Het overige nieuws

Derdaele wint 24 Uren van Zolder

Zondag 31 augustus 2014
Pelt - Derdaele wint 24 Uren van ZolderZoomOverpeltenaar Dylan Derdaele heeft vandaag met zijn team Belgium Racing voor het tweede jaar op rij de 24 Uren van Zolder gewonnen. Een grote overwinning, want met 759 rondes bleven ze 19 rondes voor op het Wolf Racing Team, met Neerpeltenaar Frank Beliën. Dat team had in de loop van de namiddag met pech af te rekenen. Op de foto hierboven: de Porsche 997 van het Derdaele-team. Foto onder: zoek Derdaele! (Foto's Yves Maex)
Derdaele wint 24 Uren van Zolder
Zoom

'Aquabeatzz' in Dommelslag

Vrijdag 29 augustus 2014
Morgen/zaterdag organiseert S&R Dommelslag in samenwerking met de jeugddiensten van Overpelt en Neerpelt en Creator Crew de tweede editie van AquaBeatzz. Dat gebeurt op de ligweide en aan het buitenbad van Dommelslag. De dag wordt afgesloten met een optreden van Batteraaf en een van Fresku. De toegang is volledig gratis. Op het programma:
    Doorlopend: BMX -en skate parcours
    13u00 – 15u00: initiatie breakdance en graffiti door Creator Crew
    15u00 – 16u00: initiatie breakdance door Fabrizio
    16u00: start dancebattles
    19u00: optreden BATTERAAF
    20u30: optreden FRESKU.

Hotelgasten zijn eerlijk

Vrijdag 29 augustus 2014
Tribunaliteiten
Eén van de meest beklemmende vakantiedilemma’s is wellicht: “Gebruik ik het kluisje of niet?” Een hotelgast in een hotel in Genk vond het níet nodig zijn Breitling-horloge van 5.000 euro op te bergen in de kluis van zijn hotelkamer. Na een nacht met zijn partner in het hotel meldde hij het hotelpersoneel dat zijn horloge weg was en legde hij klacht neer wegens diefstal. Zonder resultaat. Hij besloot het hotel voor de rechtbank te dagen en eiste daar 5.000 euro. Het hotel zette zich (…) Het hele nieuwsbericht

Alda Schoemans overleden

Vrijdag 29 augustus 2014
Neerpelt - Alda Schoemans overleden

Neerpelt

In het Mariaziekenhuis is woensdag Alda Schoemans overleden, de weduwe van Jef Vaesen. Ze was 83 jaar. De uitvaartdienst zal plaatsvinden in intieme kring.

Pantserwagens botsen

Donderdag 28 augustus 2014
Op de Luikerweg in Valkenswaard zijn vanmorgen rond 9.30u vijf pantserwagens van het Belgische leger op elkaar gebotst. Volgens de marechaussee gebeurde dat toen ze moesten uitwijken voor een tegenligger, een tractor. Niemand werd gewond. Het ongeval wordt onderzocht door de marechaussee en de Belgische militaire politie. Omdat uit twee voertuigen olie lekte, werd de Luikerweg plaatselijk een tijdlang afgesloten voor het verkeer.  UPDATE De pantserwagens, van het type Mowag Piranha, zijn van de Medium Brigade in Leopoldsburg. Ze reden in een colonne van negentien voertuigen en waren onderweg naar de legerbasis in Oirschot. Daar zouden ze op de trein worden gezet naar een schietoefening in het Duitse Bergen-Höhne.

Novastar naar De Posthoorn!

Woensdag 27 augustus 2014
Op 10 november speelt Novastar een concert in De Posthoorn in Hamont. Dat hebben we vanavond vernomen. Als u er bij wil zijn: u kunt nu al tickets reserveren via www.hamont-achel.be; u surft naar deze link en kijkt dan onderaan in de lijst naar 10 november. Succes!

Werken op E313 tijdens weekend

Woensdag 27 augustus 2014
Vrijdagavond start het Agentschap Wegen en Verkeer met de renovatie van de rechter rijstrook en de pechstrook van de E313 richting Luik tussen de afrit ‘Industriezone Zolder-Lummen’ en de afrit ‘Hasselt-West’. Tegelijkertijd zal richting Luik ook de afslagstrook op de E313 naar deze laatste afrit worden verlengd. Ter hoogte van de werfzone zal het verkeer op de E313 enkel over de linker rijstrook kunnen rijden. De weggebruikers moeten dus rekening houden met extra reistijden die kunnen oplopen tot een uur.
Richting Luik zal de afrit ‘Hasselt-West’ niet bereikbaar zijn. Er is een omleiding voorzien via afrit 28 ‘Hasselt-Zuid’. De oprit richting Luik blijft open. Ten laatste maandagochtend 1 september om 6 uur moet de aannemer klaar zijn.

Mia Van Mierlo overleden

Dinsdag 26 augustus 2014
Pelt - Mia Van Mierlo overledenIn het Mariaziekenhuis is gisteren Mia Van Mierlo overleden, de weduwe van Henri Boonen. Ze was 86 jaar. Donderdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Boseind. Woensdag om 18.30u is er daar een avondwake.

Wiske Bosmans overleden

Dinsdag 26 augustus 2014
Overpelt - Wiske Bosmans overleden

Overpelt

Zaterdag is Wiske Bosmans overleden, de echtgenote van Karel Bloemen. Ze was 75 jaar. De uitvaartdienst en de crematie zullen in besloten kring plaatsvinden. Woensdag van 18 uur tot 18.45 uur kunt u haar een laatste groet brengen in het uitvaartcentrum Severens, Schansstraat 4.

Snelheidscontroles

Dinsdag 26 augustus 2014
Pelt - SnelheidscontrolesDe lokale politie kondigt snelheidscontroles aan die deze week zullen gehouden worden op de Jos Verlindenstraat en Herent in Neerpelt, de N74 en de Astridlaan in Overpelt en de Lozenweg en de Stationsstraat in Hamont-Achel.

Maria Teresia Driesen overleden

Maandag 25 augustus 2014
Overpelt - Maria Teresia Driesen overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is gisteren Maria Teresia Driezen overleden, de weduwe van Albert Vandersteen. Ze was 91 jaar. Vrijdag wordt ze gecremeerd, na een rouwmis (om 10.30u) in de Sint-Martinuskerk van Overpelt-Centrum.
Pelt - Nauwere samenwerking drie politiezonesDrie lokale politiezones hebben een protocolakkoord afgesloten voor een nauwere samenwerking. Vanaf 1 september gaan de politiezones Lommel, HANO en Kempenland de wachtbeurten van bepaalde personeelsleden met officiersbevoegdheden gezamenlijk waarnemen. Totnogtoe werden deze wachtbeurten georganiseerd door elke zone apart, ieder voor het eigen grondgebied.
“De eerste besprekingen voor dit samenwerkingsverband dateren van het najaar van vorig jaar”, zegt (…) Het hele nieuwsbericht

Marcel Bleyen (69) overleden

Maandag 25 augustus 2014
Overpelt - Marcel Bleyen (69) overleden

Overpelt

Marcel Bleyen (69), echtgenoot van Albertine Ceyssens, uit de Sint-Jansstraat in Overpelt is vrijdag overleden. Hij was lid van de Kerkraad van de Sint-Martinusparochie van Overpelt-Centrum en bestuurslid van de plaatseljjke Heemkundige Kring. De uitvaartdienst vindt plaats in intieme kring.

Anneke Joosten (86) overleden

Maandag 25 augustus 2014

Overpelt

In het Mariaziekenhuis in Overpelt is vrijdag Anneke Joosten, echtgenote van Henri Meekers, uit de Dorpsstraat overleden. Zij was 86 jaar en wordt donderdag begraven na een rouwdienst om 10.30 uur in de parochiekerk van Overpelt-Centrum.

Felle brand in Eindhoven

Zondag 24 augustus 2014
Afgelopen nacht rond 03.45u heeft een zware brand in Eindhoven een tankstation aan de Eerste Lieve de Keylaan en het daarboven gelegen appartementencomplex totaal verwoest.
De brandweer kon door snel handelen alle 22 Poolse bewoners van het flatgebouw tijdig uit hun appartement halen. Ook de bewoners van een naastgelegen huizenblok werden geëvacueerd. Niemand werd gewond. Door de brand raakte de constructie van het gebouw zo onstabiel dat de gemeente in de loop van de dag besloot om het uit (…) Het hele nieuwsbericht

Fanny Put (86) overleden

Vrijdag 22 augustus 2014
Pelt - Fanny Put (86) overledenIn residentie 'Aan de Beverdijk' in Achel is vrijdag Fanny Put (86), echtgenote van wijlen Jaak Gijbels, overleden. Op woensdag 27 augustus om 19.00 uur is er een avondwake in de parochiekerk van Achel-Dorp. Aansluitend is er gelegenheid om afscheid te nemen van Fanny en de familie te condoleren in het funerarium Creemers, Achelpoort, 6, Hamont. De afscheidsdienst gevolgd door crematie en bijzetting van de as bij haar overleden man en zoon Pierre zal in intieme kring plaatsvinden. Condoleren kan ook via info[!]begrafenissencreemers.be

Pelt - N.-Limburgse gemeenten zonder stroom?ZoomZowat de helft van de Limburgse gemeenten dreigt zonder stroom gezet te worden deze winter, zo blijkt uit het plan van Elia, de beheerder van het hoogspanningsnet. Hier in Noord-Limburg zouden alle gemeenten in aanmerking komen, vooral midden- en Zuid-Limburg worden dus gespaard (de witte gebieden op de kaart). Uiteraard worden niet alle gemeenten tegelijkertijd afgekoppeld, maar zou dit in groepen gebeuren, op de kaart aangeduid met dezelfde kleur. Elia 'belooft' wel dat de (…) Het hele nieuwsbericht

Eerste Neerpeltse fietscross

Donderdag 21 augustus 2014

Neerpelt

Op woensdag 27 augustus van 14 tot 16 uur organiseert de Neerpeltse sportdienst op het nieuwe BMX-terrein achter Voetbalstadion Sporting Grote Heide een aantal wedstrijden. Iedereen vanaf 10 jaar met BMX- of crossfiets is welkom. Elleboog-, pols-, kniebescherming en helm zijn verplicht. De inschrijving is gratis en gebeurt  vanaf 13.30 uur ter plaatse. Voor meer informatie:  sport[!]neerpelt.be of 011 80 97 59

175 jaar fotografie

Dinsdag 19 augustus 2014
Op 19 augustus vieren we 'World Photography Day'. Vandaag net 175 jaar geleden werd de fotografie geboren. Op 19 augustus 1839 kon na jaren experimenteren het procedé van Louis Daguerre publiek gemaakt worden. De Franse staat kocht de uitvinding en schonk deze aan de wereld om patentvrij te gebruiken. Het fotopapier werd pas veel later door de in Amerika levende Belg Leo Baekeland uitgevonden. Hij verkocht zijn patent op Velox-papier aan George Eastman van Kodak. In de 175-jarige geschiedenis werd er al een schat aan beeldmateriaal verzameld, een schat om te koesteren.

Zo snoei je fruitbomen

Maandag 18 augustus 2014
Het Regionaal Landschap Lage Kempen en de Nationale Boomgaardenstichting organiseren op 23 augustus een gratis workshop zomersnoei van fruitbomen. Fruitbomen snoeien leer je immers niet uit een boek, maar door het zelf te doen. Tijdens de workshop leer je alle technieken en mag je het onder begeleiding zelf proberen. Plaats van afspraak: de boomgaard bij domein Meylandt in Heusden-Zolder, van 9 tot 12 uur. Inschrijven is verplicht via info[!]rllk.be of via tel. 011 78 52 59.

'Het Mariaziekenhuis spreekt'

Maandag 18 augustus 2014
De artsen van het Mariaziekenhuis in Overpelt starten in het najaar met een reeks voordrachten voor een breed publiek over veel voorkomende gezondheidsproblemen. Binnen het thema dat aan bod komt, zullen vragen zoals "hoe ontstaat het probleem" en "welke behandelingsmogelijkheden biedt het Mariaziekenhuis" besproken worden.
Volgende sessies zijn gepland:
-    Van leven met een versleten knie tot leven met een kunstknie
(donderdag 30 (…) Het hele nieuwsbericht
Pelt - Schulte-nazaat bracht bezoek aan villa Albert IZoomVorige week woensdag bracht A. Schulte, nazaat van de gebroeders Schulte, de grondleggers van de metaalfabrieken in Lommel (Joseph) en Overpelt (Wilhelm), op uitnodiging van Yvo Coninx weer een bezoek aan Overpelt en Neerpelt. Een eeuw geleden zorgden de stichters van "de zink"  niet alleen voor "brood op de plank" maar ook voor het onderkomen van de werkman. 
Beide Schultes bewoonden een villa in Overpelt. Wilhelm kocht in 1891 de villa van de weduwe van dokter Van Swijgenhoven, de "villa (…) Het hele nieuwsbericht

Neerpelt

Wie snel kan optreden na een ongeval, voorkomt vaak erger. Eerste hulp verlenen is makkelijker dan je denkt want met kleine, eenvoudige handelingen kun je al veel doen. Een brandwonde afkoelen onder de kraan, een bloeding onder controle houden met een drukverband... Het Rode Kruis wil het je graag leren. Zo is er altijd iemand in de buurt die hulp kan bieden als er iets gebeurt.
RK-afdeling Sint-Huibrechts-Lille start met een EHBO-cursus op zondag 5 oktober. De lessen worden van 9 uur tot 12 uur gegeven in het RK-lokaal, Smeelstraat 1. Inschrijven kan tot 10 september. Voor inlichtingen: Magda.reijnders[!]skynet.be of 0472 805708

Thea Pellens overleden

Donderdag 14 augustus 2014
Pelt - Thea Pellens overledenIn het ziekenhuis in Genk is gisteren Thea Pellens overleden, de echtgenote van Pierre Kwanten. Ze was 71 jaar. De afscheidsdienst zal in intieme kring plaatsvinden. Maandag om 19u is er een avondwake in de parochiekerk van Achel-Centrum. Online condoleren kan via condoleren[!]begrafenissencreemers.be.

Ondertussen, op het Hènt...

Woensdag 13 augustus 2014
Neerpelt - Ondertussen, op het Hènt...Zoom

Neerpelt

.

Brandstofdieven in Bergeijk

Dinsdag 12 augustus 2014
De Nederlandse politie vraagt uit te kijken naar verdachte situaties waarbij onbekenden brandstof stelen uit geparkeerde wagens. Daarbij gaat het zowel om benzine als om diesel. De afgelopen dagen hebben zeven gedupeerden zich bij de politie gemeld.

Aquabeatzz op 30 augustus

Dinsdag 12 augustus 2014
Op zaterdag 30 augustus vanaf 13u wordt de jeugd van Neerpelt en Overpelt verwacht in het buitenbad en op de ligweide van zwembad Dommelslag voor Aquabeatzz. Dat is een gratis evenement voor jongeren waarbij vanalles gebeurt: graffiti, breakdance, muziek, skate, zwemmen... Een en ander is een initiatief van de jeugddiensten van Neerpelt en Overpelt en van Dommelslag zelf.

Van Eindhoven naar Marokko

Dinsdag 12 augustus 2014
Luchtvaartmaatschappij JetairFly gaat vanaf 27 oktober starten met vluchten van Eindhoven naar het Marokkaanse Nador. Dat zal tweemaal per week gebeuren, op maandag en vrijdag. Een en ander is vandaag bekendgemaakt.

'Expeditie Hasselt' op TodM

Maandag 11 augustus 2014
Recensie
Neerpelt - 'Expeditie Hasselt' op TodMZoom

Neerpelt

Vier dagen koppen lopen in Hasselt, enorme volkstoelopen in straten en op pleinen, dat betekent Theater op de Markt. Het massaal opgekomen publiek kon genieten van prachtig openlucht-, circus- en locatietheater, zowel van internationaal gerenommeerde gezelschappen als van nog jonge professionele makers. Onder deze laatsten bevond zich het luik ‘Expeditie Hasselt’. Zes jonge theatergezelschappen en -makers met Hasseltse roots waren uitgenodigd om hun creatie te presenteren in de voormalige, (…) Het hele nieuwsbericht

Mya Claessens overleden

Zaterdag 9 augustus 2014
Overpelt - Mya Claessens overleden

Overpelt

In het Mariaziekenhuis is donderdag Mya Claessens overleden, de echtgenote van Herman Wuyts. Ze was 82 jaar. De uitvaartdienst en de crematie vinden plaats in intieme kring. Dinsdag om 18.30u is er een avondwake in de parochiekerk van Overpelt-Centrum.

Eén jaar huisartsenwachtpost

Vrijdag 8 augustus 2014
Pelt - Eén jaar huisartsenwachtpostZoomBegin augustus was het een jaar geleden dat de Noord-Limburgse Huisartsenwachtpost zijn deuren opende op de 2e verdieping van Campus-Z, tegenover het station. De patiënten reageerden aanvankelijk wat onwennig, maar al vrij snel zeer positief.
Dat de wachtpost er kwam, is in grote mate te danken aan dr. Robert De Graaf, die een stuwende kracht bleek in de voorbereiding. De patiënten toonden zich dankbaar. Opmerkingen als 'goed herkenbare locatie, snelle en goede (…) Het hele nieuwsbericht

Elisa Hermans overleden

Vrijdag 8 augustus 2014
Neerpelt - Elisa Hermans overleden

Neerpelt

In het Mariaziekenhuis is gisteren Elisa Hermans overleden, de weduwe van Jan Vanduffel en de levenspartner van wijlen Willem Hendrix. Ze was 84 jaar. Woensdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van het Herent. Dinsdag om 18.30u is er daar een avondwake.

Anna Franssen overleden

Woensdag 6 augustus 2014
Overpelt - Anna Franssen overleden

Overpelt

Gisteren is Anna Franssen overleden, de echtgenote van Jef Haenegrifs. Ze was 88 jaar. Zaterdag wordt ze begraven, na een rouwmis (om 10.30u) in de parochiekerk van Overpelt-Centrum. Vrijdag om 18.30u is er daar een avondwake.

Voetbal: vierde Grenslandtornooi

Dinsdag 5 augustus 2014
Volgende week zaterdag 16 augustus wordt in sportpark De Roosen het 4e Grenslandtoernooi gespeeld. De beste 4 clubs uit de regio - van de U10 tot en met de U21 - gaan zich daar met elkaar meten: ’s ochtends vanaf 09:45u tot 12:00u spelen de U10- en U11-teams van Bocholt VV, KESK Leopoldsburg, Achel VV en FC Esperanza Pelt op 4 velden tegen elkaar. Om13:00u spelen hun grote broers: tot 17:00u maken de U12, U13, U15, U17 én de U21 teams van Bocholt, Leopoldsburg, Lommel United en FC Esperanza Pelt onder elkaar uit wie in totaal het beste team en de beste club is. Bovendien zal er per leeftijdscategorie een ‘beste speler’ worden gekozen en is er een beloning voor de sportiefste club. Supporters van harte welkom!

'De Groote Oorlog' in een expo

Maandag 4 augustus 2014
Neerpelt - 'De Groote Oorlog' in een expoZoom

Neerpelt

In de Achelse Kluis werd zaterdagnamiddag de grensoverschrijdende tentoonstelling "De Groote Oorlog rond de Kluis" officieel geopend. Die werd opgezet door een werkgroep van 9 heemkringen aan deze en gene kant van de grens, met de steun van de provincie Limburg en die van de gemeentebesturen van Hamont-Achel, Neerpelt en Bocholt. Centraal staat de Eerste Wereldoorlog zoals die in de regio werd beleefd.
Vanuit de deelnemende gemeenten waren burgemeesters en/of schepenen op de (…) Het hele nieuwsbericht
Pelt - Voorverkoop tickets vliegshow verlengdZoomVan 12 tot en met 14 september organiseert de Belgische Luchtmacht samen met het International Sanicole Airshow-team de Belgian Air Force Days op de vliegbasis Kleine Brogel. Het is de eerste keer sinds 1998 dat er daar een airshow plaatsvindt. Samenwerking van de vliegbasis met de Internationale Sanicole Airshow staat garant voor een groots internationaal evenement met een erg gevarieerd programma, met deelnemers uit ruim 20 landen. Inwoners genieten van speciale voorverkooptarieven. Deze voorverkoop liep normaal gezien tot 1 augustus maar werd in overleg met de 10e Wing verlengd tot 18 augustus. Een dagkaart kost in dat geval 5 euro/kaart (i.p.v. 10 euro). De voorverkoop gebeurt bij uw gemeentebestuur.

Rijk en beroemd

Maandag 4 augustus 2014
Pelt - Rijk en beroemdZoomEen mooi paard, én een mooie, beroemde en rijke berijdster: op de wereldjumping in Valkenswaard zag Rik Vander Sanden de Griekse Athina Onassis-De Miranda met AD Camille Z aan het werk.
Pelt - 100 jaar geleden startte de Eerste WereldoorlogZoomVandaag is het 100 jaar geleden dat hier de Eerste Wereldoorlog begon. In het archief van de Liller Heemkundige Kring vonden we een tekening van de Duitse keizer Wilhelm II en onze koning Albert I. Ook vonden we daar cijfers over het aantal Belgische gesneuvelden. In “De Groote Oorlog” sneuvelden volgens die bron 34.396 Belgische soldaten waarvan 4 luitenant-generaals, 3 generaal-majoors, 11 kolonels, 14 luitenant-kolonels, 58  majoors, 109 kapitein-kommandanten, 146 tweede kapiteins, 293 luitenanten, 623 onderluitenanten, 15 aalmoezeniers en 53 krijgsgeneesheren. Vandaag werd bekend dat het aantal slachtoffers wellicht zwaar werd onderschat. Lees ook eens op knack.be: "5 schrijvers over WO I: Wij kinderen zijn blij dat het oorlog is"
Neerpelt - Voorverkoop tickets vliegshow verlengdZoom

Neerpelt

Van 12 tot en met 14 september organiseert de Belgische Luchtmacht samen met het International Sanicole Airshow-team de Belgian Air Force Days op de vliegbasis Kleine Brogel. Het is de eerste keer sinds 1998 dat er daar een airshow plaatsvindt. Samenwerking van de vliegbasis met de Internationale Sanicole Airshow staat garant voor een groots internationaal evenement met een erg gevarieerd programma, met deelnemers uit ruim 20 landen. Inwoners genieten van speciale voorverkooptarieven. Deze voorverkoop liep normaal gezien tot 1 augustus maar werd in overleg met de 10e Wing verlengd tot 18 augustus. Een dagkaart kost in dat geval 5 euro/kaart (i.p.v. 10 euro). De voorverkoop gebeurt in de bib aan de Norbertinessenlaan.
Pelt - Vlindertelweekend: kleine vos het vaakst gezienZoomGisteren en vandaag, tijdens het vlindertelweekend van Natuurpunt, is de "kleine vos" (foto) het vaakst gezien in de Vlaamse tuinen. Dat heeft Natuurpunr vanavond bekendgemaakt. Op de tweede plaats komt de atalantavlinder, gevolgd door het oranje zandoogje. (Foto Hans Claes)

Beste ruiters weer in Valkenswaard

Zaterdag 2 augustus 2014
Pelt - Beste ruiters weer in ValkenswaardZoomOp het terrein van de Stal Tops, langs de Maastrichterweg in Valkenswaard, is gisteren weer het grote ruitertornooi begonnen dat daar elk jaar wordt georganiseerd. Dit jaar nemen er diverse topruiters aan deel. Het is de tiende van 14 wedstrijden binnen de Global Champions Tour. Op de foto Jessica Springsteen, dochter van, met Lisona. (Foto Rik Vander Sanden) Meer foto's
Pelt - 'Kleine verhalen in een Groote Oorlog'ZoomNaar aanleiding van de herdenking van 100 jaar W.O. I  start de provincie met een online verhaal over “Kleine verhalen in een Groote Oorlog". Zoals velen vandaag hun leven delen met anderen via sociale media en filmpjes, zo zal de jonge Mathilde Paukens haar leven vanaf de vooravond van WO I delen op haar Facebookpagina en Twitter-account. Het fictieve verhaal wordt verteld aan de hand van tekst, afbeeldingen en videofragmenten. De acteurs keren terug in een opvallende multimediale tentoonstelling, die van 19/9 tot 14/11 in C-mine Genk loopt en in 2015 neerstrijkt in Hasselt en Bokrijk. Om het verhaal te volgen gaat u naar www.limburg1914-1918.be of naar Facebook.
24/05

Dikke proficiat met jullie 65 jarig jubileum en nog vele jaren samen!

Rene Van Son
20/05

Sid Leyssen. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Weer een jaartje bij je doel. Geniet van deze dag en nog veel plezier. Eeen dikke PROFICAT van vake en moeke.

Boudewijn en Anita Leyssen-Cardinaels
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Pelt