Het overige nieuws

De 1000ste geboorte van dit jaar

Dinsdag 31 december 2013
Lommel - De 1000ste geboorte van dit jaarZoomIn het Mariaziekenhuis is zondag - acht dagen later dan vorig jaar - het 1000ste kindje van 2013 geboren: een meisje van 3 kilogram dat de naam Ella kreeg. De gelukkige ouders zijn Joris Peijnenborg en Ilse De Pauw (foto) die in Hechtel-Eksel wonen. Ella is hun derde kindje; ze heeft nog een zus van 11 jaar en een broer van 14.
Algemeen directeur Roger Luyten van het Mariaziekenhuis en de Overpeltse schepen van gezin Nele Gutschoven brachten inmiddels een bezoek aan mama en baby, die het beiden goed stellen. Naast felicitaties hadden zij ook bloemen en champagne bij. Ook onze felicitaties!

Een nieuw jaar om te 4'en

Dinsdag 31 december 2013
Lommel - Een nieuw jaar om te 4'enZoomEn zo is deze laatste spreuk van dit jaar er ook weer pal op, daar in de Leopoldlaan! (Foto Albert Agten)

Vijf Belgen in Nederlandse cel

Zondag 29 december 2013
In Bergeijk heeft de politie vanmorgen rond 4.30u vijf Belgen tussen de 17 en 21 jaar opgepakt en in de cel gestopt. UPDATE De vijf, afkomstig uit Lommel en Mol, waren de hele avond en nacht betrokken bij opstootjes in die gemeente. Ook vielen ze cafébezoekers lastig. Rond sluitingstijd kregen ze het aan de stok met lokale jongeren, maar de politie wist een confrontatie te voorkomen.
Later in de nacht kwamen de Belgen terug en zochten ze opnieuw ruzie met enkele jongens die naar huis fietsten. Ze deelden klappen uit, onder meer met een tennisraket. De politie greep in en pakte de mannen op.

Recht naar huis. Of niet?

Zaterdag 28 december 2013
Tribunaliteiten
Een omweg betekent soms een wereld van verschil. Ook juridisch. Neem het verhaal van een directeur na verkoop, van een gekend automerk, die 's nachts naar huis reed. Om 04u50 raakte hij zwaargewond bij een verkeersongeval in de buurt van Aarschot. De man verbleef zes maanden in het ziekenhuis en wist niets meer van het gebeuren.
Achttien dagen na het ongeval werden de feiten aangegeven als arbeidsongeval. Zijn werkgever verklaarde aan de politie dat het, wat hem betreft, geen arbeidsongeval was, (…) Het hele nieuwsbericht

Maria Mannaerts overleden

Zaterdag 28 december 2013
Op kerstdag is Maria Mannaerts overleden, de echtgenote van Antoon Maussen. Ze was 83 jaar. De uitvaartdienst en de crematie zullen in besloten kring plaatsvinden.

Marie-Louise Bosmans overleden

Zaterdag 28 december 2013
Lommel - Marie-Louise Bosmans overledenOp kerstdag is Marie-Louise Bosmans overleden, de echtgenote van Henri Vaesen. Ze was 75 jaar. Dinsdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de kerk van Lutlommel. Maandag om 19 uur is er daar een avondwake.

Digitale kranten duurder

Donderdag 26 december 2013
Uitgeversmaatschappij Concentra in Hasselt heeft de prijs van een digitaal jaarabonnement op "Het Belang van Limburg" verhoogd. Zo'n papierloos abonnement kost nu 199 euro. Dat is een verhoging met liefst 17,75% op jaarbasis.
De visie van Fobie
Lommel - Het stormde aan de vooravond van KerstmisZoomWat voor weer zou het daar geweest zijn, 2013 jaar geleden?

Een zalige Kerst!

Dinsdag 24 december 2013
Lommel - Een zalige Kerst!ZoomDe redactie van de Internetgazet wenst aan alle lezers, medewerkers en adverteerders een bijzonder prettig kerstfeest.

Jan Quanten overleden

Dinsdag 24 december 2013
Lommel - Jan Quanten overledenZondag is Jan Quanten overleden, de echtgenoot van Elisa Van Baelen. Hij was 86 jaar. Vrijdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Lutlommel.

Miel Cochet overleden

Maandag 23 december 2013
Lommel - Miel Cochet overledenIn het rusthuis Ter Vest in Balen is vandaag Miel Cochet overleden, de echtgenoot van Fien Janssen. Hij was 91 jaar. Zaterdag om 14u is er een afscheidsceremonie met asurne in het funerarium Witters aan de Adelberg.

Fobie volgt de actualiteit...

Maandag 23 december 2013
De visie van Fobie
Lommel - Fobie volgt de actualiteit...Zoom...zelfs in Rusland!

Adriaan Vanden Boer overleden

Maandag 23 december 2013
Lommel - Adriaan Vanden Boer overledenIn het WZC De Bekelaar is gisteren Adriaan Vanden Boer overleden, de echtgenoot van Jeanne Van Gool. Hij was vorige maand 93 jaar geworden. Zaterdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de decanale kerk van Lommel-centrum. Vrijdag om 19u is er daar een avondwake.

Zware tijden voor de innerlijke mens

Maandag 23 december 2013
Lommel - Zware tijden voor de innerlijke mensZoomZe komen er weer aan, de kalkoenen, everzwijnen en andere soorten... Laat het u allemaal smaken! (Foto Albert Agten)

Noord-Limburgs Loopcriterium stopt

Zondag 22 december 2013
Lommel - Noord-Limburgs Loopcriterium stoptZoomEr komt een einde aan het NLLC, het Noord-Limburgs Loopcriterium. Dat had tot doel de loopsport in Noord-Limburg te promoten en organisaties in die zin te ondersteunen. Het was een criterium met vier organisaties (Grensloop Lommel, Lenteloop Lommel, Boseindrun Neerpelt en Groene Halve Marathon Hamont-Achel) dat regelmatige deelnemers aan de wedstrijden van het criterium beloonde met een attentie en de kans op een mooie tombolaprijs.
Maar onlangs, bij de evaluatie na twee jaar, bleek niet elke organisatie nog verder te willen gaan met het initiatief. En dat betekent dan ook het einde van het NLLC. Langs deze weg wil de organisator toch de sponsor, de lokale organisatoren en vooral de talrijke deelnemers bedanken.

Laat u niet vangen

Zondag 22 december 2013
Lommel - Laat u niet vangenZoomAls u de foto hierboven bekijkt, dan kijkt u in de opengesperde muil - zeg maar het mondje - van een vleesetend onderwaterorganisme, de Utricularia gibba. Het is de winnende foto van de Olympus BioScapes Competition, een wedstrijd voor microscopische foto's en films van levende organismen. Hij werd gemaakt door de Amerikaanse wetenschapper dr. Igor Siwanowicz. Dit vleesetertje verslindt in een milliseconde elk ongewerveld wezentje dat in het water zijn haartjes aanraakt. De haarworteltjes zijn de rode bolletjes in de "keel" op de foto. In de mond van dit ding ziet u op de voorgrond ook eencellige organismen, zoals groene algen, die er in verblijven. Hier ziet u alle winnende foto's.

8230 euro voor Akindo

Zaterdag 21 december 2013
"Blokken for life" - onder dat motto gingen de leerlingen van Agnetendal in Peer er tegenaan, in het kader van "Music for life". Ze zochten sponsors en gingen dan aan de slag met hun examens. Hoe hoger hun punten, hoe meer geld, en de opbrengst zou naar Akindo in Lommel gaan; die vzw richt tijdens de schoolvakanties met de hulp van vrijwilligers vakanties in voor kinderen en jongeren. Ondertussen zorgden de leerkrachten in Agnetendal voor een warme week voor hun studenten: die werden in de watten gelegd! Het resultaat overtreft nu ieders verwachtingen, want Akindo mag een cheque verwachten van maar liefst 8230 euro!

Henri Van der Velden overleden

Zaterdag 21 december 2013
Lommel - Henri Van der Velden overledenWoensdag is Henri Van der Velden overleden, de weduwnaar van Paula Lambrechts. Hij was 79 jaar. Maandag worden zijn assen bijgezet in het columbarium van de begraafplaats na een uitvaartdienst in de aula van het funerarium in de  Schansstraat.
Lommel - Auxilia Limburg zoekt nog vrijwilligersZoomAuxilia Vlaanderen is een vrijwilligersorganisatie die studiehulp biedt aan leerlingen van alle leeftijden die door omstandigheden nergens anders terecht kunnen. Deze mensen zetten zich in voor begeleiding van kansarme kinderen en dit allemaal op vrijwillige basis. In de regio Limburg is er nagenoeg in elke gemeente van de provincie een afdeling. Met iets meer dan 50 vrijwilligers bouwen nu 125 leerlingen aan een betere toekomst. Bij de 'leerling aan huis' helpt de Auxilia-vrijwilliger (…) Het hele nieuwsbericht

Man valt van stoel te L.

Zaterdag 21 december 2013
Chel mag het zeggen
Lommel - Man valt van stoel te L.In ‘Karel ende Elegast’, een ridderverhaal uit de dertiende eeuw staat: ‘Vrouwenlist is menigvoud, zijn zij jong of zijn zij oud’. Dat mag begrepen worden als: ‘Je zult ze – als man – nooit doorgronden en uiteindelijk leggen ze je onherroepelijk in de luren.’ M.a.w. het zijn geslepen creaturen die altijd wel een middel vinden om te bereiken wat ze willen.
Maar wat willen ze dan? Ik weet dat ik nu de banbliksems van de dikke – oeps, sorry, de grote (…) Het hele nieuwsbericht

Maria Verheyen overleden

Woensdag 18 december 2013
Lommel - Maria Verheyen overledenIn het rusthuis Hoevezavel is vandaag Maria Verheyen overleden, de weduwe van Frans Vandenberk. Ze was 84 jaar. Zaterdag wordt ze begraven, na een afscheidsplechtigheid (om 11u) in de aula van het funerarium Witters.

Albert Goossens overleden

Woensdag 18 december 2013
Lommel - Albert Goossens overledenDinsdag is Albert Goossens overleden, de echtgenoot van Marie-Louise Quets. Hij was 82 jaar. De uitvaartdienst zal in familiekring plaatsvinden.

Jean Vreys overleden

Woensdag 18 december 2013
Lommel - Jean Vreys overledenZondag is Jean Vreys overleden, de weduwnaar van Dina Thijs. Hij was 72 jaar. De uitvaartdienst zal in intieme kring plaatsvinden. Woensdag om 19 uur is er een avondwake in de kerk van Kattenbos.

Kerkuil 'vogel van het jaar'

Dinsdag 17 december 2013
Lommel - Kerkuil 'vogel van het jaar'ZoomVogelbescherming Vlaanderen heeft vandaag de kerkuil tot "Vogel van het Jaar" uitgeroepen. (Foto Jos Keppens)
'Selfie' is het Woord van het Jaar 2013 geworden. Dat heeft van Dale vandaag bekendgemaakt. De afgelopen weken kon iedereen stemmen op 10 genomineerde woorden die het afgelopen jaren de status van modewoord hebben gekregen. Selfie gaat belbos en geefkas vooraf. Voor wie het niet weet: een selfie is een fotografisch zelfportret, vaak gemaakt met de camera, gsm of smartphone op armlengte en gepubliceerd op een sociaalnetwerksite.

Overval in De Kempervennen

Dinsdag 17 december 2013
Twee onbekenden, die bivakmutsen droegen, hebben gisteravond een overval gepleegd op een automatenhal in De Kempervennen in Westerhoven, vlak over de grens vóór Valkenswaard. Ze bedreigden een personeelslid en eisten geld; Daarna gingen ze op de loop. Hoe groot de buit is, werd niet bekendgemaakt. 

Charel Bogaerts overleden

Dinsdag 17 december 2013
Lommel - Charel Bogaerts overledenZaterdag is Charel Bogaerts overleden, de echtgenoot van Marie-Louise Vanvlasselaer. Hij was 73 jaar. Donderdag wordt hij gecremeerd, na een uitvaartdienst (om 10.30 uur) in de kerk van Lutlommel. Woensdag om 19 uur is er daar een avondwake.
UPDATE Ryanair gaat na maart van volgend jaar geen vliegtuig meer stationeren op Maastricht Aachen Airport. Dat is vandaag bekendgemaakt door de directie van het vliegveld. De luchtvaartmaatschappij handhaaft Maastricht nog wel als bestemming, maar het aantal vluchten zal verminderen en het aantal bestemmingen afnemen.

En daarna gaan ze weer lengen...

Maandag 16 december 2013
Lommel - En daarna gaan ze weer lengen...ZoomHet zal wel de kortste zijn, maar niet de koudste, volgens de weerberichten. (Foto Albert Agten)

Een geel karretje op de maan

Zondag 15 december 2013
De visie van Fobie
Lommel - Een geel karretje op de maanZoomEn zo zag Fobie de Chinese maanlanding...

Schaatsen in Antwerpen

Zaterdag 14 december 2013
Vandaag gezien
Lommel - Schaatsen in AntwerpenZoomRobert Boons was vandaag in Antwerpen, waar er dus wél een schaatsbaan was die voor de nodige winterpret zorgde.

Frans Kog overleden

Zaterdag 14 december 2013
Lommel - Frans Kog overledenDonderdag is Frans Kog overleden, de weduwnaar van Dora Corens en de levensgezel van Lydie Van Coppenolle. Hij was 80 jaar. Woensdag wordt hij begraven, na een uitvaartdienst (om 11 uur) in de aula van het uitvaartcentrum in de Schansstraat.

Roep niet te vlug 'witwas'

Zaterdag 14 december 2013
Tribunaliteiten
Als een bank witwasserij ruikt, moet ze dat melden aan de witwascel van de overheid. Anders riskeert ze boetes tot € 1.250.000. Maar wat mag een bank verdacht vinden? De rechtbank van koophandel van Brussel kreeg te maken met een rijke bankklant uit Vlaams Brabant die volgens hem ten onrechte was gemeld aan de witwascel. Hij had twee miljoen dollar laten overschrijven door zijn Amerikaanse beleggingsmakelaar naar zijn bank in België. Kort daarna gaf hij aan die bank opdracht om 500.000 dollar (…) Het hele nieuwsbericht

Gratis naar... Hepcats?

Donderdag 12 december 2013
Lommel - Gratis naar... Hepcats?ZoomZin om zaterdagavond vanaf 20.30u eens lekker onderuitgezakt te genieten van een jazzavondje? Dan moet u naar Palethe in Overpelt voor het optreden van Hepcats. Deze band (foto) neemt u mee naar de tijd toen jazz en pop nog (bijna) hetzelfde waren, en toen ‘jazz’ nog automatisch synoniem was met ‘a good time’: de jaren dertig. De arrangementen zijn nieuw - de solo’s zijn dat uiteraard ook - maar de stukken klinken vertrouwd: oude, swingende standards, in de (…) Het hele nieuwsbericht

Nauwere samenwerking politiezones

Woensdag 11 december 2013
Lommel - Nauwere samenwerking politiezonesDe Noord-Limburgse politiezones - HANO, Kempenland en Lommel - gaan nog nauwer samenwerken. Zo gaan ze in de nabije toekomst ook bv. flitsauto's ruilen of agenten uitwisselen omwille van hun specifieke bekwaamheid. Het is ook de bedoeling om samen grotere verkeersacties op het getouw te zetten. Een en ander werd vanavond door HANO-korpschef Paul Claes gezegd tijdens de vergadering van de politieraad van HANO.

Een gemist moment?

Woensdag 11 december 2013
Lommel - Een gemist moment?ZoomU hebt er wellicht geen seconde bij stilgestaan, maar deze namiddag was het een seconde lang 14 uur 15 minuten en 16 seconden, en dat op de 11de van de 12de maand in 2013. Op het schermpje hierboven is het nog mooier weergegeven. De 13 werd erbij "gephotoshopt". (Foto Leon Alders)
Lommel - Eindejaar: denk aan de brandveiligheidZoomElk jaar gebeuren er naar aanleiding van de eindejaarsfeesten heel wat incidenten die verband houden met brandveiligheid, gaande van ongevallen met vuurwerk tot huisbrand door een kerstboom of een fondueset die vuur vat. De Limburgse brandweerschool van het PLOT en de Limburgse Brandweerbond (KLBB) hebben de krachten gebundeld en een filmpje gemaakt, waarop die gevaren nog eens worden toegelicht. Het filmpje staat op een nieuwe website met preventietips.

Bella Deblier overleden

Woensdag 11 december 2013
Lommel - Bella Deblier overledenIn rusthuis De Bekelaar is gisteren Bella Deblier overleden. Ze was 84 jaar. De afscheidsplechtigheid zal in beperkte kring plaatsvinden. Vrijdag van 20u tot 20.30u is er gelegenheid tot een laatste groet in het funerarium WItters.
Deze week is het Mariaziekenhuis gestart met acties ten voordele van Music For Life. Het goede doel dat gekozen werd is Debra Belgium. Die organisatie steunt mensen met Epidermolysis bullosa, kortweg EB, en hun gezinnen. Ze ijveren voor betaalbare en toegankelijke gespecialiseerde zorg en erkenning van EB als chronische en zeldzame ziekte.
EB is de verzamelnaam (…) Het hele nieuwsbericht

Speelgoedboxen voor het ziekenhuis

Dinsdag 10 december 2013
Lommel - Speelgoedboxen voor het ziekenhuisZoomEen afvaardiging van Ladies 51-club PuuR bracht een bezoek aan de dienst radiologie van het Mariaziekenhuis. Met de opbrengst van hun tapasavond van 5 oktober konden ze speelgoedboxen aankopen om jonge ziekenhuispatiëntjes te troosten na een onderzoek. De boxen werden in ontvangst genomen door diensthoofd Anja Swennen en collega Koen Hendriks. PuuR was al toe aan de derde schenking, en dit pas één jaar na de oprichting. Daar zijn de dames terecht heel trots op!
De gids “Hoera, een jubileum?!” wil sociaal-culturele verenigingen sensibiliseren over hoe ze zorg kunnen dragen voor hun erfgoed. Het handboek en de bijbehorende website tonen ook hoe ze, naar aanleiding van een jubileum, dat erfgoed kunnen onderzoeken en valoriseren. Ze zijn een reisgezel voor iedereen die de geschiedenis van zijn vereniging wenst uit te pluizen en met een goed gedocumenteerd verhaal naar (…) Het hele nieuwsbericht

Alda Sevens overleden

Maandag 9 december 2013
Lommel - Alda Sevens overledenGisteren is Alda Sevens overleden, de echtgenote van Jan Mannaerts. Ze was 79 jaar. Vrijdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de kerk van Lommel-centrum. Donderdag om 19u is er daar een avondwake.

Frans Jeunen overleden

Maandag 9 december 2013
Lommel - Frans Jeunen overledenVandaag is oud-bakker Frans Jeunen overleden. Hij was 63 jaar. De afscheidsceremonie, gevolgd door de begrafenis, zal in beperkte kring plaatsvinden.

Phil Willekens overleden

Maandag 9 december 2013
Lommel - Phil Willekens overledenIn het Mariaziekenhuis is vandaag Phil Willekens overleden, de weduwnaar van Maria Jansen. Hij was 84 jaar. Vrijdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Heeserbergen. Donderdag om 19u is er daar een avondwake.
Brandweerzone Noord-Limburg heeft een innovatieve webtoepassing gelanceerd waarmee de gemeentelijke crisiscellen via sms geactiveerd kunnen worden. Dat kan een belangrijke tijdwinst opleveren bij calamiteiten, wanneer steden en gemeenten een gemeentelijk coördinatiecomité (GCC) bijeenroepen. Zodra een burgemeester de gemeentelijke fase van het rampenplan afkondigt via het hulpcentrum 100, zal dit laatste de gemeentelijke permanentie op de hoogte brengen en vragen om het GCC te (…) Het hele nieuwsbericht

't is maar dat u het weet...

Zondag 8 december 2013
Lommel - 't is maar dat u het weet...ZoomEen simpele maar correcte redenering deze week op de Leopoldlaan. (Foto Albert Agten)

De wind...

Zaterdag 7 december 2013
Chel mag het zeggen
Lommel - De wind...Het ging weer stormen! Die buurman van me was weer ijverig aan het rondrennen met planken en spijkers om zijn garage te beveiligen. Vanmiddag heeft hij mistroostig alles weer opgeruimd. Zoveel werk voor niks! Even speurde ik de neiging om hem toe te roepen: “Kop op, kerel! Er komt nog wel eens een storm!”
Van politici die – soms met verbazende lenigheid – van partij veranderen, wordt wel eens gezegd dat ze hun kazak draaien of dat ze keren gelijk de wind. Eigenlijk wordt er dan (…) Het hele nieuwsbericht

Zet je schrap voor vannacht...

Donderdag 5 december 2013
De visie van Fobie
Lommel - Zet je schrap voor vannacht...ZoomDe wind is wat gaan liggen, maar is de sinterklaasstorm helemaal voorbij?

Guido Luyckx overleden

Donderdag 5 december 2013
Lommel - Guido Luyckx overledenZaterdag is Guido Luyckx overleden, de echtgenoot van Josee Van Brabant. Hij was 81 jaar. Zaterdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de decanale kerk van Lommel-Centrum. Vrijdag om 19 uur is er daar een avondwake.

Nieuwe camperclub in N.-Limburg

Woensdag 4 december 2013
Lommel - Nieuwe camperclub in N.-LimburgZoomPasar Limburg nodigt alle geïnteresseerden uit om op zondag 22 december om 10 uur aan Domein De Bever in Achel de startvergadering mee te maken van de nieuwe camperclub in het noorden van onze provincie. Ben je gewoon nieuwsgierig of al echt geïnteresseerd in de nieuwe club en de koers welke ze zal gaan varen? Of wil je zelf mee helpen deze koers te bepalen?
De vergadering én de camperclub staat open voor iedereen. Een hapje en een drankje horen er natuurlijk ook (…) Het hele nieuwsbericht

Infodag voor Compostela-pelgrims

Woensdag 4 december 2013
Lommel - Infodag voor Compostela-pelgrimsZoomNu zaterdag vanaf 10.30u heeft in Dommelhof in Neerpelt de infodag-Limburg plaats voor pelgrims die in 2014 (of later) naar Santiago de Compostela willen gaan. Ervaren pelgrims uit heel Limburg komen er informatie geven, zowel over de tochten van thuis uit als over de routes in Spanje, en dit zowel voor stappers als voor fietsers. 
Ryanair heeft vandaag aangekondigd dat de luchtvaartmaatschappij vanaf 6 april 2014 vanaf Eindhoven Airport gaat vliegen naar Catania, op Sicilië . Dat zal drie keer per week gebeuren: op dinsdag, donderdag en zaterdag. Catania ligt aan de oostkust van Sicilië, telt 300.000 inwoners en ligt vlakbij de Etna.
Catania is Ryanair’s 33e bestemming vanaf Eindhoven Airport.
 
Tribunaliteiten
Wie een woning verhuurt en vindt dat hij te goedkoop verhuurt of de huurder een lastige vlegel vindt, zegt soms de huur op, om er zelf te gaan wonen. "Opzeg voor eigen gebruik" heet dat. Hij moet de daad dan wel bij het woord voegen. Een waakzame huurder houdt in de gaten of zijn gewezen huurbaas echt intrekt in de voormalige huurwoning. Zo niet kan de wakkere huurder een schadevergoeding eisen van 18 maanden huur. Een afscheidsgeschenk dat kan tellen en vrederechters kennen weinig genade voor een (…) Het hele nieuwsbericht

In mijn schoenen mag het...

Maandag 2 december 2013
Lommel - In mijn schoenen mag het...ZoomAls dat hem maar geen GAS-boete oplevert! (Foto Albert Agten)
De Noord-Limburgse OCMW's en Welzijnsregio Noord-Limburg gaan samenwerken inzake personeelswerving. Daarmee willen ze de krachten bundelen en rompslomp vermijden. Met de gezamenlijke wervingsprocedure hoeven kandidaten nog maar op één plaats te solliciteren. Op het sollicitatieformulier duiden zij aan voor welke OCMW’s zij zich kandidaat stellen. Voorts worden er gezamenlijke selectieproeven georganiseerd. Wanneer een kandidaat geslaagd is, komt die op de wervingsreserve van de OCMW’s die hij bij de kandidaatstelling heeft aangeduid. Komt er in één van deze OCMW’s of in de Welzijnsregio een plaats beschikbaar, dan komen de kandidaten op deze wervingsreserve hiervoor in aanmerking.
 
16/03

Diane, gefeliciteerd met je verjaardag!!

Cor Wevers
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Lommel