Het overige nieuws

Vuilnisbak vat vlam

Vrijdag 31 december 2021
Aan de Jeker vatte deze namiddag een vuilnisbak vuur. Het brandje werd geblust door passanten. De oorzaak van de brand is niet gekend.

Covida Burana...

Vrijdag 31 december 2021
Tongeren - Covida Burana...Zoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

José Ramaekers overleden

Vrijdag 31 december 2021
Tongeren - José Ramaekers overledenWoensdag is José Ramaekers overleden, de echtgenote van Henri Rigo. Zij was 80 jaar. Het afscheid vindt dinsdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Debay. Begroeting: maandag (19-19.30 uur).

Al meer dan 8.800 starters

Donderdag 30 december 2021
Tijdens de eerste elf maanden van dit jaar hebben 8.827 Limburgers een eigen zaak opgestart. Het aantal starters in onze provincie is op vijf jaar tijd bijna verdubbeld. Dat blijkt uit gegevens van Voka Limburg. Limburg telt momenteel ruim 81.000 btw-plichtige KMO's. In 2010 waren er zo’n 60.500. Vergeleken met tien jaar geleden gaat het dus om een stijging van bijna 35 procent.

Portefeuilles uit handtassen gestolen

Donderdag 30 december 2021
In de keuken van een winkel aan de Luikersteenweg hebben dieven portefeuilles uit handtassen gestolen. De politie kreeg gisteren melding van de feiten.

Wandelen in Limburg

Donderdag 30 december 2021
Tongeren - Wandelen in LimburgZoom                                                                         (Cartoon: Fobie)

19 buitenlandse priesters in Limburg

Donderdag 30 december 2021
Kerk
Tongeren - 19 buitenlandse priesters in LimburgIn het bisdom Hasselt zijn momenteel negentien buitenlandse priesters aan de slag, meestal in parochies. Zij komen onder meer uit Italië en Polen maar ook uit Burkina Faso, Benin, Rwanda, RDC Congo en India. Twintig jaar geleden waren er maar vijf buitenlandse priesters werkzaam in het bisdom. Er zijn daar nu ook buitenlandse zusters actief: leden van twee Indonesische congregaties en een congregatie uit Brazilië.
Het inzetten van buitenlandse priesters zal het priestertekort in Limburg niet (…) Het hele nieuwsbericht

Dertig doden door spookrijders

Woensdag 29 december 2021
Vandaag gelezen
Elk jaar telt de federale politie 350 tot 400 spookrijders op de Belgische autosnelwegen. Gedurende de laatste 10 jaar werden er 121 letselongevallen met een spookrijder genoteerd op onze autosnelwegen. Deze ongevallen eisten bijna 250 slachtoffers onder wie 30 doden. Er was een spookrijder betrokken bij 2,4% van de dodelijke ongevallen op de Belgische autosnelwegen gedurende de laatste 10 jaar. Dit soort ongevallen is dodelijk in bijna20% van de gevallen tegenover 3% voor alle letselongevallen op de autosnelweg. (Bron: VIAS)

Drie gewonden bij botsing

Woensdag 29 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
Bij een aanrijding tussen twee auto's in de Sint-Martinusstraat in Heers zijn drie gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde gisterenavond, kort voor middernacht.

Minister van Cultuur teruggevonden

Dinsdag 28 december 2021
Tongeren - Minister van Cultuur teruggevondenZoom                                                                          (Cartoon: Fobie)
Tongeren - Storende affiches langs fietsroute verwijderdZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)
Vandaag gelezen
Eén vrijwilliger op drie is ouder dan zestig, één op vijf jonger dan dertig. Met andere woorden: er staat geen leeftijd op vrijwilligerswerk, al zijn mensen aan het begin van hun loopbaan en na hun pensioen sterker vertegenwoordigd in het vrijwilligerswerk. Bij hen een oververtegenwoordiging van mensen met een diploma hoger onderwijs. (Kerk & Leven)
Tongeren - Latere herstart voor provinciaal voetbalDe voetbalcompetitie in de amateur- en provinciale reeksen wordt pas hervat als er opnieuw publiek toegelaten wordt. De winterstop wordt dus - tenzij het overlegcomité eerder versoepelt - verlengd tot 29 januari 2022. De jeugdreeksen hervatten wel in het weekend van 8 en 9 januari. Dat heeft Voetbal Vlaanderen beslist.

Lucien Verjans overleden

Dinsdag 28 december 2021
Op Kerstdag is Lucien Verjans overleden, de echtgenoot van José Jacobs. Hij was 90 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (10 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg. Begroeting: donderdag (19.30-20 uur).

Klanten met budgetmeter gedaald

Maandag 27 december 2021
Tongeren - Klanten met budgetmeter gedaaldZoomHet aantal klanten met een budgetmeter of stroombegrenzer in Limburg is gedaald tot 4.046. In 2012 waren er dat nog 6.364. Bij niet-betaling van de energiekosten mag een energieleverancier overgaan tot het plaatsen van een budgetmeter bij de klant. Een budgetmeter laat toe het energieverbruik op te volgen via een systeem van voorafbetalingen. Het systeem werkt met een betaalkaart die de klant eerst voor een bepaald bedrag moet opladen. (Bron: limburg.incijfers.be)

Diana Smulders overleden

Maandag 27 december 2021
Tongeren - Diana Smulders overledenOp 23 december is Diana Smulders overleden, de levensgezel van de in 2013 gestorven Jos Van Thielen. Zij was 62 jaar. Het afscheid vindt donderdag (14 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: woensdag (19-19.30 uur).

Armande Dedeckere overleden

Maandag 27 december 2021
Tongeren - Armande Dedeckere overledenOp 22 december is Armande Dedeckere overleden, de weduwe van de in 2000 gestorven Jean Clerinx. Zij was 85 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Nerem. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Onder invloed en zonder verzekering

Maandag 27 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
Op de Tongersesteenweg in Hoeselt is een dertiger uit Heers betrapt die reed onder invloed van drugs. Hij reed zonder verzekering en lapte het rijverbod dat hij had opgelopen aan zijn laars.

De Antwerpse wolf heet Asterix

Maandag 27 december 2021
Tongeren - De Antwerpse wolf heet AsterixZoom                                                                       (Cartoion: Fobie)

Cultuursector betoogde in Brussel

Zondag 26 december 2021
Tongeren - Cultuursector betoogde in BrusselZoom                                                                         (Cartoon: Fobie)

Brandje aan station

Zondag 26 december 2021
Tongeren - Brandje aan stationVanochtend brak brand uit in het leegstaande hotel Chemin de Fer aan het station. De brandweer was het vuur snel meester. De brand werd vermoedelijk veroorzaakt door één van de krakers die in het gebouw huizen.
Tongeren - Valse mails in naam van de gemeenteZoomEr doet een phishingbericht - een vals e-mailbericht - de ronde waarin Siregar, een onbestaand advocaten- en gerechtsdeurwaardersbureau, een aanmaning tot betaling stuurt van een afvalstoffenheffing en rioolbelasting. In de e-mail staat valselijk dat de gemeente opdracht heeft gegeven tot de vordering. Ook de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders waarschuwt voor dit soort mails, ook van andere (valse) kantoren.  

Nieuwe vennootschap: Window Clinic

Zaterdag 25 december 2021
Gregory en Steve Barras Dit Dupont, beiden uit Tongeren, hebben de besloten vennootschap Window Clinic opgericht met zetel aan de Luikersteenweg. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer de reiniging van gebouwen, advies op gebied van bedrijfsbeheer en arbeidsbemiddeling.

Derde keer onder invloed

Zaterdag 25 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
Een 24-jarige vrouw uit Hoeselt is gisterenavond betrapt op het rijden onder invloed van alcohol en drugs. Het is al de derde keer dat de vrouw dit jaar betrapt wordt op het rijden onder invloed.

Een zalige Kerst!

Vrijdag 24 december 2021
Tongeren - Een zalige Kerst!ZoomAan alle sympathisanten, medewerkers en adverteerders van de Internetgazet: een zalige Kerst!

Vrede op aarde

Vrijdag 24 december 2021
Tongeren - Vrede op aardeZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

Kerstboodschap mgr. Hoogmartens

Vrijdag 24 december 2021
Tongeren - Kerstboodschap mgr. Hoogmartens"Het viel me op dat de politieke wereld er met de coronamaatregelen alles aan wilde doen om tenminste ‘kerst en de feesten’ gewoon te kunnen laten plaatsvinden. We willen met z’n allen immers opnieuw beleven wat ons zo kostbaar is: wat gezelligheid en geluk, liefst beleefd samen met enkele dierbaren. De voorbije twee jaar deden ons echter collectief inzien dat niets nog echt vanzelfsprekend is. Een economie kan sputteren, gezondheid kan ineens afknappen, mensen moeten hun land ontvluchten, (…) Het hele nieuwsbericht

Louis Desaver overleden

Vrijdag 24 december 2021
Woensdag is Louis Desaver overleden. Hij was 57 jaar. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring. Begroeting: maandag 3 januari (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Rita Vanlessen overleden

Vrijdag 24 december 2021
Tongeren - Rita Vanlessen overledenMaandag is Rita Vanlessen overleden, de echtgenote van Jhony Ramaekers. Zij was 66 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring. Rouwadres: fam. Ramaekers-Vanlessen, Herkstraat 6 3700 Tongeren.

Auto rijdt kinepraktijk binnen

Donderdag 23 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
Aan het kruispunt van de Tongersesteenweg en de Dorpsstraat in Kortessem is vanavond rond 19.05 uur een auto een kinesistenpraktijk binnengereden. De chauffeur bleef ongedeerd. In de kinepraktijk is er grote schade.

Kerstnachtvieringen zonder kerkgangers

Donderdag 23 december 2021
Kerk
De Nederlandse bisschoppen hebben in de strijd tegen Covid-19 besloten alle publieke kerstnachtvieringen te schrappen om zo op kerstavond een massale beweging van kerkgangers te voorkomen. De lockdown is ingrijpend voor iedereen, aldus de bisschoppen. Zij begrijpen dat dit voor parochies en parochianen weer een teleurstelling is die het samen vieren van Kerstmis belemmert. 'Maar', vragen de bisschoppen, 'laten we zorg hebben voor onze naasten en dit zorgvuldig doen in solidariteit met de hele samenleving'. De nachtmis wordt dit jaar opgedragen in een lege Sint-Jan in Den Bosch. De viering zal via Eurovisie uitgezonden worden.
Tongeren - Vakantieregeling in Limburg, geen feestvervoerZoomDe Lijn voorziet elk jaar een bijzondere dienstregeling met oud en nieuw. Maar helaas houdt corona ons nog steeds bezig. Gezien de geldende coronamaatregelen met o.m. de sluiting van de horeca om 23 uur en de beslissingen van verschillende lokale besturen om geen grote evenementen zoals vuurwerk te organiseren, is er dit jaar geen feestvervoer. De Lijn blijft klaarstaan voor haar reizigers en doet er alles aan om ze comfortabel naar hun bestemming te brengen. Zo zorgt De Lijn ervoor dat er in alle (…) Het hele nieuwsbericht

Kerstviering vanuit OLV basiliek

Donderdag 23 december 2021
Op Kerstdag gaat mgr. Hoogmartens, bisschop van Hasselt, om 10 uur voor in de kerstviering vanuit de OLV basiliek. Deze viering wordt live uitgezonden op de regionale zender TV Limburg.

Vier handballers in Red Wolves

Donderdag 23 december 2021
Tongeren - Vier handballers in Red WolvesHandbal-bondscoach Yérime Sylla maakte vandaag zijn selectie bekend voor de zes interlands die de Red Wolves in januari spelen. Van Handbal Tongeren zijn volgende spelers geselecteerd: Nathan Bolaers, Louis Marchal; Kevin Siraut en Arthur Vanhove.
Tussen 5 en 15 januari spelen de Belgen vier WK-kwalificatiewedstrijden waaronder twee thuiswedstrijden. Op 20 en 22 januari volgen dan de barragematchen voor behoud in de hoofdgroep van EK-kwalificatiecampagne.
De KBHB heeft een langetermijnovereenkomst met de VRT die de thuiswedstrijden zal uitzenden, zowel op televisie via het kanaal van Ketnet als online via Sporza.

Halve finales handbalbeker

Donderdag 23 december 2021
In de halve finales voor de beker van België komt Sporting Pelt uit tegen Handbal Tongeren. In de andere halve finale speelt Sezoens Bocholt thuis tegen Atomix. UPDATE De wedstrijden worden gespeeld in de midweek vóór het weekend van 19 februari. Deze voormiddag vond de loting plaats.
Tongeren - Het oproer broeit in de cultuursector...Zoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

Jeannine Schoefs overleden

Donderdag 23 december 2021
Dinsdag is Jeannine Schoefs overleden, de echtgenote van Jean Wagemans. Zij was 81 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: maandag (20.30-21 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Anny Jackers overleden

Donderdag 23 december 2021
Tongeren - Anny Jackers overledenDinsdag is Anny Jackers overleden. Zij was 82 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit; Begroeting: woensdag (20-20.30 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Retailer Lemoine failliet

Donderdag 23 december 2021
De Ondernemersrechtbank in Tongeren heeft retailer Lemoine aan de Maastrichterstraat failliet verklaard. Schuldvorderingen kunnen tot 20 januari ingediend worden.

Maria Denis overleden

Donderdag 23 december 2021
Tongeren - Maria Denis overledenMaandag is Maria Denis overleden, de weduwe van Gaston Digneffe. Zij was 89 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring. Begroeting: dinsdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Yvonne Delwiche overleden

Donderdag 23 december 2021
Tongeren - Yvonne Delwiche overledenOp 16 december is Yvonne Delwiche overleden, de weduwe van Paul Grootaers. Zij was 93 jaar. Het afscheid vond plaats in intieme kring.

Inhaalwedstrijd Sluizen uitgesteld

Woensdag 22 december 2021
Tongeren - Inhaalwedstrijd Sluizen uitgesteldDe inhaalwedstrijd Heis Sport Bilzen - Sluizen die voor vanavond was gepland werd uitgesteld.

Eendracht Henis verliest in Jeuk

Woensdag 22 december 2021
Tongeren - Eendracht Henis verliest in JeukZoomEendracht Henis heeft vanavond zijn inhaalwedstrijd op het veld van Daring Huvo Jeuk verloren met 4-1.
Tongeren - Handbal Tongeren naar halve finales bekerIn de kwartfinales van de beker van België in het handbal heeft Handbal Tongeren vanavond United Brussels verslagen. Uitslag: 22-34. Morgen worden de halve finales geloot.

Constance Schoenaers overleden

Woensdag 22 december 2021
Tongeren - Constance Schoenaers overledenGisteren is Constance Schoenaers overleden, de echtgenote van Guillaume Bertrand. Zij was 81 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag 29 december (10.30 uur) plaats in de OLV basiliek. Begroeting: dinsdag (20.30-21 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Alice Schaumburg overleden

Woensdag 22 december 2021
Gisteren is Alice Schaumburg overleden, de weduwe van Charles Pinet. Zij was 90 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: maandag (19.30-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Viviane Hamal overleden

Woensdag 22 december 2021
Tongeren - Viviane Hamal overledenMaandag is Viviane Hamal overleden. Zij was 58 jaar. Begroeting: dinsdag (19.30-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

José Jacobs overleden

Woensdag 22 december 2021
Tongeren - José Jacobs overledenMaandag is José Jacobs overleden, de echtgenote van Valère Van Thileen. Zij was 88 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: maandag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Drugsdealer ingerekend

Woensdag 22 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
Tongeren - Drugsdealer ingerekendIn Heers is bij een wegcontrole een drugsdealer gearresteerd. De man is door de onderzoeksrechter in Tongeren onder aanhoudingsmandaat geplaatst. In zijn auto en bij een huiszoeking werden grote hoeveelheden drugs gevonden, onder meer cocaïne.

Oppassen voor stelende meisjes

Dinsdag 21 december 2021
De politie is op zoek naar stelende meisjes die al twee inbraken op hun kerfstok hebben. De meisjes zijn uit op geld en juwelen. Zij bellen aan. Terwijl de een de bewoner aan de praat houdt glipt het andere meisje de woonst binnen om een diefstal te plegen. De meisjes zijn klein en spreken Frans.

Vrouw (85) gewond bij ongeval

Dinsdag 21 december 2021
Een 85-jarige vrouw is vanmiddag gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de Luikersteenweg. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.

Groene kerst

Dinsdag 21 december 2021
Weerbericht
Tongeren - Groene kerstNu we nog slechts enkele dagen van Kerstmis verwijderd zijn, wordt een weersvoorspelling voor die dag vrij betrouwbaar. De huidige weermodellen voorzien koude lucht met kans op sneeuw over het noorden van Nederland. Bij ons wordt het echter regenachtig met maxima in de buurt van 10 graden. Op korte termijn krijgen we eerst nog winterkou te verwerken met algemene vorst en droog weer.
Vandaag is het koud, maar wel zonnig. Het kwik komt niet hoger dan 1 of 2 graden, maar de zon domineert (…) Het hele nieuwsbericht

En nu de kinderen...

Dinsdag 21 december 2021
Tongeren - En nu de kinderen...Zoom                                                                         (Cartoon: Fobie)

Raoul Essers overleden

Maandag 20 december 2021
Tongeren - Raoul Essers overledenZondag is Raoul Essers(76) overleden, de echtgenoot van Liliane Gielen. Hij woonde in Werm (Hoeselt) maar was afkomstig van Berg. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: woensdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Debay.

Inbrekers weg met juwelen en geld

Maandag 20 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
Dieven drongen binnen in een woonst aan de Molenstraat in Borgloon. Er zijn juwelen en geld gestolen.

Voertuig botst tegen verkeerseiland

Maandag 20 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
Aan de Graethempoort in Borgloon is een 43-jarige vrouw gewond geraakt toen zij met haar voertuig tegen een verkeerseiland reed. Het ongeval gebeurde gisterenavond.

Met de trein naar Berlijn

Maandag 20 december 2021
Het is maar dat je 't weet
Tongeren - Met de trein naar BerlijnZoomAan het begin van de zomer van volgend jaar start de nieuwe nachttrein van Antwerpen naar Berlijn, Dresden en Praag. De capaciteit op het spoor voor deze trein is toegewezen aan de Nederlands-Belgische start-up European Sleeper en het Tsjechische RegioJet. Dat levert een aantrekkelijke dienstregeling op, zowel voor vakantiegangers, stedentrippers als zakelijke reizigers. En voor fietsers, want ook fietsen kunnen mee.
 De trein gaat in eerste instantie drie keer per week rijden. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk uit te breiden naar een dagelijkse service. Begin 2022 volgt meer nieuws over de comfortklassen, ticketprijzen en de exacte startdatum. De start van de kaartverkoop is vooralsnog voorzien op 1 april 2022.

Niet alles goud wat blinkt

Maandag 20 december 2021
Om over na te denken
Meer dan 1 op 4 studenten die zich inschreven aan een van de hogescholen of universiteiten in Vlaanderen verlaat het hoger onderwijs zonder een diploma te behalen. Slechts 1 op 3 studenten behaalt een bachelordiploma binnen de vooropgestelde termijn van 3 jaar.
                                                              (Kabinet minister Weyts)

'Vogels in Limburg'

Maandag 20 december 2021
Tongeren - 'Vogels in Limburg'ZoomZaterdag lanceerden vrijwilligers van de LIKONA-vogelwerkgroep de nieuwe publicatie "Vogels in Limburg - Historiek, verspreiding, trends en verplaatsingen". Dit boek beschrijft elke vogelsoort die ooit in Limburg voorkwam en belooft hét standaardwerk over vogels in Limburg te worden.
Meer dan 750 medewerkers van de vogelwerkgroep van LIKONA (Limburgse Koepel voor Natuurstudie) droegen de laatste 50 jaar hun steentje bij aan deze eerste Limburgse avifauna. Zo’n avifauna (…) Het hele nieuwsbericht

KSK Tongeren B - KMR Biesen B 3-1

Zondag 19 december 2021
Tongeren - KSK Tongeren B - KMR Biesen B  3-1KSK Tongeren B heeft vanmiddag KMR Biesen B verslagen met 3-1.
Tongeren - Rutten verliest bij 's Herenelderen BUnion Rutten heeft bij 's Herenelderen B verloren met 2-0. 
Tongeren - KSK Tongeren speelt gelijk tegen AalstKSK Tongeren heeft bij Eendracht Aalst 1-1 gelijk gespeeld. Over het algemeen was het een slordige wedstrijd met weinig kansen, zeggen ze bij Tongeren. Dit had ook veel te maken met de slechte staat van het plein. Aalst kon na een uur voetballen vanop corner scoren. Maar de Tongenaren toonden mentaliteit! Vlak voor affluiten, toen beide teams elk nog maar met 10 man overbleven, scoorde Baik de gelijkmaker, eveneens uit corner. Kuchinska kreeg rood wegens tweemaal geel.

Gelijkspel voor Eendracht Henis

Zondag 19 december 2021
Tongeren - Gelijkspel voor Eendracht HenisZoomEendracht Henis is thuis tegen Gravelo niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel.

Sluizen verliest van STA Genk

Zondag 19 december 2021
Tongeren - Sluizen verliest van STA GenkSTA Genk is bij Jekervallei Sluizen gaan winnen met 1-2.
In het oude bestuursgebouw van het bisdom Hasselt konden kansarme gezinnen en dak- en thuislozen dit weekend kledij en speelgoed uitkiezen. Op 1 mei verhuisden de administratieve diensten van het bisdom Hasselt naar hun nieuwe stek aan de Paul Bellefroidlaan. Maar daarmee was het einde van het verhaal van het oude bisdomgebouw aan het Vrijwilligersplein nog niet geschreven. Nadat het vicariaat diaconie in september dit jaar het overgebleven meubilair schonk aan Warm Borgloon, om zo kansarme gezinnen te helpen, (…) Het hele nieuwsbericht

Stikstof zorgt voor neergang

Zaterdag 18 december 2021
Vandaag gehoord
"Stikstof heeft een verzurend effect. Mineralen in de bodem lossen daardoor op. Ze zijn dan niet meer beschikbaar voor insecten. En als vogels geen insecten meer vinden, valt het allemaal in elkaar."  
                       (Boswachter Jef De Winter in "Terzake" op Eén)
Tongeren - Handbal: Tongeren verliest van VolendamIn de BENE League van het handbal heeft Handbal Tongeren vanavond met 27-31 verloren van Kras Volendam.

Valencia Piringen verliest in Velm

Zaterdag 18 december 2021
Tongeren - Valencia Piringen verliest in VelmValencia Pringen heeft vanavond met 6-3 verloren op het veld van Velm VV.
Tongeren - 's Herenelderen A speelt gelijk in Boorsem's Herenelderen A heeft vanavond 0-0 gelijkgespeeld op het veld van Boorsem Sport A.

Wilhelmina Bakkers overleden

Zaterdag 18 december 2021
Donderdag is Wilhelmina Bakkers overleden, de weduwe van de in 1986 gestorven Marcel Sinnaeve. Zij was 94 jaar. Het afscheid vindt plaats in intimiteit.

Victoire Gielen overleden

Zaterdag 18 december 2021
Tongeren - Victoire Gielen overledenDonderdag is Victoire Gielen overleden, de weduwe van de in 1986 overleden André Brone. Zij was 98 jaar. De uitvaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk Sint-Lutgart aan de Beemdstraat.

Bejaarde dame bestolen

Vrijdag 17 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
In een appartement aan de Nieuwstraat in Borgloon hebben twee vrouwen gisteren met een list een bejaarde dame bestolen. Zij gingen met geld en juwelen aan de haal.

Hoeveel warmte verliest je huis?

Vrijdag 17 december 2021
Tongeren - Hoeveel warmte verliest je huis?ZoomZowat een jaar geleden, op 5 december, merkten we dat een klein vliegtuig constant in rechte lijnen over de provincie vloog. Later bleek dat het ging om een toestel dat in opdracht van Fluvius metingen deed om na te gaan hoeveel warmte er via daken verloren gaat. Begin volgend jaar kan je online navragen hoe het zit met jouw woning. Dat wordt gemeld in LINA, het (interessante!) blad van het Provinciaal Natuurcentrum. Een en ander wordt gekoppeld aan een provinciale actie voor een betere dakisolatie, waarbij ook infoavonden op het programma staan.

Tisch Damiaens overleden

Donderdag 16 december 2021
Tongeren - Tisch Damiaens overledenMaandag is Tisch Damiaens overleden, de echtgenote van Jean-Luc Loncke. Zij was 69 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag 24 december( (10.30 uur) plaats in de OLV basiliek. Begroeting: donderdag (18.30-19.30 uur) bij Uitvaartzorg Debay.

Guy Jans overleden

Donderdag 16 december 2021
Tongeren - Guy Jans overledenMaandag is Guy Jans overleden, de echtgenoot van Marina Kellens. Hij was 61 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring. Begroeting: vrijdag (18-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Somber maar zacht

Woensdag 15 december 2021
Weerbericht
Tongeren - Somber maar zachtHoewel het weerbeeld gedomineerd wordt door een krachtig hogedrukgebied dat zich uitstrekt over Frankrijk en een groot deel van Oost-Europa, blijft de zon de grote afwezige in het weerbeeld. Er is veel lage bewolking en in de onderste lagen van de atmosfeer bevindt zich ook veel vochtigheid, waardoor de kans op mist erg groot is. De volgende dagen wordt de kans op wat zon groter.
Vandaag is het weerbeeld uniform grijs met veel wolken en nauwelijks of geen zon. Bovendien kan er in de ochtend en (…) Het hele nieuwsbericht

Inbraak in appartementsgebouw

Woensdag 15 december 2021
Aan het kruispunt van de Romeinse Kassei en de Cottalaan is ingebroken in een appartementsgebouw in aanbouw. Volgens de eerste vaststellingen is er niets gestolen. De inbraak werd deze voormiddag bij de politie gemeld.  

Opgepast voor RAT-fraude

Dinsdag 14 december 2021
Tongeren - Opgepast voor RAT-fraudeHet Openbaar Ministerie en de politie waarschuwen opnieuw voor oplichting via computerhelpprogramma’s, namelijk RAT-fraude. De afgelopen maanden is het aantal aangiftes gestegen en vaak met een erg groot nadeel. Er is sprake van het gebruik van een ‘remote acces tool’, zoals bijvoorbeeld het programma teamviewer.    
Hoe werkt deze fraude?  
De oplichter belt je op en beweert een medewerker te zijn van een betrouwbare organisatie (…) Het hele nieuwsbericht

Inbraakpoging op Romeinse Kassei

Dinsdag 14 december 2021
Dieven poogden binnen te dringen in een pand aan de Romeinse Kassei. De politie kreeg deze voormiddag melding van de feiten.

Yolanda Fanizza overleden

Dinsdag 14 december 2021
Gisteren is Yolanda Fanizza overleden, de levenspartner van Jean Heens. Zij was 54 jaar. Het afscheid, gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats van Berg, vindt zaterdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Lily Vandenberg overleden

Dinsdag 14 december 2021
Tongeren - Lily Vandenberg overledenOp 11 december is Lily Vandenberg overleden. Zij was 90 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (12.30 uur) plaats in de OLV basiliek. Rouwadres: fam. Vandenberg, Mombersstraat 10, 3700 Tongeren.

Geen RYD-actie met oudejaar

Dinsdag 14 december 2021
Ieder jaar staan de vrijwilligers van Responsible Young Drivers Vlaanderen klaar om tijdens de nieuwjaarsnacht feestvierders met hun eigen wagen naar huis te brengen. Door de aanhoudende coronapandemie wordt de Nieuwjaarsactie dit jaar afgelast, voor de tweede keer op rij. De vormingen in scholen en bedrijven gaan wel door.

Bertho Lenaerts overleden

Dinsdag 14 december 2021
Tongeren - Bertho Lenaerts overledenOp 10 december is Bertho Lenaerts overleden. Hij was 65 jaar en afkomstig van Tongeren. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (13 uur) plaats in de parochiekerk van Zussen.

Jef Roeffart overleden

Maandag 13 december 2021
Tongeren - Jef Roeffart overledenOp 10 december is Jef Roeffart overleden, de weduwnaar van Maria Schils. Hij was 90 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Inbraak in leegstaande woning

Maandag 13 december 2021
In Kortessem is ingebroken in een leegstaande woning aan de Hasseltsesteenweg. Of de daders buit konden maken is niet geweten.

Inbraak in Henis

Maandag 13 december 2021
In Kerkhenis is er ingebroken in een pand. Er is geen buit. De politie kreeg deze voormiddag melding van de feiten.

Nieuwe vennootschap: Arar Invest

Maandag 13 december 2021
Armand Lambrechts uit Tongeren heeft de besloten vennootschap Arar Invest opgericht met zetel aan Merebeemd. Het gaat onder meer om een algemene bouwonderneming en een immobiliënkantoor.

Magda Sente overleden

Maandag 13 december 2021
Tongeren - Magda Sente overledenOp 10 december is Magda Sente overleden, de echtgenote van Willy Ghoos. Zij was 81 jaar. Het afscheid vindt donderdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: woensdag (18.30-19 uur).

Het nieuwe normaal (5)

Maandag 13 december 2021
Tongeren - Het nieuwe normaal (5)Zoom                                                                         (Cartoon: Fobie)

E.H. Germain Croux overleden

Maandag 13 december 2021
Tongeren - E.H. Germain Croux overledenOp 8 december is E.H. Croux (76) onverwachts overleden. Hij was afkomstig van Overrepen en leraar op rust van het OLV College in Tongeren. De uitvaartliturgie vindt woensdag (12.30 uur) plaats in de Sint-Catharinakerk in Hasselt. Zijn urne wordt begraven op de begraafplaats van Overrepen.
Tongeren - Piringen speelt gelijk bij GodsheideValencia Piringen heeft vanmiddag 0-0 gelijkgespeeld op het veld van Godsheide VV.

's Herenelderen wint bij Gravelo

Zondag 12 december 2021
Tongeren - 's Herenelderen wint bij GraveloIn de wedstrijd tegen Gravelo heeft 's Herenelderen de punten thuis gehouden. Uitslag: 2-0.

Tongeren B wint bij Uikhoven

Zondag 12 december 2021
Tongeren - Tongeren B wint bij UikhovenKSK Tongeren B heeft Uikhoven VC verslagen met 3-2.

Gelijkspel voor Heur-Sluizen

Zondag 12 december 2021
Tongeren - Gelijkspel voor Heur-SluizenHeur-Sluizen is, thuis tegen Biesen, niet verder geraakt dan een gelijkspel: 1-1.

Het nieuwe normaal (4)

Zondag 12 december 2021
Tongeren - Het nieuwe normaal (4)Zoom                                                                       (Cartoon: Fobie)

Nieuw: HOLOS by Vanessa

Zondag 12 december 2021
Vanessa Schaeken uit Tongeren heeft de besloten vennootschap HOLOS by Vanessa opgericht met zetel aan de Kruisvindingstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer ontwerp en productie van keramiek, het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf en de verhuring van vergaderruimte, praktijkruimte en feestzaal, al dan niet in combinatie met traiteurdiensten.

Het nieuwe normaal (3)

Zaterdag 11 december 2021
Tongeren - Het nieuwe normaal (3)Zoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

KSK Tongeren wint bij Houtvenne

Zaterdag 11 december 2021
Tongeren - KSK Tongeren wint bij HoutvenneKSK Tongeren is bij Houtvenne gaan winnen met 0-1. Het winnende doelpunt werd uit vrije trap gescoord door Jente Weckx.

Rutten verliest van KMR Biesen B

Zaterdag 11 december 2021
Tongeren - Rutten verliest van KMR Biesen BUnion Rutten heeft vanavond met 3-1 verloren op het veld van KMR Biesen B.

Pandoering voor 's Herenelderen B

Zaterdag 11 december 2021
Tongeren - Pandoering voor 's Herenelderen BVictoria 's Herenelderen B heeft vanavond een zware nederlaag geleden op het veld van KF Smeermaas. Uitslag: 8-0.

Inbraak in Sint-Rochusstraat

Zaterdag 11 december 2021
Tongeren - Inbraak in Sint-RochusstraatOnbekenden drongen binnen in een pand aan de Sint-Rochusstraat in Piringen. Of zij buit konden maken is niet geweten. De politie kreeg gisterenavond melding van de feiten.

Geen handbal vanavond

Zaterdag 11 december 2021
Tongeren - Geen handbal vanavondDe handbalclash van vanavond tussen Sporting Pelt en Handbal Tongeren is uitgesteld vanwege coronabesmettingen bij Tongeren.

Paul Cleuren overleden

Zaterdag 11 december 2021
Tongeren - Paul Cleuren overledenDonderdag is Paul Cleuren overleden, de echtgenoot van Mady Dedry. Hij was 85 jaar. Het afscheid vindt plaats in familiale kring. Begroeting: dinsdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Laat je prikken!

Zaterdag 11 december 2021
Tongeren - Laat je prikken!Zoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

DH Jeuk - Eendracht Henis verdaagd

Vrijdag 10 december 2021
Tongeren - DH Jeuk - Eendracht Henis verdaagdZoomDe voetbalwedstrijd DH Jeuk - Eendracht Henis dit weekend gaat niet door.De reden: corona bij de bezoekers.

Het nieuwe normaal (2)

Vrijdag 10 december 2021
Tongeren - Het nieuwe normaal (2)Zoom                                                                           (Cartoon: Fobie)
Tongeren - Handbal: vierlandentoernooi in LokerenVan 21 tot en met 23 december organiseert de Koninklijke Belgische Handbal Bond met de steun van de IHF een vierlandentoernooi. De wedstrijden worden gespeeld in het sport- en jeugdcomplex in Lokeren. Behalve België nemen ook Finland, Luxemburg en Litouwen deel. Tijdens de openingsavond van het tornooi neemt België het op tegen Finland. Daags nadien is Litouwen de tegenstander. Donderdagvoormiddag spelen de Men 18 hun slotwedstrijd tegen Luxemburg. Er zijn drie Limburgers geselecteerd: Nils Deekens van Sporting Pelt, Jasper Bielen van Initia Hasselt en Victor Daniels van Handbal Tongeren.

Het nieuwe normaal (1)

Donderdag 9 december 2021
Tongeren - Het nieuwe normaal (1)Zoom                                                                       (Cartoon: Fobie)

Kubusvormig object op de maan

Donderdag 9 december 2021
Tongeren - Kubusvormig object op de maanZoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

Extra oppassen voor je huisdieren

Woensdag 8 december 2021
Vandaag gelezen
Tijdens de feestdagen is het extra oppassen voor je huisdieren. Chocolade is giftig voor honden en katten, dennennaalden kunnen irritatie veroorzaken en vuurwerk zorgt voor geluids- en vuurwerkangst.
Er is geen specifieke behandeling voor chocoladevergiftiging en ook geen tegengif. De dierenarts kan daarom alleen de symptomen behandelen en het dier laten braken. Het is dus zaak er snel bij te zijn.
Ook de naalden van de kerstboom zijn gevaarlijk. Zet de eet- en drinkbakjes van (…) Het hele nieuwsbericht

Ludo Daenen overleden

Woensdag 8 december 2021
Maandag is Ludo Daenen overleden, de echtgenoot van Christiane Trouwers. Hij was 67 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats bij Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: vrijdag (19.30-20 uur).

Géén feestbussen dit eindejaar

Woensdag 8 december 2021
Tongeren - Géén feestbussen dit eindejaarZoomEr zullen met eindejaar géén feestbussen rijden in onze provincie. Gezien de recente coronamaatregelen en de hoge besmettingscijfers heeft de provincie Limburg (die instaat voor 2/3 van de kosten) aan De Lijn gevraagd om de speciale feestbussen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag te annuleren. Men hoopt de feestbussen volgend jaar opnieuw te kunnen laten rijden onder gunstiger omstandigheden.

Zachter in het weekend

Woensdag 8 december 2021
Weerbericht
Tongeren - Zachter in het weekendOmvangrijke depressies en de daaraan verbonden storingen schuiven de volgende dagen over onze streken en zorgen voor wisselvallig weer. Bovendien is het vrij koud. Vanaf het weekend bouwt een stevig hogedrukgebied op over het zuiden van Europa en dwingt de storingen naar het noorden. Daarbij wordt de aangevoerde lucht gevoelig zachter.
Vandaag bevindt een krachtige depressie zich nabij Engeland en zorgt bij ons voor veel wind met windstoten tot 50 km/u. Na de regenzone van afgelopen nacht is (…) Het hele nieuwsbericht

Michel Trouwers overleden

Dinsdag 7 december 2021
Tongeren - Michel Trouwers overledenGisteren is Michel Trouwers overleden. Hij was 53 jaar. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Eddy De Visscher overleden

Dinsdag 7 december 2021
Tongeren - Eddy De Visscher overledenZondag is Eddy De Visscher overleden, de weduwnaar van de vorig jaar gestorven Dianne Konings. Hij was 75 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring.

Fernande Tonnon overleden

Dinsdag 7 december 2021
Tongeren - Fernande Tonnon overledenZondag is Fernande Tonnon overleden, de weduwe van de in 2016 gestorven Armand Verstuyft. Zij was 85 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring. Begroeting: donderdag (19.30-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Weer onder invloed van drugs

Dinsdag 7 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
Een veertiger uit Hoeselt is vanochtend betrapt onder invloed van drugs. Hij moest zijn rijbewijs onmiddellijk inleveren voor vijftien dagen. Drie jaar geleden vloog de man ook al tegen de lamp toen hij onder invloed van drugs reed.

Louis Renwa overleden

Dinsdag 7 december 2021
Tongeren - Louis Renwa overledenZaterdag is Louis Renwa overleden, de levensgezel van Lucienne Groven. Hij was 89 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Neerrepen. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Storingen bij Telenet

Dinsdag 7 december 2021
Tongeren - Storingen bij TelenetSinds deze ochtend zijn er problemen met Telenet. Vooral het mailverkeer en het internet zorgt voor problemen. Er zijn al meer dan 2000 meldingen van storingen.

Trainer weg bij Sluizen

Dinsdag 7 december 2021
Tongeren - Trainer weg bij SluizenKristof Kellens is niet langer trainer van voetbalclub Sluizen. T2 Kevin Thijs zal de trainingen leiden tot het einde van het seizoen.

Volleybal: Datovoc klopt Riemst

Maandag 6 december 2021
Tongeren - Volleybal: Datovoc klopt RiemstIn tweede nationale B van het volleybal heeft Datovoc Tongeren met 3-0 van Kivola Riemst gewonnen. Sets: 17-25, 20-25, 14-25.

Gewonde bij verkeersongeval

Zondag 5 december 2021
Op de Hasseltsesteenweg is vanavond een auto door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in een gracht terechtgekomen. Daarbij werd een inzittende gewond.
Kort nieuws van bij de buren
Vanavond hebben vier overvallers een autohandelaar overvallen op de Steenweg in Hoeselt. Eén van hen was gewapend en bedreigde de autohandelaar. Toen die zich verzette kreeg hij enkele rake klappen. De overvallers zijn met twee auto's van de handelaar aan de haal gegaan. In Hasselt zijn drie verdachten ingerekend.

Maandag staking bij De Lijn

Zondag 5 december 2021
Tongeren - Maandag staking bij De LijnZoomDoor een nationale vakbondsactie op maandag 6 december zullen er die dag minder bussen en trams rijden. De Lijn doet er alles aan om haar reizigers niet in de kou te laten staan, en werkt een alternatieve dienstregeling uit. Deze zal kan je bekijken op  delijn.be/alternatievedienstverlening.
Het gemeenschappelijk vakbondsfront houdt maandag een actiedag in heel het land, en mobiliseert voor een betoging in (…) Het hele nieuwsbericht

Skiseizoen heropend

Zondag 5 december 2021
Tongeren - Skiseizoen heropendZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

's Herenelderen B - Rekem 0-4

Zondag 5 december 2021
Tongeren - 's Herenelderen B - Rekem 0-4Victoria 's Herenelderen B heeft vanmiddag thuis met 0-4 verloren van AA Rekem.

Union Rutten - KF Smeermaas 1-9

Zondag 5 december 2021
Tongeren - Union Rutten - KF Smeermaas 1-9Union Rutten heeft vanmiddag met 1-9 verloren van KF Smeermaas.
Tongeren - Valencia Piringen klopt J. BorgloonValencia Piringen heeft vanmiddag de punten thuis gehouden tegen J. Borgloon. Het won met 2-0 .
Tongeren - Eendracht Henis - As-Niel Utd uitgesteldZoomDe wedstrijd Eendracht Henis - As-Niel Utd van vanmiddag werd uitgesteld.

Pfizer of Moderna?

Zondag 5 december 2021
Tongeren - Pfizer of Moderna?Zoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

Landbouw boert verder achteruit

Zondag 5 december 2021
Tongeren - Landbouw boert verder achteruitZoomIn tien jaar tijd is het aantal land- en tuinbouwbedrijven in Limburg gedaald met 42,8 procent. Er zijn nu nog zo’n 2.800 land- en tuinbouwbedrijven in onze provincie. Dat blijkt uit gegevens van Statbel, het instituut voor de statistiek. Het aantal biobedrijven is dan weer gestegen. Er zijn er nu al 82 in Limburg, zo blijkt uit gegevens van het Departement Landbouw en Visserij. Een bedrijf mag het biolabel gebruiken na jaarlijkse controle door een erkende controleorganisatie.

Tongeren wint van Wijgmaal

Zaterdag 4 december 2021
Tongeren - Tongeren wint van WijgmaalKSK Tongeren heeft Olympia Wijgmaal verslagen met 2-0. De goals werden allebei gescoord door Kuchinska. 

Handbal: Tongeren wint van Hurry Up

Zaterdag 4 december 2021
Tongeren - Handbal: Tongeren wint van Hurry UpIn de BENE League van het handbal heeft Handbal Tongeren gewonnen van het Nederlandse Hurry Up. Uitslag: 33-30.

Verlies voor KSK Tongeren B

Zaterdag 4 december 2021
Tongeren - Verlies voor KSK Tongeren BKSK Tongeren B is bij SK Moelingen gaan verliezen met 4-2.

Kolmont - 's Herenelderen A 1-1

Zaterdag 4 december 2021
Tongeren - Kolmont - 's Herenelderen A 1-1Victoria 's Herenelderen A heeft vanavond 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Sparta Kolmont.

'Inbrakengolf bij apotheken'

Vrijdag 3 december 2021
Tongeren - 'Inbrakengolf bij apotheken'Zoom                                                                      (Cartoon: Fobie)

Suikerfeestbetogingzuur

Vrijdag 3 december 2021
Tribunaliteiten
Tongeren - SuikerfeestbetogingzuurMet vijf waren ze, om te betogen tegen de “islamisering” nadat een week eerder in Mechelen 20 tot 30 moslims samenkwamen om het Suikerfeest te vieren. De vijf droegen borden met als opschrift: “Is dit de toekomst van Vlaanderen!? Nee, bedankt.”. Op een groot spandoek stond “Stop islamisering” en een verbodsteken, met de afbeelding van een moskee, negen vrouwen met een boerka en zeven met een nikab. Al na een kwartier gaf de burgemeester het bevel om de betogers op te pakken, (…) Het hele nieuwsbericht
Tongeren - Wolven worden toeristische attractieZoomTussen Genk en Peer kan men soms "wolven kijken"... (Cartoon: Fobie)

Inbraakpoging op Elderseweg

Donderdag 2 december 2021
Onbekenden poogden binnen te dringen in een pand aan de Elderseweg. De politie kreeg vandaag melding van de feiten.

Sluizen moet zondag niet aan de bak

Donderdag 2 december 2021
Tongeren - Sluizen moet zondag niet aan de bakDe voetbalwedstrijd Heis - Jekervallei Sluizen gaat zondag niet door. De reden: Heis wordt geteisterd door corona.

Inbrekers slaan ruit in

Donderdag 2 december 2021
Kort nieuws van bij de buren
In de Kiezelstraat in Hoeselt hebben dieven een ruit ingeslagen met en steen om zich toegang te verschaffen tot een woning. Of zij buit hebben gemaakt is niet geweten.
Tongeren - Alle middelen worden ingezet voor vaccinatieZoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

Nieuw trainersduo voor KSK Tongeren

Donderdag 2 december 2021
Tongeren - Nieuw trainersduo voor KSK TongerenDavy Heymans (T1) en Didier Gaens (T2) nemen het sportieve roer over bij KSK Tongeren. Ze zullen hierin bijgestaan worden door huidige keeperstrainer Raf Verjans. Jef Byloos zal zich als hoofd sportieve cel terug richten op de uitbouw van de club.
Heymans was de afgelopen jaren actief als T2 van Lommel, Sint-Truiden en Beerschot. Hij vormde een duo samen met Peter Maes. Gaens, ex-speler van SK, weet wat het is om op nationaal niveau te presteren met SK.  Vrijdag leiden ze hun eerste training en zaterdag zitten ze ook al op de bank.

De visie van Fobie

Donderdag 2 december 2021
Tongeren - De visie van FobieZoom                                                                       (Cartoon: Fobie)

Annie Peters overleden

Donderdag 2 december 2021
Gisteren is Annie Peters overleden, de echtgenote van José Lindekens. Zij was 75 jaar. De uitvaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk Sint-Gillis. Begroeting: maandag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Nand Simons overleden

Donderdag 2 december 2021
Tongeren - Nand Simons overledenOp30 november is Nand Simons overleden. Hij was 72 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur).

Nieuwe trainer bij 's Herenelderen B

Woensdag 1 december 2021
Tongeren - Nieuwe trainer bij 's Herenelderen BWouter Wouters is de nieuwe speler-trainer van 's Herenelderen B. Hij is de de opvolger van Carl Bailleux.
Bij een gerechtelijke actie met tientallen huiszoekingen in België en Nederland zijn in totaal 21 personen gearresteerd, waarvan 13 in België. De huiszoekingen in België vonden plaats in Maaseik, Maasmechelen, Heusden-Zolder, Alken, Genk, Bonheiden, Hasselt, Zutendaal en Oudsbergen). In ons land werden o.m. verschillende luxe-uurwerken, verschillende voertuigen (o.a een Porsche Taycan 4S) en ongeveer 20.000 euro cash in beslag genomen. In Nederland ging het om ongeveer 50.000 ero cash (…) Het hele nieuwsbericht

Angelle Timmermans overleden

Woensdag 1 december 2021
Tongeren - Angelle Timmermans overledenOp 25 november is Angelle Timmermans (78) overleden, de echtgenote van Martin Goossens. Zij woonde in Neeroeteren en was afkomstig van Riksingen. Het afscheid vond plaats in intieme kring.

Dora Brone overleden

Woensdag 1 december 2021
Tongeren - Dora Brone overledenOp 25 november is Dora Brone overleden, de echtgenote van Richard Leys. Zij was 74 jaar. De uitvaartliturgie in de OLV basiliek zal op een later tijdstip plaatsvinden. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) bij Uitvaartzorg Debay.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen
Aangeboden
Stapelbed Boeken
Te koop
Te koop