Het overige nieuws

Henri Vandael overleden

Dinsdag 31 juli 2012
Lommel - Henri Vandael overledenVandaag wordt Henri Vandael gecremeerd, de echtgenoot van Fien Cox, van Kattenbos. Hij was 82 jaar en overleed woensdag in het Kapittelhof. Vanmorgen vond in de parochiekerk van Kattenbos een uitvaartplechtigheid plaats.  
Lommel - Ondertussen,  in de Koning LeopoldlaanZoomDaar zag Albert Agten, terug van vakantie, vandaag de nieuwe "doordenker" van de Vriendenkring.

Walter Keller overleden

Dinsdag 31 juli 2012
Lommel - Walter Keller overledenWoensdag is Walter Keller overleden, de echtgenoot van Maria Van Echelpoel. Hij was 72 jaar. Morgen wordt zijn asurne begraven na een afscheidsceremonie in de aula van funerarium Witters. 

Bridgelessen voor beginners

Maandag 30 juli 2012
Bridgeclub Never Down uit Lommel organiseert bridgelessen voor beginners. Het bridgespel is een boeiend middel om uw geheugen in gezelschap en op een aangename manier te trainen. Er is geen voorkennis of bridgepartner vereist. De lessen vinden plaats in Café Melchior, Dorp 35 tijdens 15 zondagvoormiddagen van 9u30 tot 12u15. Start: op 2/9/2012. Kostprijs: 2 € per les, cursusbladen inbegrepen. Voor inschrijving of bijkomende informatie: Robert Bergmans op tel: 011/641408,  Bridgeclub_bnd_lommel[!]telenet.be.
De zoekertjes die u op de Internetgazet plaatst, kunt u voortaan na een week telkens weer vernieuwen; daartoe ontvangt u automatisch een e-mailbericht. Door het zoekertje te vernieuwen verschijnt het opnieuw bovenaan in de categorielijst en valt het beter op. Nog in die mail: een link om het zoekertje te verwijderen als het niet meer nodig is. Kortom, het aanbod is voortaan actueler en eventuele door de adverteerder “vergeten” zoekertjes behoren tot het verleden.

François Claes overleden

Zaterdag 28 juli 2012
Lommel - François Claes overledenIn het Mariaziekenhuis is gisteren François Claes overleden. Hij was 75 jaar. Woensdag is er om 10.30u een afscheidsdienst in het funerarium in de Schansstraat, gevolgd door de asbijzetting in het columbarium.

De column van Chel Driesen

Zaterdag 28 juli 2012
Van je vrienden moet je het hebben.
Een tijdje geleden werden een paar Lommelse zielsverwanten en ikzelf gevraagd door een sociëteit in Valkenswaard, om een en ander uit te komen leggen over de politieke toestand in België en over de – soms moeizame – relatie tussen Vlamingen en Franstaligen in dit land.
Die sociëteit Wedert is een clubje van vrienden, voornamelijk burgerij van Valkenswaard en omgeving.
Nu hebben onze Nederlandse buren van veel zaken kaas gegeten, (…) Het hele nieuwsbericht

Leon Vermeesen overleden

Zaterdag 28 juli 2012
Lommel - Leon Vermeesen overledenGisteren is Leon Vermeesen overleden, de echtgenoot van Marie-Thérèse Greif. Hij was 55 jaar. Woensdag om 11 uur is er een uitvaartdienst in het Christelijk Centrum Rehoboth, Saskensdreef 10 in Lommel.
Maandag starten de heren van Sporting NeLo met hun voorbereiding in groep voor het komende seizoen. Die voorbereiding vindt plaats in Arena De Soeverein in Lommel. Daar wordt voor de hele maand augustus een handbalvloer gelegd, waarvan ook andere clubs gebruik kunnen maken. De voorbereiding kent een zeer gevarieerd programma van beachhandbal tot spinning, zegt Bruno Ravyts van Sporting.

Gijs Rooijakkers overleden

Donderdag 26 juli 2012
Lommel - Gijs Rooijakkers overledenIn het Mariaziekenhuis is dinsdag Gijs Rooijakkers overleden. Hij was 73 jaar. De uitvaartdienst vindt maandag om 12.30u plaats in het funerarium Severens in de Schansstraat.  

31,7° in Kleine Brogel

Woensdag 25 juli 2012
Op de vliegbasis van Kleine Brogel was het vandaag liefst 31,7 graden warm, meteen de warmste dag van het jaar op die plek.

Emile Kuyken overleden

Woensdag 25 juli 2012
Lommel - Emile Kuyken overledenIn het Kapittelhof is gisteren Emile Kuyken overleden, de echtgenoot van Susila Lalloo. Hij was 76 jaar. Vrijdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de decanale kerk van Lommel-centrum.
Lommel - Gisteren ook vliegende mieren gezien?ZoomGisteren werden overal vliegende mieren gemeld. Het waren de bruidsvluchten van de Zwartbruine wegmier. Bij mieren zijn alleen de mannetjes en koninginnen gevleugeld. Gisteren, bijna een maand later dan vorig jaar, zwermden die allemaal tegelijk uit.
De Zwartbruine wegmier (Lasius niger - foto) is een van de meest algemene mierensoorten van ons land. Het zijn die kleine zwarte miertjes die een nest maken in de grond of onder je terrastegels. In vrijwel elke tuin kan je ze vinden. (…) Het hele nieuwsbericht

Walter Bekaert overleden

Maandag 23 juli 2012
Lommel - Walter Bekaert overledenIn het Mariaziekenhuis is donderdag Walter Bekaert overleden. Hij was 61 jaar. Woensdag wordt hij gecremeerd, na een uitvaartliturgie (om 10.30u) in de parochiekerk van Kerkhoven. Morgen/dinsdag om 19u is er daar een avondwake.
Lommel - Ondertussen in Lanzac, Dordogne...ZoomDaar kwam vandaag de Tour voorbij, met o.m. Jelle Vanendert (boven) en Johan Vansummeren (tweede van links op de eerste foto hieronder).(Foto's Marc Faes)
Ondertussen in Lanzac, Dordogne...Ondertussen in Lanzac, Dordogne...
Ondertussen in Lanzac, Dordogne...Ondertussen in Lanzac, Dordogne...
Zoom

Racen met een Tchukudu!

Vrijdag 20 juli 2012
Lommel - Racen met een Tchukudu!ZoomIn september kunt u in Neerpelt meedoen met een heuse Tchukudurace, georganiseerd door de lokale Noord-Zuidgroep. Dat zal wel op de ramp van de brug in de Broesveldstraat gebeuren. Wie intussen al wil kennismaken met die euh... trottinette, kan elke zondagnamiddag in juli en augustus terecht aan het Lighthouse op het Wereldplein in Bokrijk.
Een Tchukudu ziet er uit als een houten step uit het stenen tijdperk. Maar eerste indrukken kunnen je misleiden. Een Tchukudu is een (…) Het hele nieuwsbericht
Racen met een Tchukudu!Racen met een Tchukudu!Racen met een Tchukudu!Racen met een Tchukudu!
Zoom

En dit zegt de weerman

Vrijdag 20 juli 2012
"Voorlopig laatste wisselvallige dag vandaag! OK, morgen misschien hier en daar nog een enkele bui, maar vanaf zondag blijft het droog tot zeker woensdag met veel zonneschijn. Temperaturen oplopend van 23 op zondag naar 28 op dinsdag." (Ruben Weytjens)

Riet Hagemans overleden

Vrijdag 20 juli 2012
In het rusthuis De Bekelaar is dinsdag Riet Hagemans overleden, de weduwe van Jo Salden. Ze was 77 jaar. Maandag wordt ze gecremeerd, na een uitvaartdienst (om 12.30 uur) in het uitvaartcentrum in de Schansstraat.

Zin in een hockeykamp?

Donderdag 19 juli 2012
De kersverse Neerpeltse hockeyclub Phoenix organiseert in de laatste week van augustus een hockey-jeugdkamp van vijf dagen. Tijdens die stage (6 t/m 9 jaar & 10 t/m 18 jaar) ben je lekker sportief bezig en ontmoet je nieuwe vriendjes die hockey net zo leuk vinden als jij! Je slaapt thuis om weer helemaal uitgerust op hockey te verschijnen. De kampdagen duren van 9.00 tot 16.00 uur. De prijs voor dit kamp bedraagt € 95,-. Meld je aan voor 1 augustus 2012 en betaal maar € 85,-!

Hermine Pennemans overleden

Donderdag 19 juli 2012
Lommel - Hermine Pennemans overledenMaandag is Hermine Pennemans overleden, de echtgenote van Louis Van Den Broeck. Ze was 82 jaar. Maandag wordt ze gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Heide-Heuvel.

Maria Bleyen overleden

Donderdag 19 juli 2012
Lommel - Maria Bleyen overledenIn het Mariaziekenhuis is maandag Maria Josephina Bleyen overleden. Ze was 70 jaar. Vrijdag wordt ze gecremeerd na een uitvaartdienst (om 12.30 uur) in het uitvaartcentrum in de Schansstraat.

Het oog van Mars

Woensdag 18 juli 2012
Lommel - Het oog van MarsZoomDe Mars Orbiter stuurde laatst bijgaande foto door naar de NASA. De foto toonde een soort oog. Maar bij nader onderzoek bleek het te gaan om een gat in de oppervlakte van de rode planeet, een opening naar een soort ondergrondse kelder, waarin een beetje licht valt. Onderzoek wees uit dat het gat zowat 35 meter breed is en de "kelder" ongeveer 20 m diep. Het is onduidelijk hoe het komt dat er een ronde krater rond die opening ligt. Volgens de NASA zijn dergelijke "kelders" interessant omdat ze, eerder dan aan de oppervlakte, mogelijk leven zouden kunnen bevatten. (Foto NASA, JPL, Univ. Arizona)

Oud ijzer naar het NHC!

Woensdag 18 juli 2012
"Omdat er duchtig bespaard wordt door de overheid en minister Schauvliege het bovendien nodig acht om de subsidies voor de opvangcentra met meer dan 25% te doen dalen, zijn we genoodzaakt om op andere manieren wat extra geld bij elkaar te krijgen," meldt het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek, waar elke dag gewonde of hulpbehoevende dieren worden opgevangen. Men gaat daar dus ook oud ijzer inzamelen om met de verkoop de kas te spekken. Lees Oud ijzer.

Jos Geenen overleden

Dinsdag 17 juli 2012
Lommel - Jos Geenen overledenMaandag is Jos Geenen overleden, de echtgenoot van Lieske Lavreysen. Hij was 80 jaar. Donderdag wordt hij gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Lutlommel. Woensdag om 19 uur is er daar een avondwake.

PLOEGfestival trok de massa

Zondag 15 juli 2012
Lommel - PLOEGfestival trok de massaZoomDit weekend kon u in Bergeyk naar het PLOEGfestival. Er was vanalles te beleven, zoals onder meer optredens van Gerard van Maasakkers en van vele anderen. En daar kwam veel volk op af. (Foto's Jacky Geboers)
PLOEGfestival trok de massaPLOEGfestival trok de massaPLOEGfestival trok de massaPLOEGfestival trok de massa
Zoom
Lommel - Ondertussen, in de Koning Leopoldlaan...ZoomDaar zag Albert Agten de nieuwe doordenker van de Vriendenkring.
Het Europees kampioenschap kajak in het Portugese Montemor-O-Velho voor junioren en -23-jarigen zit er op. Op de laatste dag van dit EK steekt de Europese titel voor Hermien Peters op de K1 500 meter bij de dames junioren er natuurlijk bovenuit. Toch kwamen er nog 5 andere NWC-ers aan de start. Seppe Swinnen werd, samen met zijn Zwevegemse partner Seppe Vanhoenacker, zevende in de B-finale (16-de overall) op de K2 500 meter heren junioren, Lize Broekx won, bij de dames –23-jarigen, de B-finale in de (…) Het hele nieuwsbericht

Vandaag gelezen...

Zondag 15 juli 2012
"Het is vreemd maar ook vreemd mooi te bedenken, dat ooit niemand meer zal weten, dat we hebben geleefd."
(De Nederlandse dichter Rutger Kopland, woensdag overleden.)
Een unieke prestatie voor het Belgische kajakvaren én voor de Neerpeltse Watersportclub: Hermien Peters heeft een dubbelslag geslagen op het Europese kampioenschap kajak in het Portugese Montemor O Velho. Na het behalen van de Europese kajaktitel K1 1000 meter bij de dames junioren gisteren behaalde ze vandaag ook de Europese titel op de K1 over 500 meter. Hermien versloeg in een spannende eindstrijd de Roemeense Iuliana Taran en de Hongaarse Dora Lucz. Haar eindtijd was (…) Het hele nieuwsbericht

Kundabuffi’s schatkamer

Zondag 15 juli 2012
Lommel - Kundabuffi’s schatkamerZoomHet gezelschap Culturen in Beweging uit Hechtel-Eksel is zoals alle jaren ook deze zomer te gast op het Wereldplein in Bokrijk. Dit jaar zelfs elke zondag. Ze brengen er het gratis programma Kundabuffi’s schatkamer. Zowat drie bestelwagens vol schatten uit de wereld staan er tentoongesteld. Midden deze tentoonstelling, met o.a. een Filippijnse paalwoning als decor, trekt verhalenverteller Patrick Thijs met zijn publiek rond. De geschiedenis van de aarde, het ontstaan (…) Het hele nieuwsbericht
Na het behalen van de Europese titel door Hermien Peters op de K1 1000 meter dames junioren en de 9-de plaats voor het duo Raf Huibers & Artuur Peters bij de K2 heren junioren werd Lize Broekx knap 4de geworden in de A-finale op de K1 dames -23 jarigen. Ze moest de Hongaarse Farkasdi, de Duitse Handl en de Finse Vaskoo laten voorgaan. Ze strandde op 0,660 seconden van brons.
Verder werden in de B-finales (10-de tot 18-de plaats) vandaag Toon Broekx en William Peters vierde (13-de overall) (…) Het hele nieuwsbericht

Vandaag gelezen...

Zaterdag 14 juli 2012
" Het blijft dus wisselvallig vandaag, maar we bekijken het van de positieve kant: het had ook de hele dag kunnen regenen..."
(Weerman Ruben Weytjens op zijn Facebookpagina)
In de buurt van het Nederlandse Maarssen is een automobilist donderdag zijn rijbewijs kwijt geraakt omdat hij meer dan 50 km/u te hard reed. Politieagenten die in een onopvallende politieauto op de A2 reden, werden ter hoogte van Maarssen met hoge snelheid ingehaald door een auto. Zij gingen er achteraan en klokten de auto op een snelheid van 162 km/u, terwijl daar een maximumsnelheid van 100 km/u geldt. De automobilist, een 37-jarige man uit Lommel, werd aan de kant gezet. Hij kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.

Anna Bleyen overleden

Zaterdag 14 juli 2012
Lommel - Anna Bleyen overledenIn het rusthuis Hoevezavel is donderdag Anna Bleyen overleden, de weduwe van Albert Vandenberk. Ze was 93 jaar. Dinsdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Kattenbos. Maandag om 19 uur is er daar een avondwake.

Kunst maken met wortelhout

Vrijdag 13 juli 2012
Lommel - Kunst maken met wortelhoutZoomJozef en Maria trekken rond met hout. Het is niet de wereldwijd bekende timmermansfamilie maar wel het koppel wereldburgers: Jozef Tielen en zijn echtgenote Maria Jeunen uit Kaulille.
Wereldburgers? Inderdaad. Met een hart voor de wereld trekken ze vijf zondagen in juli en augustus naar het Wereldplein in Bokrijk met een gratis workshop “wortelhout bewerken”.
Jozef krijgt een kleine vergoeding voor deze workshop. Die geeft hij weg aan de missiekring van Kaulille. Hij is gepassioneerd door wortelhout en de kunst die je ervan kan maken.
Iedereen kan meedoen in zijn doorlopende workshop. Je leert er kijken en luisteren naar het verhaal van de wortel en je ervaart hoe het is om de wortels te bewerken - zodat hun verhaal nog sterker wordt...
Lommel - Handbal: Sportingjeugd in DenemarkenZoomDe jeugd van Sporting NeLo is ook internationaal top, meldt Bruno Ravyts van Sporting. In het sterk bezette internationaal handbaltornooi in Dronninglund (Denemarken) behaalden de -14-jarigen de halve finale in de A-tabel na winst tegen een krachtig Frans team met 21-16. In de halve finale verloren zij echter van een sterke Duitse tegenstander HSG Fuldatal.
De −16 jarigen wonnen hun halve finale in de B-tabel met 14-12 tegen het Deense Team Faxe Händbold. Morgenmiddag spelen (…) Het hele nieuwsbericht

Ek kajak: nog 2 A-finales

Vrijdag 13 juli 2012
Op de tweede dag van de Europese kampioenschappen kajak in het Portugese Montemor-O-Velho hebben de Neerpeltse kajakkers vandaag op de 500 en 1000 meter wedstrijden nog 2 A-finales en 4 B-finales behaald. Lize Broekx op de K1 1000 meter bij de dames -23-jarigen en het duo Raf Huibers en Artuur Peters op de K2 1000 meter bij de heren junioren wisten zich te plaatsen voor een A-finale. Eerder had zich Hermien Peters al rechtstreeks geplaatst voor de A-finales op de K1 500 en K1 1000 meter bij de (…) Het hele nieuwsbericht
Op de eerste dag van het Europees kajakkampioenschap in het Portugese Montemor-O-Velho werden vandaag de reeksen over 500 m en 1000 m gevaren. Zoals gehoopt staken de prestaties van Hermien Peters er boven uit. Ze kon zich vanuit de reeksen zowel op de K1 500 meter als de K1 1000 meter bij de dames junioren rechtstreeks plaatsen voor de A-finale. Er waren 3 reeksen waarbij de eerste in de uitslag rechtstreeks naar de A-finale kon doorstoten. De rest moet eerst nog halve finales varen. Verder (…) Het hele nieuwsbericht

'Muurtje kijken' in Bokrijk!

Donderdag 12 juli 2012
Lommel - 'Muurtje kijken' in Bokrijk!ZoomWie heeft er deze vakantie plannen om de resten van de Berlijnse muur te gaan bezoeken? Of de muur in Cyprus of de muur die Israël en Palestina van elkaar scheidt? Met een reis naar Griekenland kan je getuige zijn van de muur in opbouw aan de grens met Turkije. Europa kijkt daar goedkeurend mee over je schouders.
Muurtje kijken kan nog dichter bij huis.
Op het Wereldplein in Bokrijk bouwde het kunstenaarscollectief Art Zapedzki een boekenmuur: 10 kubieke meter boeken opeengestapeld en met mortel bij elkaar gehouden. De muur staat symbool voor de een andere muursoort die mensen vandaag optrekken tussen groepen: de muur van wel en niet mogen weten en kennen.
Elke zondag kan je je tussen de boekenmuren laten fotograferen; best een beklijvende ervaring. De sfeer tussen de muren houdt het midden tussen beklemmend en knus, rustgevend en opjagend. Dat je even in de war zal zijn is niet abnormaal.
Laat aan de begeleiders weten uit welke gemeente je komt en ze maken een foto van je voor de Internetgazet!

NWC-ers nemen deel aan EK kajak

Woensdag 11 juli 2012
Lommel - NWC-ers nemen deel aan EK kajakZoomVan 12 tot en met 15 juli wordt in het Portugese Montemor-O-Velho het Europees kampioenschap kajakken voor junioren en –23-jarigen gevaren over de afstanden 200 m, 500 m en 1000 m. Het Koninklijk Belgisch Kanoverbond stuurt 15 deelnemers naar dit Europees kampioenschap waaronder 11 leden van de Neerpeltse Watersportclub. Lize Broekx, Toon Boekx, Piet Broekx, Raf Huibers, Seppe Swinnen (Neerpelt), Karolien Plas (Hamont-Achel), Joeri Weckx (Lommel), Hermien Peters, William Peters, Artuur Peters (…) Het hele nieuwsbericht
De Pupillen van Sporting NeLo, Vlaams kampioen en Belgisch vice-kampioen, namen vorig weekend voor de 4e keer deel aan het jaarlijkse Ledeganck handbaltornooi in Eeklo. Na een moeizame start slaagden ze er toch nog in om de halve finales te bereiken. Die wedstrijd werd tegen de club van het Noord-Franse Champigny verloren. De wedstrijd om de derde plaats werd wel nog overtuigend gewonnen tegen Duinkerken: uitslag 10-4.

Voorverkoop TodM begonnen

Woensdag 11 juli 2012
Lommel - Voorverkoop TodM begonnenZoomSinds maandag is de ticketverkoop van Theater op de Markt 2012 gestart. Dat vindt van 9 tot 12 augustus plaats in het centrum van Hasselt. U kunt het volledige programma van dit internationaal festival voor straat-, circus- en locatietheater downloaden via www.theateropdemarkt.be. Tickets kunnen besteld worden via een telefoontje naar Dommelhof, tel. 011/805002. Wees er tijdig bij want sommige voorstellingen zullen snel uitverkocht zijn!

Zoek het Marsmannetje

Maandag 9 juli 2012
Lommel - Zoek het MarsmannetjeZoomHet Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA heeft vandaag een spectaculaire foto verspreid van Mars, gezien vanuit een Marsrobot (foto). De foto is door de NASA ineengeknutseld uit 817 opnamen die in de voorbije vier maanden door een camera op de Marsjeep Opportunity zijn gemaakt. Die jeep stond toen in winterslaap op een kraterhelling. Op de foto hierboven is niet alleen het oppervlak van de Rode Planeet te zien, maar ook het traject dat de zeswielige jeep heeft afgelegd én, op de voorgrond, de zonnepanelen van de robot. (Foto NASA/JPL-Caltech/Cornell/Arizona State U.)

Vandaag gezien...

Maandag 9 juli 2012
Lommel - Vandaag gezien...ZoomVandaag waren er "prachtige 'coronal loops' te zien aan de westrand van de Zon", meldde Ruben Weytjens. "Dat zijn gesloten magnetische veldlijnen, uitgaande van zonnevlekken waarbinnen plasma gevangen zit." Duidelijk? (Foto sdo.gsfc.nasa.gov)

Theo Mertens overleden

Maandag 9 juli 2012
Lommel - Theo Mertens overledenVrijdag is Theo Mertens overleden, de echtgenoot van Maria Alen. Hij was 76 jaar. De crematie en uitvaartdienst zullen in besloten kring plaatsvinden. 

Suzy Lavreysen overleden

Vrijdag 6 juli 2012
Lommel - Suzy Lavreysen overledenIn het Mariaziekenhuis is woensdag Suzy Lavreysen overleden, de weduwe van Jef Vandenboer. Ze was 89 jaar. Maandag wordt ze begraven na een rouwmis (om 10.30 uur) in de kerk van Lommel-Centrum.

Mia Vandenberk overleden

Donderdag 5 juli 2012
Lommel - Mia Vandenberk overledenIn het Mariaziekenhuis is zaterdag Mia Vandenberk overleden, de weduwe van War Berghmans. Ze was 87 jaar. De uitvaartdienst en de crematie hebben in intieme kring plaatsgevonden.
Het Nederlandse televisieprogramma "Opsporing Verzocht" heeft gisteravond beelden getoond van mogelijke getuigen van de schietpartij in café Ditisit in Valkenswaard. Het programma roept iedereen op zich te melden wanneer ze de personen op de beelden herkennen. Ook is de politie nog op zoek naar een grijze vluchtauto. Bij de schietpartij werden drie personen gewond, onder wie twee mannen die in België wonen. Men kan het filmpje van de uitzending en de details van de politieoproep hier bekijken.

Een héél klein draakje

Dinsdag 3 juli 2012
Lommel - Een héél klein draakjeZoomVoortaan zullen we een rups met andere ogen bekijken. Dat komt door bijgaande foto die Frido van Hertum maakte van de rups van een nachtvlinder, het kroonvogeltje. Toen de rups gestoord werd ging ze in een 'stoorhouding' zitten; het kopje werd volledig rondgeplooid tegen de rug, en dan zie je dat kopje ondersteboven. Het lijkt dan nogal wat op een draakje, en je kan zelfs de tandjes zien. De rode uitsteeksels zijn geen horentjes maar de koppoten van de rups.
Een héél klein draakje
Zoom
Gedeputeerde Walter Cremers uit Lommel gaat bij de komende provincieraad-verkiezingen de kartellijst van sp.a en Groen trekken in het kieskanton Neerpelt. De lijst wordt geduwd door Peter Vanvelthoven, de burgemeester van Lommel.
16/03

Diane, gefeliciteerd met je verjaardag!!

Cor Wevers
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Lommel