Het overige nieuws

Zebracinema bestaat  dit jaar twintig jaar en dat wordt gevierd. Tot en met 11 oktober komt er een (lange) filmfeestweek die voor iedereen gratis toegankelijk is. Op elk van de zeven partnerlocaties van Zebracinema wordt een film vertoond die de afgelopen twintig jaar in het oog sprong. Iedereen is welkom om een hapje en drankje te delen en van de film te genieten. Bovendien maakt op elke locatie één gelukkige kans om twintig jaar lang gratis film bij Zebracinema te winnen. Het (…) Het hele nieuwsbericht

Gordel wel gebruiken, gsm niet

Dinsdag 29 september 2015
Tongeren - Gordel wel gebruiken, gsm nietDe nieuwe provinciale politieactie draait rond het verplichte gebruik van de autogordel en het niet-toegestane gebruik van een gsm achter het stuur. De thema-actie, die vandaag door de gouverneur werd bekendgemaakt, loopt van 1 tot 15 oktober.
Bedoeling van de thema-actie is enerzijds om de bestuurders én de passagiers te herinneren aan de plicht de gordel te dragen in de auto (ook achterin) en anderzijds om de bestuurders bewust te maken van het gevaar van het gebruik van de gsm tijdens het besturen van een voertuig, aldus de mededeling.

Georges Blanckaert overleden

Dinsdag 29 september 2015
Tongeren - Georges Blanckaert overledenZondag is Georges Blanckaert overleden, de weduwnaar van Jeannine Peters. Hij was 83 jaar en wordt donderdag gecremeerd na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Maternus. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake.

86 verkeersongevallen in weekend

Maandag 28 september 2015
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 86 verkeersongevallen gemeld, waarvan 28 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 1 dode, 2 zwaargewonden en 26 lichtgewonden. De politie nam in dat verband in totaal 53 ademtesten af,waarvan er 7 (of 13%) positief bleken. Van 1 bestuurder werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 14 gevallen van vluchtmisdrijf.

Steekpenningen zonder omkoperij

Vrijdag 25 september 2015
Tribunaliteiten
Sinds deze eeuw bestaat er in België naast publieke omkoping ook omkoping in de privésector. Voordien was het omkopen van een voetballer of een aankoopdirecteur niet strafbaar. Toch blijft een proces over private omkoping zeldzaam. Het hof van beroep van Antwerpen kreeg te maken met zo’n onalledaagse zaak van actieve omkoping. De verdachte was een projectmanager die in een bouwbedrijf zorgde voor de opvolging van de werven. Hij bekende steekpenningen te hebben betaald aan een afdelingshoofd van een (…) Het hele nieuwsbericht

Brecht Vos overleden

Woensdag 23 september 2015
Tongeren - Brecht Vos overledenIn Lauw is gisteren Brecht Vos overleden. Hij was 21 jaar. Het afscheid vindt plaats in strikte intimiteit.

Om de versnippering in het waterbeheer tegen te gaan (Limburg telt maar liefst 56 waterbeheerders!), heeft de provincie de steden en gemeenten in het kader van de interne Vlaamse staatshervorming aangeboden om hun waterlopen over te dragen aan het provinciale niveau. Op die vraag zijn 37 van de 44 gemeenten ingegaan. Onder meer Houthalen-Helchteren en Meeuwen-Gruitrode deden dat niet. Meer dan 500 km waterlopen worden nu geherklasseerd van categorie 3 (gemeenten) naar categorie 2 (…) Het hele nieuwsbericht

Hugo Bauwens overleden

Woensdag 23 september 2015
Tongeren - Hugo Bauwens overledenZondag is Hugo Bauwens overleden, de echtgenoot van Linda Roosen. Hij was 54 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit

François Valles overleden

Dinsdag 22 september 2015
Tongeren - François Valles overledenVandaag is François Valles overleden, de echtgenoot van Jenny Heyninck. Hij was 92 jaar en wordt zaterdag gecremeerd na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de OLV-basiliek. Vrijdag om 19 uur is er daar een avondwake.

Francine Rousset overleden

Dinsdag 22 september 2015
Tongeren - Francine Rousset overledenZaterdag is Francine Rousset overleden, de weduwe van Julien De Beckker. Zij was 86 jaar en wordt vrijdag gecremeerd na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Jan.

53 ongevallen op Limburgse wegen

Dinsdag 22 september 2015
Het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 53 verkeersongevallen gemeld, waarvan 18 met lichamelijk letsel en 35 met blikschade. Bij de letselongevallen vielen 1 zwaargewonde en 19 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 39 ademtesten afgenomen, waarvan er 5 (of 13 %) positief bleken. Van 2 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken. Er waren in totaal 7 gevallen van vluchtmisdrijf.

Maria Lambrechts overleden

Maandag 21 september 2015
Tongeren - Maria Lambrechts overledenZaterdag is Maria Lambrechts overleden, de weduwe van Jean Timmermans. Zij was 90 jaar en wordt donderdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Jan. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Louis Swerts overleden

Maandag 21 september 2015
Tongeren - Louis Swerts overledenVrijdag is Louis Swerts overleden, de weduwnaar van Jeanne Heeren. Hij was 89 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Woensdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk Sint-Maternus in Tongeren.

Magdalena Barna overleden

Maandag 21 september 2015
Tongeren - Magdalena Barna overledenZaterdag is is het AZ Vesalius  Magdalena Barna overleden, de levenspartner van Leon Carolus. Zij was 85 jaar. De uitvaart vindt plaats in alle intimiteit.

Theatercursus voor kinderen

Maandag 21 september 2015
Villa Basta organiseert samen met de jeugddienst en de VELINX een cursus theater voor kinderen van 9 tot 12 jaar.
Ben jij iemand die je mama of papa graag voor de gek houdt? Iemand die graag de dolste typetjes speelt? Dan ben jij geknipt voor onze theatercursus voor kinderen. Je doet allerlei theateroefeningen, werkt aan je stemgebruik, je houding en je bewegingen. Met eigen verhalen van de deelnemers bokst de theaterdocent een heus script in elkaar. Daar zit ongetwijfeld ook een mooie rol voor (…) Het hele nieuwsbericht

Bewegingsschool start op 27 september

Maandag 21 september 2015
De bewegingsschool is de ideale start voor uw kind om zijn of  haar sportieve interesse op te wekken. Via diverse parcours leren de kinderen klimmen en klauteren, glijden, rollen, springen en nog veel meer. Op een speelse manier zetten ze hun eerste sportieve stapjes. Dit kan iedere tweede en vierde zondag van de maand in de sporthal Eburons dome (tijdens de schoolvakanties is er geen bewegingsschool).
De bewegingsschool start op 27 september 2015. Voor kinderen van drie tot en met vijf jaar lopen (…) Het hele nieuwsbericht

Stad zoekt redders voor zwembad

Maandag 21 september 2015
Volgende zomer kan er opnieuw gezwommen worden. Vanaf juni 2016 open het nieuwe zwembad zijn deuren in het Pliniuspark. Hiervoor is de stad op zoek naar gebrevetteerde redders. Heb je interesse om deel uit te maken van het team van redders? Meld je dan aan bij de sportdienst. Ze helpen je bij het vinden van een redderscursus in de buurt. Meer info: sportdienst 012 800 231 - 012 800 232

Edouard Stassart overleden

Maandag 21 september 2015
Tongeren - Edouard Stassart overledenIn WZC De Motten is zaterdag Edouard Stassart overleden, de levenspartner van wijlen Adeline Sweeck. Hij was 84 jaar en wordt donderdag gecremeerd na de uitvaartliturgie (12 uur) in de parochiekerk van Vreren. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Stad telt 30.772 inwoners

Zaterdag 19 september 2015
Op 1 juli 2015 telde de stad Tongeren 30.772 inwoners:  15.152 mannen en 15.620 vrouwen. Dat blijkt uit gegevens van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken.

Erik Rochus overleden

Zaterdag 19 september 2015
Tongeren - Erik Rochus overledenDinsdag is Erik Rochus overleden, de echtgenoot van Natascha Proesmans. Hij was 44 jaar en wordt donderdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Sluizen. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Gustaaf Van Roosendael overleden

Vrijdag 18 september 2015
Tongeren - Gustaaf Van Roosendael overledenDinsdag is Gustaaf Van Roosendael overleden, de weduwnaar van Nelly Wilmans en de partner van Gilberte Geuten. Hij was 74 jaar en wordt dinsdag begraven na de uitvaartliturgie (11 uur) in de parochiekerk Sint-Jan. Maandag (19 uur) is er daar een avondwake.

Top-500 van VKW-Limburg is er weer

Vrijdag 18 september 2015
VKW Limburg presenteerde vandaag de 30ste editie van de Limburgse Top 500. Het referentieboekwerk laat de recentste bedrijfsresultaten zien van de 500 grootste ondernemingen qua omzet in Limburg. Aangevuld met een handige ‘wie is wie’ per bedrijf.
Deze allereerste ‘officiële’ cijfergegevens van 2014 vormden opnieuw de basis voor een grondige analyse. Het merendeel van de Top 500-bedrijven heeft een positief jaar van groei achter de rug. Indicatoren zoals omzet, (…) Het hele nieuwsbericht

Ghislaine Hellings overleden

Donderdag 17 september 2015
Tongeren - Ghislaine Hellings overledenZondag is Ghislaine Hellings overleden, de weduwe van Jean Ghaye. Zij was 90 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Jan.

Bisdom trapt nieuw werkjaar af

Woensdag 16 september 2015
Tongeren - Bisdom trapt nieuw werkjaar afZoomVanavond trapt het bisdom Hasselt het nieuwe werkjaar af in Cultuurcentrum Hasselt. Het nieuwe jaarthema 'Om-armen' gaat over de sociale dimensie van de verkondiging. Naast het podiumprogramma met het verkennen van het  jaarthema is er een informatiemarkt. Voor de startavond zijn alle priesters, diakens, parochieassistenten, pastores in de zorgsector, teamleden van parochiefederaties, leden van diaconale werkgroepen als Broederlijk Delen en Welzijnszorg, catechisten en jongerenbegeleiders.

Tele-Onthaal zoekt vrijwilligers

Dinsdag 15 september 2015
In oktober start Tele-Onthaal Limburg een opleiding voor vrijwilligers. Ben je sociaal voelend en kan je luisteren naar mensen die het moeilijk hebben? Kan je éénmaal per week 4 uren naar Hasselt komen en ben je bereid om ook nachtdiensten te doen? Dan heeft Tele-Onthaal boeiend vrijwilligerswerk in petto. Vraag je infobrochure op 011 22 77 67 of via limburg[!]tele-onthaal.be. www.tele-onthaal.be
Tongeren - Bisschop neemt het op voor vluchtelingenIn een brief die vandaag verstuurd werd naar de federatieteams, de kerkraden en de algemene oversten van religieuze congregaties heeft mgr. Patrick Hoogmartens, bisschop van Hasselt, een dringende oproep gedaan in verband met het onthaal van vluchtelingen en hun huisvesting. Hij roept individuele christenen op om zich op een of andere manier aan te sluiten bij lokale opvanginitiatieven. Verantwoordelijken  van parochiefederaties, kerkraden en congregaties roept hij op om na te gaan of (…) Het hele nieuwsbericht

58 weekendongevallen

Maandag 14 september 2015
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 58 verkeersongevallen gemeld, waarvan 12 met lichamelijk letsel waarbij 1 persoon zwaar en 13 anderen licht werden gewond. Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 35 ademtesten afgenomen, waarvan er 11 (of 31 %) positief bleken. Van 5 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 9 gevallen van vluchtmisdrijf.

Over geweren en pistolen

Zondag 13 september 2015
De anonieme grommelaar
We hebben het voor de zekerheid nog eens opgezocht in de dikke Van Dale. En ja hoor, een geweer is een "draagbaar vuurwapen bestemd om door één persoon met twee handen bediend te worden, ongeveer 1 à 1,5 m lang". Een geweer is dus zo'n ding van de schietkraam op de kermis, zo'n buks van de schutterij, zo'n wapen waarmee jagers het bos intrekken. Of waar die kerels van de biatlon mee rondskiën. Een geweer is dus écht wel iets heel anders dan een pistool ("vuurwapen met korte loop dat met één hand wordt afgeschoten"), revolver, colt of weet ik wat je in je jaszak of op je heup of zo opbergt.
Jaszak? Riem? Holster? Wat lazen we deze week in de krant: "Vrouw verstopt geladen geweer in vagina"… Een geweer? Het kan dus altijd nóg erger...

Hubert Ketelslegers overleden

Zaterdag 12 september 2015
Tongeren - Hubert Ketelslegers overledenDinsdag is Hubert Ketelslegers overleden, de echtgenoot van Maria Jammaers. Hij was 90 jaar. De uitvaartplechtigheid vond vandaag plaats in de kapel van 'De Kleine Kasteeltjes'.

Astronomische telefoonrekeningen

Vrijdag 11 september 2015
Tribunaliteiten
Mag een werkgever waken over de gsm die hij aan zijn werknemer ter beschikking stelt?  Of hoeft de baas niet te weten met wie zijn medewerker telefoneert? Die vraag stelde zich voor het arbeidshof van Gent omdat een bedrijfsleider de terugbetaling eiste van de telefoonkosten van zijn medewerkster met een astrolijn. De dame spendeerde 90 euro per dag aan haar GSM. In het begin telefoneerde ze één of twee keer naar de 090-lijn, maar de ‘telefonade’ ging in crescendo en bereikte in de (…) Het hele nieuwsbericht

Met z'n allen in de file

Donderdag 10 september 2015
Het is maar dat je 't weet
Op 1 augustus 2015 bedroeg het aantal privévoertuigen in ons land 5.623.579, waarvan 3.457.526 dieselwagens en 2.091.327 benzinewagens. België telt bovendien 16.094 autobussen en autocars, 770.508 voertuigen voor goederenvervoer, 44.851 trekkers, 186.334 landbouwtrekkers, 67.910 speciale voertuigen en 465.786 motorrijwielen. Daarmee bedraagt het voertuigenpark 7.175.062 eenheden. Dat meldt de algemene directie Statistiek van de FOD Economie vandaag.

Henri Vroonen overleden

Donderdag 10 september 2015
Tongeren - Henri Vroonen overledenDinsdag is Henri Vroonen overleden. Hij was 76 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in intieme kring plaats.

Maria Loyen overleden

Woensdag 9 september 2015
Gisteren is Maria Loyen overleden, de weduwe van Albert Ernots. Zij was 97 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie 10.30 uur) in de parochiekerk van Koninksem.

Mathieu Bertrand overleden

Woensdag 9 september 2015
In Leuven is zondag de uit Mal afkomstige Mathieu Bertrand overleden, de echtgenoot van Greet Freché. Hij was 67 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.
Tongeren - 'Radiohuis in Hasselt wordt gesloten'Het uitgelekte besparingsplan van de VRT voorziet onder meer de sluiting van het Radiohuis in Hasselt. Radio 2 zal wel nog regionaal verankerd blijven, luidt het. In het avondnieuws van 17.30 uur heeft Radio 2 Limburg uit protest enkel het bericht over het besparingsplan gebracht. De sluiting, die nog door de raad van bestuur bekrachtigd moet worden, is een gevolg van de besparingen die de Vlaamse regering via minister Sven Gatz aan de VRT heeft opgelegd.

Ludgarde Lambrechts overleden

Dinsdag 8 september 2015
Zondag is Ludgarde Lambrechts overleden, de weduwe van Guillaume Cunen. Zij was 84 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag om 11 uur plaats in de parochiekerk Sint-Lutgart. Donderdag om 19 uur is er daar een avondwake.

Marc Moens overleden

Dinsdag 8 september 2015
Tongeren - Marc Moens overledenOp 1 september overleed Marc Moens. Hij was 55 jaar. Het afscheid vond plaats in alle intimiteit.

62 weekendongevallen

Maandag 7 september 2015
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 62 verkeersongevallen gemeld, waarvan 10 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 1 zwaargewonde en 9 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 33 ademtesten afgenomen, waarvan er 14 (of 42%) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 10 gevallen van vluchtmisdrijf.
De papierophaling van vrijdag 18 september is wegens Tongeren-kermis vervroegd naar vrijdag 11 september. De papierophaling van de handelaars is verplaatst van donderdag 17 september naar donderdag 10 september, meldt het stadsbestuur.

Smiley (66)

Zondag 6 september 2015
Tongeren - Smiley (66)ZoomZelfs in de tuin zie je vaak een smiley... Een foto van Pol Gijbels.

Heeft het skateboard afgedaan?

Zondag 6 september 2015


De online winkel Hammacher Schlemmer heeft onlangs een nieuw soort skateboard gelanceerd dat het klassieke skateboard naar de prullenmand verwijst. De nieuwste versie bestaat uit twee afzonderlijke wielen met een voetplatform. De truc bestaat er in dat men het rubberen wiel rond de voeten in een slangachtige beweging roteert. Op het eerste gezicht is het niet moeilijk, maar in werkelijkheid zal je zien dat het ook niet gemakkelijk is...

Bisschop start pastorale bezoeken

Vrijdag 4 september 2015
Tongeren - Bisschop start pastorale bezoekenVanaf oktober start mgr. Patrick Hoogmartens, bisschop van Hasselt, pastorale bezoeken van telkens een viertal dagen aan de dekenaten. Het dekenaat Bree komt als eerste aan de beurt. Het dekenaat Lommel volgt in november. In het voorjaar brengt de bisschop een bezoek aan de dekenaten Maaseik, Herk-de-Stad, Sint-Truiden, Hamont en Vlijtingen-Voeren.

Bisdom bekommerd om vluchtelingen

Vrijdag 4 september 2015
Tongeren - Bisdom bekommerd om vluchtelingenZoomHet bisdom Hasselt heeft vandaag de pastorale medewerkers in parochies en zorginstellingen, de kerkfabrieken en de centrale kerkbesturen opgeroepen om binnen hun kring uit te kijken naar woningen of appartementen die in aanmerking komen voor de opvang van migranten. Het bisdom steunt daarmee de actie van Caritas International België die huiseigenaars recent opriep woongelegenheden ter beschikking te stellen voor de opvang van migranten nu die nood zo erg toeneemt. “We hopen dat de brede (…) Het hele nieuwsbericht

Francis Thomas overleden

Vrijdag 4 september 2015
Tongeren - Francis Thomas overledenWoensdag is Francis Thomas overleden, de echtgenoot van Mariette Tilkin. Hij was 71 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt dinsdag (14 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen.
In een gesprek met TVL heeft gouverneur Herman Reynders een oproep gedaan aan alle Limburgers, alle Limburgse burgemeesters en alle Limburgse verenigingen om vluchtelingen op te vangen. Hij vraagt gemeenten en OCMW's een extra inspanning te leveren. De gouverneur verwacht ook inspanningen van grote organisaties zoals vakbonden en ziekenfondsen. Ook de individuele Limburger kan zijn steentje bijdragen, aldus de gouverneur.

René Bils overleden

Donderdag 3 september 2015
Maandag is René Bils overleden, de partner van Sabine Houben. Hij was 45 jaar en wordt dinsdag gecremeerd na de afscheidsdienst (11 uur) in de aula van uitvaartzorg Driesen.

Smiley (65)

Donderdag 3 september 2015
Tongeren - Smiley (65)ZoomDe zon is weg maar deze smiley willen we U echt niet onthouden. (Paul Vanhecke)

Eddy Valles overleden

Woensdag 2 september 2015
Tongeren - Eddy Valles overledenGisteren is Eddy Valles overleden. Hij was 55 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de  parochiekerk Sint-Jan in Tongeren.

Smiley (64)

Woensdag 2 september 2015
Tongeren - Smiley (64)ZoomHmmm. Een erg originele maar ook een zeer smakelijke smiley.

Limburgse economie versnelling hoger

Woensdag 2 september 2015
Begin derde kwartaal van 2015 begon de Limburgse economie opnieuw aan te trekken.Tijdens de zomer werd daar zelfs een schepje bovenop gedaan. Tot en met oktober groeit de conjunctuurbarometer naar een niveau van 86 punten. Het is geleden van juli 2011 dat we zulke hoge toppen gescheerd hebben. Grote stuwende kracht is de binnenlandse vraag, stelt VOKA Limburg.
De eerste maanden van 2015 bewoog de Limburgse economie weinig tot niets. Deze langgerekte stagnatie hield aan tot het derde (…) Het hele nieuwsbericht

Limburg krijgt koninklijk bezoek

Woensdag 2 september 2015
Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen op 10 september een bezoek aan de provincie Limburg. De Koning en de Koningin bezoeken eerst te Hasselt de Corda In campus en ontmoeten er jonge ondernemers van start-ups. Nadien begeven de Koning en de Koningin zich naar Maasmechelen waar zij het Vakantiehuis Koningin Fabiola zullen bezoeken dat ondertussen 50 jaar bestaat. Vervolgens bezoeken ze Connecterra. Dit is de toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen.  Het programma word afgesloten met een ontvangst in het stadhuis van Maasmechelen.

Truda Baeten overleden

Woensdag 2 september 2015
Tongeren - Truda Baeten overledenZaterdag is Truda Baeten overleden, de echtgenote van Joannes 'Jeng' Biesmans. Zij was 69 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt zaterdag (13.30 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen.

Bisdom organiseert pelgrimswandeling

Woensdag 2 september 2015
Bij het begin van het nieuwe werkjaar organiseert het bisdom Hasselt op 5 september een pelgrimswandeling in Overpelt Holheide.
Het nieuwe jaarthema van bisdom Hasselt is: “Om-armen… de vreugde van het Evangelie!”. De mooie natuur, fijne tochtgenoten en enkele inhoudelijke opstapjes nodigen uit om ons te bezinnen over dit thema, luidt het. "We stappen langs betekenisvolle sociale plaatsen zoals het Valkenhof, het Revalidatie & MS Centrum, domein Hobos, … en heel wat (…) Het hele nieuwsbericht

Smiley (63)

Dinsdag 1 september 2015
Tongeren - Smiley (63)ZoomDeze smiley ontdekte Ingrid Schuurmans uit Overpelt in haar lavabo.

84 weekendongevallen in Limburg

Dinsdag 1 september 2015
Het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 84 verkeersongevallen gemeld, waarvan 27 met lichamelijk letsel en 57 met enkel stoffelijke schade. Bij de letselongevallen vielen 3 zwaargewonden en 26 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen (zowel met gewonden als met enkel stoffelijke schade) werden in totaal 66 ademtesten afgenomen, waarvan er 12 (of 18 %) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken. In negen gevallen werd er vluchtmisdrijf gepleegd.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen