Het overige nieuws

Boek gewijd aan Sluizen

Dinsdag 28 februari 2017
Victor Nicolaers en Stephanie Cosemans hebben de geschiedenis van Sluizen te boek gesteld. De aandacht in de boek gaat vooral uit naar de strovlechtnijverheid tijdens de jaren 1750-1950. Het boek is verkrijgbaar bij Victor Nicolaers, Viséweg, 428, Sluizen. Het kost 25 euro.

Nieuwe openingsuren bibliotheek

Dinsdag 28 februari 2017
Vanaf 1 maart gelden er nieuwe openingsuren in de bibliotheek. Op maandag kan je er terecht van 10 tot 12 en van 14 tot 18 uur; op dinsdag van 14 tot 18 uur; op woensdag van 10 tot 18 uur; op donderdag en vrijdag telkens van 10 tot 12 en van 14 tot 18 uur: op zaterdag van 10 tot 16 uur.

Nieuwe bvba: Macz

Dinsdag 28 februari 2017
Micha Appermans uit Tongeren heeft de bvba Macz opgericht met zetel aan de Bilzersteenweg in Tongeren. De vennootschap heeft een maatschappelijk kapitaal van 18.600 euro. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het schrijven en vertalen van journalistieke, commerciële en andere bedrijfsteksten én de werving van reclamebudgetten.

Simonne Mertens overleden

Dinsdag 28 februari 2017
Gisteren is Simonne Mertens overleden, de weduwe van Antoine Dewaleffe. Zij was 88 jaar en wordt zaterdag (11 uur) begraven na de afscheidsplechtigheid in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroetingsmoment: vrijdag (18-20 uur) in aanwezigheid van de familie.

Germaine Stassen overleden

Dinsdag 28 februari 2017
Tongeren - Germaine Stassen overledenZaterdag is Germaine Stassen overleden, de weduwe van Jean Snellinx. Zij was 87 jaar en wordt vrijdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Nerem. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij uitvaartzorg Driesen.

Steeds meer langdurig werklozen

Maandag 27 februari 2017
In onze provincie zijn er steeds meer langdurig werklozen. Eén op drie werkzoekenden is langer dan twee jaar werkloos. Minister van Werk Philippe Muyters belooft inmiddels dat er een premie komt voor bedrijven die langdurig werklozen aanwerven.

Jean Odeur overleden

Maandag 27 februari 2017
Tongeren - Jean Odeur overledenVrijdag is Jean Odeur overleden, de weduwnaar van Flora Nijs. Hij was 85 jaar en wordt donderdag begraven, na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Gillis. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij uitvaartzorg Driesen in aanwezigheid van de familie.

Wie wint de dvd - of het boek?

Zondag 26 februari 2017
Tongeren - Wie wint de dvd - of het boek?ZoomHet carnaval heeft weer heel wat gemeenten in bezit genomen. Vandaag waren er al verscheidene carnavalstoeten, morgen nog enkele en dan hebben we halfvasten nog niet gehad. Reden voor Stijn Lodewijks om bovenstaande cartoon te maken. Wat zegt de metgezel van de prins carnavalsprins wanneer deze vaststelt dat hij het snoep is vergeten?
Mail uw tekstje vóór vrijdagavond naar wineendvd[!]gmail.com, met vermelding van uw postadres. En misschien wordt u dan de winnaar van de week!

En wie won de dvd?

Zondag 26 februari 2017
Tongeren - En wie won de dvd?ZoomHet is Werner Follon! We hadden een tekstje gevraagd naar aanleiding van de plaatsing van "slimme" camera's in de provincie en de cartoon die Stijn Lodewijks daarbij maakte. De vraag was natuurlijk: HOE slim zijn die camera's? En Werner bedacht daar bovenstaand tekstje bij. Hij krijgt een dvd of een boek in de bus.
Straks een nieuwe opgave!

Handbal: Bocholt wint BENE-League

Zondag 26 februari 2017
In het handbal heeft Achilles Bocholt deze namiddag de finale van de BENE-League gewonnen. De club versloeg de Nederlandse Limburg Lions met 37-38. Bij de rust was de stand 21-21. UPDATE Een verslag van Eric Dupain: Achilles Bocholt mag zich na een zinderende finale winnaar van de BENE-League noemen. De Limburgers versloegen in sporthal Alverberg in Hasselt na een bijzonder spannende wedstrijd het Nederlandse OCI Nitrogen-Lions met 38-37. Voor Bocholt is het de (…) Het hele nieuwsbericht

Marie-José Grommen overleden

Zaterdag 25 februari 2017
Tongeren - Marie-José Grommen overledenOp 16 februari overleed in Zutendaal de uit Lauw afkomstige Marie-José Grommen. Zij was 79 jaar. Het afscheid vond plaats in intieme kring.
Tribunaliteiten
Al een paar dagen kreeg JM rare telefoons. Zodra hij opnam, legde de andere kant in. Als bij wonder kreeg hij enkele dagen later bezoek van een veiligheidsfirma. JM, die aan multiple sclerose leed en rolstoelgebruiker was, tekende terstond een contract. Hij bestelde branddetectoren, een alarmcentrale en een agressie-alarm, totale prijs 4.900 euro. Daarnaast ook nog telebewaking en een dienstenpakket voor 3,85 euro per dag en een onderhoudscontract voor 150 euro/jaar. Maar, JM kon niet betalen. Geen probleem, want (…) Het hele nieuwsbericht

Christine Dreesen overleden

Woensdag 22 februari 2017
Gisteren is Christine Dreesen overleden, de weduwe van André Poesen en de levensgezel van wijlen Jef Willems. Zij was 90 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in aanwezigheid van de familie bij uitvaartzorg Driesen.

Rita Nelissen overleden

Woensdag 22 februari 2017
Tongeren - Rita Nelissen overledenMaandag is Rita Nelissen overleden. Zij was 86 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in besloten kring plaats. Begroetingsmoment: dinsdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Debay in aanwezigheid van haar familie.

Restaurant Nostaluxx failliet

Dinsdag 21 februari 2017
De rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren, heeft het Tongerse restaurant Nostaluxx failliet verklaard. De rechtbank heeft in deze zaak de curatoren Hermans en Wirix aangesteld.
Het is maar dat je 't weet
Tongeren - Daar is de lente, daar zijn de paddenZoomMalse regen en avondtemperaturen rond de 8°C, dat is het sein voor padden (foto), kikkers en salamanders om massaal uit hun winterslaap te ontwaken en aan de jaarlijkse grote paddentrek te beginnen. Een indrukwekkend natuurfenomeen. Amfibieën brengen de winter meestal door aan land, verstopt onder bladeren, een houtmijt of ingegraven in een ondergrondse holte. In het voorjaar ontwaken ze en gaan ze op pad naar hun voortplantingspoel. Doel: een partner zoeken en eitjes afzetten. Door het dichte (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe bvba: MM Content

Dinsdag 21 februari 2017
Michael Meers en Patricia Segers, beiden uit Tongeren, hebben de bvba MM Content opgericht met zetel aan de Sacramentstraat in Tongeren. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer dienstverlenende activiteiten op gebied van informatie, het uitvoeren van markt- en opinieonderzoek en het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media.

Openbare verkoping: Kapoelstraat

Dinsdag 21 februari 2017
Morgennamiddag wordt in brasserie De Casque de te renoveren woning gelegen Kapoelstraat 38 in 's Herenelderen openbaar verkocht.

MOMENT! Tijd voor Tongeren

Maandag 20 februari 2017
Het is maar dat je 't weet
MOMENT! Tijd voor Tongeren is een artistiek project in Tongeren dat zich focust op beginnende creatievelingen die de confrontatie durven aangaan met het begrip ‘tijd’. Bij MOMENT! worden multidisciplinaire projecten en voorstellingen gecreëerd en getoond die zich op het raakvlak van podiumkunst, autonome kunst en vormgeving bevinden. Zo wil MOMENT! nieuwe, eigenzinnige vormen van podiumkunst stimuleren, aan een zo breed mogelijk publiek presenteren en makers met elkaar en met (…) Het hele nieuwsbericht

Marie-José Arckens overleden

Maandag 20 februari 2017
Tongeren - Marie-José Arckens overledenZaterdag is Marie-José Arckens overleden, de weduwe van Henri D'Huys. Zij was 90 jaar en wordt donderdag begraven, na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk van Riksingen. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij uitvaartzorg Driesen.

Win een dvd - of een boek!

Zondag 19 februari 2017
Tongeren - Win een dvd - of een boek!ZoomU hebt ongetwijfeld op onze website ook gelezen dat er nog dit jaar een 70-tal "slimme" camera's gaan geplaatst worden in Limburg. Als we de politici moeten geloven, gaan ze in het oog houden welke onverlaten het land binnenkomen, wie zijn verkeersbelasting nog niet betaald heeft, enzomeer. Welke bedenking maakt de man op de cartoon van Stijn Lodewijks zich? Mail uw tekstje - mét vermelding van uw postadres - vóór vrijdagavond naar wineendvd[!]gmail.com. En misschien wordt u wel de winnaar!

Openbare verkoping: Kremersstraat

Zondag 19 februari 2017
Morgennamiddag wordt in brasserie Intermezzo de woning Kremersstraat 9 openbaar verkocht. Het gaat om een gestript (verwaarloosd) pand op een perceel van 06a39ca.

En wie won de dvd?

Zaterdag 18 februari 2017
Tongeren - En wie won de dvd?ZoomHet is Jos Huyberechts! Hij stuurde bovenstaand tekstje in voor Fons en krijgt eerstdaags de dvd in de bus. Morgen een nieuwe opgave!

Bertje Desaver overleden

Vrijdag 17 februari 2017
Tongeren - Bertje Desaver overledenWoensdag is Bertje Desaver overleden. Zij was 58 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten familiekring. Begroetingsmoment: zaterdag (17-18 uur) in uitvaartcentrum Debay.

Onderzoek naar drugshandel

Donderdag 16 februari 2017
Tongeren - Onderzoek naar drugshandelHet parket Limburg startte in november 2016 samen met de lokale politie MidLim een onderzoek naar een grootschalige drugshandel.  Door een uit de hand gelopen drugsdeal in de wijk Winterslag in Genk kwam de politie een drugsbende op het spoor. Onder bedreiging van een vuurwapen werden een dealer en zijn kompaan een kilo cocaïne afhandig gemaakt. Hierna had de bende getracht de gestolen cocaïne te recupereren, waarbij de deelnemers zich hadden voorzien van een kalashnikov, (…) Het hele nieuwsbericht

Adèle Vanormelingen overleden

Donderdag 16 februari 2017
Tongeren - Adèle Vanormelingen overledenZaterdag is Adèle Vanormelingen overleden. Zij was 91 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek.

Maryse Grooten overleden

Dinsdag 14 februari 2017
Gisteren is Maryse Grooten overleden, de echtgenote van Jean Pierre Fabbro. Zij was 59 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt vrijdag (14 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroetingsmoment: donderdag (19-20 uur) in aanwezigheid van de familie.

Zeventig slimme camera's

Maandag 13 februari 2017
Tongeren - Zeventig slimme camera'sZoomNog dit jaar komen er in Limburg 70 ANPR-camera's, verspreid over de hele provincie. Die zogenaamde slimme camera's kunnen nummerplaten herkennen en moeten vooral dienen om rondtrekkende dievenbendes op te sporen. Op de foto een pas geïnstalleerde camera bij de grens tussen Bocholt en Weert, langs het kanaal in Lozen. (Foto Josh Vandijck)

Johnny Petiels overleden

Maandag 13 februari 2017
Zaterdag is Johnny Petiels overleden. Hij was 70 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroetingsmoment:donderdag (18-19 uur).

Wie wint de dvd - of het boek?

Zondag 12 februari 2017
Tongeren - Wie wint de dvd - of het boek?ZoomNeemt u ook deel aan "Tournée Minérale", de actie die mensen uitnodigt om in februari geen alcohol te drinken? Of laat u die uitdaging aan u voorbijgaan? Misschien hebt u wel een goede ingeving voor het lege tekstballonnetje hierboven, op de cartoon van Stijn Lodewijks. Wat zegt Fons als zijn vrouw hem meedeelt dat ze hen beiden heeft ingeschreven voor "Tournée Minérale"?
Mail uw inzending voor vrijdagavond naar wineendvd[!]gmail.com en vermeld uw postadres. Misschien wordt u dan de winnaar van de week!

Wie won de DVD?

Zaterdag 11 februari 2017
Tongeren - Wie won de DVD?ZoomWe hadden het natuurlijk een beetje gezocht, met die cartoon van Stijn Lodewijks rond de ophokplicht. Nog nooit zoveel inzendingen voor de tekstballonnetjes gekregen, en het aantal verwijzingen naar kippetjes, hanen en dergelijke was niet te tellen. Maar iemand moet winnen, en dus werd dat Paul van Kilsdonk, die bovenstaande tekstjes uit zijn hoed toverde. Hij mag eerstdaags de dvd in zijn brievenbus verwachten!
Morgen plaatsen we een nieuwe opgave.

Lambert Groffils overleden

Vrijdag 10 februari 2017
Tongeren - Lambert Groffils overledenWoensdag is Lambert Groffils overleden, de weduwnaar van Nini Ramakers. Hij was 86 jaar en wordt woensdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Lutgart. Begroetingsmoment: dinsdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Debay.

Winterpret op school

Vrijdag 10 februari 2017
Tribunaliteiten
Dertien jaar was het geleden dat het nog zo sneeuwde en vroor. Vier dagen aan één stuk tekende Ukkel ‘min tien’ op. In de basisschool waar het hier over gaat, was de speelplaats ijs- en sneeuwvrij gemaakt. Overal. Behalve aan de glazen deur naar de turnzaal waar het schuurwater van de schoonmaak was bevroren. Later, voor de rechtbank, had de ene het over een plekje ijs/sneeuw of een ijsplek, de andere over een ijsbaan of een strook ijs. Vast stond dat een jongetje van tien met zijn (…) Het hele nieuwsbericht
Anno 2017 is in 49 Limburgse deelgemeenten geen enkel aanbod van dagelijkse producten meer. De meerderheid van deze deelgemeenten vindt men op het Limburgse platteland. In 27 plattelandsdorpen is er geen buurtwinkel, bakker, slager of andere dagelijkse voorziening meer. Dat zei gedeputeerde Inge Moors vandaag in Hasselt op een provinciale studiedag rond leefbare dorpskernen.
Dezelfde evolutie kan worden vastgesteld in de deelgemeenten van de grotere gemeenten en van de stedelijke gebieden. Dit wordt (…) Het hele nieuwsbericht

Een op vier heeft buitenlandse roots

Vrijdag 10 februari 2017
Het is maar dat je 't weet
25,4% van de Limburgers heeft buitenlandse roots. 10 jaar geleden was dat nog 20%. Meestal komen de "buitenlanders" uit Nederland, Turkije en Zuid-Europa, zo blijkt uit cijfers van het Agentschap Integratie en Inburgering - Limburg.

Jean Wijckmans overleden

Vrijdag 10 februari 2017
Woensdag is Jean Wijckmans overleden, de echtgenoot van Yvonne Gilissen. Hij zou vandaag 84 jaar geworden zijn. De afscheidsplechtigheid vindt dinsdag (14 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroetingsmoment: maandag (19-20 uur) in aanwezigheid van de familie.

Caroline Ghijsens overleden

Vrijdag 10 februari 2017
Tongeren - Caroline Ghijsens overledenWoensdag overleed Caroline Ghijsens, de weduwe van Marcel Destordeur. Zij was 84 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt zaterdag 18 februari (10.30 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen.

Mimi Peuskens overleden

Vrijdag 10 februari 2017
Tongeren - Mimi Peuskens overledenGisteren is Mimi Peuskens overleden, de weduwe van Joseph Jans. Zij was 74 jaar. De plechtige uitvaartliturgie vindt zaterdag 18 februari plaats in de kapel van Ketsingen.

'Vakantiegids Limburg' voorgesteld

Donderdag 9 februari 2017
Vanavond werd in de gouverneurswoning in Hasselt de derde editie van de "Vakantiegids Limburg" voorgeteld. De gids werd in primeur overhandigd aan de deelnemende steden, gemeenten en toeristische ondernemers. Vanaf zaterdag is hij gratis verkrijgbaar in de krantenwinkel. Nieuw dit jaar is dat je de gids ook online kan raadplegen via deze link.

Valère Vossius overleden

Donderdag 9 februari 2017
Tongeren - Valère Vossius overledenGisteren is Valère Vossius overleden, de partner van Antonie Vandevoort. Hij was 82 jaar. De afscheidsdienst vindt dinsdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroetingsmoment: maandag (19-20 uur).

Lizette Timmermans overleden

Donderdag 9 februari 2017
Tongeren - Lizette Timmermans overledenGisteren is Lizette Timmermans overleden, de echtgenote van Jean Hansen. Ze was 69 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Begroetingsmoment: dinsdag (19-20 uur) bij uitvaartzorg Driesen.

Armand Hansen overleden

Donderdag 9 februari 2017
Tongeren - Armand Hansen overledenMaandag is de uit Tongeren afkomstige Armand Hansen overleden, de echtgenoot van Gerda Louwies. Hij was 75 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Wiemesmeer (Zutendaal).

Campagne tegen sluikstorten

Woensdag 8 februari 2017
Tongeren - Campagne tegen sluikstortenZoomSluikstorten is een groot probleem en daarom start afvalintercommunale Limburg.net een campagne én een proefproject in zes gemeenten: in Noord-Limburg is dat  in Overpelt, Neerpelt en Hamont-Achel en in West-Limburg in Lummen, Halen en Herk-De-Stad. In die gemeenten wordt een integraal sluikstortbeleid uitgewerkt. Dat beleid krijgt de komende maanden concreet vorm. Limburg.net werkt hiervoor samen met de 6 gemeenten en hun politiediensten. In dit (…) Het hele nieuwsbericht

Roger Vandersmissen overleden

Woensdag 8 februari 2017
In het AZ Vesalius is gisteren gewezen beroepswielrenner Roger Vandersmissen overleden. Hij was 85 jaar en wordt zaterdag in Berg begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de parochiekerk Sint-Lutgart. Begroetingsmoment: vrijdag (18.30-19.30 uur) in uitvaartcentrum Debay.

José Haiverlain overleden

Woensdag 8 februari 2017
Tongeren - José Haiverlain overledenIn WZC De Motten is maandag José Haiverlain overleden, de weduwe van Laurent Portugaels. Zij was 77 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Begroetingsmoment: vrijdag (18.30-19.30 uur) in uitvaartcentrum Debay.
Eoly, groene energieproducent en –leverancier van Colruyt groep, wil samen met Windkracht Vlaanderen een windenergieproject realiseren ten zuiden van Vreren en Nerem.  Het project bestaat uit 6 windturbines waarvan er 4 eigendom worden van Eoly. Eén daarvan zal volledig openstaan voor burgerparticipatie via Eoly Coöperatie. Windkracht Vlaanderen neemt de overige 2 voor zijn rekening.
Het aanvraagdossier met bijlagen ligt tot en met 4 maart inzage bij de milieudienst, (…) Het hele nieuwsbericht

Robert Mantels overleden

Dinsdag 7 februari 2017
Vrijdag is Robert Mantels overleden, de echtgenoot van Godelieve Cox. Hij was 71 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt plaats in alle intimiteit.
In januari van dit jaar zijn er in Limburg 866 nieuwe bedrijven opgericht. Nooit eerder telde onze provincie zo veel starters op één maand tijd.

Win een dvd - of een boek!

Zondag 5 februari 2017
Tongeren - Win een dvd - of een boek!ZoomU hebt er ongetwijfeld over gelezen: de ophokplicht voor alle pluimvee omdat er een vogelgriepvirus rondwaart. Cartoonist Stijn Lodewijks liet deze keer twee tekstballonnetjes open, kwestie van uw inspiratie zo ruim mogelijk te laten spelen. Wat zeggen man en vrouw tegen elkaar in verband met die ophokplicht? Mail uw tekstjes naar wineendvd[!]gmail.com - mét vermelding van uw postadres - vóór vrijdagavond. En misschien wordt u dan wel de winnaar!

En wie won de dvd?

Zondag 5 februari 2017
Tongeren - En wie won de dvd?ZoomHet is Harry Geens! Hij bedacht bovenstaand tekstje voor de lege tekstballon op de cartoon van Stijn Lodewijks en krijgt van ons een dvd in de bus. Straks de nieuwe opgave!

Nieuwe bvba: Pumpkes

Vrijdag 3 februari 2017
Jos Croughs uit Tongeren en Jean-Paul Penders uit Tielt hebben de bvba Pumpkes opgericht met zetel aan de Sint-Truiderstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer horeca-uitbating, catering en het organiseren van optredens en evenementen.

Afschermplicht voor pluimvee

Donderdag 2 februari 2017
Op 1 februari werd het H5N8-vogelgriepvirus geïdentificeerd bij een hobbyhouder in de gemeente Lebbeke. Daardoor moeten volgens het ministerie van Landbouw vanaf vandaag/donderdagmiddag "alle pluimvee en andere in gevangenschap gehouden vogels, zowel van professionele als particuliere houders, opgehokt of afgeschermd (met behulp van netten) worden om zo alle contact met wilde vogels te vermijden." "Alle verzamelingen van pluimvee en andere in gevangenschap gehouden vogels, evenals de markten worden verboden."

Jan Lenaerts overleden

Donderdag 2 februari 2017
Tongeren - Jan Lenaerts overledenZondag is Jan Lenaerts overleden, de echtgenoot van Truda Meertens. Hij was 93 jaar en wordt zaterdag begraven na de uitvaartliturgie (10.30 uur) in de Sint-Maternuskerk. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij uitvaartzorg Driesen.

Lucienne Claes overleden

Donderdag 2 februari 2017
Tongeren - Lucienne Claes overledenMaandag is Lucienne Claes overleden, de echtgenote van Maurice Lekens. Zij was 85 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt zaterdag (13 uur) plaats in uitvaarcentrum Debay.

Nieuwe bvba: Safin.be

Woensdag 1 februari 2017
Timur Safin en Eugenia Safina, beiden uit Tongeren, hebben de bvba Safin.be opgericht. De zetel van de bvba is gevestigd aan de Perreaustraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het leggen van tegelvloeren, algemene bouwwerkzaamheden, industriële schilderwerken én consulting op het gebied van veiligheid, preventie en milieu.

Oud-deken Vanormelingen overleden

Woensdag 1 februari 2017
Tongeren - Oud-deken Vanormelingen overledenVrijdag is E.H. Willy Vanormelingen overleden. Hij was 79 jaar en van 1988 tot 1993 deken van Tongeren. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Alken-Centrum.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen
Aangeboden
Stapelbed Boeken
Te koop
Te koop