Het overige nieuws

Tongeren - Met wintervakantiegroeten uit... LivignoZoomGaat u op wintersportvakantie? Stuur ons dan uw vakantiefoto! Dat deed ook Thomas Noten. Hij maakte vanavond bijgaande foto in het Noord-Italiaanse Livigno. "Enorm veel sneeuw," mailt hij, "maar wel berekoud..."

Uitgetelde levensvreugde

Zaterdag 31 januari 2015
Tribunaliteiten
Slachtoffers van een ongeval of geweld willen meestal een vergoeding voor ‘pijn en smarten’ oftewel morele schadevergoeding. Het gaat dan om psychische schade of gederfde levensvreugde. Er bestaat zelfs een tabel om het smartengeld te berekenen. Toch varen rechters vaak een eigen koers, omdat tarieven tekortdoen aan de werkelijkheid.
Zo was er een dame die het slachtoffer was van een groepsverkrachting en een vast bedrag eiste per dag dat zij leed en nog zou lijden. Het hof van beroep van (…) Het hele nieuwsbericht
Tongeren - De visie van Fobie: een wapen in de studioZoomZo zag Fobie het zware incident gisteravond in de NOS-studio in Hilversum...

Nelly Stulens overleden

Vrijdag 30 januari 2015
Tongeren - Nelly Stulens overledenGisteren is Nelly Stulens, de echtgenote van René Sweeck, overleden. Zij was 80 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden in strikte intimiteit. Dinsdag (19 uur) is er een gebedswake in de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek in Tongeren.

Gaston Vandersmissen overleden

Vrijdag 30 januari 2015
Gisteren is in Tongeren Gaston Vandersmissen, de echtgenoot van Jeanne Rigo, overleden. Hij was 82 jaar. Het afscheid zal plaatsvinden in strikte intimiteit.

Smiley (4)

Woensdag 28 januari 2015
Tongeren - Smiley (4)Zoom                                             Ingezonden door Dominik Martin

Henri Steegen overleden

Woensdag 28 januari 2015
Tongeren - Henri Steegen overledenGisteren is Henri Steegen overleden, de echtgenoot van Rozalie Digneffe. Hij was 85 jaar en wordt gecremeerd na de uitvaartliturgie zaterdag (10.30) uur in de parochiekerk van Koninksem. De bijzetting van de urne in het columbarium op de begraafplaats van Koninksem zal plaatsvinden in intieme familiekring.

Emilie Moesen overleden

Dinsdag 27 januari 2015
Tongeren - Emilie Moesen overledenMaandag is Emilie Moesen overleden, de weduwe van Serge Déom. Ze was 87 jaar. De afscheidsviering zal in alle intimiteit plaatsvinden. Donderdag (19 uur) is er een avondwake in de Sint-Maternuskerk.

Mariette Royen overleden

Dinsdag 27 januari 2015
Zaterdag is Mariette Royen overleden, de echtgenote van Lom Vandebosch. Ze was 81 jaar en wordt vrijdag gecremeerd, na de afscheidsviering (11 uur)  in de aula van uitvaartverzorging Driesen.

Frans Bellefroid overleden

Dinsdag 27 januari 2015
Zondag is Frans Bellefroid overleden, de echtgenoot van Victoire Leroi. Hij was 81 jaar. Het afscheid zal plaatsvinden in alle intimiteit.
Tongeren - De visie van Fobie: Griekse verkiezingenZoomNa de overwinning van SYRIZA in de Griekse verkiezingen wordt het spannend op het EU-front...

Kort maar interessant

Maandag 26 januari 2015
- 4000 vrachtwagens zijn nodig om het grootste Belgische bos van reuzenberenklauwen (Berce du Caucase) te vervoeren naar grote kuilen, een eind verderop. Daar worden meteen de restanten van de al even woekerende Japanse duizendknoop begraven. Men heeft in Plombières in de provincie Luik de planten jarenlang hun gang laten gaan en het kost nu veel moeite om ze te verwijderen. Alleen al de berenklauw heeft een terrein veroverd ter grootte van 5 voetbalvelden. De woekerbossen worden (…) Het hele nieuwsbericht

Emilia Claessens overleden

Maandag 26 januari 2015
Tongeren - Emilia Claessens overledenVandaag is Emilia Claessens overleden, de weduwe van Jean Marneffe. Ze was 99 jaar en wordt zaterdag begraven, na de afscheidsdienst (10.30 uur) in de parochiekerk van Vreren.

Els Schoenmakers overleden

Maandag 26 januari 2015
Tongeren - Els Schoenmakers overledenVrijdag is Els Schoenmakers overleden, de echtgenote van Hugo Lemeer. Ze was 79 jaar. De uitvaartplechtigheid vindt donderdag (13 uur) plaats in de aula van uitvaartcentrum Debay.
Tongeren - De visie van Fobie: de Fabiola-postzegelZoomVanaf vandaag zijn er in het postkantoor speciale Fabiola-postzegels te koop...

Lisette Vandewal overleden

Maandag 26 januari 2015
Donderdag is Lisette Vandewal overleden, de weduwe van José Coune. Ze was 78 jaar en wordt begraven op de begraafplaats van Berg, na de afscheidsplechtigheid vrijdag (10.30 uur) in de OLV-basiliek.

Geen provinciaal voetbal

Zondag 25 januari 2015
Het provinciaal comité van de Voetbalbond heeft vanmorgen beslist om alle wedstrijden in de provinciale competities van vandaag af te gelasten. Ook de eerste ploegen komen dus niet in actie.

De visie van Fobie: Mons 2015

Zaterdag 24 januari 2015
Tongeren - De visie van Fobie: Mons 2015ZoomVanavond opent "Mons 2015" als Europese cultuurhoofdstad met onder meer de expo Van Gogh in de Borinage. Vanaf morgen is die tentoonstelling ook voor het grote publiek geopend (tot 17 mei). Mons 2015 kwam eerder al in het nieuws vanwege de chaos bij de oplevering van de werken en het voortijdig verwijderen van Arne Quinze's monumentale sculptuur. Fobie tekende alvast deze alternatieve affiche. Mooi!

Voetbal: afgelastingen

Zaterdag 24 januari 2015
Tongeren - Voetbal: afgelastingenDoor het winteroffensief heeft het provinciaal comité van de voetbalbond besloten om voor vandaag alle wedstrijden van de jeugd, reserven en dames af te gelasten. UPDATE Voor vandaag zijn in de provinciale reeksen ook alle wedstrijden van de eerste elftallen afgelast. Voor morgen nog niet voorlopig.
Tongeren - Gemeentekaart De Lijn 4 euro duurderOp 1 februari wijzigen de tarieven van De Lijn. Ook de prijs van de Gemeentekaart wordt aangepast. Vanaf volgende maand betaal je 10 euro voor een 10-rittenkaart; tot nu toe was dat 6 euro. Dat geldt dus ook voor deze en 16 andere Limburgse gemeenten die met De Lijn een zogenaamde derdebetalerovereenkomst 'tussenkomst Lijnkaarten' afsloten en de Gemeentekaart aanbieden. Een gewone lijnkaart kost 14 euro.

De visie van Fobie: supertrucks

Vrijdag 23 januari 2015
Tongeren - De visie van Fobie: supertrucksZoomZo zag Fobie de eerste supertruck die gisteren tussen Heverlee en de Antwerpse haven de baan op ging.

Welkom, Beringen!

Vrijdag 23 januari 2015
Tongeren - Welkom, Beringen!ZoomVanaf vandaag heeft de Internetgazet er officieel weer een dochter bij: de Internetgazet Beringen. Een Internetgazet voor de derde grootste stad van Limburg, meteen ook de grootste van de 11 Internetgazetgemeenten. We zijn blij en trots dat Hans Put die editie elke dag gaat maken en we zijn er van overtuigd dat hij dat héél goed gaat doen. Welkom aan de 45.000 inwoners van Beverlo, Korspel, Stal, Koersel, Beringen-Mijn, Paal, Tervant en Beringen - maak er zelf elke dag een mooie, interessante, warme Internetgazet van!

Thomas Henkaers overleden

Donderdag 22 januari 2015
Tongeren - Thomas Henkaers overledenWoensdag is in het AZ Vesalius Thomas Henkaers overleden. Hij was 95 jaar en wordt donderdag begraven op de begraafplaats in Berg, na de afscheidsplechtigheid (10.30 uur) in de parochiekerk van Lauw. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Smiley (3)

Donderdag 22 januari 2015
Tongeren - Smiley (3)Zoom                                               Ingezonden door Dominik Martin

Henri Houben overleden

Woensdag 21 januari 2015
Tongeren - Henri Houben overledenDinsdag is Henri Houben overleden, de weduwnaar van Guillaumine Rochus. Hij was 95 jaar en wordt zaterdag begraven na de afscheidsviering (10.30u) in de parochiekerk van Piringen. Vrijdag (19u) is er daar een avondwake.

Henriette Reynaerts overleden

Woensdag 21 januari 2015
Dinsdag is Henriette Reynaerts overleden, de weduwe van Henri Wathiong. Ze was 82 jaar en wordt begraven na de afscheidsviering  zaterdag (10.30 uur) in de parochiekerk van Diets-Heur.

Jean-Marie Henricy overleden

Woensdag 21 januari 2015
Tongeren - Jean-Marie Henricy overledenZondag is Jean-Marie Henricy, de echtgenoot van Jenny Brokken, overleden. Hij was 62 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in alle intimiteit plaats. Donderdag (19 uur) is er een gebedswake in de parochiekerk van Mal.

Jean Moors overleden

Dinsdag 20 januari 2015
Tongeren - Jean Moors overledenDonderdag is Jean Moors overleden, de echtgenoot van Mariette Gilon. Hij was 74 jaar en wordt vrijdag gecremeerd na de afscheidsplechtigheid (10.30 uur) in de OLV-basiliek.
Tongeren - Huismus meest gezien tijdens telweekendZoomDit weekend hebben al meer dan 16.000 mensen in ruim 8500 tuinen vogels geteld tijdens Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt. De resultaten lopen nog volop binnen via www.vogelweekend.be. Na 300.000 getelde vogels is al duidelijk dat de huismus (foto) net als vorig jaar de meest getelde vogel is in de Vlaamse tuinen. Het zachte winterweer zorgt ervoor dat bosvogels als de vink minder op zoek gaan naar voedsel in de tuin.
De koolmees staat momenteel op twee, de vink op (…) Het hele nieuwsbericht

Smiley (2)

Zaterdag 17 januari 2015
Tongeren - Smiley (2)Zoom                                                    Ingezonden door Dominik Martin.

Geen economische beterschap in zicht

Zaterdag 17 januari 2015
Tijdens het eerste kwartaal van dit jaar moet de Limburgse economie geen beterschap verwachten. Dat zegt VOKA-Limburg. "Zeker tot maart blijven we stagneren, daarna is er zelfs een kans tot lichte inkrimping", luidt het.
De export blijft het goed doen. De bouwsector hinkt jammer genoeg nog steeds sterk achterop in vergelijking met vorig jaar. De toeristische sector geeft een aantal optimistische signalen maar deze zijn nog niet structureel. De totale werkloosheid zit onder die van vorig jaar maar (…) Het hele nieuwsbericht

Tel dit weekend de vogels in je tuin

Zaterdag 17 januari 2015
Dit weekend is het Grote Vogelweekend van Natuurpunt. Tel vandaag of morgen/zondag de vogels in je tuin of op je terras en werk op die manier mee aan dit onderzoek. Trek er minstens een halfuur voor uit. Overvliegende vogels tellen niet mee en ook als je weinig vogels in je tuin ziet mag je het doorgeven. Noteer per soort het grootste aantal dat je tegelijkertijd zag en geef ze in via het online telformulier.  Succes!

Toenemende leegstand winkels

Vrijdag 16 januari 2015
In Limburg staat 185.000 vierkante meter winkelruimte leeg. Dat is 10,5 procent van de winkelvloeroppervlakte. Bijna 45 procent van de totale weerstand situeert zich anno 2014 in de kernwinkelgebieden. De leegstandsgraad is sinds 2008 verdubbeld. Er zijn verschillende trends en ontwikkelingen die doen vermoeden dat het leegstandsprobleem ook in de toekomst zal spelen. Enerzijds wordt verwacht dat het aanbod de komende jaren nog zal afnemen en anderzijds zijn er belangrijke wijzigingen in het (…) Het hele nieuwsbericht
De provincie Limburg start met een aantal partners en de gemeenten een nieuwe energiecampagne om de Limburgse klimaatambitie waar te maken. Die nieuwe campagne heet ‘De Stroomlijners’ en het is de bedoeling om de Limburgers via heel concrete tips en advies aanzienlijk minder stroom te laten gebruiken.
De campagne duurt 2 jaar en de focus ligt op die apparaten en activiteiten die in huis het meest stroom verbruiken. Maandag wordt er meer over bekendgemaakt.
De combinatie van wind en vooral fikse regen heeft heel wat voetbalterreinen opnieuw onbespeelbaar gemaakt. Het provinciaal comité van de voetbalbond heeft daarom voor dit weekend alle wedstrijden van jeugd en reserven afgelast.

Josette Hechtermans overleden

Vrijdag 16 januari 2015
Tongeren - Josette Hechtermans overledenDinsdag is Josette Hechtermans overleden, de echtgenote van Jean Vander Mierde. Ze was 70 jaar en wordt gecremeerd na een afscheidsplechtigheid dinsdag 20 januari (10.30 uur) in de basiliek.

Romain Claesen overleden

Donderdag 15 januari 2015
Tongeren - Romain Claesen overledenDinsdag is Romain Claesen overleden, de weduwnaar van Jeanne Digneffe. Hij was 83 jaar. Het afscheid zal plaatsvinden in alle intimiteit.
Tongeren - Eeuwelinge Claire Lambrechts overledenVandaag is Claire Lambrechts overleden, de weduwe van Ernest Smeets. Zij was 100 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk Sint-Jan.

Guido Lormans overleden

Woensdag 14 januari 2015
Tongeren - Guido Lormans overledenZaterdag is Guido Lormans overleden, de echtgenoot van Dora Castro. Hij was 58 jaar. De uitvaart zal in alle intimiteit plaatsvinden.

Annie Modave overleden

Dinsdag 13 januari 2015
Tongeren - Annie Modave overledenZaterdag is Annie Modave overleden, de weduwe van Egide Ory. Zij was 88 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek. Vrijdag (19 uur) is er daar een gebedswake.

Jef Lindekens overleden

Dinsdag 13 januari 2015
Tongeren - Jef Lindekens overledenGisteren is Jef Lindekens overleden. Hij was 63 jaar. Vrijdag wordt hij gecremeerd, na een afscheidsplechtigheid (om10.30 uur) in de Sint-Maternuskerk. Donderdag (19 uur) is er daar een gebedswake.

69,5 procent meer leegstand

Dinsdag 13 januari 2015
Tussen 2008 en 2014 is de leegstand van winkelpanden in Vlaanderen toegenomen met 69,5 procent. Dat blijkt uit een interprovinciale studie over detailhandel, zo meldt een persbericht van de Vlaamse provincies. In totaal staat nu 930.000m² winkelvloeroppervlakte leeg, dat is 7,4 procent van het totaal in Vlaanderen.

Vogels op de speelplaats tellen

Maandag 12 januari 2015
Tongeren - Vogels op de speelplaats tellenZoomDeze week tellen de leerlingen van meer dan 500 Vlaamse scholen de vogels op hun speelplaats. De actie maakt deel uit van het Grote Vogelweekend, de jaarlijkse tuinvogeltelling van Natuurpunt van 17 en 18 januari. Met de telactie wil de natuurvereniging gegevens verzamelen over de verspreiding van vogels in Vlaanderen. Tegelijk wil ze zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om iets te doen voor de vogels in hun tuin of op de speelplaats.
Natuurpunt roept de leerlingen op om tijdens de week minstens een half (…) Het hele nieuwsbericht

Smiley (1)

Zondag 11 januari 2015
Tongeren - Smiley (1)ZoomHeeft u dat ook, dat u soms iets grappigs ziet in iets wat helemaal niet grappig bedoeld is? Zoals op bovenstaande foto. Drie wolkjes die samen een glimlach vormen, een smiley. Vanaf vandaag gaan we dergelijke foto's - niet noodzakelijk van wolkjes - regelmatig publiceren. Komt u iets gelijkaardigs tegen, maak een foto en mail hem naar ons. A smile a day, keeps the doctor away, zullen we maar zeggen. In deze donkere dagen kan een glimlach wonderen doen. Je moet hem alleen maar 'zien'. (Foto Dominik Martin)

Richard Cloes overleden

Zaterdag 10 januari 2015
Woensdag is Richard Cloes overleden, de weduwnaar van Lea Vrancken. Hij was 87 jaar. De afscheidsviering, gevolgd door de teraardebestelling, vindt woensdag (10.30 uur) in de Sint-Martinuskerk in Rutten plaats. Dinsdag (19 uur) is er een gebedswake in dezelfde kerk.

Miel Jacobs overleden

Zaterdag 10 januari 2015
Gisteren is Miel Jacobs overleden, de echtgenoot van Fina Meesters. Hij was 70 jaar. Het afscheid zal plaatsvinden in alle intimiteit.

De mening van Fobie

Zaterdag 10 januari 2015
Tongeren - De mening van FobieZoomDe drama 's in Frankrijk hebben wereldwijd voor opschudding gezorgd. Onze huistekenaar Fobie heeft zo zijn eigen kijk op de gebeurtenissen. "Niet dat ik mezelf als dusdanig satiricus in de traditie van Charlie Hebdo beschouw," mailt hij. "Toch ben ik het blad altijd genegen geweest. En meer bepaald de 80-jarige Wolinski was in mijn jeugd mijn grote voorbeeld. Hij was zeker geen politieke cartoonist, veeleer een tekenaar met een lichtjes cynische kijk op het alledaagse leven."
De mening van Fobie
Zoom

Ruim 3.500 inbraken in Limburg

Vrijdag 9 januari 2015
In 2014 zijn er 3.593 woninginbraken gepleegd in Limburg, zo blijkt uit cijfers van de federale politie. In 2013 kwamen dieven in 3.530 Limburgse woningen over de vloer.

Geen provinciaal voetbal

Vrijdag 9 januari 2015
Er wordt dit weekend niet gevoetbald in de provinciale reeksen. Dat heeft het provinciaal comité van de Voetbalbond beslist. Oorzaak is het slechte weer van de jongste dagen. De inhaalwedstrijden zijn voorzien op 14 en 15 februari.

Henriette Vandevenne overleden

Donderdag 8 januari 2015
Tongeren - Henriette Vandevenne overledenZaterdag is Henriette Vandevenne overleden, de weduwe van Marcel Miguet. Ze was 80 jaar en wordt zaterdag gecremeerd, na een afscheidsviering in de parochiekerk van Lauw.

Auguste Vandevenne overleden

Woensdag 7 januari 2015
Tongeren - Auguste Vandevenne overledenZondag is Auguste Vandevenne overleden, de weduwnaar van Philomène Jacobs. Hij was 94 jaar. Zijn asurne wordt bijgezet in het columbarium na de afscheidsviering zaterdag (12.00 uur) in de Sint-Servatiuskerk in Koninksem

Louis Molenaers overleden

Woensdag 7 januari 2015
Gisteren is Louis Molenaers overleden, de echtgenoot van Mariette Smets. Hij was 86 jaar en wordt zaterdag begraven na een afscheidsviering in de kapel van Ketsingen. Vrijdag om 19 uur is er daar een avondwake.

Carmen Vranken overleden

Woensdag 7 januari 2015
Vrijdag is Carmen Vranken overleden, de echtgenote van Stefan Maes. Ze kwam om het leven bij een verkeersongeval. Carmen was 51 jaar. Het afscheid zal plaatsvinden in alle intimiteit.
Vorig jaar waren er in Limburg 790 faillissementen, 8,8 procent minder dan in 2013. Daarbij gingen bijna 1.800 jobs verloren. In 2013 gingen er ruim 2.100 jobs verloren bij 866 faillissementen.

Josephine van Est overleden

Dinsdag 6 januari 2015
Woensdag is Josephine van Est overleden, de echtgenote van John Slort. Ze was 46 jaar en wordt vrijdag in Berg begraven na het afscheid in de aula van uitvaartzorg Driesen.

Albert Thijs overleden

Dinsdag 6 januari 2015
Vrijdag is Albert Thijs overleden, de echtgenoot van Maggy Surinx. Hij was 78 jaar en wordt zaterdag begraven, na de afscheidsplechtigheid donderdag om 10.30 uur in de aula van uitvaartzorg Driesen.

Marie-Louise Molenaers overleden

Dinsdag 6 januari 2015
Zondag is Marie-Louise Molenaers overleden, de weduwe van Jean Smullenberghs. Ze was 89 jaar en wordt zaterdag gecremeerd, na een rouwmis (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Jan.

Leentje Martens overleden

Maandag 5 januari 2015
Tongeren - Leentje Martens overledenZaterdag is Hélène "Leentje" Martens overleden, de weduwe van Victor Decraeker. Ze was 81 jaar. Donderdag van 19 tot 20 uur is er gelegenheid tot het groeten van de urne in het funerarium van uitvaartzorg Driesen.

Josephine Nijs overleden

Maandag 5 januari 2015
Tongeren - Josephine Nijs overledenGisteren is Josephine Nijs overleden, de weduwe van Theo Steyvers. Ze was 94 jaar. Donderdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de Sint-Hubertuskerk in Henis.
Het gaat goed met de Internetgazet. Vorig jaar werden in totaal meer dan 18,3 miljoen Internetgazetpagina's opgevraagd, 15 procent meer dan over 2013. Het aantal unieke bezoekers steeg in gelijke mate tot een kleine 25.000 per dag. De gemiddelde bezoeker blijft ruim 6 minuten op de site. Voor ongeveer 65% gebeurt dat vanaf een computer, voor de rest vanaf een tablet of smartphone.

Sabine Deckers overleden

Maandag 5 januari 2015
Tongeren - Sabine Deckers overledenZaterdag is Sabine Deckers overleden, de levensgezellin van Albert Bex. Ze was 48 jaar. De afscheidsplechtigheid is woensdag om 14 uur in de aula van uitvaartcentrum Debay, gevolgd door de asuitstrooiing op de begraafplaats van Tongeren-Berg.
In Limburg is er voor 5,5 % van alle huishoudens sociale huurhuisvesting. Dat percentage is de voorbije vijf jaar nagenoeg stabiel. Maar binnen de provincie zien we een ongelijke spreiding. Het percentage is veruit het hoogst in Genk. Ook Maasmechelen, Dilsen-Stokkem, Maaseik, Sint-Truiden, Houthalen-Helchteren en Beringen hebben verhoudingsgewijs meer sociale huurwooneenheden dan de rest van Limburg. Aan de andere kant is er in gemeenten als Voeren, Riemst en Opglabbeek nauwelijks (of minder dan één procent) sociale huurhuisvesting.

Paul Roefflaer overleden

Zaterdag 3 januari 2015
Tongeren - Paul Roefflaer overledenWoensdag is Paul Roefflaer overleden, de echtgenoot van Mimi Molenaers. Hij was 82 jaar. De uitvaart is dinsdag (10.30 uur) in de parochiekerk van Henis. Maandag om 19 uur is er daar een avondwake.

Vergeet het zout niet

Vrijdag 2 januari 2015
Tribunaliteiten
Als wintergladheid een verkeersongeval veroorzaakt, leidt dat vaak tot een potje – hoe lang nog - zwartepieten. Wanneer een gewestweg glad is, zegt de gemeente dat het gewest moet strooien en het gewest vindt dat de gemeente moet waken over de veiligheid op haar grondgebied, gewestwegen incluis. En allebei vinden ze dat de autobestuurder die slipt onvoorzichtig is.
In een recent vonnis maakte de politierechter van Gent duidelijk wie zich op glad ijs begeeft, als er niet gestrooid is. Het ging om een (…) Het hele nieuwsbericht

Limburg telt 2.579 leefloners

Vrijdag 2 januari 2015
Vorig jaar kregen 2.579 Limburgers een leefloon. Het ging om 1.118 mannen en 1.461 vrouwen. Bekeken per leeftijdscategorie werd er een leefloon uitgekeerd aan 17 personen tussen 0 en 17 jaar, aan 741 personen tussen 18 en 24 jaar, aan 1.023 personen tussen 25 en 44 jaar, aan 711 personen tussen 45 en 64 jaar en aan 91 65-plussers.

Jeanne Van Oeteren overleden

Vrijdag 2 januari 2015
Dinsdag is Jeanne Van Oeteren overleden, de weduwe van René Reeber. Ze was 95 jaar. Dinsdag wordt ze begraven en bijgezet in het familiegraf op de stedelijke begraafplaats, na een rouwmis (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Jan. Maandag om 19 uur is er een avondwake in dezelfde kerk.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen
Aangeboden
Boeken Stapelbed
Te koop
Te koop