Het overige nieuws

Fons Peeters overleden

Dinsdag 30 juni 2020
Hechtel-Eksel - Fons Peeters overledenGisteren is Fons Peeters overleden, de echtgenoot van Maria Geuens. Hij was 86 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur) in de begroetingsruimte van aula 't Sant.
Vanaf dinsdag 11 augustus kan asbest opnieuw naar het recyclagepark. Dat meldt Limburg.net, dat er vanuit gaat dat het beschermingsmateriaal tegen die tijd geleverd is.
Vanaf die datuim veranderen ook de regels voor het aanvoeren van asbest. Voor de veiligheid van de bezoekers, de parkwachters en de omwonenden van het recyclagepark moet asbest verplicht verpakt worden gebracht. Het verpakkingsmateriaal hiervoor is vanaf 28 juli te koop op het recyclagepark. Zowel voor de minibags als voor (…) Het hele nieuwsbericht

Wisselvallig en fris

Dinsdag 30 juni 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Wisselvallig en frisEen storing schuift over onze streken en blijft lange tijd aanwezig, waarbij er flink wat neerslag kan vallen. Nadien stijgt de luchtdruk, maar de kans op een bui blijft bestaan. Op de langere termijn wordt het warmer en is er meer zon. De kans op wat neerslag blijft - voorlopig althans - nog aanwezig.
Vandaag maken opklaringen plaats voor toenemende wolken. Na de middag komt er lichte regen opzetten vanuit het westen. De maxima liggen rond 20 graden en er staat een matige (…) Het hele nieuwsbericht

De koning schrijft een brief

Dinsdag 30 juni 2020
Hechtel-Eksel - De koning schrijft een briefZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)
De koning schrijft een brief
Zoom

De kracht van letters

Dinsdag 30 juni 2020
Het is maar dat je 't weet
Hechtel-Eksel - De kracht van lettersZoomVoor haar masterproef aan de Hogeschool PXL in Hasselt heeft Walda Verbaenen een eigen schrift ontwikkeld: Phonotype. Die naam verwijst naar ‘Phono’ (de fonologie van een taal) verweven in ‘Type’ (het lettertype, letterbeeld). Binnenin het letterbeeld wordt elke klank die afwijkt van de klanken van de 26 letters van het Nederlandse alfabet op een nieuwe manier weergegeven. Letters die samen een nieuwe klank vormen, worden aan elkaar gekoppeld, waardoor één (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - Coronamaatregelen worden versoepeldZoom                                                                            (Cartoon: Fobie)
Hechtel-Eksel - Met dit plaatje werd iemand vervloektZoomHet Gallo-Romeins Museum in Tongeren presenteerde vandaag een merkwaardig object: een loden vervloekingsplaatje uit de Romeinse tijd. Met zo'n plaatje (foto's) trachtte men onheil over iemand af te roepen. Het vervloekingsplaatje werd enkele jaren geleden opgegraven in de Regulierenstraat in Tongeren.
Op het tablet, dat uniek zou zijn in België, staan allerlei lijnen, tekens en woorden. Bovenaan heeft iemand een reeks magische tekens gekrast. Die zijn geïnspireerd op de (…) Het hele nieuwsbericht
Met dit plaatje werd iemand vervloekt
Zoom

Berthilia Hermans overleden

Maandag 29 juni 2020
Hechtel-Eksel - Berthilia Hermans overledenVrijdag is de in Eksel woonachtige Berthilia Hermans overleden, de weduwe van Albert Henderix. Zij was 99 jaar en wordt begraven na het afscheid in intieme kring. Begroeting: woensdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Eksel.

Het wordt minder warm

Zaterdag 27 juni 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Het wordt minder warmEen storing schuift vanuit het zuidwesten over onze streken en maakt een einde aan de tropische temperaturen met het nodige klank- en lichtspel. De volgende dagen is het wisselvallig met buien of soms regen, maar ook droge perioden en opklaringen. Het wordt wel gevoelig minder warm en de hittegolf loopt dan op haar einde.
Vandaag zijn er in de ochtend enkele onweerachtige buien mogelijk, maar nadien wordt het droger en volgen er opklaringen. Na de middag kan hier en daar een bui vallen, (…) Het hele nieuwsbericht

Vrouw gewond bij val

Vrijdag 26 juni 2020
In de Hoefstraat is vandaag een fietsster ten val gekomen. Zij liep daarbij verwondingen op.

Twee mannen gewond bij ongeval

Vrijdag 26 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
In de Forelstraat in Houthalen-Helchteren botsten gisterenavond twee fietsers en een motorrijder. Daarbij raakten twee mannen uit Oudsbergen gewond.
Een 31-jarige motorrijder uit Hechtel is gewond geraakt bij een val op de Oosterring in Genk. Het ongeval gebeurde deze voormiddag rond 11.30 uur.

Fietser (30) omgekomen

Vrijdag 26 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
In de Fabrieksstraat In Overpelt is deze namiddag een fietser om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat gebeurde toen hij door een trekker met oplegger werd gepasseerd. Wat er precies gebeurde is nog onduidelijk; de vrachtwagenchauffeur, die na afloop in shock verkeerde, stelt dat hij niets abnormaals gevoeld heeft. Het parket Limburg stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Het slachtoffer is een 30-jarige man uit Neerpelt.

Stijn Wuytens naar Lommel SK

Vrijdag 26 juni 2020
Hechtel-Eksel - Stijn Wuytens naar Lommel SKZoomVanmiddag werd Stijn Wuytens (30), einde contract bij het Nederlandse AZ, officieel voorgesteld bij Lommel SK, waar hij een contract voor vijf seizoenen ondertekende. Stijn is afkomstig van Eksel, en woont nu in Pelt.
Met deze transfer wil de Lommelse profclub twee zaken duidelijk stellen: enerzijds een duidelijk statement dat er aan een kwalitatieve ploeg wordt gewerkt, maar anderzijds ook dat de lokale verankering nog steeds een belangrijk gegeven is bij SK!
Zélf vertelde Stijn (…) Het hele nieuwsbericht

Honden aan de leiband

Donderdag 25 juni 2020
Hechtel-Eksel - Honden aan de leibandZoomDe volgende weken zullen natuurinspecteurs en boswachters van het Agentschap Natuur en Bos (ANB) nauwgezet toezien of baasjes hun honden aan de leiband houden. In heel Vlaanderen komen er extra controles en indien nodig wordt er geverbaliseerd.
Het ANB lanceerde vandaag de sensibiliseringscampagne "Hond aan de lijn". Loslopende honden veroorzaken in onze natuurgebieden vaak vreselijke taferelen. Met de campagne wil het ANB komaf maken met baasjes die hun honden laten loslopen. Want elke hond die vrij rondloopt is een gevaar voor de natuur, andere bezoekers en zichzelf. "Als we onze natuur willen beschermen, houden we onze honden aan de leiband," zegt Staf Coppens, het gezicht van de campagne..

Afstand houden in het zwembad!

Donderdag 25 juni 2020
Hechtel-Eksel - Afstand houden in het zwembad!Zoom                                                                       (Cartoon: Fobie)

Ziekenhuizen worden Noorderhart

Donderdag 25 juni 2020
Hechtel-Eksel - Ziekenhuizen worden NoorderhartZoomHet Mariaziekenhuis en het Revalidatie & MS Centrum in Pelt slaan de handen in elkaar, dat is al even bekend. Beide ziekenhuizen liggen in vogelvlucht op slechts enkele kilometers van elkaar en werken al jaren samen, maar nu willen ze de krachten voluit bundelen. Vanmiddag werd de nieuwe naam van de ziekenhuisfusie - Noorderhart - onthuld tijdens een opening waar Peltenaar Stijn Meuris voor de gelegenheid de Peltse versie bracht van zijn bekende nummer ‘Ik hou van u’.
Ook (…) Het hele nieuwsbericht

Annie Van Gaal overleden

Donderdag 25 juni 2020
Hechtel-Eksel - Annie Van Gaal overledenGisteren is de in Hechtel woonachtige Annie Van Gaal overleden, de echtgenote van Patrick Cools. Zij was 54 jaar. Het afscheid vindt als gevolg van de coronamaatregelen plaats in intieme kring.

Toine Loenders overleden

Woensdag 24 juni 2020
Hechtel-Eksel - Toine Loenders overledenGisteren is de in Eksel woonachtige Toine Loenders overleden, de weduwnaar van Catho Dewit. Hij was 82 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.Zijn asurne wordt begraven op de begraafplaats van Overpelt-Centrum. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Hechtel-Eksel.
Hechtel-Eksel - Reeksindeling dames tweede provincialeProvinciaal voetbal Limburg heeft de reeksindeling van tweede provinciale dames bekend gemaakt met volgende vijftien clubs: Bocholt B, Bokrijk B, BS Sport, Diepenbeek B, Eksel, St. Elen, Kadijk, Sparta Lille, Lommel, Utd B, SLW Maaseik, FC Maasland NO, Valencia Piringen, STVV B, Wiemismeer en Zepperen-Brustem.
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Fietser (22) gewond bij aanrijdingOp de Diestersteenweg in Leopoldsburg botsten deze namiddag een 22-jarige fietser uit Leopoldsburg en een auto. De fietser raakte daarbij gewond.
Kort nieuws van bij de buren
Op de Lillo Steenweg in Houthalen-Helchteren zijn gisterenavond rond 17.45 uur een 29-jarige fietser uit Houthalen-Helchteren en een auto gebotst. De fietser raakte daarbij gewond.

Kim Clijsters naar de VS

Woensdag 24 juni 2020
Kim Clijsters (36) verhuist met haar gezin naar de V.S., meldt Radio2. De verhuizing zal binnenkort plaatsvinden. Clijsters en haar man hebben een woning in New Jersey, dicht bij haar schoonfamilie.

Water aan de bron van de Dommel

Woensdag 24 juni 2020
Hechtel-Eksel - Water aan de bron van de DommelZoomDoor de huidige droogte zien we een lagere waterstand in de beken. Talrijke brongebieden dreigen volledig te verdrogen. Ook de bovenloop van de Dommel in Peer-Siberië ontkomt hier niet aan. Daarom staken enkele landbouwers en de watering De Dommelvallei de handen in elkaar om het Dommelwater ter plaatse te houden. De Dommel wordt minder gemaaid en kleine stuwtjes houden het water tegen. Het resultaat is verbluffend; er staat nog ongeveer 30 cm water in de Dommel! Door het water tegen te houden (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - Reeksindeling vierde provinciale BProvinciaal voetbal Limburg heeft de reeksindeling voor vierde provinciale B bekendgemaakt met volgende clubs: SV Breugel, Dilsen-Stokkem B, Eksel B, Ellikom, Grote Brogel, Heusden06, Lanklaar, Leut, Lommel Kolonie, Molenbeersel, Opglabbeek B, Opoeteren, Paal-Tervant B, Sporting Winterslag, Waterloos-Voorshoven en Wijshagen.

Daar komen de welpjes!

Dinsdag 23 juni 2020
Hechtel-Eksel - Daar komen de welpjes!Zoom                                                                         (Cartoon: Fobie)
Hechtel-Eksel - Nieuwe reeksindeling 2de provinciale AZestien clubs zullen elkaar bekampen in tweede provinciale A: Anadol, Bolderberg, Grote Heide, Hamont'99, Hechtel, Heusden-Zolder, Leopoldsburg, Lindel-Hoeven,Meeuwen, Paal-Tervant A, Park Houthalen, Racing Peer, RC Reppel, Stal Sport, Thes Sport en FC Turkse.
Hechtel-Eksel - Veiligheidsraad buigt zich over mondkapjesZoom                                                                          (Cartoon: Fobie)
Kort nieuws van bij de buren
Bij een botsing tussen twee auto's op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren is een 37-jarige vrouw uit Meerhout gewond geraakt. Het ongeval gebeurde gisterenavond.
Hechtel-Eksel - Nieuwe reeksindeling 1ste provincialeVolgende zestien clubs maken komend seizoen deel uit van eerste provinciale: Achel, Alken A, Bilzen-Waltwilder, Bree-Beek, Bregel, Eksel, Helson, Herderen-Millen, Herk FC, Herkol, Juve Hasselt A, Mechelen-aan-de-Maas, Schoonbeek Beverst, Torpedo Hasselt, Zepperen-Brustem en Zonhoven United A.

Code geel: hitte

Dinsdag 23 juni 2020
Hechtel-Eksel - Code geel: hitteHet KMI heeft zojuist code geel afgekondigd, die geldt vanaf vandaag tot en met vrijdag. Het gaat de komende dagen erg warm worden met temperaturen die van woensdag tot vrijdag rond of boven de 30 graden gaan. De hittewaarschuwing geldt voor een groot deel van het land, behalve voor de kust en de provincies Luik, Namen en Luxemburg. Ook de waarschuwingsfase van het ozon- en hitteplan en het Vlaamse warmteactieplan zijn geactiveerd.

De eerste wolvenwelpen

Dinsdag 23 juni 2020
Hechtel-Eksel - De eerste wolvenwelpenZoomHet Agentschap Natuur en Bos heeft de eerste foto's vrijgegeven van de wolvenwelpen die wolvin Noëlla enkele maanden geleden geworpen heeft. Het zijn er vier, waarvan twee op bovenstaande foto. "Dit is een historisch moment voor het natuurbeheer in Vlaanderen. Voor het eerst in 150 jaar zorgt de wolf voor nakomelingen in ons land. Het is hartverwarmend om de beelden van deze vier sloebers te zien. Ik hoop dat ze in goede gezondheid verkeren en ongestoord mogen opgroeien," aldus (…) Het hele nieuwsbericht

Jos Vanvelthoven overleden

Dinsdag 23 juni 2020
Hechtel-Eksel - Jos Vanvelthoven overledenIn Meeuwen is zondag de uit Hechtel afkomstige Jos Vanvelthoven overleden, de echtgenoot van Els Kerkhofs. Hij was 67 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Zijn asurne wordt begraven op de begraafplaats van Meeuwen.

Covid-19 in je gemeente

Dinsdag 23 juni 2020
Sciensano heeft een (Engelstalige) tool online gezet die de aanwezigheid van COVID-19 op gemeentelijk niveau weergeeftOp deze website kan iedereen op lokaal niveau bijhouden in welke mate het coronavirus aanwezig is. De gezondheidsautoriteiten van de regio’s ontvangen een waarschuwing wanneer de epidemiologen van Sciensano een verandering (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - Starters 1ste middelbaar: gratis met De LijnZoomVlaamse scholieren die volgend schooljaar in het 1ste middelbaar starten, kunnen de hele maand september kosteloos reizen met bus en tram. met een gratis Buzzy Pazz-probeerabonnement ter waarde van 33 euro. Zo wil De Lijn – op een scharniermoment in de schoolcarrière – de keuze voor een veilig en duurzaam woon-schoolverkeer promoten. Ouders kunnen zich op delijn.be/probeeractie registreren met het rijksregisternummer van hun zoon/dochter om het gratis maandabonnement aan te vragen. (foto Stefaan Van Hul)

Maria Vanduffel overleden

Dinsdag 23 juni 2020
Hechtel-Eksel - Maria Vanduffel overledenIn WZC De Bloemelingen in Heusden-Zolder is vrijdag de uit Eksel afkomstige Maria Vanduffel overleden, de echtgenote van Henri Smeets. Zij was 91 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring.
Kort nieuws van bij de buren
In een werfkeet aan de Kelchterhoefstraat in Houthalen-Helchteren is elektrisch werkmateriaal gestolen. De diefstal is vandaag vastgesteld.

Auto over de kop

Maandag 22 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op de Weg naar Zwartberg in Houthalen-Helchteren is deze voormiddag een auto over de kop gegaan. De bestuurder raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is een 60-jarige man uit Houthalen-Helchteren.

Jaak Oyen overleden

Maandag 22 juni 2020
Hechtel-Eksel - Jaak Oyen overledenZaterdag is de uit Eksel afkomstige en in Wijchmaal woonachtige Jaak Oyen overleden, de weduwnaar van Julia Goven. Hij was 86 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats van Wijchmaal.

De visie van Fobie

Maandag 22 juni 2020
Hechtel-Eksel - De visie van FobieZoom                                                                             (Cartoon: Fobie)

Voetgangster (49) gewond

Zondag 21 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Een 49-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren is deze voormiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het ongeval gebeurde op de Hasseltweg in Genk.

Auto van parking gestolen

Zondag 21 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op een parking aan de Grote Baan in Houthalen-Helchteren is een Ford Focus gestolen. De diefstal werd vrijdag gepleegd.

Nijntje wordt vandaag 65

Zondag 21 juni 2020
Hechtel-Eksel - Nijntje wordt vandaag 65ZoomEn de wereld is nu toch wel anders dan in 1955, toen DIck Bruna met Nijntje begon... (Cartoon: Fobie)
Kort nieuws van bij de buren
Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts heeft het BuSO Sint-Elisabeth in Wijchmaal groen licht gegeven voor uitbreiding van het onderwijsaanbod. De school mag scholieren met een visuele beperking een algemene, sociale en beroepsvorming geven (opleidingsvorm 3) óf een vorming die gericht is op tewerkstelling in een omgeving met gepaste ondersteuning, zoals een maatwerkbedrijf (opleidingsvorm 2) óf een vorming die gericht is op arbeidsdeelname in een beschermde positie, zoals bijvoorbeeld als assistent (opleidingsvorm 1). Het gaat om de allereerste vrije school voor blinden en slechtzienden in de provincie Limburg. 

Mia Rubens overleden

Zondag 21 juni 2020
Hechtel-Eksel - Mia Rubens overledenVrijdag is de uit Eksel afkomstige en in Peer woonachtige Mia Rubens overleden, de weduwe van Jaak Custers. Zij was 83 jaar. Het afscheid, gevolgd door de begraving op de gemeentelijke begraafplaats van Hechtel-Eksel, vindt in intieme kring plaats.

De zomer is begonnen!

Zondag 21 juni 2020
Hechtel-Eksel - De zomer is begonnen!ZoomEr zijn nog zekerheden. Gisteren was het de langste dag van het jaar, vandaag begint de zomer. Nu het coronavirus nog uitschakelen! (Tekening: Dirk Van Bun)

Roodkapje en de wolf

Zaterdag 20 juni 2020
Hechtel-Eksel - Roodkapje en de wolfZoomEn wie zat er aan het stuur? (Cartoon: Fobie)

Kans op hittegolf

Zaterdag 20 juni 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Kans op hittegolfAan de voorzijde van een storing, is de atmosfeer licht onstabiel met een kleine kans op een bui. Na de doortocht van deze storing op zondag, bouwt een hogedrukgebied op over onze streken. Het wordt na het weekend stralend zonnig weer en de temperaturen gaan flink de hoogte in. Er worden zelfs tropische maxima bereikt, waarbij een hittegolf wel eens mogelijk zou kunnen zijn.
Vandaag wisselen wolken en zon elkaar af. De kans op een bui is beperkt, maar niet geheel uitgesloten. Meestal is het wel (…) Het hele nieuwsbericht

Man gewond bij botsing met bus

Vrijdag 19 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op het kruispunt van de Meeuwerbaan en de Waubergstraat in Peer kwam het vanmiddag tot een aanrijding tussen een auto en een bus. De autobestuurster, een vijftiger, raakte daarbij gewond.
Hechtel-Eksel - Bezoek Mariaziekenhuis versoepeldZoomIn het Mariaziekenhuis en het Revalidatie en MS centrum worden de coronamaatregelen inzake bezoek vanaf maandag versoepeld. Toch moet u een en ander in het oog houden, wilt u iemand gaan bezoeken. Alles staat hier uitgelegd.

Christine Abrahams overleden

Donderdag 18 juni 2020
Hechtel-Eksel - Christine Abrahams overledenIn het Mariaziekenhuis is gisteren de uit Eksel afkomstige Christine Abrahams overleden, de weduwe van Albert Haex. Ze was 92 jaar. De afscheidsviering zal in besloten kring plaatsvinden. Begroeting: zondag (19-19.30u) in uitvaartcentrum Vandebosch. 

Grasmaaier gestolen

Donderdag 18 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
In een tuinhuis aan de Saviostraat in Houthalen-Helchteren is een grasmaaier gestolen. De diefstal is vandaag vastgesteld.

Code geel in natuurgebied

Donderdag 18 juni 2020
Door de neerslag van de voorbije dagen is het risico op natuurbrand in onze provincie afgenomen. Daarom wordt het alarmniveau voor de Limburgse bossen en natuurgebieden teruggebracht naar code "geel".

Inbraakpoging in auto

Woensdag 17 juni 2020
Hechtel-Eksel - Inbraakpoging in autoOnbekenden probeerden in te breken in een auto op het Rode Kruisplein. Zij slaagden niet in hun opzet.

Kwart minder starters

Woensdag 17 juni 2020
In mei zijn in Limburg 431 ondernemingen opgericht, 24 procent minder dan in mei 2019. In april lag het aantal starters, onder meer door de coronacrisis, nagenoeg 44 procent lager, zo blijkt uit gegevens van Unizo Limburg.
Kort nieuws van bij de buren
Een dertiger uit Leopoldsburg heeft drie jaar cel gekregen omdat hij zijn 16-jarige stiefdochter seksueel misbruikte. De feiten dateren van 2018. De rechtbank heeft de man ook voor een termijn van vijf jaar uit zijn burgerrechten ontzet.
Hechtel-Eksel - Nieuwe deken Philippe op werkbezoekZoomE.H. Jan Philippe (44), de deken van het nieuwe dekenaat Pelt, de samenvoeging van de dekenaten Hamont, Lommel en Peer, was vandaag op werkbezoek in Overpelt. Na afloop poseerde de nieuwe deken (links) graag met pastoor-moderator Theo Borgermans voor de foto. Deken Philippe treedt op 1 september in functie.

Een veilige zomer... (3)

Woensdag 17 juni 2020
Hechtel-Eksel - Een veilige zomer... (3)Zoom                                                                             (Cartoon: Fobie)

Code geel: onweer

Woensdag 17 juni 2020
Hechtel-Eksel - Code geel: onweerHet KMI heeft code geel uitgeroepen van 13u deze namiddag tot 2u vannacht. Intense onweersbuien zullen langzaam over onze provincie trekken. Er kan lokaal veel neerslag vallen, hetgeen wateroverlast tot gevolg kan hebben. Ook hagel en rukwinden zijn plaatselijk niet uitgesloten. Niet-dringende hulp nodig? Deze kan je aanvragen via het speciale noodnummer 1722.

Een veilige zomer... (2)

Dinsdag 16 juni 2020
Hechtel-Eksel - Een veilige zomer... (2)Zoom                                                                         (Cartoon: Fobie)

Winkeldieven gebruiken geweld

Dinsdag 16 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
De politie heeft gisterenavond twee brutale winkeldieven gearresteerd. Zij sloegen toe in de Spar aan de Kerkhovensesteenweg in Lommel. Toen zij door personeelsleden betrapt werden, gebruikten zij geweld. Bij het voorval vielen twee lichtgewonden. Het parket Limburg tilt bijzonder zwaar aan de feiten.

Een veilige zomer (1)

Dinsdag 16 juni 2020
Hechtel-Eksel - Een veilige zomer (1)ZoomMocht de coronacrisis gaan liggen, dan kunnen we die mondmaskers nog voor andere doeleinden gaan gebruiken, vindt Fobie...
De uitzonderlijke zomer van 2019 is erkend als een landbouwramp voor het gehele Vlaamse grondgebied. Om een vergoeding te bekomen voor de geleden schade die werd vastgesteld moet u zelf vóór 30 juni een tegemoetkomingsaanvraag indienen per post (best aangetekend) of via e-mail bij de provinciale buitendienst van het departement Landbouw en Visserij. Meer info

Weg met werkmaterialen

Maandag 15 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Dieven sloegen toe op een bouwwerf aan de Kelchterhoefweg in Houthalen-Helchteren. Zij gingen met werkmaterialen aan de haal.
Kort nieuws van bij de buren
Vanochtend is op de Luikersteenweg in Lommel een man betrapt die een flitspaal in brand wilde steken. Hij had brandstof bij.

536.897 fietsers

Maandag 15 juni 2020
Hechtel-Eksel - 536.897 fietsersZoomIn de maand mei zijn er 536.897 fietsers geteld op het Limburgs Fietsroutenetwerk. De topdagen waren het Hemelvaart- en Pinksterweekend met respectievelijk 44.274 en 39.615 fietsers.
Hechtel-Eksel - Harde tijden voor beeldhouwersZoom                                                                            (Cartoon: Fobie)

Everzwijnen op caféterras

Zaterdag 13 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op het terras van café Buitenland aan de Stationsstraat in Houthalen-Helchteren doken donderdagavond veertien everzwijnen op. Er waren op dat ogenblik geen klanten aanwezig.

Onweersbuien

Zaterdag 13 juni 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - OnweersbuienVerbonden aan een depressie over het westen van Frankrijk trekt doorheen onze regio een storing van zuidoost naar noordwest. Hierbij zijn er stevige buien mogelijk, eventueel vergezeld van hagel en onweer. Tijdens het weekend wordt nog steeds onstabiele lucht naar onze streken aangevoerd, maar de buien zijn echter beperkt. Dinsdag neemt de onweersdreiging opnieuw toe.
Vandaag is het rustig in de ochtend en vrij zonnig. Nadien komen er stapelwolken opzetten en opnieuw is er kans (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel - Drie aanwinsten voor Hechtel FCHechtel FC heeft drie inkomende transfers gerealiseerd: Maarten Vermijl (Kabouters Opglabbeek) en Dennis Clerix en Rob Wijnen, beiden Heusden-Zolder.
Kort nieuws van bij de buren
In een bedrijf op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren gingen afgelopen nacht aan de haal met cash geld. In een woning op de Violierenstraat is vandaag de diefstal van elektrisch materiaal vastgesteld.
Eén op drie Limburgse bedrijven zoekt extra kapitaal. Dat blijkt uit een enquête van VKW-Limburg. Bijna drie op vier bedrijven vreest een belangrijke terugval in de vraag en de omzet. 41 procent van de bedrijven verwacht liquiditeitsproblemen.
Hechtel-Eksel - Met de huisvuilzak naar het recyclageparkHeb je een volle huisvuilzak die je niet buiten kan zetten omdat je, bijvoorbeeld, op vakantie vertrekt? Of heb je beperkte opslagruimte? Dan kan je tijdens de zomermaanden deze zakken naar het recyclagepark brengen. Let op: dit kan pas vanaf dinsdag 16 juni, tot 12 september.
Hechtel-Eksel - Aantal patiënten op intensieve blijft dalenZoom                                                                            (Cartoon: Fobie)

Hoge oversterfte in rusthuizen

Donderdag 11 juni 2020
#samentegencorona
Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis, van begin maart tot eind april, overleden twee keer zoveel rusthuisbewoners als verwacht. Dat berekende professor Johan Surkyn van de onderzoeksgroep Interface Demography aan de VUB, zo meldt VRT-nieuws. De oversterfte in de rest van het land bedraagt ongeveer 35 procent. Het Brussels Gewest en de provincie Limburg staan wederom bovenaan de lijst met zwaarst getroffen gebieden. Lees meer bij VRT-nieuws
Tele-Onthaal Limburg kreeg de voorbije maanden als gevolg van de coronacris twintig procent meer oproepen. Ook oudere mensen blijken nu de hulplijn ontdekt te hebben, vooral met vragen rond gezondheid en eenzaamheid.

Fietser tegen kraan

Woensdag 10 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Fietser tegen kraanOp de Ekselsebaan in Lommel is vanmorgen een fietser gewond toen hij tegen een kraan belandde. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Warmer weer

Woensdag 10 juni 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - Warmer weerDepressies en storingen bevinden zich dichtbij onze streken, maar de neerslagkansen zijn beperkt. De volgende dagen wordt warmere lucht aangevoerd. De atmosfeer wordt echter erg onstabiel, waarbij er kans bestaat op een onweerachtige bui. Woensdag (10/06) zijn er talrijke wolkenvelden, afgewisseld met enkele opklaringen. Bij momenten is er ook wat zon, maar de wolken zijn meestal in de meerderheid. Op een enkele regenbui na, is het meestal droog. De maxima liggen rond 19 graden en de wind waait zwak uit (…) Het hele nieuwsbericht

Horeca heropent

Dinsdag 9 juni 2020
Hechtel-Eksel - Horeca heropentZoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

Auto vliegt over middenberm

Maandag 8 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Vanavond slipte een auto op de Noord-Zuidverbinding in Overpelt. De wagen vloog over de middenberm en kwam vervolgens in aanrijding met twee voertuigen die in de andere rijrichting reden. Bij het ongeval viel één gewonde. Het slachtoffer is naar het Mariaziekenhuis gebracht.
Hechtel-Eksel - Vanaf maandag gratis mondmaskersZoomVanaf volgende week maandag beschikken de apotheken over de 18 miljoen mondmaskers die enkele weken geleden door de federale regering waren beloofd. Elke Belg mag er daar dan gratis een gaan afhalen, maar niet allemaal tegelijk. Op 15 juni mag al wie 75 jaar of ouder is dat doen, vanaf dinsdag de mensen vanaf 67 jaar. Vanaf woensdag 17 juni zijn alle 60-plussers aan de beurt en dat gaat zo door tot 26 juni; dan mag iedereen in het bezit van een eID of kidsID er eentje gaan ophalen. U moet dus wel uw elektronische identiteitskaart bijhebben. Meer info

Ongeval met vluchtmisdrijf

Zondag 7 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op het kruispunt van de Nachtegalenstraat en de Heivinkstraat in Houthalen-Helchteren botsten gisterenavond rond 18.25 uur twee auto's. Een 46-jarige man uit Houthalen-Helchteren raakte daarbij gewond. Eén bestuurder vluchtte weg maar keerde even later te voet terug naar de plaats van het ongeval. De 30-jarige man legde een positieve speekseltest af. Hij had een lopend rijverbod. Zijn auto, die werd teruggevonden in de Musstraat, was niet verzekerd en niet ingeschreven. De politie liet het voertuig takelen.

De visie van Fobie...

Zondag 7 juni 2020
Hechtel-Eksel - De visie van Fobie...Zoom                                                                       (Cartoon: Fobie)

Auto tegen rotonde

Zaterdag 6 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Vanmiddag zijn er twee gewonden gevallen toen een auto tegen de rotonde met de Starfighter reed in Peer. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Hechtel-Eksel - De fiets op... met de nodige haltesZoomDe hel coronatijd kon u heerlijk gaan fietsen, maar dat extraatje, dat lekkere pintje of kopje koffie, dat ontbrak. Vanaf maandag is de horeca echter terug open en kunt u weer heerlijke fietstochten maken mét die extraatjes. Een goed hulpmiddel hiervoor zijn de fietsgidsen 'Fietsen in en om Limburg 2020', of 'Fietsen in en om de Antwerpse Kempen 2020'. Via de website kan u deze gidsen bekijken en downloaden of ze afhalen in (…) Het hele nieuwsbericht

Katje Lee mag terug naar Peru

Zaterdag 6 juni 2020
Hechtel-Eksel - Katje Lee mag terug naar PeruZoomWaar zit Lee? (Cartoon: Fobie)

Aan het (slag)werk!

Zaterdag 6 juni 2020
Hechtel-Eksel - Aan het (slag)werk!ZoomDe leerkrachten slagwerk van de Kunstacademie Noord-Limburg (KANL) hebben een kort filmpje gemaakt om hun instrumenten te promoten. Wie nog niet weet welk instrument te kiezen volgend schooljaar, kan zich nog inschrijven via www.kanl.be.  

In gracht na botsing

Vrijdag 5 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - In gracht na botsingOp de Baan naar Bree in Peer raakten vanavond twee auto's in een aanrijding betrokken. Eén van de wagens belandde in de gracht. Bij het ongeval is er één lichtgewonde gevallen.

Scènes uit een huwelijk

Vrijdag 5 juni 2020
Tribunaliteiten
Hechtel-Eksel - Scènes uit een huwelijkBij een huwelijksdag horen foto’s of videobeelden en de verspreiding van al die beelden. Maar wat met foto’s of videobeelden van na de huwelijksdag? Zo was er een dame die voor de rechtbank van Antwerpen uitpakte met scènes uit haar huwelijksleven, toen haar ex-echtgenoot een onderhoudsgeld eiste van 2.000 euro per maand omdat hij niet in zijn bestaan kon voorzien, geplaagd door de ziekte die alcoholisme heet. De dame toonde de rechtbank video’s en foto’s met haar man, (…) Het hele nieuwsbericht
"Na advies van de Minaraad heeft de Vlaamse regering op voorstel van minister Zuhal Demir haar principiële goedkeuring gehecht aan het besluit dat het decreet over het natuurbehoud en het natuurlijk milieu wijzigt. Die wijziging voegt de Europese wolf toe aan de lijst in bijlage III van het decreet, als diersoort van communautair belang die voorkomt in Vlaanderen. Daardoor valt de Europese wolf, net als de andere Europees beschermde soorten in bijlage III, onder de bijzondere (…) Het hele nieuwsbericht
#samentegencorona
Na een evaluatievergadering met Fedasil, het Rode Kruis en de Limburgse burgemeesters die op hun grondgebied een asielcentrum hebben is beslist om de COVID-19-maatregelen die sinds 25 maart in de Limburgse asielcentra van kracht waren, vanaf komende maandag terug te draaien, behalve in Helchteren. Dat meldt waarnemend gouverneur Michel Carlier.
Enige uitzondering is dus het asielcentrum van Houthalen-Helchteren, waar voor het eerst een aantal besmettingen met COVID-19 is vastgesteld. De (…) Het hele nieuwsbericht
Inzake brandgevoeligheid schakelt het Agentschap Natuur en Bos vanaf vandaag terug naar de preventieve code ORANJE. Dit naar aanleiding van de regenbuien van de voorbije dagen. Let op: code oranje betekent nog steeds een hoog risico op brandgevaar. Hou het veilig!
Hechtel-Eksel - Weer bezoek mogelijk in MariaziekenhuisMaandag starten het Mariaziekenhuis en het Revalidatie & MS Centrum met een aangepaste bezoekregeling. Hoe dit precies verloopt en welke patiënten bezoek mogen ontvangen, lees je hier. Zo moeten bezoekers een mondmasker dragen en is bezoek enkel mogelijk als u als bezoeker geregistreerd bent.
Ook in het Revalidatie & MS Centrum is de bezoekregeling aangepast. Ze is niet helemaal dezelfde als in het ziekenhuis. Hier leest u er meer over.  
Hechtel-Eksel - Samen ten strijde tegen de processierupsZoomMezen, kevers, sluipwespen en -vliegen gaan de komende vijf jaar een centrale rol spelen in het nieuwe LIFE-project "Ecologisch beheer van de eikenprocessierups zonder het gebruik van biociden". Het project, onder leiding van provincie Antwerpen, zoekt de oplossing voor de overlast door de eikenprocessierupsen in de natuur. De provincies streven naar de meest ecologische vorm van beheer, waarbij de (gezondheids)impact tot een minimum beperkt wordt en de biodiversiteit behouden blijft. “De (…) Het hele nieuwsbericht

Fietser (43) gewond bij botsing

Donderdag 4 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
In de Bevrijdingslaan in Houthalen-Helchteren raakten vanmorgen een 43-jarige fietser uit Houthalen-Helchteren en een auto in een aanrijding betrokken. De fietser raakte daarbij gewond.

Grasmaaier gestolen

Donderdag 4 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
In de Bakkerstraat in Houthalen-Hechteren is een grasmaaier uit de garage van een woning gestolen. De politie kreeg vandaag melding van de feiten.
Hechtel-Eksel - Ondertussen, in een lagere school...Zoom                                                                            (Cartoon: Fobie)

Bevolkingstoename zwakt af

Donderdag 4 juni 2020
Naar aanleiding van de actualisering van de demografische vooruitzichten in het kader van de COVID-19-epidemie voorziet het Federaal Planbureau in 2020 een bevolkingstoename van 17.000 inwoners in plaats van 50.000 wanneer de corona-epidemie niet had plaatsgevonden. Die lagere groei wordt voor 70% verklaard door de daling van het migratiesaldo en het resterende deel door de stijging van het aantal overlijdens, aldus Statbel, het Belgisch statistiekbureau. Met andere woorden: de internationale migratie heeft een dubbel zo grote impact als het sterftecijfer.
De COVID-19-epidemie zal volgens het Planbureau een impact hebben op elke component van de demografische groei. In de eerste plaats wordt gedacht aan het sterftecijfer, maar ook aan de internationale migratiestromen die worden beïnvloed door de maatregelen om de verspreiding van het virus in te dijken. De zwakkere stijging van de bevolkingstoename is het gevolg van een toename van het aantal overlijdens (+ 9.000), maar voornamelijk van een daling van het internationaal migratiesaldo (-24.000 personen).

Mia Vanderhoydonck overleden

Donderdag 4 juni 2020
Hechtel-Eksel - Mia Vanderhoydonck overleden
Dinsdag is de in Wijchmaal woonachtige en uit Eksel afkomstige Mia Vanderhoydonck overleden, de echtgenote van Louis Ulenaers. Zij was 86 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.
Hechtel-Eksel - Drie actieve wietplantages ontdektUPDATE Vanochtend heeft voor de 21ste maal een operatie Cleanhouse plaatsgevonden onder leiding van het parket Limburg. De operaties Cleanhouse beogen het detecteren en vervolgens opruimen van cannabisplantages. Er werden negen locaties, verspreid over heel Limburg bezocht, waarbij in Tongeren, Heers, Gingelom en Hasselt in totaal drie in werking zijnde plantages werden aangetroffen - met in totaal 1.800 planten - en één ontmantelde plantage. 
Het (…) Het hele nieuwsbericht

Weersverandering

Donderdag 4 juni 2020
Weerbericht
Hechtel-Eksel - WeersveranderingHogedrukgebieden maken plaats voor depressies en storingen. Daarbij komt er een strakke noordwestelijke luchtstroming opzetten en dat betekent dat het weerbeeld volledig verandert. Wolken, regen en buien staan op het programma en het kwik komt maar liefst meer dan 10 graden lager uit.
Donderdag (04/06) is het al zwaar bewolkt in de ochtend en stilaan komt er regen vanuit het noordwesten opzetten. De rest van de dag wisselen perioden met regen af met drogere perioden. De maxima liggen daarbij (…) Het hele nieuwsbericht

Inbraak in voetbalkantine

Woensdag 3 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Inbraak in voetbalkantineEen versterker en een tuner: dat is de buit van een inbraak in de voetbalkantine van Lindel-Hoeven VV in Overpelt. De daders sloegen er afgelopen nacht toe.
Kort nieuws van bij de buren
De brandweer heeft deze namiddag in de Hoogstraat in Peer een 4-jarige kleuter bevrijd die in een drie meter diep gat was gevallen. Hij kloeg over pijn aan de arm.

Horeca mag maandag open

Woensdag 3 juni 2020
#samentegencorona
Hechtel-Eksel - Horeca mag maandag openZoomVanaf 8 juni kan de horeca weer open.  Dat besliste de nationale veiligheidsraad vandaag. Cafés, bars, restaurants zullen open mogen op voorwaarde dat ze een nauwkeurig protocol volgen (maximaal 10 personen aan tafel, de afstand van 1,5 meter moet gerespecteerd worden). Alle zaken kunnen openblijven tot 1 uur 's nachts. Ook nachtwinkels mogen openblijven tot 1 uur. Nachtclubs moeten gesloten blijven tot eind augustus.
Vanaf 8 juni kunnen ook culturele activiteiten zonder publiek (…) Het hele nieuwsbericht

U rijdt op een fietssnelweg

Woensdag 3 juni 2020
Hechtel-Eksel - U rijdt op een fietssnelwegZoomEen grote letter F op een verkeersbord - dat gaan fietsers voortaan zien wanneer ze op een fietssnelweg rijden. De uitbouw van een fietssnelwegennetwerk in Limburg is al een tijd bezig. Het netwerk is opgebouwd rond een Noord-Zuid-as van Hamont-Achel naar Gingelom en een Oost-West-as van Tessenderlo naar Lanaken. De Oost-West-as loopt grotendeels via de jaagpaden langs het Albertkanaal over een afstand van 60 kilometer. De Noord-Zuid-as - die F74 wordt - gaat ten noorden van Hasselt over de oude spoorwegbedding van de Lijn 18 naar Hamont-Achel, een afstand van 45 kilometer. Meer info(Foto Josh Vandijck)

Twee branden in drie uur tijd

Woensdag 3 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Aan de Eilandsweg in Grote Brogel is vanochtend rond 2.30 uur een tuinhuisje en een kampeeraanhangwagen door brand vernield. Ook het tuinhuisje van de buren liep schade op. Gisterenavond rond 23.30 uur brandde een schuur uit in Lindedorp in Peer. Hoe de brand op de twee locaties ontstond, is nog niet geweten.
Hechtel-Eksel - Politie alert voor brandstichtersDe recherche van de Politiezone Kempenland vraagt waakzaam te zijn in het bosrijk gebied rond de Winner in Eksel. Wie verdachte zaken/personen ziet die kunnen wijzen op brandstichting, wordt gevraagd om dit zonder uitstel aan de politie te melden.
"In het bosgebied Winner-Hobos, gelegen in de regio tussen de Overpelterbaan en de Bosstraat in Eksel, werd al verschillende keren brand gesticht of geprobeerd brand te stichten. Deze feiten hebben plaatsgevonden tussen de zomer van 2019 en (…) Het hele nieuwsbericht

Lisa Vanderheyden overleden

Woensdag 3 juni 2020
Hechtel-Eksel - Lisa Vanderheyden overledenMaandag is Lisa Vanderheyden overleden, de echtgenote van Hubert Vanbuel. Zij was 90 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Fietsster (40) gewond

Dinsdag 2 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Vanmorgen rond 9 uur botsten een fietsster en een auto op de Weg naar Zwartberg in Houthalen-Helchteren. Een 40-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren raakte daarbij gewond.
Kort nieuws van bij de buren
De correctionele rechtbank van Hasselt heeft een Nederlander die drie keer in Lommel werd betrapt op het maken van een niet-noodzakelijke verplaatsing in coronatijd veroordeeld. De man kreeg een boete van 1.055 euro.(PG)

Coronamaatregelen overtreden

Dinsdag 2 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
De correctionele rechtbank van Hasselt heeft een dertiger uit Pelt veroordeeld tot een boete van 800 euro voor het maken van twee niet-noodzakelijke verplaatsingen in coronatijd. Eerder betaalde hij al twee keer een boete van 250 euro voor het maken van een niet-noodzakelijke verplaatsing.(PG)
Kort nieuws van bij de buren
De correctionele rechtbank van Hasselt heeft een man uit Houthalen-Helchteren veroordeeld omdat hij twee keer het corona-samenlevingsverbod overtrad. Hij kreeg een boete van 387 euro. (PG)

Jaak Witters overleden

Dinsdag 2 juni 2020
Hechtel-Eksel - Jaak Witters overledenZondag is Jaak Witters overleden. Hij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Zijn urne wordt geplaatst in het columbarium op de begraafplaats van Hechtel-Eksel.
Kort nieuws van bij de buren
In Wijchmaal heeft de lokale politie Kempenland gisteren twee racende bromfietsers staande gehouden. Dat gebeurde met een anonieme politiewagen. Volgens een getuige veroorzaakten de twee een bijna-aanrijding aan de Handwijzersstraat in Eksel. Daarna reden ze aan hoge snelheid richting Wijchmaal waarbij ze fietsers de stuipen op het lijf joegen.
Hechtel-Eksel - Inpakkunstenaar Christo overledenZoomDe Amerikaanse kunstenaar Christo Vladimirov Javacheff, beter bekend als Christo, is weer verenigd met zijn Jeanne-Claude... (Cartoon: Fobie)

Banden van auto stukgestoken

Maandag 1 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Banden van auto stukgestokenIn de Stationsstraat in Leopoldsburg hebben vandalen de banden van een auto stukgestoken. Zij brachten ook krassen aan op het koetswerk. De politie kreeg vanmorgen melding van de feiten.

Meerdere auto's beschadigd

Maandag 1 juni 2020
Kort nieuws van bij de buren
Hechtel-Eksel - Meerdere auto's beschadigdVandalen hebben meerdere auto’s beschadigd in de Patrijstraat in Lommel. De auto’s, bedoeld voor export, stonden op een vrachtwagen. De daders sloegen de ruiten in en spoten de brandblussers leeg. Ook het koetswerk van de voertuigen moest het ontgelden. De politie kreeg gisterennamiddag melding van de feiten.
Kort nieuws van bij de buren
Een everzwijn heeft zaterdagochtend een fietser die op weg was naar zijn werk in Hasselt omvergelopen in de Helzoldstraat in Houthalen-Helchteren. Hij liep een wonde op aan het hoofd.

Nelly Bergmans overleden

Maandag 1 juni 2020
Hechtel-Eksel - Nelly Bergmans overledenZaterdag is Nelly Bergmans overleden, de weduwe van Miel Thijs. Zij was 89 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats waarna zij begraven wordt op de gemeentelijke begraafplaats van Hechtel.

Bertha Mandiau overleden

Maandag 1 juni 2020
Hechtel-Eksel - Bertha Mandiau overledenVrijdag is in Houthalen de uit Hechtel afkomstige Bertha Mandiau overleden, de weduwe van Jef Heylen. Zij was 91 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats, gevolgd door de teraardebestelling op de gemeentelijke begraafplaats van Hechtel.
Hechtel-Eksel - Jongen vrij na ontvoering van 42 dagenEven na middernacht is in Genk een 13-jarige jongen vrijgelaten nadat hij op 21 april thuis in Genk werd ontvoerd door drie of vier gemaskerde en gewapende personen. Dat heeft het parket vanmorgen bekendgemaakt. Of er losgeld werd betaald wou procureur Guido Vermeiren niet bevestigen. Na de vrijlating viel de politie binnen op een aantal plaatsen in Antwerpen en Limburg - onder meer twee in Houthalen - waarbij 7 personen werden opgepakt en een aantal inbeslagnames gebeurden. In de loop van het onderzoek werd er samengewerkt met de Nederlandse, de Franse en de Amerikaanse politie, aldus FGP-directeur Kris Vandepaer. In de komende dagen zou er, hangende het onderzoek, mogelijk meer informatie worden gegeven.
Hechtel-Eksel - Vanmiddag gaan de cafés in Nederland openZoom                                                                      (Cartoon: Fobie)
24/03

Zjang Geuens, proficiat met jou 100 ste verjaardag. Geniet samen met jou vrouwtje Trees en met heel jou familie van deze unieke leeftijd.

Jean-pierre &Annita Claes-Willekens
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hechtel-Eksel