Het overige nieuws

Pierre Stassen overleden

Woensdag 29 februari 2012
Tongeren - Pierre Stassen overledenZondag is Pierre Stassen overleden, de echtgenoot van Antonia Duchateau. Hij was 83 jaar. Zaterdag wordt hij begraven na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Millen. Vrijdag om 19 uur is er een gebedswake in de kerk van Sluizen.

Stephanie Thys overleden

Woensdag 29 februari 2012
Maandag is Stephanie (Mimike) Thys overleden. Ze was 23 jaar. Donderdag om 19 uur is er een gebedswake in de kerk van Riksingen. Vrijdag om 14 uur is er een uitvaartplechtigheid in Uitvaartcentrum Debay.

Maurice Meeus overleden

Dinsdag 28 februari 2012
Tongeren - Maurice Meeus overledenVrijdag is Maurice Meeus overleden, de weduwnaar van Emma Vaes. Hij was 82 jaar. Zaterdag wordt hij begraven na een rouwmis (om 10.30 uur) in de Basiliek. Vrijdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

paul Bastiaens overleden

Dinsdag 28 februari 2012
Tongeren - paul Bastiaens overledenZaterdag is Paul Bastiaens overleden, de echtgenoot van Suzy Defourny. Hij was 64 jaar. Zaterdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Lutgart in Tongeren-Berg. Vrijdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Raymond Postelmans overleden

Dinsdag 28 februari 2012
Tongeren - Raymond Postelmans overledenGisteren is Raymond Postelmans overleden. Hij was 62 jaar. De afscheidsdienst gevolgd door de asverstrooiing zal donderdag om 13u plaatsvinden in de aula van de stedelijke begraafplaats van Tongeren-Berg.

Hortense Francis overleden

Maandag 27 februari 2012
Tongeren - Hortense Francis overledenDonderdag is Hortense Francis overleden, de weduwe van Jean Vrancken. Ze was 91 jaar. Woensdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Diets-Heur. Dinsdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Hubert Jans overleden

Maandag 27 februari 2012
Tongeren - Hubert Jans overledenVrijdag is Hubert Jans overleden. Hij zou volgende maand 79 jaar worden. Woensdag wordt hij gecremeerd na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kapel van Ketsingen. Dinsdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Jean Mouha overleden

Vrijdag 24 februari 2012
Tongeren - Jean Mouha overledenMaandag is Jean Mouha overleden, de weduwnaar van Germaine Vyverman. Hij was 90 jaar. De afscheidsplechtigheid zal in intieme kring plaatsvinden. 

Jean Rigo overleden

Woensdag 22 februari 2012
Tongeren - Jean Rigo overledenZaterdag is Jean Rigo overleden, de weduwnaar van Lutgarde Franssen. Hij was 69 jaar. Vrijdag wordt hij gecremeerd na een rouwmis (om 10.30 uur) in de basiliek. Donderdag om 19 uur is er daar een gebedsdienst.

Albert Bierwerts overleden

Dinsdag 21 februari 2012
Tongeren - Albert Bierwerts overledenZondag is Albert Bierwerts overleden, de echtgenoot van Simonne Kempeneers. Hij zou deze maand 96 jaar worden. De afscheidsplechtigheid en de crematie zullen in besloten kring plaatsvinden. Donderdag om 19 uur is er een gebedswake in de parochiekerk Sint-Jan.

Antoine Verjans overleden

Maandag 20 februari 2012
Tongeren - Antoine Verjans overledenIn het ziekenhuis in Hasselt is vrijdag Antoine Verjans overleden, de echtgenoot van Maria Driesen. Hij was 82 jaar. Woensdag wordt hij gecremeerd, na een uitvaartliturgie in de basiliek. Dinsdag om 19u is er daar een avondwake.

Els Geukens overleden

Woensdag 15 februari 2012
Tongeren - Els Geukens overledenZaterdag is Els Geukens overleden, de echtgenote van Benni Biesmans. Ze was 46 jaar. Vrijdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de Basiliek. Morgen/donderdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Antoine De Smet overleden

Woensdag 15 februari 2012
Tongeren - Antoine De Smet overledenZondag is Antoine De Smet overleden, de weduwnaar van Annie Lamotte. Hij was 77 jaar. Vrijdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Lutgart. Morgen/donderdag om 19 uur is er daar een gebedsdienst.

Anny Slegers overleden

Maandag 13 februari 2012
Tongeren - Anny Slegers overledenWoensdag is Anny Slegers overleden, de weduwe van Philippe Paulussen. Ze was 66 jaar. Dinsdag wordt ze begraven na een rouwmis (om 10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Jan.

Justin Arnols overleden

Zondag 12 februari 2012
Tongeren - Justin Arnols overledenZaterdag is Justin Arnols overleden. Hij was 80 jaar. Donderdag wordt hij begraven na een uitvaartplechtigheid (om 14 uur) in de aula van Uitvaartcentrum Debay.

Pauline Jorissen overleden

Zondag 12 februari 2012
Tongeren - Pauline Jorissen overledenWoensdag is Pauline Jorissen overleden, de weduwe van Felix Clerinx. Ze was 93 jaar. Woensdag wordt ze begraven na een rouwmis (om 10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Jan in Tongeren. DInsdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Remy Thijs overleden

Zaterdag 11 februari 2012
Tongeren - Remy Thijs overledenDinsdag is Remy Thijs overleden. Hij was 58 jaar. Dinsdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de Basiliek. Maandag om 19 uur is er daar een gebedswake. 

Jefke Degreeffe overleden

Zaterdag 11 februari 2012
Tongeren - Jefke Degreeffe overledenWoensdag is Jefke Degreeffe overleden, de weduwe van Josée Bertrand. Hij was 84 jaar. Woensdag wordt hij in familiekring begraven na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Paspoel. Dinsdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Rita Reners overleden

Donderdag 9 februari 2012
Tongeren - Rita Reners overledenMaandag is Rita Reners overleden, de levenspartner van Albert Dewallef. Ze was 54 jaar. Zaterdag wordt ze gecremeerd, na een uitvaartplechtigheid (om 14 uur) in de aula van Uitvaartcentrum Debay. Vrijdag om 20 uur is er een gebedswake in de Basiliek.

Catharina Vandelaer overleden

Donderdag 9 februari 2012
Tongeren - Catharina Vandelaer overledenMaandag is Catharina Vandelaer overleden, de echtgenote van Jean Fransen. Ze was 82 jaar. Zaterdag wordt ze gecremeerd, na een rouwmis in de parochiekerk Sint-Lutgart. Vrijdag om 19 uur is er daar een gebedsdienst.

Paule Michiels overleden

Maandag 6 februari 2012
Vrijdag is Paule Michiels overleden. Ze was 81 jaar. Donderdag worden haar assen uitgestrooid na een uitvaartplechtigheid (om 14 uur) in de aula van Uitvaartcentrum Debay.

Marie-José Terwingen overleden

Maandag 6 februari 2012
Tongeren - Marie-José Terwingen overledenZaterdag is Marie-José Terwingen overleden, de weduwe van Henri Stans. Ze was 81 jaar. De uitvaartplechtigheid en crematie zullen in familiekring plaatsvinden.

Hubert Indenkleef overleden

Donderdag 2 februari 2012
Tongeren - Hubert Indenkleef overledenZaterdag is Hubert Indenkleef overleden, de echtgenoot van Maria Eggen. Hij was 80 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt volgens zijn wens in familiekring plaats. 

Marie Driesen overleden

Donderdag 2 februari 2012
Tongeren - Marie Driesen overledenDinsdag is Marie Driesen overleden, de weduwe van Edmond Lowet. Ze was 89 jaar. Zaterdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 12 uur) in parochiekerk Sint-Gillis. Vrijdag om 19 uur is er daar een gebedsdienst.

Valère Ulrix overleden

Woensdag 1 februari 2012
Tongeren - Valère Ulrix overledenZoomOp 83-jarige leeftijd is dinsdag kunstschilder Valère Ulrix overleden. Hij was nog eredirecteur van de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten Tongeren en van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Luik. Hij was ook een tijdlang voorzitter van de Tongerse Kunstkring en bestuurder van vzw Casino. Zijn laatste tentoonstelling dateert van 2009 in het Agnetenklooster. Hij laat twee dochters en twee kleinkinderen na. Een overzicht van zijn werken vindt u op de site van Tiens Mevissen (in het menu links klikken op "Kunstenaars Tongeren").
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen
Aangeboden
Stapelbed Boeken
Te koop
Te koop