Het overige nieuws

UPDATE Grote Heide heeft vanavond KFC Hamont 99 verslagen met 4-2. De Neerpeltse doelpunten werden gescoord door Nick Maes, Marniq Daens (2) en Koen Tielemans, de Hamontse van Engelen en Poelmans. Eerder hadden de reserven van Grote Heide met 3-5 verloren van Hamont.
De zoekertjes die u op de Internetgazet plaatst, kunt u voortaan na een week telkens weer vernieuwen; daartoe ontvangt u automatisch een e-mailbericht. Door het zoekertje te vernieuwen verschijnt het opnieuw bovenaan in de categorielijst en valt het beter op. Nog in die mail: een link om het zoekertje te verwijderen als het niet meer nodig is. Kortom, het aanbod is voortaan actueler en eventuele door de adverteerder “vergeten” zoekertjes behoren tot het verleden.

Mariette Willekens overleden

Maandag 30 juli 2012
Hamont-Achel - Mariette Willekens overledenIn het Mariaziekenhuis is zaterdag Mariette Willekens overleden, de weduwe van Bert Theuwissen. Ze was 92 jaar. Vrijdag wordt ze gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de decanale kerk van Hamont. Afscheid nemen kan donderdag van 19 tot 20u in funerarium Creemers.

Bart Kauffmann wint in Peer

Zondag 29 juli 2012
Hamont-Achel - Bart Kauffmann wint in PeerZoomAan de Breugelhoeve in Peer heeft Bart Kauffmann uit Hamont-Achel vandaag met zijn paard Torenia van de Zuuthoeve een van de twee reeksen gewonnen op de LRV-wedstrijd. De wedstrijd was opgedeeld in twee reeksen vanwege het grote aantal (150) deelnemers. Een foutloos parcours en een foutloze barrage met een snelle tijd leverden Kauffmann de overwinning op. (Foto Rik Vander Sanden)

31,7° in Kleine Brogel

Woensdag 25 juli 2012
Op de vliegbasis van Kleine Brogel was het vandaag liefst 31,7 graden warm, meteen de warmste dag van het jaar op die plek.
Hamont-Achel - Amerikaans ambassadeur kwam even langsZoomDeze namiddag was de Amerikaanse ambassadeur Howard Gutman op bezoek in Noord-Limburg. Hij werd zowel in Overpelt, in Neerpelt als in Hamont-Achel gesignaleerd, maar hij verrichtte geen officiële daden - zo was er geen gesprek met burgemeester of gemeentebestuur. De ambassadeur had wel leden van zijn eigen secret service en mensen van de Belgische veiligheidsdiensten bij. Onlangs maakte hij bekend dat hij elke gemeente in België wil bezoeken. (Foto Marc Van Gestel)

Alda Smeets overleden

Dinsdag 24 juli 2012
Hamont-Achel - Alda Smeets overledenIn het rusthuis in Hamont is gisteren Alda Smeets overleden, de weduwe van Louis Beenders. Ze was 98 jaar. Vrijdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de kerk van Hamont-centrum. Donderdag om 19u is er daar een avondwake. Online condoleren kan via www.uitvaartcentrumbex.be.
Hamont-Achel - Gisteren ook vliegende mieren gezien?ZoomGisteren werden overal vliegende mieren gemeld. Het waren de bruidsvluchten van de Zwartbruine wegmier. Bij mieren zijn alleen de mannetjes en koninginnen gevleugeld. Gisteren, bijna een maand later dan vorig jaar, zwermden die allemaal tegelijk uit.
De Zwartbruine wegmier (Lasius niger - foto) is een van de meest algemene mierensoorten van ons land. Het zijn die kleine zwarte miertjes die een nest maken in de grond of onder je terrastegels. In vrijwel elke tuin kan je ze vinden. (…) Het hele nieuwsbericht

Jaak Boelaers overleden

Maandag 23 juli 2012
Hamont-Achel - Jaak Boelaers overledenVrijdag is Jaak Boelaers overleden, de weduwnaar van Helena Weytjens. Hij was 85 jaar. De uitvaartdienst zal plaatsvinden in intieme kring. Morgenavond om 19u is er een avondwake in de parochiekerk van Achel-centrum.
Hamont-Achel - SACN-atleten in de 'Ardennaise'ZoomOp onze nationale feestdag werd in en rond Gedinne - een plaatsje ten zuiden van Dinant - de 31ste editie van de Ardennaise gelopen, een bosloop van 22,8 km - ze hebben daar tenslotte veel bos. Er waren 572 vertrekkers onder wie drie SACN-atleten: (vlnr op de foto) Sylvain Janssen, Trinette Paesen en Yves Coureaux. Door de regen van de laatste dagen was zowel het bergop lopen als het afdalen soms meer een kwestie van evenwicht dan van lopen. Maar ze bereikten alledrie de finish!

Jaak Cox overleden

Zondag 22 juli 2012
Hamont-Achel - Jaak Cox overledenIn het Mariaziekenhuis is gisteren Jaak Cox overleden, de echtgenoot van Lena Vandersteegen. Hij zou volgende week 84 jaar worden. De crematieplechtigheid zal in intieme kring plaatsvinden. Dinsdag en woensdag kan men van 19 tot 20u afscheid nemen in het funerarium Creemers.
Hamont-Achel - Ondertussen in Lanzac, Dordogne...ZoomDaar kwam vandaag de Tour voorbij, met o.m. Jelle Vanendert (boven) en Johan Vansummeren (tweede van links op de eerste foto hieronder).(Foto's Marc Faes)
Ondertussen in Lanzac, Dordogne...Ondertussen in Lanzac, Dordogne...
Ondertussen in Lanzac, Dordogne...Ondertussen in Lanzac, Dordogne...
Zoom

Racen met een Tchukudu!

Vrijdag 20 juli 2012
Hamont-Achel - Racen met een Tchukudu!ZoomIn september kunt u in Neerpelt meedoen met een heuse Tchukudurace, georganiseerd door de lokale Noord-Zuidgroep. Dat zal wel op de ramp van de brug in de Broesveldstraat gebeuren. Wie intussen al wil kennismaken met die euh... trottinette, kan elke zondagnamiddag in juli en augustus terecht aan het Lighthouse op het Wereldplein in Bokrijk.
Een Tchukudu ziet er uit als een houten step uit het stenen tijdperk. Maar eerste indrukken kunnen je misleiden. Een Tchukudu is een (…) Het hele nieuwsbericht
Racen met een Tchukudu!Racen met een Tchukudu!Racen met een Tchukudu!Racen met een Tchukudu!
Zoom

En dit zegt de weerman

Vrijdag 20 juli 2012
"Voorlopig laatste wisselvallige dag vandaag! OK, morgen misschien hier en daar nog een enkele bui, maar vanaf zondag blijft het droog tot zeker woensdag met veel zonneschijn. Temperaturen oplopend van 23 op zondag naar 28 op dinsdag." (Ruben Weytjens)

EMJ-delegatie in Hongarije

Donderdag 19 juli 2012
Hamont-Achel - EMJ-delegatie in HongarijeZoomAfgelopen weekend bracht een delegatie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd (EMJ) van Neerpelt een bezoek aan het Csipero-festival in het Hongaarse Kecskemét. Met de organisatoren van dat festival werd in 2005 een samenwerkingsovereenkomst vastgelegd. Deze samenwerking uit zich onder andere in een uitwisseling van groepen en in het opzetten van gezamenlijke culturele projecten. Dit jaar waren het jeugdkoor "De Piccolo's" uit Neerpelt en de jeugdharmonie van Hamont-Schoot aan de beurt.  (…) Het hele nieuwsbericht

Zin in een hockeykamp?

Donderdag 19 juli 2012
De kersverse Neerpeltse hockeyclub Phoenix organiseert in de laatste week van augustus een hockey-jeugdkamp van vijf dagen. Tijdens die stage (6 t/m 9 jaar & 10 t/m 18 jaar) ben je lekker sportief bezig en ontmoet je nieuwe vriendjes die hockey net zo leuk vinden als jij! Je slaapt thuis om weer helemaal uitgerust op hockey te verschijnen. De kampdagen duren van 9.00 tot 16.00 uur. De prijs voor dit kamp bedraagt € 95,-. Meld je aan voor 1 augustus 2012 en betaal maar € 85,-!

Het oog van Mars

Woensdag 18 juli 2012
Hamont-Achel - Het oog van MarsZoomDe Mars Orbiter stuurde laatst bijgaande foto door naar de NASA. De foto toonde een soort oog. Maar bij nader onderzoek bleek het te gaan om een gat in de oppervlakte van de rode planeet, een opening naar een soort ondergrondse kelder, waarin een beetje licht valt. Onderzoek wees uit dat het gat zowat 35 meter breed is en de "kelder" ongeveer 20 m diep. Het is onduidelijk hoe het komt dat er een ronde krater rond die opening ligt. Volgens de NASA zijn dergelijke "kelders" interessant omdat ze, eerder dan aan de oppervlakte, mogelijk leven zouden kunnen bevatten. (Foto NASA, JPL, Univ. Arizona)

Oud ijzer naar het NHC!

Woensdag 18 juli 2012
"Omdat er duchtig bespaard wordt door de overheid en minister Schauvliege het bovendien nodig acht om de subsidies voor de opvangcentra met meer dan 25% te doen dalen, zijn we genoodzaakt om op andere manieren wat extra geld bij elkaar te krijgen," meldt het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek, waar elke dag gewonde of hulpbehoevende dieren worden opgevangen. Men gaat daar dus ook oud ijzer inzamelen om met de verkoop de kas te spekken. Lees Oud ijzer.

Lène Coolen overleden

Maandag 16 juli 2012
Hamont-Achel - Lène Coolen overledenIn het Mariaziekenhuis is vrijdag Lène Coolen overleden, de echtgenote van Jaak Zentjens. Ze zou volgende maand 73 jaar worden. De crematieplechtigheid zal in intieme kring plaatsvinden. Woensdag om 19u is er een avondwake in de decanale Sint-Laurentiuskerk van Hamont.

Uitvaart Wim Bex vrijdag

Maandag 16 juli 2012
Hamont-Achel - Uitvaart Wim Bex vrijdagWim Bex, die vrijdagnacht in Neerpelt verongelukte bij een verkeersongeval, wordt vrijdag in familiekring  gecremeerd. Voordien is er om 10.30u een uitvaartdienst in de parochiekerk van Achel-Dorp. Donderdag om 19u is er daar een avondwake.
Hamont-Achel - Bram Donckers wint in BornerbroekZoomBram Donckers (18, midden op de foto), eerstejaars belofte in het wielrennen, heeft vandaag in het Nederlandse Bornerbroek (Twente) de tijdrit gewonnen in de categorie -40 jaar. Hij legde de 22 km af in 28:37, dat is een gemiddelde snelheid van 46,2 km/u. Het is zijn tweede tijdritoverwinning dit jaar; zijn vorige won hij ook in Nederland, namelijk in Arcen.
Het Europees kampioenschap kajak in het Portugese Montemor-O-Velho voor junioren en -23-jarigen zit er op. Op de laatste dag van dit EK steekt de Europese titel voor Hermien Peters op de K1 500 meter bij de dames junioren er natuurlijk bovenuit. Toch kwamen er nog 5 andere NWC-ers aan de start. Seppe Swinnen werd, samen met zijn Zwevegemse partner Seppe Vanhoenacker, zevende in de B-finale (16-de overall) op de K2 500 meter heren junioren, Lize Broekx won, bij de dames –23-jarigen, de B-finale in de (…) Het hele nieuwsbericht

Vandaag gelezen...

Zondag 15 juli 2012
"Het is vreemd maar ook vreemd mooi te bedenken, dat ooit niemand meer zal weten, dat we hebben geleefd."
(De Nederlandse dichter Rutger Kopland, woensdag overleden.)
Een unieke prestatie voor het Belgische kajakvaren én voor de Neerpeltse Watersportclub: Hermien Peters heeft een dubbelslag geslagen op het Europese kampioenschap kajak in het Portugese Montemor O Velho. Na het behalen van de Europese kajaktitel K1 1000 meter bij de dames junioren gisteren behaalde ze vandaag ook de Europese titel op de K1 over 500 meter. Hermien versloeg in een spannende eindstrijd de Roemeense Iuliana Taran en de Hongaarse Dora Lucz. Haar eindtijd was (…) Het hele nieuwsbericht

Kundabuffi’s schatkamer

Zondag 15 juli 2012
Hamont-Achel - Kundabuffi’s schatkamerZoomHet gezelschap Culturen in Beweging uit Hechtel-Eksel is zoals alle jaren ook deze zomer te gast op het Wereldplein in Bokrijk. Dit jaar zelfs elke zondag. Ze brengen er het gratis programma Kundabuffi’s schatkamer. Zowat drie bestelwagens vol schatten uit de wereld staan er tentoongesteld. Midden deze tentoonstelling, met o.a. een Filippijnse paalwoning als decor, trekt verhalenverteller Patrick Thijs met zijn publiek rond. De geschiedenis van de aarde, het ontstaan (…) Het hele nieuwsbericht
Na het behalen van de Europese titel door Hermien Peters op de K1 1000 meter dames junioren en de 9-de plaats voor het duo Raf Huibers & Artuur Peters bij de K2 heren junioren werd Lize Broekx knap 4de geworden in de A-finale op de K1 dames -23 jarigen. Ze moest de Hongaarse Farkasdi, de Duitse Handl en de Finse Vaskoo laten voorgaan. Ze strandde op 0,660 seconden van brons.
Verder werden in de B-finales (10-de tot 18-de plaats) vandaag Toon Broekx en William Peters vierde (13-de overall) (…) Het hele nieuwsbericht

Vandaag gelezen...

Zaterdag 14 juli 2012
" Het blijft dus wisselvallig vandaag, maar we bekijken het van de positieve kant: het had ook de hele dag kunnen regenen..."
(Weerman Ruben Weytjens op zijn Facebookpagina)

Kunst maken met wortelhout

Vrijdag 13 juli 2012
Hamont-Achel - Kunst maken met wortelhoutZoomJozef en Maria trekken rond met hout. Het is niet de wereldwijd bekende timmermansfamilie maar wel het koppel wereldburgers: Jozef Tielen en zijn echtgenote Maria Jeunen uit Kaulille.
Wereldburgers? Inderdaad. Met een hart voor de wereld trekken ze vijf zondagen in juli en augustus naar het Wereldplein in Bokrijk met een gratis workshop “wortelhout bewerken”.
Jozef krijgt een kleine vergoeding voor deze workshop. Die geeft hij weg aan de missiekring van Kaulille. Hij is gepassioneerd door wortelhout en de kunst die je ervan kan maken.
Iedereen kan meedoen in zijn doorlopende workshop. Je leert er kijken en luisteren naar het verhaal van de wortel en je ervaart hoe het is om de wortels te bewerken - zodat hun verhaal nog sterker wordt...

Ek kajak: nog 2 A-finales

Vrijdag 13 juli 2012
Op de tweede dag van de Europese kampioenschappen kajak in het Portugese Montemor-O-Velho hebben de Neerpeltse kajakkers vandaag op de 500 en 1000 meter wedstrijden nog 2 A-finales en 4 B-finales behaald. Lize Broekx op de K1 1000 meter bij de dames -23-jarigen en het duo Raf Huibers en Artuur Peters op de K2 1000 meter bij de heren junioren wisten zich te plaatsen voor een A-finale. Eerder had zich Hermien Peters al rechtstreeks geplaatst voor de A-finales op de K1 500 en K1 1000 meter bij de (…) Het hele nieuwsbericht
Op de eerste dag van het Europees kajakkampioenschap in het Portugese Montemor-O-Velho werden vandaag de reeksen over 500 m en 1000 m gevaren. Zoals gehoopt staken de prestaties van Hermien Peters er boven uit. Ze kon zich vanuit de reeksen zowel op de K1 500 meter als de K1 1000 meter bij de dames junioren rechtstreeks plaatsen voor de A-finale. Er waren 3 reeksen waarbij de eerste in de uitslag rechtstreeks naar de A-finale kon doorstoten. De rest moet eerst nog halve finales varen. Verder (…) Het hele nieuwsbericht

'Muurtje kijken' in Bokrijk!

Donderdag 12 juli 2012
Hamont-Achel - 'Muurtje kijken' in Bokrijk!ZoomWie heeft er deze vakantie plannen om de resten van de Berlijnse muur te gaan bezoeken? Of de muur in Cyprus of de muur die Israël en Palestina van elkaar scheidt? Met een reis naar Griekenland kan je getuige zijn van de muur in opbouw aan de grens met Turkije. Europa kijkt daar goedkeurend mee over je schouders.
Muurtje kijken kan nog dichter bij huis.
Op het Wereldplein in Bokrijk bouwde het kunstenaarscollectief Art Zapedzki een boekenmuur: 10 kubieke meter boeken opeengestapeld en met mortel bij elkaar gehouden. De muur staat symbool voor de een andere muursoort die mensen vandaag optrekken tussen groepen: de muur van wel en niet mogen weten en kennen.
Elke zondag kan je je tussen de boekenmuren laten fotograferen; best een beklijvende ervaring. De sfeer tussen de muren houdt het midden tussen beklemmend en knus, rustgevend en opjagend. Dat je even in de war zal zijn is niet abnormaal.
Laat aan de begeleiders weten uit welke gemeente je komt en ze maken een foto van je voor de Internetgazet!

NWC-ers nemen deel aan EK kajak

Woensdag 11 juli 2012
Hamont-Achel - NWC-ers nemen deel aan EK kajakZoomVan 12 tot en met 15 juli wordt in het Portugese Montemor-O-Velho het Europees kampioenschap kajakken voor junioren en –23-jarigen gevaren over de afstanden 200 m, 500 m en 1000 m. Het Koninklijk Belgisch Kanoverbond stuurt 15 deelnemers naar dit Europees kampioenschap waaronder 11 leden van de Neerpeltse Watersportclub. Lize Broekx, Toon Boekx, Piet Broekx, Raf Huibers, Seppe Swinnen (Neerpelt), Karolien Plas (Hamont-Achel), Joeri Weckx (Lommel), Hermien Peters, William Peters, Artuur Peters (…) Het hele nieuwsbericht

Boerderij uitgebrand in Budel

Woensdag 11 juli 2012
Bij een grote brand aan de Hoortweg in Budel-Dorplein is afgelopen nacht een boerderij uitgebrand. Het vuur ontstond even na 2 uur. De boerderij lag in de bossen, op enkele kilometers van de bebouwde kom. Ze was niet bewoond - de eigenaar woont in ons land en het gebouw was deels dichtgetimmerd.
Het gebouw brandde uit en moet als verloren worden beschouwd.

Voorverkoop TodM begonnen

Woensdag 11 juli 2012
Hamont-Achel - Voorverkoop TodM begonnenZoomSinds maandag is de ticketverkoop van Theater op de Markt 2012 gestart. Dat vindt van 9 tot 12 augustus plaats in het centrum van Hasselt. U kunt het volledige programma van dit internationaal festival voor straat-, circus- en locatietheater downloaden via www.theateropdemarkt.be. Tickets kunnen besteld worden via een telefoontje naar Dommelhof, tel. 011/805002. Wees er tijdig bij want sommige voorstellingen zullen snel uitverkocht zijn!

Neeltje de Nooijer overleden

Dinsdag 10 juli 2012
Hamont-Achel - Neeltje de Nooijer overledenZaterdag is Neeltje de Nooijer overleden, de weduwe van Lieuwe de Graaf. Ze was 78 jaar. De afscheidsplechtigheid heeft in intieme familiekring plaatsgevonden.

Léon Hosselet overleden

Dinsdag 10 juli 2012
Hamont-Achel - Léon Hosselet overledenVrijdag is Léon Hosselet overleden, de echtgenoot van Pien Croughs. Hij zou volgende maand 85 jaar worden. Vrijdag wordt hij begraven, na een uitvaartplechtigheid (om 10.30u) in de parochiekerk van Achel-Statie.

Zoek het Marsmannetje

Maandag 9 juli 2012
Hamont-Achel - Zoek het MarsmannetjeZoomHet Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA heeft vandaag een spectaculaire foto verspreid van Mars, gezien vanuit een Marsrobot (foto). De foto is door de NASA ineengeknutseld uit 817 opnamen die in de voorbije vier maanden door een camera op de Marsjeep Opportunity zijn gemaakt. Die jeep stond toen in winterslaap op een kraterhelling. Op de foto hierboven is niet alleen het oppervlak van de Rode Planeet te zien, maar ook het traject dat de zeswielige jeep heeft afgelegd én, op de voorgrond, de zonnepanelen van de robot. (Foto NASA/JPL-Caltech/Cornell/Arizona State U.)

Vandaag gezien...

Maandag 9 juli 2012
Hamont-Achel - Vandaag gezien...ZoomVandaag waren er "prachtige 'coronal loops' te zien aan de westrand van de Zon", meldde Ruben Weytjens. "Dat zijn gesloten magnetische veldlijnen, uitgaande van zonnevlekken waarbinnen plasma gevangen zit." Duidelijk? (Foto sdo.gsfc.nasa.gov)

Jan Boonen 50 jaar priester

Vrijdag 6 juli 2012
De parochies van Wijchmaal en Kleine Brogel vieren zondag het vijftigste priesterjubileum van pastoor Jan Boonen. Na een mis om 10:30 uur in de kerk van Wijchmaal is er een volksreceptie op het plein, of, bij slecht weer, in ontmoetingscentrum Den Tichel. De uit Hamont afkomstige pastoor werd op 1 juni 75 jaar.

Jan Mathijs overleden

Vrijdag 6 juli 2012
Hamont-Achel - Jan Mathijs overledenIn het Mariaziekenhuis is gisteren Jan Mathijs overleden, de weduwnaar van Magda van Loon. Hij was 86 jaar. De begrafenis zal in intieme kring plaatsvinden. Woensdag om 18.30u is er een avondwake in de kapel van het rusthuis in Hamont.
Bij St.-Oda zet het personeel zich in voor het welzijn van de bewoners. Maar als men die bewoners iets extra willen bieden, is daar onvoldoende mankracht voor. Sommige activiteiten kunnen slechts gerealiseerd worden met de daadwerkelijke hulp van vrijwilligers. Jonge vrijwilligers die graag andere mensen willen helpen en misschien hun studies in die richting willen oriënteren, zijn deze zomer bij Sint-Oda welkom op een MEGaKAMP, een "kamp" dat een week duurt. Jongelui die minstens 16 jaar oud zijn of dat dit jaar worden, mogen daar aan deelnemen. Meer informatie kunnen ze krijgen door te surfen naar www.stijn.be en door te klikken naar St.-Oda – Steun en vrijwilligers; of door te bellen naar 011 64 28 60; of door te mailen naar secretariaat[!]oda.stijn.be; of door een brief te sturen naar Dienstencentrum St.-Oda, Breugelweg 200, 3900 Overpelt.
Het Nederlandse televisieprogramma "Opsporing Verzocht" heeft gisteravond beelden getoond van mogelijke getuigen van de schietpartij in café Ditisit in Valkenswaard. Het programma roept iedereen op zich te melden wanneer ze de personen op de beelden herkennen. Ook is de politie nog op zoek naar een grijze vluchtauto. Bij de schietpartij werden drie personen gewond, onder wie twee mannen die in België wonen. Men kan het filmpje van de uitzending en de details van de politieoproep hier bekijken.

Een héél klein draakje

Dinsdag 3 juli 2012
Hamont-Achel - Een héél klein draakjeZoomVoortaan zullen we een rups met andere ogen bekijken. Dat komt door bijgaande foto die Frido van Hertum maakte van de rups van een nachtvlinder, het kroonvogeltje. Toen de rups gestoord werd ging ze in een 'stoorhouding' zitten; het kopje werd volledig rondgeplooid tegen de rug, en dan zie je dat kopje ondersteboven. Het lijkt dan nogal wat op een draakje, en je kan zelfs de tandjes zien. De rode uitsteeksels zijn geen horentjes maar de koppoten van de rups.
Een héél klein draakje
Zoom

Annie Rijnders overleden

Maandag 2 juli 2012
Hamont-Achel - Annie Rijnders overledenIn het rusthuis in Hamont is zaterdag Annie Rijnders overleden. Ze was 81 jaar. Zaterdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de Sint-Laurentiuskerk in Hamont.

Mia Beerten overleden

Zondag 1 juli 2012
Hamont-Achel - Mia Beerten overledenVandaag is Mia Beerten overleden, de weduwe van Jan Peerlings. Ze was 89 jaar. Vrijdag wordt ze gecremeerd, na een afscheidsdienst in intieme kring in uitvaartcentrum Bex. Condoleren kan via www.uitvaartcentrum.be.
Op het Oud-Limburgs Schuttersfeest in buksschutterij St. Nicolaas & St. Antonius Budel in de late namiddag uitgeschakeld. Dat gebeurde tijdens de eerste kavelronde.
14/04

Van harte proficiat voor het behalen van het kampioenschap in de eerste provinciale van het voetbal. Op naar de nationale reeksen.

André Steensels
02/04

Van harte dank, Paul. Internetgazet werd altijd zeer mooi gepresenteerd met woorden en beelden. Een prachtig medium voor en van Noord-Limburg dankzij uw inzet. We wensen uw opvolger veel succes!

Jef Plas
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hamont-Achel