Het overige nieuws

Hechtel-Eksel - Kajak: wereldbeker in DuisburgZoomOp de eerste dag van de Wereldbeker kajak in het Duitse Duisburg kwamen de NWC-ers Lize Broekx, Hermien Peters en Artuur Peters met succes aan de bak. Lize Broekx nam samen met Hermien Peters deel aan de K2 500 m. In dit nummer wonnen ze vorige week zilver tijdens de eerste Wereldbekerwedstrijd. In de reeks werden beide NWC-dames derde in een tijd van 1’45”597 achter de Franse (1’44”209) en de Russische dames (1’45”074). Later op de dag moesten zij al de halve finale (…) Het hele nieuwsbericht

Danielle Claes overleden

Vrijdag 31 mei 2019
Hechtel-Eksel - Danielle Claes overledenWoensdag is Danielle Claes overleden, de weduwe van Jos Snoekx en de vriendin van Johan Vanmol. Zij was 59 jaar. Het afscheid vindt woensdag (9 uur) plaats in het crematorium in Lommel. Begroetingsmoment: maandag (18-18.30 uur) in uitvaartcentrum Severens in Overpelt.
Hechtel-Eksel - De Kennedytunnel is een halve eeuw oudZoom                                                                            (Cartoon: Fobie)

Een hartje in het zand

Donderdag 30 mei 2019
Hechtel-Eksel - Een hartje in het zandZoomDit hartje is een kunstwerkje van zandmieren, voor de meeste mensen een zeer omstreden combinatie. (Pierre Rutten)

Zomers weekend

Woensdag 29 mei 2019
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Zomers weekendDe barometer gaat in stijgende lijn en belooft zomerweer voor het weekend. Eerst krijgen we nog te maken met storingen en wolkenvelden, maar vanaf vrijdagnamiddag blijft het droog en is er meer zon. In het weekend is er veel zon met zomerse maxima. Zondagnamiddag neemt de kans op een lokale bui toe.
Vandaag
is het rustig en droog weer met flink wat zon. Er komen ook enkele wolken voor, maar die hinderen de zon niet al te vaak. Het is vrij aangenaam bij maxima rond 19 of 20 graden en een zwak briesje (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - Ondertussen, in het paleis...ZoomDaar is de koning zijn raadplegingen begonnen. Onze cartoonist Fobie zag dat de partijvoorzitters een cadeau aanboden. Maar wat werd er dan gezegd? Bij het cadeau van Elio Di Rupo suggereert Fobie "Toch geen ontwerp van Delphine Boël?"
Ondertussen, in het paleis...Ondertussen, in het paleis...
Zoom

Maria Vrijsen overleden

Dinsdag 28 mei 2019
Hechtel-Eksel - Maria Vrijsen overledenIn Eksel is vandaag Maria Vrijsen overleden. Zij was 95 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Hechtel. Begroetingsmoment: vrijdag (19-19.30 uur) in de begroetingsruimte van aula 't Sant in Hechtel.

Morgenavond nachtvluchten

Dinsdag 28 mei 2019
Morgenavond zullen er uitzonderlijk extra nachtvluchten doorgaan vanop vliegbasis Kleine Brogel, zo meldt de vliegbasis. Rond middernacht zullen alle toestellen weer terug aan de grond staan.
Hechtel-Eksel - De koning startte zijn consultatieronde...Zoom...en kreeg een cadeautje van Bart De Wever. (Cartoon Fobie)

Kievitbestand gaat achteruit

Maandag 27 mei 2019
Hechtel-Eksel - Kievitbestand gaat achteruitZoomHet is de laatste jaren almaar duidelijker geworden: er zijn niet veel kieviten meer, en ook dit jaar is het broedseizoen van deze weidevogel grotendeels mislukt. Experten trekken aan de alarmbel, meldt Natuurpunt in dit verhaal. (Foto Theo Van Vlierden) 

De dag na de verkiezingen...

Maandag 27 mei 2019
Hechtel-Eksel - De dag na de verkiezingen...Zoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

Wisselvallig weer

Zaterdag 25 mei 2019
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Wisselvallig weerDe hoogtestroming wordt de volgende dagen noordelijk, waarbij koude, maritieme en gestoorde lucht over onze streken schuift. Het kwik gaat flink omlaag en de neerslagkansen nemen sterk toe. Op het einde van volgende week wordt het terug warmer en in het weekend is er meer zon. Eerst krijgen we echter een rustig, maar bewolkt weekend met hoge maxima.
Vandaag is er wat zon in de ochtend, maar de wolkenvelden zijn ook talrijk aanwezig. Later in de ochtend en rond de middag is er daarbij kans op (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - WB kajak: zilver voor NWC-damesZoomOp de voorlaatste dag van de Wereldbeker kajak in het Poolse Poznan hebben de NWC-dames voor een prachtprestatie gezorgd. Lize Broekx en Hermien Peters wisten zich te verzekeren van de zilveren medaille op de K2 500 meter in een tijd van 1’40”546. Zij moesten enkel de Wit-Russische dames Volha Khudzenka & Maryna Litvinchuk laten voorgaan (1’38”366). Derde werden de Sloveense dames in 1’40”934.
Later op de dag wist Lize Broekx zich nog te (…) Het hele nieuwsbericht

WB kajak: twee A-finales

Vrijdag 24 mei 2019
Hechtel-Eksel - WB kajak: twee A-finalesZoomOp de tweede dag van de Wereldbeker kajak in het Poolse Poznan hebben de NWC-dames Lize Broekx en Hermien Peters zich in de ochtenduren geplaatst voor de A-finale K2 500 meter in een tijd van 1’43”276. Zij moesten in hun halve finale enkel de Wit-Russische dames laten voorgaan (1’41”540). Met hun tijd waren zij de op één na snelste boot (na de Wit-Russische dames) van alle halve finalisten. De A-finale wordt gevaren op zaterdagnamiddag om 13.16 uur.  Artuur Peters (…) Het hele nieuwsbericht

Riet Verbraeken overleden

Vrijdag 24 mei 2019
Hechtel-Eksel - Riet Verbraeken overledenIn Eksel is woensdag Riet Verbraeken overleden, de echtgenote van Jef Vanbriel. Zij was 69 jaar. Het afscheid vindt dinsdag (12 uur) plaats in het crematorium in Lommel.
Hechtel-Eksel - Goeie start van NWC-ers op WB kajakZoomOp de eerste dag van de Wereldbeker kajak in het Poolse Poznan hebben de Peltse kajakkers het voortreffelijk gedaan. Lize Broekx en Hermien Peters mochten de spits afbijten in de reeksen van de K2 500 meter. Zij wonnen hun reeks in een tijd van 1’42”215, vóór de Chinese (1’43”411) en de Oostenrijkse dames (1’45”407). Met hun tijd waren de NWC-ers de snelste van alle vier de reeksen en konden zij gemakkelijk doorstoten naar de halve finale die (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - Grote accijnsfraude: 14 arrestatiesDe federale gerechtelijke politie Limburg heeft gisteren en vandaag 23 huiszoekingen uitgevoerd in een onderzoek naar grootschalige accijnsfraude door middel van het  ontkleuren van mazout.  De fraude wordt geschat op vele tientallen miljoenen euro op jaarbasis.  Vrachtwagens, auto’s en bezwarende documenten werden in beslag genomen en een aantal benzinestations werd verzegeld. Ook werden er 14 arrestaties verricht. Tevens werden twee actieve ontkleuringsinstallaties aangetroffen. De (…) Het hele nieuwsbericht

Elske Tielemans overleden

Woensdag 22 mei 2019
Hechtel-Eksel - Elske Tielemans overledenGisteren is de uit Hamont afkomstige en in Eksel woonachtige Elske Tielemans overleden, de echtgenote van Ferdy Even. Zij was 69 jaar. Het afscheid vindt maandag (15 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: zondag (18-18.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

De wonderen der natuur

Woensdag 22 mei 2019
Hechtel-Eksel - De wonderen der natuurZoom                                                                      (Cartoon: Fobie)
Het provinciebestuur gaat samen met een aantal partners op zoek naar een alternatieve en duurzame bestrijding van de eikenprocessierupsen. Samen met andere partners in België en Nederland wordt een Europees subsidiedossier voorbereid. Bert Lambrechts, gedeputeerde van Milieu en Natuur: “Met onderzoek naar een aangepast bermbeheer, het plaatsen van nestkasten voor mezen en het uitzetten van grote poppenrovers wil Limburg een pionier zijn in de duurzame bestrijding van de (…) Het hele nieuwsbericht

Louis Delbroek overleden

Woensdag 22 mei 2019
Hechtel-Eksel - Louis Delbroek overledenIn WZC Den Boogerd in Eksel is vandaag de uit Gruitrode afkomstige Louis Delbroek overleden, de weduwnaar van de in 2010 overleden Jeanne Cornelissen. Hij was 84 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de dekenale kerk in Peer. Begroetingsmoment: vrijdag (19-19.30 uur) in funerarium Jaeken aan de Kerkstraat in Peer.

Josephine Biesemans overleden

Woensdag 22 mei 2019
Hechtel-Eksel - Josephine Biesemans overledenGisteren is in Hechtel Josephine Biesemans overleden, de echtgenote van Willy Duchateau. Zij was 69 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (14 uur) plaarts in aula 't Sant. Begroetingsmoment: vrijdag (19-19.30 uur).
Hechtel-Eksel - Strijden tegen de Aziatische hoornaarZoomHet project Vespa-Watch vraagt alle Vlaamse burgers deel te nemen aan het in kaart brengen van de Aziatische hoornaar. Die hoornaar is een invasieve, uitheemse wespensoort die schadelijk is voor bijen en andere insecten. De Aziatische hoornaar duikt sinds 2 jaar in België op. Ook jij kan te maken krijgen met de hoornaar (bvb een nest in een boom in de tuin). Help bij de bestrijding ervan! Hoornaar of grote wesp gezien? Meld je waarneming op vespawatch.be en draag zo bij aan het onderzoek.

Beter weer op komst

Dinsdag 21 mei 2019
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Beter weer op komstDe volgende dagen evolueren de weerkaarten net iets gunstiger dan de afgelopen dagen werd aangegeven. Het hoog der Azoren breidt enkele km meer uit naar het oosten en depressies zijn net iets verder van ons verwijderd. Hierdoor ziet het ernaar uit dat de zon vaker in het weerbeeld zal komen en het meestal droog blijft tot zondag. Dinsdag is echter het zwaar bewolkt tot betrokken in de ochtend met hier en daar wat lichte regen of motregen. Namiddag blijft het overal droog en zijn er enkele opklaringen (…) Het hele nieuwsbericht

De visie van Fobie...

Dinsdag 21 mei 2019
Hechtel-Eksel - De visie van Fobie...Zoom (Cartoon: Fobie)
Hechtel-Eksel - Opletten bij die trajectcontrolesPolitiezone Kempenland waarschuwt bestuurders voor de trajectcontroles, die nu op de belangrijkste verkeersassen van het grondgebied van de politiezone actief zijn. Het systeem werd geactiveerd op 1 maart, maar de gefaseerde inloopperiode is achter de rug. Bestuurders houden daar best rekening mee door hun snelheid aan te passen.
Trajectcontroles zijn snelheidscontroles met vaste camera’s waarbij de snelheid over een heel traject wordt gemeten in plaats van op één (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - Twee Limburgse priesterkandidatenMomenteel telt het bisdom Hasselt twee priesterkandidaten. Zij volgen hun opleiding aan het Johannes XXII-seminarie in Leuven samen met de seminaristen van het aartsbisdom Mechelen-Brussel en van de bisdommen Antwerpen,Gent en Brugge. In het totaal telt het Johannes XXIII-seminarie achttien kandidaten. Daarnaast zijn twee kandidaten voltijds op stage.

Ondertussen, in Genk...

Zondag 19 mei 2019
Hechtel-Eksel - Ondertussen, in Genk...Zoom                                                                    (Cartoon: Fobie)
Hechtel-Eksel - Vrouw (35) gewond bij botsingEen 35-jarige vrouw uit Hechtel-Eksel is gisterennamiddag rond 15.35 uur gewond geraakt bij een botsing tussen drie auto's. Het ongeval gebeurde op de Steenweg op Kleine Brogel in Kaulille.
Hechtel-Eksel - Ondertussen, bij RSC Anderlecht...ZoomVincent Kompany klomt terug als speler-trainer! (Cartoon: Fobie)

Meer zon na het weekend

Vrijdag 17 mei 2019
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Meer zon na het weekendTijdelijk zorgen storingen en depressies voor wisselvallig en nat weer. Vanaf zondag komt onze regio onder invloed van een hogedrukgebied en nemen de neerslagkansen sterk af. Het wordt bovendien zonniger en stilaan ook warmer. Morgen/zaterdag schuift een storing in de ochtend over onze regio met veel wolken en perioden van regen. Nadine volgen er opklaringen, afgewisseld met enkele buien. Naarmate de namiddag vordert nemen de buien steeds meer in aantal af en de zon krijgt de bovenhand. De maxima (…) Het hele nieuwsbericht

Zondag de Teutenroute fietsen!

Donderdag 16 mei 2019
Zondag krijgt u weer de kans om de Teutenroute te fietsen. Al meer dan 20 jaar wordt onder impuls van de peterstad Peer en de vliegbasis Kleine Brogel die jaarlijkse MS-actie op het getouw gezet. Nieuw in de 20ste editie zijn de VIP- en culinaire fietsroutes die de fietser niet alleen laten genieten van de Limburgse natuurpracht maar ook de Limburgse streekgerechten even laten proeven. Meer info staat hier

Tiener (16) gewond bij val

Donderdag 16 mei 2019
Hechtel-Eksel - Tiener (16) gewond bij valOp de Eindhovensebaan is gisterennamiddag een 16-jarige fietser ten val gekomen. Hij raakte daarbij gewond.

Brand op militair domein

Donderdag 16 mei 2019
Vier brandweerkorpsen zijn deze namiddag uitgerukt voor een heidebrand op het militair domein aan de Kamperbaan op het grondgebied van Hechtel. Hoe de brand ontstond, is niet geweten.
Op de E314 in Heusden-Zolder start volgende week de laatste fase, met de aanleg van de extra rijstrook en vernieuwing van de snelweg in de richting Nederland. Vanaf maandagavond 20 mei wordt de verkeerssituatie stapsgewijs gewijzigd. Vanaf woensdagochtend 22 mei zal al het verkeer dan op twee versmalde rijstroken in elke richting rijden op de noordelijke weghelft. De op- en afrit 27 ‘Circuit Zolder’ in de richting van Nederland is dan ook een tweetal maanden afgesloten tot het einde van de werken.

'Wolven in Limburg' - een expo

Donderdag 16 mei 2019
Hoe herken je een wolf, waarom zijn wolven belangrijk en hoe worden ze beschermd? Of wat doe je als je een wolf ontmoet? En hoe kan je als veehouder je schapen beschermen? Op al die vragen krijg je een antwoord tijdens de reizende tentoonstelling “Wolven in Limburg”. Die is vanaf zaterdag 18 mei te zien in de Commanderij in Oudsbergen. Vervolgens gaat hij naar Lommel, Peer en Bree. De tentoonstelling is een initiatief van het provinciebestuur.
Speciaal voor kinderen zet deze expo in op interactie, educatie en het prikkelen van de zintuigen. Scholen en jeugdbewegingen kunnen deze expo dan ook gratis bezoeken onder begeleiding van een gids. Ook andere groepen kunnen dat doen, maar betalen hiervoor 35 euro voor een groep van maximum 25 personen. Een rondleiding met gids duurt ongeveer een uur.
Hechtel-Eksel - Fietser (54) gewond bij botsingVanmorgen, even voor 8 uur, raakten een auto en een 54-jarige fietser in een aanrijding betrokken in de Lijsterstraat in Hechtel. De fietser werd lichtgewond.

Militaire oefening tot 24 mei

Woensdag 15 mei 2019
Nog tot 24 mei houden de militairen van de Information Operations Group (IOG) in Limburg hun jaarlijkse oefening Clever Chameleon. Tijdens deze oefening werken de militairen van de IOG samen met verschillende burgerautoriteiten en hulpdiensten zoals politie en brandweer. Ze krijgen ook steun van collega’s uit Nederland, Denemarken en Duitsland. Samen zullen ze hoofdzakelijk hun specialisten in Civil-Militaire samenwerking en Operationele Communicatie trainen.
De Information Operations (…) Het hele nieuwsbericht

Toine Agten overleden

Dinsdag 14 mei 2019
Hechtel-Eksel - Toine Agten overledenVandaag is Toine Agten overleden, de weduwaar van Mia Leyssen. Hij was 93 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Hechtel. Vrijdag is er een korte avonddienst in aula 't Sant waarna gelegenheid tot groeten in de begroetingsruimte van de aula.
Hechtel-Eksel - Achttien procent meer hardrijdersVorig jaar zijn in Limburg meer dan 400.000 bestuurders geflitst. Dat zijn er bijna 18 procent meer dan in 2017.
Hechtel-Eksel - Na de nederlaag van KRC Genk...Zoom                                                                  (Cartoon: Fobie)

Mia Drees overleden

Zondag 12 mei 2019
Hechtel-Eksel - Mia Drees overledenIn Pelt is vrijdag de uit Eksel afkomstige Mia Drees overleden, de echtgenote van Frans Didden. Zij was 72 jaar. Het afscheid vindt in beperkte kring plaats in Aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: woensdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

Na regen komt zonneschijn

Zaterdag 11 mei 2019
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Na regen komt zonneschijnTijdelijk zorgen storingen en depressies voor wisselvallig en nat weer. Vanaf zondag komt onze regio onder invloed van een hogedrukgebied en nemen de neerslagkansen sterk af. Het wordt bovendien zonniger en stilaan ook warmer.
Vandaag 
schuift een storing in de ochtend over onze regio met veel wolken en periodes van regen. Nadien volgen er opklaringen, afgewisseld met enkele buien. Naarmate de namiddag vordert nemen de buien steeds meer in aantal af en de zon krijgt de bovenhand. De maxima liggen (…) Het hele nieuwsbericht

380 drugsdelicten in 2018

Vrijdag 10 mei 2019
Hechtel-Eksel - 380 drugsdelicten in 2018Volgens de criminaliteitsbarometer van de federale politie werden er vorig jaar in de politiezone Kempenland 380 drugsdelicten geregistreerd. In 2017 waren er dat 335. De evolutie in het aantal feiten is niet enkel te wijten aan het meer of minder voorkomen van het probleem. Ook de de inspanningen die de politie doet om feiten vast te stellen en het opsporingsbeleid beïnvloeden sterk het aantal vastgestelde feiten. In de zone Kempenland is het drugsprobleem in al zijn facetten al jaren een prioriteit.

Belangrijke vondst in Gent?

Woensdag 8 mei 2019
Hechtel-Eksel - Belangrijke vondst in Gent?Zoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

Jef Bollen overleden

Woensdag 8 mei 2019
Maandag is Jef Bollen overleden, de weduwnaar van Louisa Vaes. Hij was 88 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (11 uur) uur plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

Regen en buien

Dinsdag 7 mei 2019
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Regen en buienHet weerbeeld in onze streken wordt bepaald door een depressie met kernen over de Britse Eilanden en over de Atlantische Oceaan. Aan de voorzijde van deze depressie wordt er wel relatief zachte lucht aangevoerd vanuit het zuidwesten. Het wisselvallige weer houdt alvast aan tot het weekend. Vanaf zondag zijn er drukstijgingen en wordt het droger en vooral ook zonniger. Na het weekend bereikt ook het kwik hogere waarden.
Woensdag (08/05) is het zwaar bewolkt tot betrokken en het gaat een groot deel van (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - Minder inbraken, meer ongevallenIn de politiezone Kempenland zijn vorig jaar 56 woninginbraken gepleegd. In 2017 waren er dat 61, in 2016 98. Vorig jaar waren er 12 inbraken in bedrijven of handelszaken, net evenveel als in 2017 In 2016 waren er 29. In de zone werden vorig jaar 166 verkeersongevallen met lichamelijk letsel vastgesteld, 14 meer dan in 2017. Daarbij vielen 4 doden, 11 zwaargewonden en 210 lichtgewonden.
Hechtel-Eksel - Ondertussen, aan het Noordstation in Brussel...Zoom                                                                    (Cartoon: Fobie)

Nog even 'De Mol'

Maandag 6 mei 2019
Hechtel-Eksel - Nog even 'De Mol'Zoom                                                                     (Cartoon: Fobie)
Hechtel-Eksel - Antse Meylaers 2de op BK steepleZoomAntse Meylaers, aangesloten bij AVT en trainend in Houthalen onder Jos Maes, werd afgelopen zaterdag in Oudenaarde 2de op het Belgisch steeple-kampioenschap. Ze verbeterde daarbij haar persoonlijk record met meer dan 30 seconden!

Ondertussen, in Brussel...

Maandag 6 mei 2019
De visie van Fobie
Hechtel-Eksel - Ondertussen,  in Brussel...Zoom                                                                             (Cartoon: Fobie)

Jonge reeën: afblijven !

Zondag 5 mei 2019
Hechtel-Eksel - Jonge reeën: afblijven !ZoomVanaf nu kunnen weer reeën geboren worden. Het Natuurhulpcentrum roept mensen op om van de jonge reeën af te blijven omdat de moeder meestal in de buurt is. Wanneer het jong door mensen aangeraakt wordt, bestaat de kan dat de moeder haar eigen jong door de mensengeur niet meer herkent en het in de steek laat. Daarom is het ook belangrijk bij een boswandeling je hond aan de leiband te houden. Niet alleen voor jonge reeën, ook voor uitgevlogen jonge vogels zijn loslopende honden gevaarlijk. (foto Natuurhulpcentrum).
Hechtel-Eksel - Verkeersongeval in KapelstraatIn de Kapelstraat in Eksel gebeurde vanochtend rond 2.15 uur een verkeersongeval. Voorlopig ontbreekt meer informatie.

Nachtlawaai en Airbnb

Vrijdag 3 mei 2019
Tribunaliteiten
Hechtel-Eksel - Nachtlawaai en AirbnbOmdat mevrouw Van O. blijkbaar een vriend had bij wie ze vaak verbleef, bood zij haar duplexappartement op de eerste en tweede verdieping aan via Airbnb. Dit tot ongenoegen van de heer T. van het appartement op het gelijkvloers. Het komen en gaan van toeristen zorgde (ook ’s avonds) voor geluidsoverlast en hij voelde zich niet veilig door al die onbekende mensen. Hij maakte via mail herhaaldelijk zijn beklag bij mevrouw Van O. en schakelde ook zijn rechtsbijstandsverzekeraar en advocaat in, omdat mevrouw Van (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - 'Wolvenwelpjes op komst', zeggen deskundigenZoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

Jeanne Verachten overleden

Donderdag 2 mei 2019
Dinsdag overleed Jeanne Verachten, de weduwe van Rik Van Gorp. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in aula 't Sant. Begroetingsmoment: maandag (19-19.30 uur) in de begroetingsruimte van 't Sant.

Het wordt kouder

Woensdag 1 mei 2019
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Het wordt kouderAlvorens een storing ons morgen/donderdag bereikt, krijgen we eerst de zon te zien. Het kwik kan daarbij klimmen tot de normale waarden voor de tijd van het jaar. Vanaf donderdag worden geregeld buien of regenzones vanuit het westen of het noordwesten naar onze streken gestuurd. De neerslagkansen nemen daarbij toe. Bovendien wordt het gevoelig kouder en staat er ook een gure wind.
Vandaag, na het opruimen van het ochtendgrijs, kan de zon doorbreken. De namiddag verloopt zonnig en (…) Het hele nieuwsbericht
24/03

Zjang Geuens, proficiat met jou 100 ste verjaardag. Geniet samen met jou vrouwtje Trees en met heel jou familie van deze unieke leeftijd.

Jean-pierre &Annita Claes-Willekens
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hechtel-Eksel