NIels Endevoets van de Cacoaclub uit Stal staat te pronken in de nieuwe editie van
Gault&Milau Finest Chocolatiers in Belgium and Luxembourg 2026.
“Een nieuwkomer in de sector en toch niet helemaal. Niels Endevoets is immers al meer dan twintig jaar actief als chocolatier. Sinds vorig jaar opende hij als zelfstandige ondernemer de Cacaoclub in een nieuw pand in Beringen. Een atelier dat wel enkel op afspraak open is nadat online pralines of gepersonaliseerd stukwerk besteld worden. Daartoe gebruikt hij origine chocolade van Belcolade. Inspiratie voor zijn creaties vindt hij onder meer in de onmiddellijke omgeving. Wat resulteert in een Limburgse heidepraline of in ontwerpen die verwijzen naar het mijnverleden van Beringen”, zo vertelt de gerenommeerde gids.
“Amper één jaar na de start opgenomen worden in deze gids is een bijzondere erkenning die ik met veel dankbaarheid omarm.
Na meer dan 20 jaar passie voor chocolade, eindelijk mijn eigen atelier… en nu ook deze waardering. Dat geeft enorm veel energie en inspiratie om verder te blijven creëren.
.
Een oprechte dank aan familie, vrienden, klanten en volgers – zonder jullie steun was dit avontuur nooit zo ver geraakt”, reageert Niels.