Het overige nieuws

Straks luiden de kerkklokken

Donderdag 31 juli 2014
Hamont-Achel - Straks luiden de kerkklokkenZoomStraks, om 21u, gaan in alle Limburgse parochies de kerkklokken luiden. Het is de bedoeling dat ze dat een kwartier lang gaan doen. Het is dan precies 100 jaar geleden dat koning Albert I besliste om de algemene mobilisatie af te kondigen. Dit gebeurde door het luiden van de kerkklokken in alle dorpen, destijds de enige vorm van massacommunicatie, in combinatie met het rondbrengen van oproepingsbrieven. Alle dienstplichtigen moesten zich vervolgens onmiddellijk bij de kazerne aanmelden. Vier dagen later, op 4 augustus 1914, viel Duitsland ons land binnen en was de oorlog begonnen.
 

Komend weekend: vlinders tellen

Donderdag 31 juli 2014
Hamont-Achel - Komend weekend: vlinders tellenZoomZaterdag en zondag organiseert Natuurpunt voor de achtste keer Het Grote Vlinderweekend. De natuurvereniging roept iedereen op om gedurende een zonnig halfuur vlinders in z'n tuin te tellen en het resultaat door te geven via www.vlinderweekend.be. Op basis van die gegevens wil Natuurpunt de toestand van onze inheemse vlinders jaar na jaar opvolgen. “Als gevolg van het uitzonderlijk warme weer van dit voorjaar wordt het resultaat (…) Het hele nieuwsbericht
De 44 Limburgse gemeentebesturen hebben zich geëngageerd om in 2014 met Toerisme Limburg vzw de vrijetijdseconomie in Limburg verder uit te bouwen. Dat kadert in het strategisch toeristisch actieplan dat de vzw samen met haar partners opstelde. De gemeenten dragen dit jaar meer dan 713 950 euro bij aan de werking van Toerisme Limburg, dat dit jaar meer dan 8 miljoen euro inzet voor de ontwikkeling en versterking van het toeristische aanbod en de promotie van Limburg als toeristische bestemming.  

Huguette Wijnants overleden

Maandag 28 juli 2014
Hamont-Achel - Huguette Wijnants overledenIn het Mariaziekenhuis is vandaag Huguette Wijnants overleden, de echtgenote van Gerard Dirkx. Ze was 75 jaar. De afscheidsdienst zal in intieme kring plaatsvinden. Online condoleren kan via www.uitvaartcentrumbex.be.

Gratis naar... 't Hènt Davert?

Zaterdag 26 juli 2014
We mogen 20 duotickets weggeven voor de 2014-editie van "'t Hènt Davert", volgende week zaterdag vanaf 21u achter de kerk van 't Hènt. Wie er voor in aanmerking wil komen, mag mailen naar peter.fransen[!]verz.kbc.be. Zonder een vrijkaart betaalt u 5 euro. Maar u zal er geen spijt van hebben!

Speuren naar hamsters

Donderdag 24 juli 2014
Sinds 2004 zoekt de Limburgse Koepel voor Natuurstudie (LIKONA) elk jaar in augustus naar hamsters. Ook dit jaar gebeurt dat weer en zoekt men naar hamsterburchten in en rond Tongeren. Zien doe je de hamster zelden. Maar de typische burchten vind je in graanakkers die geoogst, maar nog niet geploegd zijn.
De Limburgse hamsterburchten worden al jaren nauwlettend gevolgd. De gegevens zijn belangrijk omdat ze bijdragen tot meer kennis en bescherming. Wil je mee zoeken? Schrijf je dan snel in. Je (…) Het hele nieuwsbericht

Raymond Deblier overleden

Donderdag 24 juli 2014
Hamont-Achel - Raymond Deblier overledenIn het rusthuis in Hamont is gisteren Raymond Deblier overleden, de echtgenoot van Marie-José Broeckmans. Hij was 81 jaar. Maandag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Overpelt-Centrum.
De VVV van Valkenswaard maakt bekend dat er een grensoverschrijdende fietsroute is uitgewerkt over de route die vroeger gevolgd werd door de postkoetsen. De route verbindt 12 locaties (posten) op en rond de vroegere Groote Heide over de grens van Nederland en België. U kunt overal beginnen èn fietsen in beide richtingen. Fietsronde "De postkoets achterna" bestaat uit 2 delen en is gratis te downloaden. Deel 1 is een knooppuntenkaart met een route van 100 kilometer. Deel 2 vertelt waargebeurde verhalen over de postkoetstijd bij twaalf posten. Van elke post wordt beschreven wat er nu nog te zien is en wat u extra kunt doen. Meer informatie vindt u hier.
Het provinciebestuur van Limburg zegt te betreuren dat de nieuwe Vlaamse regering de bevoegdheden van de provincies ernstig wil inperken. In het regeerakkoord staat dat de provincies alleen nog voor de grondgebonden materies bevoegd zullen zijn, en niet langer voor de persoonsgebonden materies. Ook zou het aantal gedeputeerden en provincieraadsleden worden gehalveerd.
"We betreuren deze beslissing," zegt gedeputeerde Marc Vandeput namens de deputatie. "Een (…) Het hele nieuwsbericht
Hamont-Achel - Eerste slachtoffers Oekraïneramp in EindhovenZoomOp het militaire vliegveld van Eindhoven zijn deze namiddag twee militaire vliegtuigen geland met aan boord in totaal 40 kisten met daarin stoffelijke overschotten van slachtoffers van de vliegtuigramp in Oekraïne. De kisten werden tijdens een indrukwekkende ceremonie overgeladen in lijkwagens die daarna in een colonne naar Hilversum reden, waar men zal trachten de slachtoffers te identificeren. Vrijdag zouden alle stoffelijke overschotten daar gearriveerd moeten zijn. Vanwege de ceremonie was alle civiel vliegverkeer rond het vliegveld tussen 15.45u en 18u verboden.
De plechtigheid werd bijgewoond door het Nederlandse koningspaar en de Nederlandse premier Rutte, maar ook door minstens één hoogwaardigheidsbekleder van elk land dat een slachtoffer bij de ramp te betreuren had. Voor België was dat prins Laurent. (Foto Christian Timmers)

Mène Lemmens overleden

Woensdag 23 juli 2014
Hamont-Achel - Mène Lemmens overledenMaandag is Mène Lemmens overleden, de echtgenote van Thieu Achten. Ze was 83 jaar. De afscheidsplechtigheid, voorafgegaan door de crematie, zal plaatsvinden in beperkte kring. Donderdag om 19u is er een avonddienst in Aula 't Sant in Hechtel.

Mia Janse overleden

Dinsdag 22 juli 2014
Vandaag is Mia Janse overleden, de echtgenote van Guus Zabel. Ze was 84 jaar. De crematie zal zaterdag in intieme kring plaatsvinden. Men kan vrijdag van 17.30u tot 19u afscheid nemen in het funerarium Creemers. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.

René Berben overleden

Dinsdag 22 juli 2014
Hamont-Achel - René Berben overledenVandaag is René Berben overleden, de echtgenoot van Toke Douw. Hij was 72 jaar. Zaterdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Hamont-Lo. Vrijdag om 19u is er daar een avondwake. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.
Hamont-Achel - Alcoholcontroles politiezone HANOIn het kader van de provinciale SLim-actie controleerde de lokale politie HANO zondagavond en -nacht tussen 21u en 5u op verschillende plaatsen in de politiezone. Er werd bij 68 bestuurders gecontroleerd of ze gedronken hadden. Van één automobilist werd het rijbewijs gedurende drie uur ingehouden. De speekseltesten - om na te gaan of men onder invloed van drugs achter het stuur zat - bleken alle zes negatief.

Agnes Van Mierlo overleden

Maandag 21 juli 2014
Hamont-Achel - Agnes Van Mierlo overledenIn het rusthuis in Hamont is gisteren Agnes Van Mierlo overleden, de weduwe van Antoon Kuppens. Ze was 88 jaar. Vrijdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Achel-Dorp. Donderdag om 19u is er daar een avondwake. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.
Weert dingt mee naar de titel "Groenste regio ter wereld". Samenwerkingspartner Connect Limburg heeft hiervoor een fotowedstrijd uitgeschreven. De opdracht: maak de leukste, meest ludieke en groenste foto van jezelf in de natuur. De winnaar wint een luxe arrangement inclusief overnachting in Weert, de groenste stad van Europa. Plaats de foto op de Facebookpagina van Connect Limburg, www.facebook.com/connectlimburg. Geef hierbij aan waar en wanneer de foto is genomen. Deelname aan de fotowedstrijd is mogelijk tot en met 4 augustus.

Gaza en de Vredesgemeenten

Maandag 21 juli 2014
Er zijn in Vlaanderen 121 gemeenten die de (Pax Christi-)titel "Vredesgemeente" dragen. Jef Lingier uit Houthalen richtte gisteren deze open brief aan de burgemeesters van die gemeenten:
"Waarde burgemeesters,
"Gelieve de daad bij het woord te voegen en morgen op onze nationale feestdag alle vlaggen halfstok te hangen uit solidariteit met de slachtoffers van de oorlog in Gaza. Het volstaat immers niet de titel van Vredesgemeente te dragen, nu moeten jullie minstens een kleine vredesdaad stellen, (…) Het hele nieuwsbericht
Het gemeentebestuur van Valkenswaard gaat de blauwe zone weer opheffen die sinds oktober op proef van kracht was op delen van het Deken Mandersplein, Prinses Irenebrigadeplein en Kerverijplein in het centrum. Belgen stelden die blauwe zone op prijs, want dan moest er niet betaald worden op de parkings bij het winkelcentrum. Maar een evaluatie heeft nu uitgewezen dat de proef niet geleid heeft tot hogere omzetten voor de winkeliers, zegt het gemeentebestuur. Voortaan wordt het dus weer betalen voor een parkeerplaats.

Junioren-WK kajak: uitslagen

Zondag 20 juli 2014
Op de laatste dag van het WK kajak voor junioren en -23-jarigen in het Hongaarse Szeged is Hermien Peters van NWC vandaag 8ste geworden in de K1 500 m bij de dames. Joeri Weckx behaalde samen met zijn Harelbeekse K2-partner een 5de plaats in de B-finale in de K2 200 m bij de heren.
Op het EK wildwaterkajak voor junioren in het Bosnische Banja Luka werden de sprintafdalingen afgewerkt. Roos Broekx werd bij de dames 19de, Bieke Van Broekhoven 28ste en Hanna Plas 30ste. Bij de heren junioren werd Nick Verduyckt 32ste.

In de ban van Amerika

Zaterdag 19 juli 2014
Hamont-Achel - In de ban van AmerikaZoomIn het nieuwe "Red Star Line Museum" in Antwerpen is bijgaande afbeelding te zien. Ze maakt deel uit van de tentoonstelling rond de geschiedenis van de emigranten die destijds hun geluk gingen proberen in Amerika en daarom inscheepten in Antwerpen (denk aan "Dinska Bronska"!). Vanaf 1890 moesten die emigranten een scheepsticket op zak hebben, en genoeg geld om hun verblijf in België te bekostigen in afwachting van hun inscheping. Volgens de afbeelding speelde ook het station van Hamont in die tijd een rol in dat verhaal. (Foto Jacqueline Joosten-Segers)

Waar komt honing vandaan?

Zaterdag 19 juli 2014
Hamont-Achel - Waar komt honing vandaan?ZoomImker Anne-Marie Horten uit Zolder vertelde in het bezoekerscentrum van het Limburgs Landschap het verhaal van Bea de bij en Wes de wesp. Op het einde van het verhaal mochten de kinderen allemaal snoepen uit de honingpot. Anne-Marie Horten: "Mijn man, mijn dochter en ik zijn alle drie natuurgids. Sinds vier jaar ben ik ook imker en geef ik mijn kennis door aan kinderen. Ik doe dit nog het liefst voor gehandicapte kinderen, want ik weet hoe ik ze moet aanpakken. Wat hen is bijgebleven vertellen ze aan (…) Het hele nieuwsbericht

André Schurmans overleden

Zaterdag 19 juli 2014
Hamont-Achel - André Schurmans overledenGisteren is André Schurmans overleden, de zoon van Arnold en Mieke Schurmans-Duysters. Hij was 53 jaar. De afscheidsdienst zal in intieme familiekring plaatsvinden. Woensdag is er om 19u een avondwake in de decanale kerk van Hamont. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be
Hamont-Achel - Kajak: Artuur Peters wereldkampioen!ZoomNWC-er Artuur Peters uit Eksel is vandaag wereldkampioen kajak geworden in de K1 1000 meter in het Hongaarse Szeged. Na een snelle start werd Artuur bijgebeend door de Tsjechische deelnemer Vesely en de Spaanse deelnemer Roza. Naar het einde toe viel de Tsjech weg en kwam de Deen Gaversen  terug. Artuur kon in de laatste 250 m nog versnellen en won in een tijd van 3’32”145 voor de Deen Gaversen (3’32”733) en de Spanjaard Roza (3’33”329). Het hele nieuwsbericht

Kajak: NWC op WK en EK

Vrijdag 18 juli 2014
Op het WK kajak sprint in het Hongaarse Szeged hebben drie Neerpeltse boten zich geplaatst voor de A-finale. Artuur Peters haalde met de snelste tijd van alle deelnemers de A-finale bij de heren junioren K1 1000m. Broederpaar Toon en Piet Broekx zitten in de A-finale van de K2 1000m bij de heren -23-jarigen en Hermien Peters kon zich vandaag verzekeren van de A-finale bij de dames -23-jarigen in K1 500m. De juniorenboot K2 1000 m met Daan Cox en Neel Broekx gaat de B-finale varen dank zij een 4de plaats in (…) Het hele nieuwsbericht
Vanwege het zware vliegtuigongeval in Oekraïne, waarbij bijna 200 Nederlanders om het leven kwamen, werd vandaag het openingsprogramma van de kermis in Valkenswaard aangepast, zo meldt Omroep Brabant. Aan het begin van de kermis werd een minuut stilte gehouden. De kermismuziek stond uit, het vuurwerk werd afgelast en de zogenaamde 'ballonnendrop' ging niet door. Ook morgen zal de muziek gedempt worden.

Dymphina Geurts overleden

Vrijdag 18 juli 2014
Hamont-Achel - Dymphina Geurts overledenDinsdag is Dymphina Geurts overleden, de weduwe van Guillaume Didden. Ze was 70 jaar. Zaterdag wordt ze begraven na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Achel-Centrum. Vrijdag om 19 uur is er daar een avondwake.

Bevolkingsaantallen op 1 januari

Donderdag 17 juli 2014
Het Nationaal Instituut voor Statistiek heeft vandaag de bevolkingscijfersop 1 januari 2014 gepubliceerd.  Daaruit blijkt dat Hamont-Achel 14.265 inwoners telt, Hechtel-Eksel 12.166, Lommel 33.744, Meeuwen-Gruitrode 13.008, Neerpelt 16.844, Overpelt 14.686, Peer 16.185, Houthalen-Helchteren 30.623 en Tongeren 30.655.

Weert had zondag 13 en maandag 14 juli de jury van de competitie Groenste regio van de wereld op bezoek. De jury van organisatie ‘Communities in Bloom’ is erg onder de indruk van Weert en haar omgeving. Vooral het hoge aantal vrijwilligers in de maatschappij noemt men zeer bijzonder. “Of het nu gaat om Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man, de bescherming van cultuurhistorisch erfgoed, een buurtinitiatief of festival Bospop; de vrijwilligers zijn de stuwende kracht achter (…) Het hele nieuwsbericht
Op initiatief van de provincie Limburg zullen op donderdag 31 juli om 21 uur de klokken van alle Limburgse kerken luiden ter herdenking van het begin van de Eerste Wereldoorlog, zoals destijds bij de algemene mobilisatie. Het bisdom Hasselt heeft de parochies gevraagd dit initiatief kenbaar te maken tijdens de weekendvieringen van 26 en 27 juli. De gelovigen worden dan ook opgeroepen om te bidden voor vrede.
Honderd jaar geleden, de avond van 31 juli, werden alle Limburgers verwittigd dat (…) Het hele nieuwsbericht

Opgelet met gras maaien

Woensdag 16 juli 2014
Hamont-Achel - Opgelet met gras maaienZoomIedereen die hoog gras gaat afmaaien moet zeker goed opletten. In deze periode beginnen de jonge egels rond te lopen en hun afweermechanisme (zich oprollen) is natuurlijk niet afdoende tegen een grasmachine, meldt het Natuurhulpcentrum van Opglabbeek op zijn website.
Afgelopen weekend werden twee jonge egels binnengebracht.Toen men klaar was met een perceel hoog gras te maaien en de machine werd zuivergemaakt, zag men dat er een volwassen egel onder de machine was gekomen. Aangezien de eigenaars de avond (…) Het hele nieuwsbericht
Hamont-Achel - Politie HANO verrichtte 99 aanhoudingenDe politiezone HANO verrichtte vorig jaar 99 aanhoudingen. Het ging voornamelijk om gerechtelijke aanhoudingen (83). 25 personen werden aangehouden wegens drugsdelicten, 14 wegens diefstal en 12 op bevel van het parket of omdat zij gezocht werden. De bestuurlijke aanhoudingen (16) situeerden zich vooral op het vlak van openbare dronkenschap (9).

Hamont-Achel - Nieuw verkeersbord langs Limburgse wegenZoomFotograaf Josh Vandijck heeft een nieuw verkeersbord ontdekt in Waterschei. Alleszins een leukere naam dan kiss and ride zone.

 
Onder de noemer SLim-acties houden de Limburgse korpsen van lokale politie en de Wegpolitie Limburg elk weekend, het hele jaar door, gecombineerde controles op alcohol, drugs en snelheid. Het doel is dat er elk weekend in Limburg controles plaatsvinden in minstens 4 politiezones. Met de SLim-acties wil men vooral het aantal weekendongevallen in onze provincie verminderen ... en zo bewijzen dat Limburgers SLim-meriken zijn.
SLim is een initiatief van gouverneur Herman Reynders, de 16 korpsen van lokale (…) Het hele nieuwsbericht
Hamont-Achel - Fusie voor Noord-Limburgse gemeenten?ZoomVolgens een studie van de KU-Leuven en het VIVES (Vlaams Instituut voor Economie en Samenleving) zouden we van 308 naar 152 nieuwe en dus 'grotere' gemeenten moeten gaan. Voor Limburg zou dit betekenen van 43 naar naar nog maar 22, en wat Noord-Limburg betreft gaat deze studie uit van een fusie van Lommel met Overpelt, Neerpelt met Hamont-Achel, Hechtel-Eksel met Peer, en Bocholt met Bree en Meeuwen-Gruitrode. VIVES maakte de rekenoefening omdat er ter (…) Het hele nieuwsbericht

Maak een ander blij met eten

Maandag 14 juli 2014
In Nederland is het al een ingeburgerd gegeven. Overschotten van maaltijden, koekjes, melk, ... aanbieden in een facebookgroep voor zij die het minder breed hebben. Hoeveel wordt er niet weggegooid in de meeste gezinnen ?. Zou het niet fijn zijn als we hiermee anderen kunnen helpen. Eten wat we anders weggooien maar waarmee anderen blij kunnen gemaakt worden. Er zijn plannen om in de regio Lommel zo een initiatief op te zetten. De Facebook groep heet 'Maak een ander blij met eten' en dat is meteen ook het doel van deze groep.
Luuk de Jong is speler van PSV. De aanvaller komt over van Borussia Mönchengladbach en tekent in het Philips Stadion een contract voor 5 seizoenen. Afgelopen half jaar speelde hij op huurbasis voor Newcastle United. Voordat hij in 2012 een contract tekende in Duitsland, scoorde hij 41 keer in 91 eredivisieduels voor De Graafschap en FC Twente. Dat meldt PSV op zijn website.
De Jong (23) zette zijn eerste stappen in het betaald voetbal bij De Graafschap, waar hij op tienjarige leeftijd in de (…) Het hele nieuwsbericht
Weert gooit al haar charmes in de strijd tijdens het jurybezoek dit weekend van de competitie Groenste regio van de wereld. Er is een bidboek met prachtige foto’s, een wandeling en fietsroute langs alle groene parels van Weert, een
grensoverschrijdende film en diverse leuke verrassingen zoals een ontbijt dat letterlijk en figuurlijk groen is. De jury overnacht in het prachtige klooster van de Birgittinessen in hartje Weert. De enorme tuin is een oase van rust en
biedt uitzicht op de monumentale (…) Het hele nieuwsbericht
Ryanair heeft  vandaag haar dienstregeling voor het aankomende winterseizoen 2014/2015 bekendgemaakt. Naast de reeds aangekondigde nieuwe lijndiensten ( Madrid, Manchester en Lissabon), gaat Ryanair aankomende winter ook naar de huidige Italiaanse zomerbestemmingen Catania en Venetië vliegen en worden tevens twee nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het Ryanair netwerk vanaf Eindhoven: Turijn (Italië) en Tenerife (Spanje).
De route van Eindhoven naar Turijn zal 3x per week op dinsdag, donderdag (…) Het hele nieuwsbericht
Weken, zelfs maanden, wachten op de inschrijving van een ingevoerd voertuig. Het is niet enkel in de vakantieperiode, maar het ganse jaar door een realiteit. Zo lang wachten op de inschrijving van een voertuig, het lijkt een (slechte) herinnering uit een ver verleden. Zeker als elke vraag door de bevoegde ambtenaar met een spreekwoordelijke diepe zucht beantwoord wordt. Toch gebeurt dit nog om de haverklap bij de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen. Met een resem klachten van ondernemers tot gevolg.
Voka (…) Het hele nieuwsbericht
In opdracht van de touroperators Neckermann en Sunweb gaat transavia.com de aankomende winter twee keer per week vliegen tussen Eindhoven Airport en de Egyptische bestemmingen Hurghada en Marsa Alam, beiden aan de Rode Zee.De vluchten naar Egypte worden vanaf 25 oktober 2014 iedere woensdag en zaterdag gevlogen door een Boeing 737-800 van transavia.com en zijn boekbaar via de Nederlandse en Belgische websites van Neckermann en Sunweb.Egypte wordt met deze vluchten voor het eerst sinds 2008 weer bereikbaar vanaf Eindhoven Airport.

Willy Emmers overleden

Dinsdag 8 juli 2014
Hamont-Achel - Willy Emmers overledenMaandag is Willy Emmers, echtgenoot van Helena van Moorsel, overleden. Hij was 65 jaar. De afscheidsplechtigheid zal in intieme kring plaatsvinden. Donderdag van 19 tot 20 uur kunt u hem in aanwezigheid van de familie een laatste groet brengen in het Uitvaartcentrum Bex, Watertorenstraat 12a. Online condoleren kan via www.uitvaartcentrumbex.be

Eindhoven Airport realiseerde een passagiersgroei ten opzichte van 2013 van 18% over de eerste 6 maanden van 2014. In de periode januari tot en met juni maakten 1.823.000 passagiers gebruik van de luchthaven, 279.000 meer dan in het eerste halfjaar van 2013.
De groei in aantal vliegbewegingen in deze periode is 10%, 13.962 vliegbewegingen over januari tot en met juni 2014, 12.640 vliegbewegingen in het eerste halfjaar van 2013.
Over geheel 2014 verwacht Eindhoven Airport een groei van 13% te gaan (…) Het hele nieuwsbericht
Hamont-Achel - Samen naar een gala met Wim VanlessenZoomSinds 1994 dansen Aki Saito en Wim Vanlessen (foto) bij het Koninklijk Ballet Vlaanderen. In 2007 kregen zij de prijs ‘Les Etoiles de Ballet 2000’. In datzelfde jaar werden ze door Dance Europe gelauwerd voor hun ‘Extraordinary Partnership’, een eer die hen in 2009 opnieuw te beurt viel. Terecht, Aki en Wim staan voor geestdrift, gedrevenheid en vuurwerk.
Sinds hun ontmoeting in de Koninklijke Balletschool van Antwerpen dansen zij samen en werden ze niet alleen (…) Het hele nieuwsbericht

Jan Beliën overleden

Donderdag 3 juli 2014
Hamont-Achel - Jan  Beliën overledenGisteren is Jan Beliën overleden, de echtgenoot van Francine Vanmeensel. Hij was vorige maand 75 jaar geworden. Dinsdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de decanale kerk van Hamont-centrum. Maandag om 19u is er daar een avondwake. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.
14/04

Van harte proficiat voor het behalen van het kampioenschap in de eerste provinciale van het voetbal. Op naar de nationale reeksen.

André Steensels
02/04

Van harte dank, Paul. Internetgazet werd altijd zeer mooi gepresenteerd met woorden en beelden. Een prachtig medium voor en van Noord-Limburg dankzij uw inzet. We wensen uw opvolger veel succes!

Jef Plas
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hamont-Achel