Het overige nieuws

Florence Leuraers overleden

Woensdag 30 april 2014
Tongeren - Florence Leuraers overledenDonderdag is Florence Leuraers overleden. Ze was 59 jaar. Zaterdag wordt ze gecremeerd na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Sint-Jan. Vrijdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Stephane Poncelet overleden

Woensdag 30 april 2014
Tongeren - Stephane Poncelet overledenZondag is Stephane Poncelet overleden. Hij was 55 jaar. Vrijdag om 14 uur is er een afscheidsdienst in de aula van Uitvaartzorg Driesen.

Alain Stas overleden

Maandag 28 april 2014
Tongeren - Alain Stas overledenDonderdag is Alain Stas overleden. Hij was 64 jaar. Woensdag wordt hij begraven, na een rouwdienst (om 10.30 uur) in Uitvaartcentrum Debay in Tongeren.

Met belgerinkel naar de winkel

Zaterdag 26 april 2014
Vandaag start de 13de editie van de actie “Met Belgerinkel naar de Winkel”, die tot 1 juni loopt. Dit jaar is de campagne helemaal vernieuwd: de spaarkaarten verdwijnen en in de plaats krijgen fietsende (en stappende) klanten bij elke aankoop bij een deelnemende handelaar een uniek Belgerinkel-lot. Dit lot moet je dan registreren en op die wijze maak je die dag kans op een nationale prijs én kom je terecht op de lijst van potentiële winnaars in de gemeente.
Doelman Thibaut Courtois heeft vanavond in Hasselt van het provinciebestuur de Limburgse Laurier gekregen. Dat is een uniek zilveren kunstwerk van edelsmid Jean Lemmens. Het was een trotse gedeputeerde van Sport Frank Smeets die de Laurier mocht overhandigen aan Thibauts broer Gaëtan, want Thibaut zelf kon niet aanwezig zijn. “Gelet op zijn sportieve prestaties op internationaal vlak is Thibaut zonder twijfel de verdiende winnaar van deze unieke prijs. Hij is een unieke topsporter met een (…) Het hele nieuwsbericht

Koningsdag in Nederland

Zaterdag 26 april 2014
Tongeren - Koningsdag in NederlandZoomWie nog niet wist dat het vandaag in Nederland "Koningsdag" is, werd daar mee geconfronteerd zogauw hij naar de website van Buienradar.nl keek...

Leeuwenwelpen opgegeten

Zaterdag 26 april 2014
In de GaiaZOO in het Nederlands-Limburgse Kerkrade hebben leeuwen waarschijnlijk drie leeuwenwelpjes opgegeten. Die welpen waren woensdag in de dierentuin geboren. Volgens de website van GaiaZOO zijn ze wellicht opgegeten door een van de volwassen leeuwen in het dierenpark.  

Nieuwe verbinding MAA - Londen

Donderdag 24 april 2014
De regionale luchtvaartmaatschappij Flybe gaat vanaf 10 juli vliegen tussen London Southend en Maastricht Aachen Airport (MAA). Dat is vandaag bekendgemaakt. De vluchten worden uitgevoerd door Stobart Air, franchise partner van Flybe. Tickets zijn boekbaar vanaf € 34.99 (enkele reis inclusief toeslagen) op www.flybe.com. De verbinding zal zes keer per week worden uitgevoerd.  Enkele maanden maakte Ryanair bekend de verbinding tussen London Stansted en Maastricht Aachen Airport te annuleren.

Catharina Neven overleden

Woensdag 23 april 2014
Tongeren - Catharina Neven overledenVrijdag is Catharina Neven overleden, de weduwe van Jan Wouters. Ze was 95 jaar. Vrijdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Riemst. Donderdag om 18.45u is er daar een gebedswake.

Georges Mundus overleden

Zaterdag 19 april 2014
Tongeren - Georges Mundus overledenDinsdag is Georges Mundus overleden, de echtgenoot van Dora Jacobs. Hij was 80 jaar. Dinsdag wordt hij gecremeerd, na een rouwdienst (om 10.30 uur) in de parochiekerk van Sint-Jan.

Ontslag met geweld

Vrijdag 18 april 2014
Tribunaliteiten
“Ik moest wel tekenen”, is een argument dat voor een rechter zelden kans maakt. Toch komt het voor dat een werknemer die een ontslagbrief tekent staande houdt dat hij “onder dwang” afscheid nam van zijn werkgever.
Zo was er in Luik een verkoper in dienst van een multinational in elektrische apparaten. In een jaar tijd schopte hij het tot hoofd van de afdeling CD’s en videospelletjes. Tot hij op een vrije dag om vijf uur in de namiddag een telefoontje kreeg van zijn werkgever met (…) Het hele nieuwsbericht

Jean Houbrechts overleden

Zaterdag 12 april 2014
Tongeren - Jean Houbrechts overledenWoensdag is Jean Houbrechts overleden, de weduwnaar van Maria Schaler. Hij was 76 jaar. De afscheidsdienst zal in intieme kring plaatsvinden.

Het is maar dat u het weet

Vrijdag 11 april 2014
Je mag nooit te snel rijden, maar soms is de concentratie weg, rij je sneller dan toegelaten en word je geflitst. Die kans wordt volgende week donderdag véél groter, want als alle geruchten kloppen zal dàt de "grote flitsdag" zijn waarop in het hele land verkeersradars in positie worden gebracht. Thuisblijven is een veilige optie...
De komende weken organiseert het provinciebestuur samen met de lokale politie twee motorscreenings. Het is de bedoeling bij het begin van het seizoen de behendigheid en de rijvaardigheid op te frissen. Er zijn nog plaatsen vrij voor de motorscreenings op zaterdag 12 april in Tongeren en op zaterdag 26 april in Lanaken. Inschrijven via www.limburg.be/verkeersveiligheid of via 011 23 80 43.

Jean-Pierre Jans overleden

Maandag 7 april 2014
Tongeren - Jean-Pierre Jans overledenVrijdag is Jean-Pierre Jans overleden, de echtgenoot van Anita Martens. Hij was 62 jaar. Het afscheid zal in intieme kring plaatsvinden.  

Christiaan Poismans overleden

Zaterdag 5 april 2014
Tongeren - Christiaan Poismans overledenDinsdag is Christiaan Poismans overleden, de echtgenoot van Fina Philippeth. Hij was 80 jaar. Dinsdag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de basiliek. Maandag om 19 uur is er daar een gebedswake.

De rekening van het kind

Vrijdag 4 april 2014
Tribunaliteiten
Als ouders uit elkaar gaan wordt er meestal een vast maandelijks onderhoudsgeld bepaald voor de gebruikelijke kosten van de kinderen. De bepaling van zo’n vast maandelijks onderhoudsgeld verloopt meestal vlot. Maar, wat met de buitengewone kosten van een kind? De ouder die moet betalen ziet dit dikwijls anders dan de ouder die ontvangt. Vandaar dat - meestal met de beste bedoelingen -  op het ogenblik van de scheiding een opsomming wordt gemaakt van die buitengewone uitgaven. Het gaat dan over medische (…) Het hele nieuwsbericht

Felicien Staes overleden

Vrijdag 4 april 2014
Tongeren - Felicien Staes overledenWoensdag is Felicien Staes overleden, de echtgenoot van Mariette Wathiong. Hij was 85 jaar. Maandag wordt hij begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Vreren. Zaterdag om 17 uur is er daar een avondmis.

Jeanne Horsmans overleden

Donderdag 3 april 2014
Tongeren - Jeanne Horsmans overledenZondag is Jeanne Horsmans overleden, de weduwe van Arthur Riga. Ze was 84 jaar. Zaterdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de Basiliek. Vrijdag om 19 uur is er daar een gebedswake.

Henri Valkeners overleden

Woensdag 2 april 2014
Tongeren - Henri Valkeners overledenGisteren is Henri Valkeners overleden, de echtgenoot van Alice Boosten. Hij was 79 jaar. Vrijdag om 10.30 uur zal er een woorddienst plaatsvinden in de parochiekerk van Sint-Jan. Donderdag om 18 uur is er daar een gebedswake.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen
Aangeboden
Stapelbed Boeken
Te koop
Te koop