Het overige nieuws

Onzekerheden

Maandag 31 oktober 2016
Vandaag gelezen
"Een vrouw is een vat vol onzekerheden."
(Kapper met meer dan dertig jaar ervaring, vandaag in De Standaard)
Het is maar dat je 't weet
Houthalen-Helchteren - Roodborstje tikt tegen 't raam, tik, tik, tikZoomZo begint dat kinderliedje. Bij het Natuurhulpcentrum (NHC) in Opglabbeek hebben ze de afgelopen week roodborstjes opgevangen die zo hard tegen het raam tikten dat ze even de kluts kwijt waren. Een ervan was zelfs geringd in Finland. Roodborstjes trekken rond deze tijd naar het warmere Zuiden, net zoals bv. kraanvogels.
Mocht je zelf met zo'n "raamslachtoffer" geconfronteerd worden, controleer dan of het geen ernstige verwondingen heeft, adviseert het NHC. Is dat niet zo, dan is het goed om de (…) Het hele nieuwsbericht

Niet vergeten...

Zaterdag 29 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
...vannacht de klok een uur terug te draaien! Want de wintertijd begint.

Martha Bullen overleden

Zaterdag 29 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Martha Bullen overledenWoensdag is de uit Overpelt afkomstige Martha Bullen overleden, de weduwe van Enest Van Briel. Zijn was 94 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Helchteren. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in funerarium De Backer Put in Helchteren.

Maurice Put overleden

Zaterdag 29 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Maurice Put overledenDinsdag is in Maaseik de uit Helchteren afkomstige Maurice Put overleden, de echtgenoot van José Loos. Hij was 84 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten kring.

Wie zag Jamilla Morjaan ?

Vrijdag 28 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Wie zag Jamilla Morjaan ?ZoomDe 17-jarige Jamilla Morjaan uit Genk is sinds vandaag vermist. Zij is 1m65, heeft een tengere lichaamsbouw, bruine ogen, halflang bruin haar en een klein litteken ter hoogte van de oren. Getuigenissen enkel telefonisch: Child Focus (11 60 00) of politie (0800 30 300).

Herken jij een beroerte?

Vrijdag 28 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
Morgen, 29 oktober, is het ‘Wereld Beroerte Dag’. Een ideaal moment om de Vlaamse campagne ‘Herken een beroerte’ weer onder de aandacht te brengen. Iedere dag krijgen in België ongeveer 60 mensen een beroerte. Een groot deel hiervan blijft achter met een blijvende en vaak ernstige handicap waardoor men niet meer zelfstandig kan functioneren. Ongeveer een kwart overlijdt aan de gevolgen. Door het snel herkennen van de symptomen kan hersenschade beperkt worden en zelfs een (…) Het hele nieuwsbericht

Lèneke Roberti overleden

Donderdag 27 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Lèneke Roberti overledenIn Helchteren is gisteren Lèneke Roberti overleden, de echtgenote van Pierre Copermans. Zij was 86 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt donderdag 3 november (10.30 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Begroetingsmoment:woensdag (19-19.30 uur).

Morgen niet inbreken, alsjeblief

Donderdag 27 oktober 2016
Morgen/ vrijdag 28 oktober zal opnieuw de actiedag "1 dag niet" plaatsvinden in België en in Nederland. Die "1 dag niet" is een bewustwordingscampagne die zowel de mensen als de overheid wil aanzetten tot het nemen van maatregelen om inbraken in woningen te voorkomen. Elke dag krijgen zo’n 200 Belgen inbrekers over de vloer.
Houthalen-Helchteren - Gevaarlijk virus circuleert bij ondernemersZoomEen aantal zelfstandigen en handelaars in Limburg kreeg deze week te maken met een gevaarlijk virus. Ook bij de Internetgazet Beringen kwam zo'n mail binnen. Gelukkig reageerden we alert en werd het doorgegeven aan Unizo Limburg om collega-ondernemers te waarschuwen.
Dit virus wordt verspreid via een zogenaamde mail van Trondheim Transport BV. Daarin wordt gevraagd om een nieuwe afspraak te maken om uw bestelling te laten afleveren. Je opent deze mail dus best niet! Die zogenaamde (…) Het hele nieuwsbericht

Maria Vaesen overleden

Donderdag 27 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Maria Vaesen overledenGisteren is Maria Vaesen overleden, de weduwe van Frans Gielen. Zij was 87 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Vrijdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Helchteren waarna gelegenheid tot groeten in funerarium De Backer-Put in Helchteren.

Anna Paredis overleden

Donderdag 27 oktober 2016
Maandag is Anna Paredis overleden, de echtgenote van Rikske Hoogmartens.  Zij was 88 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in rouwcenter De Backer-Put.

Mèneke Put overleden

Donderdag 27 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Mèneke Put overledenMaandag is de uit Helchteren afkomstige Mèneke Put overleden, de echtgenote van Rikske Aerts. Zij was 82 jaar. De afscheidsviering vindt zaterdag in familiekring plaats in de aula van rouwcentrum Beyne in Heusden-Centrum.

KWB afdeling Houthalen-Centrum stopt

Woensdag 26 oktober 2016
Eind dit jaar stopt de KWB-afdeling van Houthalen-Centrum met haar activiteiten. Afgelopen zondag vierde de vereniging nog haar zeventigjarig bestaan.

Dit weekend gaat het winteruur in

Dinsdag 25 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
Houthalen-Helchteren - Dit weekend gaat het winteruur inIn de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober gaat het winteruur in. De klok wordt dan één uur achteruit gezet: van 3 naar 2 uur. Een uur extra, dus ook één uur extra slapen!

Zes illegalen aangetroffen

Maandag 24 oktober 2016
Vandaag voerde de politie MidLim in samenwerking met de Dienst Vreemdelingenzaken een zogenaamde Sefor-actie uit. Er werden zes personen aangetroffen die illegaal in het land verblijven, waarvan vijf in Genk  en één in Houthalen-Helchteren. Zij werden overgebracht naar een tijdelijk verblijf in afwachting van hun definitieve uitwijzing.

73 weekendverkeersongevallen

Maandag 24 oktober 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 73 verkeersongevallen gemeld, waarvan 20 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 5 zwaargewonden en 18 lichtgewonden. De politie nam er 42 ademtesten af, waarvan er 11 (of 26%) positief bleken. Van 6 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 12 gevallen van vluchtmisdrijf.
De openbare verkoop van de woning gelegen Genseweg 34 en 34a in Helchteren, heeft in eerste roep 151.000 euro opgebracht. Er is nog hoger beroep mogelijk.

Absorberend ondergoed

Zondag 23 oktober 2016
Vandaag gelezen
Julie Veldhuijzen van Zanten, die vorig jaar aan de Design Academy Eindhoven een designprijs won met de ontwikkeling van elegant damesondergoed dat urine absorbeert en inlegkruisjes vervangt, is nu het bedrijf Lifesense begonnen. Dat produceert absorberende slips die een sensor bevatten die urineverlies registreert. Daarmee wordt met een smartphone-app een persoonlijk oefenprogramma voor de bekkenbodem gemaakt. Zo kan incontinentie bij 70% van de vrouwen worden verholpen. Dit najaar lanceert haar bedrijfje een onderbroek die bescherming biedt tijdens de menstruatie, waardoor vrouwen geen tampons of maandverband meer hoeven te dragen.
(Bron: Volkskrant Magazine)

Een niet alledaags testament

Vrijdag 21 oktober 2016
Tribunaliteiten
‘Ik ben naar mijn vriend. Ik mis hem te veel. Niets aan familie.’ Het stond op een vel papier in een kluis, achtergelaten door een 70-jarige man die zich verhing in zijn appartement. Het nummer van de kluis vond de politie op een tafel, samen met het adreskaartje van zijn advocaat. 'Alleen advocaat opendoen’ stond er bij. In de afscheidsbrief lazen advocaat en politie dat de man op 100.000 euro na zijn volledige vermogen schonk aan de advocaat.
Zes maanden later vroeg de advocaat (…) Het hele nieuwsbericht

Maike Hendrikx overleden

Vrijdag 21 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Maike Hendrikx overledenMaike Hendrikx is overleden, de weduwe van Laurent Poelmans. Zij was 86 jaar. De afscheidsplechtigheid vond plaats in de aula van begrafenissen Witters en Baers in Houthalen-Oost.

Josefa Argues Parra overleden

Vrijdag 21 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Josefa Argues Parra overledenJosefa Argues Parra is overleden, de weduwe van Antonio Pedroso Nicolas. Zij wordt morgen gecremeerd na de uitvaartliturgie in de parochiekerk van Meulenberg.

Nieuwe bvba: Stadiflex

Vrijdag 21 oktober 2016
Sonja Thuys uit Houthalen-Helchteren heeft de bvba Stadiflex opgericht met zetel aan de Korte Cremerstraat in Houthalen-Helchteren. Doel van de vennootschap is onder meer consulting op het gebied van beheer, management en marketing én het aankopen, verkopen en verhuren van onroerende goederen.

Mgs Toys Europe failliet

Donderdag 20 oktober 2016
De rechtbank van koophandel in Hasselt heeft vandaag Mgs Toys Europe met zetel aan de Saviostraat in Houthalen-Helchteren failliet verklaard. Het betreft een detailhandel in spellen en speelgoed.

Michel Van Hoof overleden

Donderdag 20 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Michel Van Hoof overledenGisteren is in Helchteren de uit Overpelt afkomstige Michel Van Hoof overleden, de echtgenoot van Jeanne Spreeuwers. Hij was 90 jaar en wordt zaterdag in Overpelt begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in aula 't  Sant in Hechtel.

Rooske Leten overleden

Woensdag 19 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Rooske Leten overledenMaandag is Rooske Leten overleden, de weduwe van Pieter Vandermaesen en van Louis Bielen. Zij was 88 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in beperkte familiekring plaats in aula 't Sant in Hechtel.  Donderdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Helchteren.

Germaine Derboven overleden

Dinsdag 18 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Germaine Derboven overledenZaterdag is Germaine Derboven overleden, de weduwe van Jos De Ceulaer. Zij was 87 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Centrum.

Jeanne Lijnen overleden

Dinsdag 18 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Jeanne Lijnen overledenIn WZC Vinkenhof is vrijdag Jeanne Lijnen overleden, de weduwe van Tone Papenkeels. Zij was 83 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Laak. Begroetingsmoment: woensdag (19-20 uur) in rouwcenter De Backer-Put.

Overlastcontrole: tien pv's

Maandag 17 oktober 2016
Politie MidLim voerde afgelopen vrijdag in verschillende cafés in de zone een controle uit.  Er werden 10 pv’s opgesteld: zes wegens het overtreden van het rookverbod, drie voor drugsbezit en één voor illegaal verblijf.

87 weekendongevallen in Limburg

Maandag 17 oktober 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 87 verkeersongevallen gemeld. Daarbij werden 16 personen licht gewond. De politie nam er 58 ademtesten af, waarvan er 10 (of 17%) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 12 gevallen van vluchtmisdrijf.

Meer dan 10 inbraken per dag

Vrijdag 14 oktober 2016
Limburg blijft de slechtste leerling van de klas op vlak van woninginbraken, meldt TVL. België kent in het algemeen een daling van het aantal woninginbraken, en ook in Vlaanderen is dat het geval. Maar in Limburg blijven de cijfers stijgen. In 2015 werd er 3.787 keer ingebroken in onze provincie. Goed voor meer dan 10 inbraken per dag.

Nieuwe vennootschap: W-plus

Vrijdag 14 oktober 2016
Jurgen Wermenbol en Ingrid Foerier, beiden uit Houthalen, hebben de gewone commanditaire vennootschap W-plus opgericht. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het opleiden en begeleiden van sales-medewerkers en het actief opsporen van sales-opportuniteiten. De zetel van de vennootschap is gevestigd aan de Lakerberg.

24 vrachtwagens in overtreding

Donderdag 13 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - 24 vrachtwagens in overtredingPolitie MidLim controleerde vandaag 37 vrachtwagens. 24 vrachtwagens waren in overtreding. In het totaal werd er voor een bedrag van 15.108 euro aan boetes uitgeschreven. Zes bestuurders werden betrapt op gsm’en achter  het stuur; zeven vrachtwagens waren te zwaar geladen; twee bestuurders reden zonder geldige vervoersvergunning; de signalisatie van drie uitzonderlijke transporten was niet in orde; twee voertuigen voldeden niet aan de technische eisen. Van vier vrachtwagens was de ladingzekering niet in orde De controleactie zwaar vervoer verliep in samenwerking met de Wegeninspectie en de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.

Lia Bussé overleden

Donderdag 13 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Lia Bussé overledenOp 6 oktober overleed Lia Bussé, de echtgenote van Jan Vandeberg. Zij was 78 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Oost. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in  funerarium Witters en Baers.

Openbare verkoping: Genkseweg

Donderdag 13 oktober 2016
Morgennamiddag wordt in brasserie Den Noordkant de woning gelegen Genkseweg 34 en 34A openbaar verkocht. Ze staat op een perceel van 11a55ca en heeft een KI van 899 euro.

Waterkoeien

Woensdag 12 oktober 2016
Vandaag gelezen
Waterboerderijen, ook wel floating farms genoemd, zijn niet nieuw. In Rotterdam zou er binnenkort een komen in het havengebied, maar de aanleg ervan is even uitgesteld vanwege het welzijn van de zogenoemde waterkoeien. De Partij van de Dieren stelde vragen over hun lot: zouden de koeien op het water niet zeeziek worden? Het dobberende bos is er in Rotterdam nog wél. (Bron: De Volkskrant - Genootschap Onze taal)

Nieuwe bvba: Vesta

Woensdag 12 oktober 2016
Willem Gommers en Filip Vanheusden, beiden uit Hasselt, hebben de bvba Vesta opgericht met zetel aan de Pastorijstraat in Houthalen. De vennootschap heeft onder meer tot doel het ontwikkelen en aanbieden van diensten, IT-oplosssingen en adviezen voor de horeca-ondernemer en zelfstandige in het domein van personeel en bedrijfsorganisatie.

Extra-controles op gordelplicht

Woensdag 12 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Extra-controles op gordelplichtDe Limburgse politiezones controleren tot eind deze maand extra op de gordeldracht en het gsm-gebruik aan het stuur. Wie betrapt wordt krijgt een boete van 110 euro.
Het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert een openbaar onderzoek over de opname in de vastgestelde landschapsatlas van "Heide, vennen en bovenloop van de Abeek" in de gemeenten Meeuwen-Gruitrode en Houthalen-Helchteren. Het houtig erfgoed, de historische tuinen en parken en archeologische zones "Meeuwen in den Damp" en "Helchteren Sonise Heide", die binnen de perimeter van deze gebieden vallen, worden eveneens vastgesteld.
Opmerkingen en bezwaren kunnen via aangetekende brief worden bezorgd aan het AOE, t;a.v. team administratie en procedures, Phoenix-gebouw, Koning Albert II-laan 19 bus 5, 1210 Brussel, tot 12 december 2016.

Nieuwe bvba: CTM

Woensdag 12 oktober 2016
Cicero Technics & Maintenance, afgekort CTM: dat is de naam van de bvba die door André en Gianluca Cicero, beiden uit Houthalen-Helchteren, werd opgericht. Doel van de vennootschap is onder meer de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie én de vervaardiging van koeltoonbanken. De bvba is gevestigd aan de Weg naar Zwartberg.

Jeanine Wienen overleden

Woensdag 12 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Jeanine Wienen overledenZondag is de uit Houthalen afkomstige Jeanine Wienen overleden, de echtgenote van Camille Hendrikx. Zij was 70 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Zonhoven-Centrum. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Madelaine Coninx overleden

Woensdag 12 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Madelaine Coninx overledenZondag is de uit Peer afkomstige Madelaine Coninx overleden, de echtgenote van Allal Aarrass. Zij was 85 jaar en wordt vrijdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in rouwcenter De Backer-Put.
Houthalen-Helchteren - Politieman gewond bij verkeerscontroleAfgelopen nacht raakte een inspecteur van Politie MidLim gewond bij een verkeerscontrole in Houthalen-Helchteren ter hoogte van het kruispunt Grote Baan - Koolmijnlaan. De inspecteur en zijn collega  hadden een van de passagiers herkend die eerder op de avond betrokken was bij een incident in Houthalen, en die ze toen hadden aangemaand terug te keren naar zijn woning in Overpelt.
Bovendien vertoonde de auto meerdere technische defecten. Ook de boorddocumenten bleken niet in (…) Het hele nieuwsbericht

Internationaal fotofestival

Maandag 10 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Internationaal fotofestivalZoomOverpelt organiseert een tweejaarlijks internationaal fotofestival, waarbij in de zomer van 2017 doorheen heel de dorpskern zowat 500 foto's op groot formaat langs een route van zowat 2 km te zien zullen zijn. Zowel amateurfotografen als professionelen zullen kunnen deelnemen. Thema voor 2017 is "Lens op de mens". Het Centrum voor Beeldexpressie en de Vereniging van Beroepsfotografen, die een sterk netwerk in binnen- en buitenland heeft, zetten mee hun schouders onder het project. Nog tot 9 januari 2017 zijn inschrijvingen mogelijk via de website www.fotofestivaloverpelt.be. Meer info
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 65 verkeersongevallen gemeld, waarvan 10 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 5 zwaar- en 15 lichtgewonden. De politie nam er 38 ademtesten af, waarvan er 8 (of 21%) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 16 gevallen van vluchtmisdrijf.
Tribunaliteiten
De vrederechter van Gent kreeg van een Turkse man het verzoek om een bankkluis te verzegelen. Zijn vrouw zou hem na zeven maanden huwelijk hebben verlaten en bewaarde haar bruidsschat in de bewuste kluis. Alleen zij had de sleutel. Het ging om een tiental gouden armbanden van 25 gram per stuk, een volledige gouden juwelenset (ringen, oorbellen, bracelets, halssnoer, enz. in 24-karaat goud). Alleen al de juwelenset zou 5.500 euro kosten bij een Turkse juwelier in Brussel en was betaald door de ouders van de man. (…) Het hele nieuwsbericht

Morgen weer staking

Donderdag 6 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
De vakbonden organiseren morgen/vrijdag weer een actie tegen het regeringsbeleid. Deze keer vindt die plaats in Waver. Ook vanuit Limburg gaat daar een delegatie naartoe. Voor het treinverkeer worden niet meteen gevolgen verwacht, maar een aantal Limburgse chauffeurs van De Lijn gaat wel. Voorlopig verwacht de directie van De Lijn Limburg dat morgenvroeg 80 % van de bussen zal uitrijden. Maar voor je vertrekt, toch maar best even de website raadplegen.
Details vanaf 6 uur op de website van De Lijn.

Nieuwe vennootschap: CM Works

Donderdag 6 oktober 2016
Marius Chitu uit Houthalen-Helchteren en Daniel Petre Anghelus uit Peer hebben de vennootschap onder firma CM Works opgericht met zetel aan de Bosduifstraat in Houthalen-Helchteren. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer bouwwerkzaamheden, einigingsactiviteiten en de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk en hekken.

Anna Liberato overleden

Donderdag 6 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Anna Liberato overledenDinsdag is Anna Liberato overleden, de weduwe van Secondo Sacchini. Zij was 87 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van  Meulenberg. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Witters en Baers in Houthalen.
Tijdens de flitsmarathon heeft de politiezone MidLim 49 chauffeurs betrapt. De politie controleerde de snelheid van 1.409 bestuurders.

75 verkeersongevallen in weekend

Maandag 3 oktober 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 75 verkeersongevallen gemeld, waarvan 16 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 2 doden, 3 zwaar- en 16 lichtgewonden. De politie nam er in totaal 39 ademtesten af, waarvan er 5 (of 13 %) positief bleken. Er waren 14 gevallen van vluchtmisdrijf.

Nieuwe bvba: Innosystems

Maandag 3 oktober 2016
Filiep Olaerts en El Jid Hadouch, beiden uit Houthalen-Helchteren, hebben de bvba Innosystems opgericht met zetel aan de Lilly Boeykenslaan in Houthalen-Helchteren. De bvba heeft onder meer als doel de reparatie en het onderhoud van verwarmingsinstallaties, isolatiewerkzaamheden en groothandel in computers, randapparatuur en software.

Is er iemand die dit weet?

Zaterdag 1 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Is er iemand die dit weet?ZoomPierre Rutten maakte deze week deze foto van gallen op eikenblad. De twee linkse gallen zijn lensgallen, de rechtse boven is een stuitergal. Voor de drie rode galletjes vinden we echter geen enkel aanknopingspunt in de soorten registers. Ook navraag bij Natuurpunt leverde geen sluitend antwoord op. Is het een nieuwe gal of is het een bekende gal met afwijkend uiterlijk? Wie het weet mag het zeggen!

Babi Tsolakidis overleden

Zaterdag 1 oktober 2016
Houthalen-Helchteren - Babi Tsolakidis overledenZondag is Babi Haralampos Tsolakidis overleden. Hij was 42 jaar en wordt maandag begraven na de uitvaartplechtigheid (11 uur) in de Griekse kerk in Houthalen. Begroetingsmoment: vandaag en morgen, telkens van 19 tot 20 uur, in rouwcenter De Backer-Put.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen