Jeannine Bloemen overleden

Vrijdag 7 februari 2020
Hechtel-Eksel - Jeannine Bloemen overledenGisteren is Jeannine Bloemen overleden, de echtgenote van Pierre Loenders. Zij was 68 jaar. Het afscheid vindt in beperkte kring plaats. Begroeting: dinsdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

Geld gestolen uit woning

Donderdag 6 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
In een woning aan de Motmansstraat in Houthalen-Helchteren is geld gestolen. De diefstal is gisteren vastgesteld.

Brand in schrijnwerkerij

Woensdag 5 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Aan de Grote Baan in Houthalen-Helchteren ontstond deze voormiddag brand in het werkatelier van een schrijnwerkerij. De schade bleef beperkt.

Daar is de lente

Woensdag 5 februari 2020
Vandaag gezien
Hechtel-Eksel - Daar is de lenteZoom"Daar is de lente, daar is de zon - bijna, maar ik denk dat ze weldra zal komen. De fallus impudicus staat al in bloei. En de blaadjes krijgen bomen", zingt Jan De Wilde in zijn Vrolijk Lentelied. De winter wordt dit jaar voorbijgestoken door de lente, en dat zien we al in de tuin. (Foto Marleen Abeels)

Handbalclubs blijven groeien

Woensdag 5 februari 2020
Hechtel-Eksel - Handbalclubs blijven groeienZoomDe handbalsport in Vlaanderen kende het voorbije jaar een mooie groei. In vergelijking met 2018 nam het ledenaantal vorig jaar met 4,58% toe tot 8.264. Ten opzichte van 2013 is er een aangroei van 18.11%. Vlaanderen telt 57 handbalclubs waarvan er 12 meer dan 200 leden tellen. Het Antwerpse Uilenspiegel Wilrijk HV is met 452 leden de grootste. Wanneer we de regionale spreiding bekijken dan blijft Limburg met 20 clubs met voorsprong de populairste handbalprovincie, gevolgd door Oost-Vlaanderen met 13 clubs en Antwerpen met 12 clubs.

Nieuwe vennootschap: Ozerciyes

Woensdag 5 februari 2020
Dursun Oz uit Hechtel-Eksel heeft de besloten vennootschap Ozerciyes opgericht met zetel aan de Sint-Trudostraat in Hechtel-Eksel. Tot het doel van de vennootschap behoort onder meer de exploitatie van een bakkerij, patisserie, beenhouwerij, kruidenierszaak en nachtwinkel.

Meisje aangerand op bus

Woensdag 5 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Meisje aangerand op busEen dertiger uit Leopoldsburg heeft één jaar cel met uitstel gekregen voor het aanranden van een 17-jarig meisje op een bus van De Lijn. De rechter heeft hem wel strenge voorwaarden opgelegd om van het uitstel te kunnen genieten. Hij moet onder andere actief op zoek gaan naar werk en een cursus sociale vaardigheden volgen.PG)

Horeca en bouw krijgen klappen

Dinsdag 4 februari 2020
In januari zijn in Limburg 74 bedrijven failliet gegaan. Dat zijn er 13 minder dan in januari vorig jaar. Toch is dat nog altijd het tweede hoogste aantal van de jongste tien jaar. In de meeste andere provincies waren er meer faillissementen. Volgens Graydon Belgium vallen de grootste klappen in de horeca- en de bouwsector.

Bromfietsster gewond bij val

Dinsdag 4 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Deze namiddag is op de Europarklaan in Houthalen-Helchteren een 34-jarige bromfietsster uit Oudsbergen ten val gekomen. Zij raakte daarbij gewond.

Weer minder wielerwedstrijden

Dinsdag 4 februari 2020
In vergelijking met vorig jaar worden er dit jaar in Limburg 12 procent minder wielerwedstrijden georganiseerd. In 2019 waren er al 20 procent minder koersen dan in 2018.

Leon Ooms overleden

Dinsdag 4 februari 2020
Hechtel-Eksel - Leon Ooms overledenZondag is in Leopoldsburg de in Kerkhoven woonachtige en uit Eksel afkomstige Leon Ooms overleden, de echtgenoot van Maria Rutten. Hij was 89 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (12 uur) plaats in de aula van het crematorium in Lommel. Begroeting: vrijdag (20-20.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

Een beetje winters

Dinsdag 4 februari 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Een beetje wintersVandaag is het gevoelig kouder dan de afgelopen dagen bij maxima rond 8 graden en er staat een gure noordwestenwind. Daarbij valt er een aantal regenbuien, soms vergezeld van korrelhagel. Vannacht wordt het droog maar koud, bij minima rond 2 graden. Aan de grond gaat het vriezen.
Woensdag is de zon geregeld aanwezig en het blijft droog. De maxima liggen rond 7 graden, bij een zwak briesje uit het noordwesten.
Donderdag zijn er veel wolken in de ochtend, bij de passage van (…) Het hele nieuwsbericht

Vier jaar voor vechtersbaas

Maandag 3 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Een twintiger uit Houthalen heeft van de rechtbank in Den Bosch vier jaar cel gekregen omdat hij tijdens een vechtpartij een Nederlander met een schroevendraaier bewerkte. De feiten gebeurden op nieuwjaarsdag in Eindhoven. De openbare aanklager had zes jaar celstraf geëist. Het slachtoffer krijgt ruim 15.000 euro schadevergoeding. (PG)

Mina Maes overleden

Maandag 3 februari 2020
Hechtel-Eksel - Mina Maes overledenGisteren is Mina Maes overleden, de echtgenote van Mathieu Schroyen. Zij was 94 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring. Donderdag (19 uur) is er een avondwake in parochiekerk van Eksel waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters in Eksel.

Mia Schrijvers overleden

Maandag 3 februari 2020
Hechtel-Eksel - Mia Schrijvers overledenGisteren is de uit Grote Brogel en in Eksel woonachtige Mia Schrijvers overleden, de weduwe van Jef Bellinkx. Zij was 89 jaar.  Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroeting: vrijdag (19-19.30) in funerarium Witters in Eksel.

Wie doet mee met Limburg Zingt?

Maandag 3 februari 2020
Hechtel-Eksel - Wie doet mee met Limburg Zingt?ZoomWat is er mooier dan mensen samen te laten zingen op een centrale plek in hun woonplaats? Het zorgt voor ambiance en verbondenheid en is gewoon erg leuk om te doen. "Limburg Zingt" is een onderdeel van Vlaanderen Zingt, met zo'n 50 locaties de grootste zomertoer van het land. Dit jaar neemt Limburg Zingt een nieuwe start met een opgefriste formule waarbij het publiek en plaatselijke verenigingen nog meer betrokken worden. Het wordt nog straffer maar ook spannender. Want organisatoren of (…) Het hele nieuwsbericht

Seppe Abrahams naar Grote Heide

Maandag 3 februari 2020
Seppe Abrahams (Eksel) zal komend seizoen de kleuren van tweedeprovincialer Sporting Grote Heide verdedigen.

Vier kinderen zonder gordel

Zondag 2 februari 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op de Kempenlaan in Genk is gisterenavond een bestuurster uit Houthalen-Helchteren geverbaliseerd omdat er vier jonge kinderen op de achterbank zaten zonder gordel. De vrouw werd gecontroleerd wegens een defect aan haar wagen.

Imana Truyers wint in Dongen

Zondag 2 februari 2020
Imana Truyers heeft vanmiddag met voorsprong de regionale cross in het Nederlandse Dongen gewonnen.

Hechtel verliest bij Peer SV

Zondag 2 februari 2020
Hechtel-Eksel - Hechtel verliest bij Peer SVHechtel heeft met 2-1 verloren op het veld van Peer SV. Voor de bezoekers scoorde Bart Diepvens op strafschop. Hechtel ontvangt zondag leider Anadol.
Hechtel-Eksel - Beker van Limburg: verlies voor HE-vocHE-voc - Wara Genk: 1-3 (21/25, 28/26, 20/25 en 22/25)
In de kwartfinales van de Beker van Limburg heeft HE-voc thuis met 1-3 verloren van reeksgenoot Wara Genk. In de 1ste set stond er geen maat op bezoeker Molemans. Hij mepte de bezoekers op zijn eentje naar setwinst. Maar dan vond de thuisploeg haar ritme en serveerde sterk naar de gelijkmaker. In set 3 was de absolute hoofdrol voor de scheidsrechter. Een vijfpuntenkloof voor HE-voc boorde hij met enkele foute beslissingen de grond in. Maar de thuisploeg was niet van slag en knokte terug. Toch was het Wara dat aan het langste eind trok. Coach Kenens toonde zich na afloop toch tevreden met het geleverde spel van zijn team.

KFC Eksel klopt Lutlommel VV

Zaterdag 1 februari 2020
Hechtel-Eksel - KFC Eksel klopt Lutlommel VVKFC Eksel heeft Lutlommel VV verslagen met 2-0.  Eksel startte met een droomscenario. Na nog geen drie minuten trilden de netten al. Wasiak met de prima actie maar een ongelukkig flipperkastmoment tussen doelman en verdediger deed het leer uiteindelijk in doel belanden. Lutlommel kon daar voor de rust weinig tegenover zetten. Het toonde veel inzet, maar speelde tevens erg slordig. Groen-rood kon zo al snel op zoek naar een veilige tweede treffer en kwam daar op het halfuur driemaal dichtbij: (…) Het hele nieuwsbericht

Een derde wolf

Zaterdag 1 februari 2020
Hechtel-Eksel - Een derde wolfZoomDe wolf die eind 2019 in Zoersel en Balen werd gesignaleerd, is zo goed als zeker wolvin Noëlla. Het staat ook vast dat er in het oosten van Limburg een derde wolf geweest is. Dat blijkt uit een onderzoek van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO).
Het is bijna 100 procent zeker dat de wolf die in november en december in de Antwerpse Kempen en Noord-Limburg verschillende schapen heeft doodgebeten wolvin Noëlla is. Het INBO heeft de DNA-sporen op de dode schapen geanalyseerd (…) Het hele nieuwsbericht

Veel regen en zacht

Zaterdag 1 februari 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Veel regen en zachtDe straalstroom stuurt een aantal storingen over onze streken. Daarbij kan er de volgende dagen flink wat regen vallen en staat er een strakke wind met rukwinden. Na de doortocht van een koufront op dinsdag, wordt vanuit het noordwesten koudere, maar ook drogere lucht van polaire oorsprong aangevoerd.
Vandaag verloopt de ochtend regenachtig. Bij momenten kan er flink wat regen vallen. Nadien wordt het enige tijd droog met opklaringen. Later in de namiddag komen er echter stevige buien (…) Het hele nieuwsbericht

Trekvogels keren al terug

Zaterdag 1 februari 2020
Hechtel-Eksel - Trekvogels keren al terugZoomDe eerste subtiele tekenen van de terugtrek worden zichtbaar. De hele winter kwam een groepje van vier groenlingen (foto) naar de voedertafel bij Pierre Rutten, vandaag waren ze met twaalf, maar de zes hadden de tafel gereserveerd.

Feestje in Beringen

Zaterdag 1 februari 2020
Hechtel-Eksel - Feestje in BeringenZoom
Gisteren vierde de Internetgazet Beringen haar 5de verjaardag. De echtgenote van één van de vrijwilligers had er voor deze mooie taart gezorgd! Internetgazet telt momenteel 12 edities; de eerste was die van Neerpelt, eind maart 16 jaar geleden.
24/03

Zjang Geuens, proficiat met jou 100 ste verjaardag. Geniet samen met jou vrouwtje Trees en met heel jou familie van deze unieke leeftijd.

Jean-pierre &Annita Claes-Willekens
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hechtel-Eksel