Het overige nieuws

Onzekerheden

Maandag 31 oktober 2016
Vandaag gelezen
"Een vrouw is een vat vol onzekerheden."
(Kapper met meer dan dertig jaar ervaring, vandaag in De Standaard)

Familiedag in Teseum

Zondag 30 oktober 2016
Zaterdag 5 november is er in het Teseum ‘Familiedag’ van 10 tot 18 uur. Er zijn workshops voor ‘Middeleeuws verven’, ‘Verluchte letters’, ‘Striptekenen met Servaasje’ om 11.30 u., 13.30 u. en 15.30 u. en er is ‘Middeleeuwse muziek’ om 11.30 u., 13.30 u. en 15.30 u. met slotconcert om 17 uur. Voor de workshops ‘striptekenen’ en ‘middeleeuwse muziek’ schrijf je best in via info[!]teseum.be.Toegankelijk voor alle leeftijden. Daarnaast is er ook een doorlopend programma met historische figuren, interactief kids- en jeugdparcours en proeven van middeleeuwse kost. Meer Info: www.teseum.be; deelnameprijs: kinderen gratis, volwassenen 6 euro en 55-plussers 5 euro.
Het is maar dat je 't weet
Tongeren - Roodborstje tikt tegen 't raam, tik, tik, tikZoomZo begint dat kinderliedje. Bij het Natuurhulpcentrum (NHC) in Opglabbeek hebben ze de afgelopen week roodborstjes opgevangen die zo hard tegen het raam tikten dat ze even de kluts kwijt waren. Een ervan was zelfs geringd in Finland. Roodborstjes trekken rond deze tijd naar het warmere Zuiden, net zoals bv. kraanvogels.
Mocht je zelf met zo'n "raamslachtoffer" geconfronteerd worden, controleer dan of het geen ernstige verwondingen heeft, adviseert het NHC. Is dat niet zo, dan is het goed om de (…) Het hele nieuwsbericht

Niet vergeten...

Zaterdag 29 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
...vannacht de klok een uur terug te draaien! Want de wintertijd begint.

Alice Boelen overleden

Zaterdag 29 oktober 2016
Tongeren - Alice Boelen overledenZondag is de uit Berg afkomstige Alice Boelen overleden. Zij was 96 jaar en wordt maandag begraven na de uitvaartliturgie ((10.30 uur) in de parochiekerk van Rosmeer.

Hou het kerkhof proper

Vrijdag 28 oktober 2016
Met Allerheiligen en Allerzielen bezoeken vele mensen het kerkhof om er een bloemstukje of chrysanten op het graf van familie of vrienden te plaatsen. We raden aan om de bloempotten niet in te graven, stelt het stadsbestuur." Als u wil verhinderen dat de bloempotten omwaaien, kunt u ze het beste in het pad verankeren met een metalen haak", luidt het. Vanaf donderdag 1 december ruimen medewerkers van de technische dienst de chrysanten en de achtergebleven bloemstukken op.

Herken jij een beroerte?

Vrijdag 28 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
Morgen, 29 oktober, is het ‘Wereld Beroerte Dag’. Een ideaal moment om de Vlaamse campagne ‘Herken een beroerte’ weer onder de aandacht te brengen. Iedere dag krijgen in België ongeveer 60 mensen een beroerte. Een groot deel hiervan blijft achter met een blijvende en vaak ernstige handicap waardoor men niet meer zelfstandig kan functioneren. Ongeveer een kwart overlijdt aan de gevolgen. Door het snel herkennen van de symptomen kan hersenschade beperkt worden en zelfs een (…) Het hele nieuwsbericht

Morgen niet inbreken, alsjeblief

Donderdag 27 oktober 2016
Morgen/ vrijdag 28 oktober zal opnieuw de actiedag "1 dag niet" plaatsvinden in België en in Nederland. Die "1 dag niet" is een bewustwordingscampagne die zowel de mensen als de overheid wil aanzetten tot het nemen van maatregelen om inbraken in woningen te voorkomen. Elke dag krijgen zo’n 200 Belgen inbrekers over de vloer.
Tongeren - Gevaarlijk virus circuleert bij ondernemersZoomEen aantal zelfstandigen en handelaars in Limburg kreeg deze week te maken met een gevaarlijk virus. Ook bij de Internetgazet Beringen kwam zo'n mail binnen. Gelukkig reageerden we alert en werd het doorgegeven aan Unizo Limburg om collega-ondernemers te waarschuwen.
Dit virus wordt verspreid via een zogenaamde mail van Trondheim Transport BV. Daarin wordt gevraagd om een nieuwe afspraak te maken om uw bestelling te laten afleveren. Je opent deze mail dus best niet! Die zogenaamde (…) Het hele nieuwsbericht

Doorgang Moerenpoort afgesloten

Donderdag 27 oktober 2016
Van 31 oktober tot en met 6 november plaatst bvba Vanelgro twee ledspots in de doorgang Tongeren Moerenpoort. Deze doorgang is tijdelijk versperd. Er wordt een omleiding voorzien via Clarissenstraat - Moerenstraat en via Kielenstraat - Clarissenstraat.


Nieuwe bvba: Gevasim

Donderdag 27 oktober 2016
Gert Vansimpsen uit Tongeren heeft de bvba Gevasim opgericht met zetel aan de Tongersveldstraat Tongeren en met een maatschappelijk kapitaal van 18.600 euro. Doel van de vennootschap zijn onder meer alle activiteiten van verzekeringssubagent met betrekking tot het verkopen en bemiddelen van levens en niet-levensverzekeringen.

Madeleine Lambrechts overleden

Woensdag 26 oktober 2016
Tongeren - Madeleine Lambrechts overledenMaandag is Madeleine Lambrechts overleden, de weduwe van Pol Vanoppen. Zij was 80 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie in de parochiekerk Sint-Jozef. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij uitvaartzorg Driesen.

Lucienne Aerden overleden

Woensdag 26 oktober 2016
Tongeren - Lucienne Aerden overledenZondag is Lucienne Aerden overleden. Zij was 90 jaar en wordt vrijdag gecremeerd na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de OLV-basiliek.

Marie-Claire Philippens overleden

Woensdag 26 oktober 2016
Tongeren - Marie-Claire Philippens overledenMaandag is Marie-Claire Philippens overleden, de weduwe van Marcel Lafosse. Ze stierf één dag voor haar 77ste verjaardag. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake. Begroetingsmoment: donderdag (19-20 uur) en na de avondwake bij uitvaartzorg Driesen.

José Billen overleden

Woensdag 26 oktober 2016
Tongeren - José Billen overledenGisteren is in WZC De Olijfboom in Genk de uit Neerrepen afkomstige José Billen overleden, de weduwe van Louis Hendriks. De afscheidsplechtigheid vindt vrijdag (14.30 uur) plaats in de aula van het crematorium in Hasselt.

Openbare verkoping: Gasthuisbosdreef

Woensdag 26 oktober 2016
Morgennamiddag wordt in café Lido een te renoveren woning met bijhorend concierge-appartement, gelegen in de Gasthuisbosdreef 9 openbaar verkocht na hoger bod. Het pand staat op een perceel van 3a56ca en heeft een KI van 721 euro. Na hoger bod is de inzetprijs 56.100 euro.

Dit weekend gaat het winteruur in

Dinsdag 25 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
Tongeren - Dit weekend gaat het winteruur inIn de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober gaat het winteruur in. De klok wordt dan één uur achteruit gezet: van 3 naar 2 uur. Een uur extra, dus ook één uur extra slapen!

Openbare verkoping: Genoelsweg

Dinsdag 25 oktober 2016
Morgennamiddag wordt in café Gerechtshof de woning Genoelsweg 4 openbaar verkocht. Ze staat op een perceel van 12a01ca en heeft een KI van 1267 euro.

Parkeren op Stadhuisplein

Maandag 24 oktober 2016
Van 1 november tot en met 31 maart 2017 mag je weer parkeren op het Stadhuisplein. Er is parkeerplaats voor 15 voertuigen. Twee plaatsen zijn gereserveerd voor personen met een handicap. Op het Stadhuisplein mag je maximaal één uur betalend parkeren, van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 18 uur. Bij evenementen en tijdens de donderdagmarkt mag er niet geparkeerd worden.

73 weekendverkeersongevallen

Maandag 24 oktober 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 73 verkeersongevallen gemeld, waarvan 20 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 5 zwaargewonden en 18 lichtgewonden. De politie nam er 42 ademtesten af, waarvan er 11 (of 26%) positief bleken. Van 6 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 12 gevallen van vluchtmisdrijf.

Absorberend ondergoed

Zondag 23 oktober 2016
Vandaag gelezen
Julie Veldhuijzen van Zanten, die vorig jaar aan de Design Academy Eindhoven een designprijs won met de ontwikkeling van elegant damesondergoed dat urine absorbeert en inlegkruisjes vervangt, is nu het bedrijf Lifesense begonnen. Dat produceert absorberende slips die een sensor bevatten die urineverlies registreert. Daarmee wordt met een smartphone-app een persoonlijk oefenprogramma voor de bekkenbodem gemaakt. Zo kan incontinentie bij 70% van de vrouwen worden verholpen. Dit najaar lanceert haar bedrijfje een onderbroek die bescherming biedt tijdens de menstruatie, waardoor vrouwen geen tampons of maandverband meer hoeven te dragen.
(Bron: Volkskrant Magazine)

636 geboorten in Vesaliusziekenhuis

Zaterdag 22 oktober 2016
In het Vesaliusziekenhuis zijn vorig jaar 636 kinderen geboren. Er waren minder opnames maar het aantal ingrepen in het operatiekwartier en de onderzoeken medische beeldvorming stegen telkens met 2 procent. Het ziekenhuis draaide een omzet van 84.592.933 euro. De gegevens staan in het jaarverslag van het ziekenhuis.

Een niet alledaags testament

Vrijdag 21 oktober 2016
Tribunaliteiten
‘Ik ben naar mijn vriend. Ik mis hem te veel. Niets aan familie.’ Het stond op een vel papier in een kluis, achtergelaten door een 70-jarige man die zich verhing in zijn appartement. Het nummer van de kluis vond de politie op een tafel, samen met het adreskaartje van zijn advocaat. 'Alleen advocaat opendoen’ stond er bij. In de afscheidsbrief lazen advocaat en politie dat de man op 100.000 euro na zijn volledige vermogen schonk aan de advocaat.
Zes maanden later vroeg de advocaat (…) Het hele nieuwsbericht

Ontbijt op Dag van de Jeugdbeweging

Donderdag 20 oktober 2016
Morgen, op de dag van de jeugdbeweging, worden de leden en leiding van de lokale verenigingen gevraagd om in hun uniform naar school te gaan. Wie dan tussen 7u30 en 8u30 in uniform naar het Stadhuisplein komt, wordt getrakteerd op een lekker ontbijt: croissants, chocobroodjes en chocomelk. Ieder weekend brengen een 1000-tal jongeren een groot deel van hun vrije tijd door in één van de elf jeugdbewegingen die Tongeren rijk is. Als teken van dank voorzien de jeugdraad en jeugddienst dit lekker ontbijt. ’s Avonds trekken de leidingsploegen naar de MOD in Hasselt voor de Nacht van de jeugdbeweging. Om er voor te zorgen dat de jongeren veilig daar en terug thuis geraken heeft de jeugddienst bussen ingehuurd.

Edmond Jacobs overleden

Woensdag 19 oktober 2016
Tongeren - Edmond Jacobs overledenOp 12 oktober overleed Edmond Jacobs, de weduwnaar van Julia Hansen. Hij was 94 jaar. De afscheidsplechtigheid vond in intieme kring plaats.

Noël Brulmans overleden

Woensdag 19 oktober 2016
Tongeren - Noël Brulmans overledenVrijdag is Noël Brulmans overleden, de partner van Anita Knevels. Hij was 62 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Henis. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij uitvaartzorg Driesen.
Morgennamiddag wordt in brasserie Intermezzo de woning Koninksemsteenweg 138  openbaar verkocht. Het pand staat op een perceel van 4a78ca en heeft een KI van 743 euro.

Irène Claes overleden

Dinsdag 18 oktober 2016
Tongeren - Irène Claes overledenVrijdag is de uit Tongeren afkomstige Irène Claes overleden, de echtgenote van Jan Baeten. Zij was 78 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van As. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in funerarium Vanoppen-Moors in As.

Enkele uren geen straatverlichting

Maandag 17 oktober 2016
Tussen 19 en 24 uur vanavond worden enkele lichteffecten uitgeprobeerd op de OLV-Basiliek. De volgende straten hebben dan geen straatverlichting: Grote Markt (tot aan Plein), Stadhuisplein, Vlasmarkt, Graanmarkt, Koppelkist, Vrijthof, Allée Verte en Kloosterstraat. De politie houdt extra patrouilles in deze straten.

Gratis planten

Maandag 17 oktober 2016
Via haar jaarlijkse bomen- en struikenverkoop biedt Natuurpunt inheems en autochtoon plantgoed aan. De stad Tongeren wil haar inwoners hiermee kennis laten maken en biedt gratis plantgoed aan. Elk Tongers gezin mag 5 plantjes uitkiezen. De plantjes zijn zo gekozen dat ze in de Tongerse bodem en het Tongers landschap zeer goed zullen aarden. Bestellen kan via www.natuurpuntlimburg.be
Gratis soorten: Gele kornoelje, Lijsterbes, Zomereik, Winterlinde, Knotwilg, Daslook en Bosaardbei.
Voor een (…) Het hele nieuwsbericht

Francine Thielen overleden

Maandag 17 oktober 2016
Tongeren - Francine Thielen overledenZaterdag is Francine Thielen overleden, de echtgenote van Richard Romano. Zij was 64 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Sluizen. Begroetingsmoment: woensdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Debay.

87 weekendongevallen in Limburg

Maandag 17 oktober 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 87 verkeersongevallen gemeld. Daarbij werden 16 personen licht gewond. De politie nam er 58 ademtesten af, waarvan er 10 (of 17%) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 12 gevallen van vluchtmisdrijf.

Irma Régimont overleden

Maandag 17 oktober 2016
Tongeren - Irma Régimont overledenOp 13 oktober is Irma Régimont overleden, de echtgenote van Raymond Van Kerckhoven. Zij was 63 jaar en wordt donderdag begraven na de uitvaartliturgie in de parochiekerk Sint-Jan in Tongeren. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna begroetingsmogelijkheid bij uitvaartzorg Driesen.

Guillaume Gonnissen overleden

Zaterdag 15 oktober 2016
Op 5 oktober overleed in Genk de uit Tongeren afkomstige Guillaume Gonnissen, de echtgenoot van Madeleine Lefèvre. Hij was 88 jaar. De afscheidsplechtigheid vond in intieme familiekring plaats.

Meer dan 10 inbraken per dag

Vrijdag 14 oktober 2016
Limburg blijft de slechtste leerling van de klas op vlak van woninginbraken, meldt TVL. België kent in het algemeen een daling van het aantal woninginbraken, en ook in Vlaanderen is dat het geval. Maar in Limburg blijven de cijfers stijgen. In 2015 werd er 3.787 keer ingebroken in onze provincie. Goed voor meer dan 10 inbraken per dag.

Louis Luyten overleden

Vrijdag 14 oktober 2016
Tongeren - Louis Luyten overledenGisteren is de uit Eksel afkomstige Louis Luyten overleden, de echtgenoot van Monique Houbrechts. Hij was 61 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt dinsdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen in Tongeren. Begroetingsmoment: zaterdag (10-11 uur) en maandag (19-20 uur).

De Tongerse Duim 2016

Donderdag 13 oktober 2016
De  inzet van vrijwilligers is cruciaal in de samenleving. Ze zorgen voor een sterke dynamiek in het sociale leven. Deze belangeloze inspanningen wil het stadsbestuur extra in de kijker zetten.
Verenigingen en organisaties kunnen hun vrijwilliger voordragen die in de bloemetjes wordt gezet (met een aankoopcheque ter waarde van 250 euro). Uit de genomineerden worden uiteindelijk vier vrijwilligers gekozen. Zij ontvangen de 'Tongerse Duim 2016'.
Meer info en inschrijvingen (tot (…) Het hele nieuwsbericht

Thérèse Rogister overleden

Donderdag 13 oktober 2016
Tongeren - Thérèse Rogister overledenOp 5 oktober overleed Thérèse Rogister, de weduwe van Jean Vossen. Zij was 88 jaar. Het afscheid vond plaats in alle intimiteit.

Na schoenen, nu ook handtas

Woensdag 12 oktober 2016
De Tongerse schoenenfabrikant Ambiorix breidt zijn assortiment uit. Dit jaar komt er alvast een handtas op de markt. Ze werd ontworpen door Linde Hermans uit Houthalen-Helchteren.

Waterkoeien

Woensdag 12 oktober 2016
Vandaag gelezen
Waterboerderijen, ook wel floating farms genoemd, zijn niet nieuw. In Rotterdam zou er binnenkort een komen in het havengebied, maar de aanleg ervan is even uitgesteld vanwege het welzijn van de zogenoemde waterkoeien. De Partij van de Dieren stelde vragen over hun lot: zouden de koeien op het water niet zeeziek worden? Het dobberende bos is er in Rotterdam nog wél. (Bron: De Volkskrant - Genootschap Onze taal)

Extra-controles op gordelplicht

Woensdag 12 oktober 2016
Tongeren - Extra-controles op gordelplichtDe Limburgse politiezones controleren tot eind deze maand extra op de gordeldracht en het gsm-gebruik aan het stuur. Wie betrapt wordt krijgt een boete van 110 euro.

Nieuwe vennootschap: Dynamic 4 Sales

Woensdag 12 oktober 2016
Lars Morren en Ekaterina Kemaeva, beiden uit Tongeren, hebben de VOF Dynamic 4 Sales opgericht. De zetel van de vennootschap is gevestigd aan de Luikersteenweg. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de handel in gebruiks- en verbruiksgoederen en het organiseren van tentoonstellingen en beurzen.

Internationaal fotofestival

Maandag 10 oktober 2016
Tongeren - Internationaal fotofestivalZoomOverpelt organiseert een tweejaarlijks internationaal fotofestival, waarbij in de zomer van 2017 doorheen heel de dorpskern zowat 500 foto's op groot formaat langs een route van zowat 2 km te zien zullen zijn. Zowel amateurfotografen als professionelen zullen kunnen deelnemen. Thema voor 2017 is "Lens op de mens". Het Centrum voor Beeldexpressie en de Vereniging van Beroepsfotografen, die een sterk netwerk in binnen- en buitenland heeft, zetten mee hun schouders onder het project. Nog tot 9 januari 2017 zijn inschrijvingen mogelijk via de website www.fotofestivaloverpelt.be. Meer info
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 65 verkeersongevallen gemeld, waarvan 10 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 5 zwaar- en 15 lichtgewonden. De politie nam er 38 ademtesten af, waarvan er 8 (of 21%) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 16 gevallen van vluchtmisdrijf.

Dienst burgerzaken gesloten

Zondag 9 oktober 2016
De dienst burgerzaken is gesloten op maandag 10 oktober (namiddag). Om de dienstverlening te verbeteren worden er computerwerken uitgevoerd en nieuwe programma’s geïnstalleerd. Digitale aanvragen kunnen wel gebeuren maar hou er rekening mee dat de aflevering van deze documenten langer zal duren dan normaal.

Jo Colson en Martine Hermans, beiden uit Tongeren, hebben de V.O.F. Colson Hermans opgericht met zetel aan de Klaverstraat in Tongeren. Tot het maatschappelijk doel van de vennootschap behoren onder meer consultancyopdrachten voor horeca en vrije beroepen.

Nieuwe vennootschap: Xanthe

Zaterdag 8 oktober 2016
Brecht Verlaak uit Bilzen en Mario Vanoppen uit Tongeren hebben de vennootschap onder firma (VOF) Xanthe opgericht met zetel aan de Luikersteenweg in Tongeren. Doel van de vennootschap is onder meer de aan- en verkoop en de plaatsing van ramen en deuren in kunststof en aluminium.
Tribunaliteiten
De vrederechter van Gent kreeg van een Turkse man het verzoek om een bankkluis te verzegelen. Zijn vrouw zou hem na zeven maanden huwelijk hebben verlaten en bewaarde haar bruidsschat in de bewuste kluis. Alleen zij had de sleutel. Het ging om een tiental gouden armbanden van 25 gram per stuk, een volledige gouden juwelenset (ringen, oorbellen, bracelets, halssnoer, enz. in 24-karaat goud). Alleen al de juwelenset zou 5.500 euro kosten bij een Turkse juwelier in Brussel en was betaald door de ouders van de man. (…) Het hele nieuwsbericht

Paula Reners overleden

Vrijdag 7 oktober 2016
Tongeren - Paula Reners overledenIn WZC Sint-Franciscus is gisteren Paula Reners overleden, de weduwe van Fernand Oosterbosch. Zij was 87 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van  Riksingen. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna begroetingsmoment in uitvaartcentrum Debay.

Nieuwe bvba: De Privot

Vrijdag 7 oktober 2016
Marc Dongleur en Ann Peeters hebben de bvba De Pivot opgericht met zetel aan de Honnestraat in Tongeren. Doel van de vennootschap is onder meer de vervaardiging, verwerking en conservering van alle soorten voedingsmiddelen: de vervaardiging van monturen en brillen én groothandel in werkkleding.

Morgen weer staking

Donderdag 6 oktober 2016
Het is maar dat je 't weet
De vakbonden organiseren morgen/vrijdag weer een actie tegen het regeringsbeleid. Deze keer vindt die plaats in Waver. Ook vanuit Limburg gaat daar een delegatie naartoe. Voor het treinverkeer worden niet meteen gevolgen verwacht, maar een aantal Limburgse chauffeurs van De Lijn gaat wel. Voorlopig verwacht de directie van De Lijn Limburg dat morgenvroeg 80 % van de bussen zal uitrijden. Maar voor je vertrekt, toch maar best even de website raadplegen.
Details vanaf 6 uur op de website van De Lijn.

Nieuwe bvba: Henvo

Dinsdag 4 oktober 2016
Kristof Hendrix uit Tongeren heeft de bvba Henvo opgericht met zetel aan de Koninksemstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; het bouwen van koelkamers en kluizen; en loodgieterswerk.

Marie Vanherck overleden

Dinsdag 4 oktober 2016
Zaterdag is Marie Vanherck overleden, de weduwe van Maurice Nijs. Zij was 92 jaar. De afscheidsdienst vindt donderdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroetingsmoment: woensdag (19-20 uur).

Léonard Reynders overleden

Dinsdag 4 oktober 2016
Tongeren - Léonard Reynders overledenVrijdag is Léonard Reynders overleden, de echtgenoot van Frieda Vanherf. Hij was 96 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Donderdag (18 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Nerem waarna gelegenheid tot groeten bij uitvaartzorg Driesen.

75 verkeersongevallen in weekend

Maandag 3 oktober 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 75 verkeersongevallen gemeld, waarvan 16 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 2 doden, 3 zwaar- en 16 lichtgewonden. De politie nam er in totaal 39 ademtesten af, waarvan er 5 (of 13 %) positief bleken. Er waren 14 gevallen van vluchtmisdrijf.

Maggy Cuyvers overleden

Maandag 3 oktober 2016
Tongeren - Maggy Cuyvers overledenVrijdag is Maggy Cuyvers overleden, de weduwe van Henry Troquet Wouters. Zij was 85 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de Sint-Maternuskerk. Begroetingsmoment: dinsdag (19-20 uur) bij uitvaartzorg Driesen.

Yvonne Bleukx overleden

Zaterdag 1 oktober 2016
Tongeren - Yvonne Bleukx overledenDonderdag is in Beringen de uit Tongeren afkomstige Yvonne Bleukx overleden, de weduwe van Jean Hermans. Ze was 92 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Geleeg-Leopoldsburg. Begroetinsgmoment: woensdag (19-19.30 uur) in uitvaartcentrum Hulsmans-Laenen in Leopoldsburg.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen