Het overige nieuws

Elise Staf overleden

Zaterdag 28 februari 2015
In Tongeren is gisteren Elise Staf overleden, de echtgenote van Georges Princen. Ze was 76 jaar. Vrijdag wordt ze gecremeerd, na de uitvaartliturgie (om 10.30 uur) in de parochiekerk van Koninksem. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Als het kind niet naar de ouder wil

Vrijdag 27 februari 2015
Tribunaliteiten
‘Nu ben je wel content, als ik niet kom dan moet papa centen betalen.’ Dat zei een twaalfjarig meisje tegen haar moeder, toen die met een vonnis van de jeugdrechtbank in de hand, het contact met haar dochter trachtte te herstellen. In dat vonnis stond dat vader aan moeder 750 euro moest betalen per keer dat hij zijn dochter niet naar moeder bracht.
De vader nam het niet dat hij zo’n dwangsom moest betalen en uiteindelijk moest het hof van beroep van Antwerpen een beslissing nemen. Dat (…) Het hele nieuwsbericht

Fina Volders overleden

Vrijdag 27 februari 2015
Gisteren is in Tongeren Fina Volders, de weduwe van Henri Stulens, overleden. Zij was 72 jaar. Het afscheid vindt in alle intimiteit plaats.

Paul Detré overleden

Donderdag 26 februari 2015
Vandaag is Paul Detré overleden, de weduwnaar van Josée Dewallef. Hij was 84 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats.

Leona Geerts overleden

Woensdag 25 februari 2015
Vandaag is Leona Geerts overleden, de weduwe van François Paemelaere. Ze was 79 jaar.  De uitvaartdienst vindt dinsdag (11uur)  plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen in Tongeren.

Jean Reners overleden

Woensdag 25 februari 2015
Tongeren - Jean Reners overledenMaandag is Jean Reners overleden. Hij was 84 jaar. Zaterdag wordt  hij gecremeerd, na de uitvaartliturgie (om 10.30u) in de parochiekerk van Henis. Vrijdag (om 19 uur) is er daar een avondwake.

Fien Byloos overleden

Dinsdag 24 februari 2015
Gisteren is Fien Byloos, de weduwe van Albert Werck, overleden. Zij was 95 jaar en wordt begraven op de begraafplaats van Tongeren-Berg na de uitvaartliturgie vrijdag (10.30 uur) in de O.L.V. basiliek in Tongeren. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Marie Dedrij overleden

Maandag 23 februari 2015
Tongeren - Marie Dedrij overledenVandaag is Marie Dedrij overleden, de weduwe van Jean Clerx, overleden. Ze was 88 jaar en wordt bijgezet in het familiegraf op de begraafplaats van Berg na de uitvaartliturgie zaterdag (12 uur) in de basiliek.

Marthe Van den Bosch overleden

Maandag 23 februari 2015
In Tongeren is woensdag Marthe Van den Bosch overleden, de weduwe van Henry Baillien. Zij was 85 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt zaterdag (om 11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen en wordt gevolgd door de bijzetting van de urne in de familiegrafkelder op de stedelijke begraafplaats.

Maria Wouters overleden

Maandag 23 februari 2015
Tongeren - Maria Wouters overledenIn het AZ in Tongeren is zaterdag Maria Wouters overleden, de weduwe van Georges Lievin en de levenspartner van Hugo Lysens. Zij was 86 jaar en wordt begraven op de begraafplaats van Tongeren-Centrum na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Jan. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake.

96 weekendongevallen

Maandag 23 februari 2015
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 96 verkeersongevallen gemeld, waarvan 20 met lichamelijk letsel en 76 met enkel stoffelijke schade. Daarbij vielen 7 zwaar- en 7 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 69 ademtesten afgenomen, waarvan er 12 (of 17%) positief bleken. Van 1 bestuurder werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 18 gevallen van vluchtmisdrijf.

Jef Swerts overleden

Zaterdag 21 februari 2015
Tongeren - Jef Swerts overledenGisteren is Jef Swerts overleden, de echtgenoot van Yvonne Parthoens. Donderdag wordt hij gecremeerd, na de uitvaartliturgie (om 10.30 uur) in de parochiekerk van Vreren.

Emile Martin overleden

Zaterdag 21 februari 2015
Tongeren - Emile Martin overledenIn het ziekenhuis in Tongeren is donderdag Emile Martin overleden, de echtgenoot van Anna Essers. Hij was 85 jaar. Donderdag wordt hij begraven, na de uitvaartliturgie (om 10.30 uur) in de kapel van Ketsingen. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Smiley (18)

Vrijdag 20 februari 2015
Tongeren - Smiley (18)ZoomIn de trein krioelt het van smileys... Ingezonden door Frank Bracke.

Roger Bleyweert overleden

Donderdag 19 februari 2015
Gisteren is Roger Bleyweert overleden, de echtgenoot van Jeanne Stevens. Hij was 83 jaar. De uitvaartceremonie vindt woensdag (om 11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen.

Stahlhelmen uit expo zwermen uit

Donderdag 19 februari 2015
Tongeren - Stahlhelmen uit expo zwermen uitZoomDe afgelopen maand vormde het Kolonel Dusartplein in Hasselt het decor voor de tentoonstelling “Limburg 1914-1918: kleine verhalen in een Groote Oorlog”. Naast een imposante blackbox waarin de multimediale tentoonstellingsfilm werd getoond, sierden 44 identieke betonnen Stahlhelmen het Dusartplein, dat zelf ook getekend is door (herinneringen aan) de Groote Oorlog. De 44 helmen symboliseren de Duitse bezetting in Limburg. Elke helm vertegenwoordigt één Limburgse gemeente en (…) Het hele nieuwsbericht

Agnes Thijssen overleden

Donderdag 19 februari 2015
Tongeren - Agnes Thijssen overledenDinsdag is Agnes Thijssen overleden, de weduwe van Jozef Jacobs. Ze was 85 jaar en wordt gecremeerd na de uitvaartliturgie zaterdag (10.30 uur) in de kerk van Riksingen.

Jeugdwerkloosheid gedaald

Woensdag 18 februari 2015
De jeugdwerkloosheid in Limburg is vorig jaar met bijna 800 werkzoekenden gedaald. Ten opzichte van Vlaanderen is de jeugdwerkloosheid hier zelfs dubbel zoveel afgenomen. Toch blijft de huidige jeugdwerkloosheidsgraad met 17,85 % onaanvaardbaar hoog.

Laurent Hendrickx overleden

Woensdag 18 februari 2015
Tongeren - Laurent Hendrickx overledenIn Hasselt is maandag Laurent Hendrickx overleden. Hij was 59 jaar. De afscheidsdienst vindt vrijdag om 14 uur plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen en wordt gevolgd door de bijzetting van de urne in het urnenveld van de stedelijke begraafplaats van Berg.

Ria Bortels overleden

Woensdag 18 februari 2015
Tongeren - Ria Bortels overledenIn Tongeren is zondag Ria Bortels overleden, de echtgenote van Ludo Rakosi. Ze was 59 jaar. De uitvaartplechtigheid vindt vrijdag (13 uur) uur plaats in de aula van uitvaartcentrum Debay en wordt gevolgd door de bijzetting van de urne in het urnengraf op de begraafplaats van Berg.

Weinig zwartrijders in Limburg

Dinsdag 17 februari 2015
In Limburg telt men het kleinste aantal zwartrijders in het openbaar busvervoer, in Antwerpen het grootste aantal. Dat blijkt uit controles van De Lijn. Vorig jaar werden voor het eerst meer dan 2 miljoen reizigers gecontroleerd. Zwartrijden gebeurt vooral door jonge mannen. Bij de controles liepen 1 op 43 (2,3 procent) gecontroleerde reizigers tegen de lamp.
De boetes voor zwartrijden bedragen momenteel 75 euro voor de eerste keer en lopen op tot 400 euro bij recidive. Bij (…) Het hele nieuwsbericht

Smiley (17)

Maandag 16 februari 2015
Tongeren - Smiley (17)Zoom"Hij  lachte zo lief naar mij. Ik heb hem helemaal opgegeten," mailt Eugène Pellens.

Limburgse Vakantiegids 2015

Maandag 16 februari 2015
De Limburg Vakantiegids 2015 is er: een publicatie van 300 pagina’s die het totale toeristische aanbod van Limburg bundelt. De gids verschijnt op 350.000 exemplaren en wordt de volgende maanden gratis verspreid. Vanaf maart wordt de gids massaal gedistribueerd, ondersteund door een grote mediacampagne. Die legt de klemtoon op 20 jaar Fietsparadijs Limburg en prikkelt de Vlamingen om de gratis Limburg Vakantiegids in huis te halen. Die gids ontdek je alvast via www.toerismelimburg.be. Je kan je gratis exemplaar ook in de Limburgse toeristische infokantoren afhalen.

68 ongevallen op Limburgse wegen

Maandag 16 februari 2015
In het afgelopen weekend gebeurden er in heel Limburg 68 verkeersongevallen. Daarbij vielen 1 dode, 2 zwaargewonden en 18 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen  werden in totaal 57 ademtesten afgenomen, waarvan er 6 positief bleken. Bij 13 ongevallen was er sprake van vluchtmisdrijf.

Lambert Hertigers overleden

Maandag 16 februari 2015
In Tongeren is donderdag Lambert Hertigers overleden, de weduwnaar van Lisa Breuer. Hij was 93 jaar en wordt begraven na de uitvaartdienst woensdag (om 11 uur) in de aula van uitvaartzorg Driesen.

Fina Jaddoulle overleden

Maandag 16 februari 2015
Tongeren - Fina Jaddoulle overledenDonderdag is Fina Jaddoulle overleden, de weduwe van Jean Vrindts. Ze was 91 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (om 10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Nerem.
In Limburg zijn momenteel 895 vrijwilligers actief bij Present. Het gaat om 248 mannen en 647 vrouwen. In zorginstellingen worden zij ingeschakeld om de mens achter de zieke, oudere of de persoon met een beperking bij te staan. Zij helpen op die manier het verzorgingspersoneel met kleinere taken waarbij het contact belangrijk is.
De vrijwilligers - de jongste is 16, de oudste 90 - zijn verspreid over 31 voorzieningen: ziekenhuizen, rusthuizen, palliatieve eenheden, psychiatrische inrichtingen en gehandicaptenvoorzieningen.

Met de groeten uit Oostende

Zondag 15 februari 2015
Tongeren - Met de groeten uit OostendeZoomDaar zag Jacqueline Joosten-Segers deze maskers van James Ensor in het Ensormuseum.

Smiley (16)

Zaterdag 14 februari 2015
Tongeren - Smiley (16)ZoomEen warme, wollige smiley, ingezonden door Ann Moors.

Geld op leeftijd

Zaterdag 14 februari 2015
Tribunaliteiten
Een bejaarde vader of moeder geeft dikwijls een volmacht op de bankrekening aan zoon- of dochterlief. Het vertrouwen is groot. Maar, met het overlijden van vader of moeder verdwijnt het vertrouwen soms. In de plaats komt het wantrouwen van broer of zus die de bankzaken niet beheerde. Daarop volgt nogal eens het verzoek van de achterdochtige broer of zus aan de rechter om de levenswandel van vader of moeder na te gaan en te onderzoeken hoe zij hun geld spendeerden.
Een recente uitspraak van het hof van beroep (…) Het hele nieuwsbericht

René Vanlessen overleden

Zaterdag 14 februari 2015
Woensdag is René Vanlessen overleden, de echtgenoot van Celestine Ramaekers. Hij was 86 jaar. De afscheidsceremonie en de crematie vinden dinsdag plaats in het crematorium in Hasselt. Maandag (om 19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Piringen.
Op 20, 21 en 22 maart organiseert Limburg.net opnieuw haar jaarlijkse opruimactie Straat.net. Hiermee wil Limburg.net mensen verenigen en bewustmaken van het belang van samenwerking voor een propere en aangename omgeving. Groepen kunnen zich tot en met vrijdag 27 februari inschrijven voor de actie bij hun eigen gemeentebestuur. 
Na inschrijving krijgen de deelnemers een aantal straten toegewezen en het nodige materiaal wordt voorzien (vuilniszakken, handschoenen, veiligheidsvestjes, (…) Het hele nieuwsbericht

Smiley (15)

Donderdag 12 februari 2015
Tongeren - Smiley (15)ZoomEen smiley uit Waalse bron. Steven Geens maakte deze foto van een oude Royal-schrijfmachine (veel kinderen weten niet meer wat dat is - red.) in Clermont-sur-Berwinne, net ten zuiden van de Voerstreek. Het dorpje is een bezoekje waard, mailt hij. "Een mooie dorpskern met merkwaardig rijke huizen en een boeiende geschiedenis."
Negentien buitenlandse investeerders hebben vorig jaar gezorgd voor 276 nieuwe jobs in Limburg. Deze jobs waren goed voor 6,6 procent van het totale aantal nieuwe jobs in Vlaanderen. Van alle Vlaamse provincies kon Limburg de minste buitenlandse investeringen aantrekken.

Smiley (14)

Woensdag 11 februari 2015
Tongeren - Smiley (14)ZoomEen smiley in de afwasbak, ingestuurd door Ineke Roosen.

Firmin Toppet overleden

Woensdag 11 februari 2015
In Lauw is zondag Firmin Toppet overleden, de weduwnaar van Margriet Dessers. Hij was 91 jaar. Zaterdag wordt hij begraven, na de uitvaartliturgie (om 10.30 uur) in de parochiekerk van Lauw. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake.

José Lahaye overleden

Woensdag 11 februari 2015
Zaterdag is José Lahaye overleden, de weduwe van Jef Smeets. Ze was 92 jaar en wordt begraven na de uitvaartliturgie zaterdag (10.30 uur) in de Sint-Gilliskerk. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Marie-Thérèse Jans overleden

Woensdag 11 februari 2015
Tongeren - Marie-Thérèse Jans overledenIn Tongeren is maandag Marie-Thérèse Jans overleden, de weduwe van Jean Peuskens. Zij was 76 jaar. Vrijdag wordt ze gecremeerd, na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Riksingen.

Ruim 5.800 vacatures in Limburg

Dinsdag 10 februari 2015
Vandaag stonden er welgeteld 5.821 jobaanbiedingen in Limburg op de website van de VDAB. Hasselt en Genk spannen de kroon met respectievelijk 1.125 en 679 vacatures. Voor Tongeren staan er 242 vacatures vermeld; voor Houthalen 295; voor Lommel 245; voor Overpelt 160; voor Beringen 93; voor Neerpelt 85; voor Meeuwen-Gruitrode 79; voor Hamont-Achel 74; voor Peer 50 en voor Hechtel-Eksel 22.
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 67 verkeersongevallen gemeld, waarvan 15 met gewonden en 52 met blikschade.  Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 56 ademtesten afgenomen, waarvan er 10 (of 18 %) positief bleken. In 16 gevallen was er sprake van vluchtmisdrijf.

Smiley (13)

Dinsdag 10 februari 2015
Tongeren - Smiley (13)ZoomEen smiley in de ruimte. De foto is genomen door de Hubble-telescoop en vrijgegeven door de ESA/ NASA. Twee zeer heldere sterrenstelsels vormen de ogen van de smiley. De grijns en lijnen die het hoofd lijken te vormen, ontstaan doordat het sterrencluster dienst doet als zwaartekrachtlens.

Harie Vanormelingen overleden

Dinsdag 10 februari 2015
Tongeren - Harie Vanormelingen overledenIn Overrepen is zondag Harie Vanormelingen overleden, de echtgenoot van Lutgarde Kellens. Hij was 91 jaar en wordt gecremeerd na de uitvaartliturgie vrijdag (13 uur) in de parochiekerk van Overrepen. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Josephine Bertrand overleden

Maandag 9 februari 2015
Tongeren - Josephine Bertrand overledenIn Tongeren is zaterdag Josephine Bertrand overleden, de weduwe van Jozef Tits. Ze was 89 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt vrijdag (11.30 uur) plaats in het crematorium in Hasselt.

Lambert Dessers overleden

Maandag 9 februari 2015
Vrijdag is in Tongeren Lambert Dessers overleden, de echtgenoot van Lily Delvaux. Hij was 83 jaar en wordt gecremeerd na de uitvaartliturgie vrijdag (10.30 uur) in de parochiekerk van Lauw. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Smiley (12)

Maandag 9 februari 2015
Tongeren - Smiley (12)ZoomOp "der Kahler Asten" in de buurt van Winterberg (Duitsland) zag Myriam van Engelen deze 'robot' smiley.
In de aanloop naar Valentijn verdeelt het provinciebestuur op 11 weekmarkten, verspreid over Limburg, postkaarten met het Limburgsymbool. De postkaarten zijn portvrij.
De postkaartenactie startte gisteren, één week voor Valentijn, en eindigt op woensdag 25 februari. De actie loopt onder meer op de markt in Peer, Lommel, Tongeren en Paal.
Ben je geen marktbezoeker, maar wil je toch graag een Limburgsymbool-postkaart ontvangen? Vraag dan je postkaart aan bij de dienst (…) Het hele nieuwsbericht

Smiley (11)

Zondag 8 februari 2015
Tongeren - Smiley (11)ZoomEen usb-stick als smiley. (Ingezonden door Mario Nieuwenhuizen)

Smiley (10)

Zaterdag 7 februari 2015
Tongeren - Smiley (10)ZoomDeze ajuin zorgde bij het snijden niet enkel voor tranen. Carine Vrolijks-Winters kreeg er zowaar een smile van op haar gezicht.

Prijs drinkwater ongewijzigd

Vrijdag 6 februari 2015
In 2015 houdt De Watergroep haar tarieven voor de levering van drinkwater ongewijzigd. Voor de klanten in Limburg betekent dit dat de vaste vergoeding voor standaard verbruik behouden blijft op 53,19 euro per wooneenheid. Het tarief voor drinkwater voor standaard verbruik bedraagt nog steeds 1,58 euro per kubieke meter.

Roland Vanderstukken overleden

Vrijdag 6 februari 2015
In Hasselt is woensdag Roland Vanderstukken, de echtgenoot van Rita Lenaers, overleden. Hij was 77 jaar en wordt begraven woensdag na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de OLV-basiliek in Tongeren. Dinsdag (19 uur) is er daar een avondwake.

'Limburg wild van bijen'

Vrijdag 6 februari 2015
In 2015 wordt ‘Limburg wild van bijen’. Met deze campagne wil de provincie Limburg de meerwaarde én de problematiek van wilde bijen in de kijker plaatsen én effectief iets doen voor deze waardevolle bestuivers. De provincie zet onder meer in op de vorming van een groep Limburgse bijenkenners. Mei wordt 'De maand van de bij' met kleine en grote activiteiten.Er komt ook een infopakket rond wilde bijen voor de scholen.

Mathieu Thewissen overleden

Vrijdag 6 februari 2015
Tongeren - Mathieu Thewissen overledenIn Tongeren is zondag Mathieu Thewissen, de weduwnaar van Maria Daniels, overleden. Hij was 86 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt plaats in strikte intimiteit.

Smiley (9)

Vrijdag 6 februari 2015
Tongeren - Smiley (9)ZoomDeze  'smiley' werd opgemerkt door klas 4A van De Robbert uit Hamont. Tijdens de les ontdekten de kinderen wat je lichaam over jezelf kan zeggen zonder dat je daarbij gesproken taal nodig hebt. Tot slot gingen ze op zoek naar 'emoticons' in hun dagelijkse omgeving.

Smiley (8)

Donderdag 5 februari 2015
Tongeren - Smiley (8)ZoomLydie Jannis was in Rome. In Ostia Antica ontdekten ze deze smiley in een putdeksel. Dit keer niet zo een lieve lachende maar eerder een verbaasde of misschien zelfs een boze, mailt ze ons.

Chretien Ramaekers overleden

Woensdag 4 februari 2015
Tongeren - Chretien Ramaekers overledenZaterdag is Chretien Ramaekers overleden. Hij was 80 jaar en wordt gecremeerd na de uitvaartliturgie zaterdag (10.30 uur) in de parochiekerk van Neerrepen.

Nieuwe confederatie voor toerisme

Woensdag 4 februari 2015
In Hasselt is vanmiddag de vzw CONTOER gelanceerd, de nieuwe Confederatie voor STRAF Toerisme in Limburg. “Het belang van toerisme en vrijetijdseconomie wordt alsmaar groter in Limburg. Daarom hebben alle Limburgse partners binnen deze sector de krachten gebundeld. Het is de bedoeling om de toeristische troeven van onze provincie nog beter uit te spelen”, zegt de kersverse voorzitter van CONTOER Wim Gommers. De zelfstandige ondernemers en ondernemingen binnen Limburg hebben een aandeel van vijf (…) Het hele nieuwsbericht

Arnold Beckers overleden

Woensdag 4 februari 2015
In Tongeren is gisteren Arnold Beckers, de echtgenoot van Jeanne Marie Cloes, overleden. Hij was 75 jaar. De uitvaartdienst zal maandag (11 uur) plaatsvinden in de aula van uitvaartzorg Driesen in Tongeren.

Smiley (7)

Woensdag 4 februari 2015
Tongeren - Smiley (7)ZoomVanmorgen opgestaan met wederom een aangevroren auto.
De voorruit kon er duidelijk niet mee lachen bij het aanzetten van de verwarming, mailt Isabelle Pauwels ons.

Roger Derriks overleden

Woensdag 4 februari 2015
In Tongeren is zondag Roger Derriks, de echtgenoot van Laurette Gilliot, overleden. Hij was 83 jaar en wordt begraven na de afscheidsplechtigheid zaterdag (10.30 uur) in de OLV-basiliek in Tongeren.

36.134 Limburgers zonder werk

Dinsdag 3 februari 2015
Momenteel zitten 36.134 Limburgers zonder werk. Dat blijkt uit gegevens van de VDAB. Een jaar geleden waren er 5.000 werklozen minder. De sluiting van Ford Genk laat zich gevoelen in de werkloosheidscijfers..

Lucienne Timmermans overleden

Dinsdag 3 februari 2015
Tongeren - Lucienne Timmermans overledenGisteren is Lucienne Timmermans overleden. Zij was 97 jaar. De uitvaartplechtigheid vindt zaterdag (13 uur)  plaats in de aula van uitvaartcentrum Debay in Tongeren. Daarna wordt de urne bijgezet in het familiegraf op de begraafplaats in Nerem.

Smiley (6)

Dinsdag 3 februari 2015
Tongeren - Smiley (6)ZoomDe leerlingen van klas 4B van De Robbert uit Hamont krijgen nieuwe ramen in hun klas. In een grote steen staan veiligheidshekken zodat er geen ramen op iemands hoofd kunnen vallen. Laat nu net die steen hen vriendelijk toelachen.

Noël Cuyx overleden

Maandag 2 februari 2015
Tongeren - Noël Cuyx overledenGisteren is Noël Cuyx, de echtgenoot van José Schraepen, overleden in het AZ Vesalius in Tongeren. Hij was 77 jaar en wordt gecremeerd na de uitvaartliturgie vrijdag (10.30 uur) in de Sint-Gertrudiskerk in Piringen. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Jenny Kersten overleden

Maandag 2 februari 2015
In Tongeren is zaterdag Jenny Kersten overleden. Zij was 77 jaar. Het afscheid zal plaatsvinden in strikte intimiteit.

Smiley (5)

Maandag 2 februari 2015
Tongeren - Smiley (5)ZoomDeze foto werd gemaakt door de leerlingen van klas 4C van De Robbert. Ze hangen dagelijks hun jas aan deze vrolijke kapstok.

Maurice Morrhey overleden

Maandag 2 februari 2015
Zaterdag is Maurice Morrhey, de weduwnaar van Truda Dewaleff, overleden. Hij was 82 jaar. De afscheidsplechtigheid zal plaatsvinden in strikte intimiteit.

Hélène Bynens overleden

Maandag 2 februari 2015
In Tongeren is vrijdag Hélène Bynens, de echtgenote van Ivan Parker, overleden. Zij was 83 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt vrijdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen in Tongeren waarna de asuitstrooiing op de stedelijke begraafplaats van Tongeren-Berg.

Flora Nys overleden

Maandag 2 februari 2015
In Tongeren is vrijdag Flora Nys, de echtgenote van Jean Odeur, overleden. Zij was 81 jaar en wordt begraven na de uitvaartliturgie vrijdag (10.30 uur) in de Sint-Gilliskerk in Tongeren. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Marie-Louise Pirard overleden

Maandag 2 februari 2015
In Tongeren is donderdag Marie-Louise Pirard overleden. Zij was 75 jaar en wordt donderdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de Sint-Ludgardkerk in Tongeren. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen
Aangeboden
Boeken Stapelbed
Te koop
Te koop