Het overige nieuws

In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 82 verkeersongevallen gemeld, waarvan 17 met lichamelijk letsel en 65 met enkel stoffelijke schade. Daarbij vielen 2 zwaargewonden en 28 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 38 ademtesten afgenomen, waarvan er 12 (of 32%) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 24 gevallen van vluchtmisdrijf.

Lena Peeters overleden

Maandag 29 februari 2016
Hechtel-Eksel - Lena Peeters overledenVrijdag is de uit Hechtel afkomstige Lena Peeters overleden, de weduwe van Willem Winters. Zij was 104 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt donderdag (11 uur) plaats in aula De Sprink in Bocholt.

Start to run met AVT

Zaterdag 27 februari 2016
Van 0 tot 5 km onder begeleiding (iedere dinsdag en donderdag) leren lopen in 10 weken: dat kan met Start to run. Bij AVT begint men opnieuw voor alle leeftijden. Wanneer: Dinsdag 12 april. Inschrijven vanaf 18.30 uur, men start om 19.00 uur. Plaats: atletiekpiste Duinenstadion Hechtel, Lupinestraat. Lidgeld: € 45. Inbegrepen: begeleiding 2 x per week gedurende 10 weken, verzekering via Sporta, douchegelegenheid. Algemene info: Ronny Wasiak, tel. 011 73 48 09 r.wasiak[!]telenet.be.

Alle verkeersborden weg

Zaterdag 27 februari 2016
Vandaag gelezen
Achter station Amsterdam Centraal is een zogeheten 'shared space' ingevoerd: de gemeente Amsterdam haalde er 3 maanden geleden alle verkeersborden weg en liet het fietsers, scooterrijders en voetgangers zelf uitzoeken. De shared space wordt doorkruist door een fietspad en is de verzamelplaats voor mensen die de pont naar Amsterdam-Noord pakken. Het regelloze concept blijkt een succes. Tot nu toe is er één botsing geweest, tussen een fietser en snorfietser. En dat terwijl er 39.000 reizende mensen per werkdag te vinden zijn.(Bron: ii.nl)

Alcohol in het bloed

Vrijdag 26 februari 2016
Tribunaliteiten
Wie met te veel alcohol in het bloed aan het stuur zit, is daarom nog geen dronken bestuurder. En een chauffeur die dronken is heeft niet automatisch te veel alcohol in het bloed. Verwarrend. Zelfs voor sommige verzekeringsmaatschappijen of spelen zij verwardheid?
Zo was er een man die met de auto van zijn moeder een ongeval met een gewonde veroorzaakte. Hij had 0,99 promille in het bloed. De politierechter van Gent strafte hem wegens onopzettelijke slagen en verwondingen en alcoholintoxicatie. Een dik (…) Het hele nieuwsbericht

Het beste judobeentje voorgezet

Dinsdag 23 februari 2016
Hechtel-Eksel - Het beste judobeentje voorgezetZoomJaarlijks wordt er in Hamont een vriendschappelijk tornooi georganiseerd om beginnende judoka's kennis te laten maken met het wedstrijdjudo. Afgelopen wekend namen maar liefst 12 judoka's van Judoclub Sporting Neerpelt / Bushido Eksel daar aan deel. Iedereen zette zijn beste judobeentje voor, wat resulteerden in goede resultaten! Dominic Dobbelaar, Vincent Emmers en Lander Lemmens konden na 3 winstkampen de gouden medaille in ontvangst nemen. Matisse Bollen, Yosh Arens, Maik Janssen en Olivier Wormsbecher werden knap tweede. Ivan Wouters, Lina Bellahcen, Melissa Janssen, Syme Cramers en Daniël Heylen konden beslag leggen op een derde plaats. Proficiat aan alle deelnemers!

'Stel scherp op het Hageven'

Dinsdag 23 februari 2016
Hechtel-Eksel - 'Stel scherp op het Hageven'ZoomNatuurpunt Neerpelt organiseert na het grote succes van afgelopen jaar ook in 2016 de fotowedstrijd "Stel scherp op het Hageven". De wedstrijd kadert in de tweede HagevenHappening die zal plaatsvinden op zondag 11 september 2016 en waarover we u later nog zullen berichten. Met de fotowedstrijd mikt de organisatie op een boeiende en creatieve kijk op het natuurgebied. Er kunnen drie foto’s per deelnemer ingezonden worden en dit tot 31 juli aanstaande. De foto’s van de winnaars zullen aangebracht worden op de welkomstborden aan de verschillende toegangswegen naar het Hageven. Het volledige reglement vindt u op www.natuurpuntneerpelt.be of in het bezoekerscentrum De Wulp, Tussenstraat 10 in Neerpelt (011 802677).

Bosland zoekt ambulante handelaars

Dinsdag 23 februari 2016
Hechtel-Eksel - Bosland zoekt ambulante handelaarsZoomEr zijn komend toeristisch seizoen in Bosland weer twee concessies voor ambulante handelaars. Er zijn twee leuke plekjes voorzien voor de verkoop van eten en drank, dat ter plaatse genuttigd kan worden. Trefwoorden voor de uitbating zijn: kindvriendelijk, vernieuwend, uitstraling en Boslandimago weergeven. Ben jij de ondernemer die men zoekt? Ga dan naar hier om de voorwaarden te downloaden en je eventueel kandidaat te stellen: http://www.bosland.be/publicaties/. Inschrijven kan tot ten laatste 7 maart aanstaande. Bij verdere vragen, neem contact op via ondernemen[!]bosland.be. En ongetwijfeld zijn er nog andere manieren om samen met en binnen Bosland zaken te toen. Klik hier voor meer informatie: http://www.bosland.be/gastvrij-bosland/zakelijk-samenwerken/71/
De Limburgers kopen elk jaar voor 300 miljoen aan op het internet. Zeventig procent van deze omzet gaat naar  het buitenland. Dat zegt Unizo Limburg. De impact van de verkoop via internet op de detailhandel in Limburg vergroot jaar na jaar. In 2014 was de Limburgse detailhandel goed voor een omzet van 4,37 miljard euro.
Vandaag gelezen
In 2050 zullen vijf keer zoveel mensen als in 2000 een bril nodig hebben, zo heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen. Volgens het Brien Holden Vision Institute wordt bijziendheid een groot wereldwijd probleem. Er is in het verleden wel een aanzienlijk verschil gemeten tussen regio's en etnische groepen. Zo komt myopie twee keer vaker voor bij Oost-Aziaten dan bij blanken van dezelfde leeftijd.
Volgens de onderzoekers is een van de oorzaken van slechter wordende ogen dat mensen lang naar (…) Het hele nieuwsbericht

81 weekendongevallen in Limburg

Maandag 22 februari 2016
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 81 verkeersongevallen gemeld, waarvan 16 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 3 zwaargewonden en 20 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 46 ademtesten afgenomen, waarvan er 12 (of 26%) positief bleken. Van 3 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 15 gevallen van vluchtmisdrijf.

Gejaagd door de wind

Zondag 21 februari 2016
Hechtel-Eksel - Gejaagd door de windZoomStorm of geen storm, vandaag trok een hele bus leden van Natuurpunt Noord-Limburg naar Zeeland. Ze zagen daar 63 soorten vogels waaronder de paarse strandloper, de steenloper of de drieteenstrandloper (foto). Ze zagen ook zeehonden, lepelaars, kluten en futen, wulpen... Maar als hen iets zal bijblijven dan waren het de wandelende duinen in de buurt van Neeltje Jans: door de storm vloog er op de Brouwersdam in korte tijd zoveel zand de baan op (foto's onder) dat het was alsof de duinen zich verplaatsten. (Marcella Stappers)
Gejaagd door de windGejaagd door de wind
Zoom

Horecazaak Kraus failliet

Donderdag 18 februari 2016
De rechtbank van Koophandel, afdeling Limburg, heeft de bvba Kraus in Hechtel-Eksel failliet verklaard. De horecazaak is gevestigd aan de Lommelsebaan.
Azië, maar vooral het Midden-Oosten, zijn sterke stijgers in de lijst van landen die goederen importeren van Limburgse bedrijven. In de jaarlijkse cijfers over de verre export, die Voka Limburg verzamelde, neemt China de koppositie in. De Verenigde Arabische Emiraten, Saudie-Arabië en Qatar maken een grote sprong voorwaarts. De VS en Rusland zijn dan weer veel minder populair als exportland voor Limburg.

Pol Binnemans overleden

Dinsdag 16 februari 2016
Hechtel-Eksel - Pol Binnemans overledenZondag is Pol Binnemans overleden, de echtgenoot van José Leeten. Hij was 80 jaar. De afscheidsviering vindt vrijdag (11 uur) plaats in aula 't Sant. Donderdag (19 uur) is er daar een avonddienst.

Weer oefenvluchten voor F16-demo

Maandag 15 februari 2016
Het is maar dat je 't weet
Ook dit en volgend jaar blijft de vliegbasis Kleine Brogel de thuisbasis voor de Belgische ‘F16 solo display’ (F16 demonstratievluchten). De betrokken F16 (foto) zal gepiloteerd worden door commandant-vlieger Tom De Moortel; hij zal tijdens de internationale airshows ons land  vertegenwoordigen, meldt het ministerie van Defensie. De Moortel gaat vanaf deze week weer van start met trainingen van zijn demonstratievlucht en dat zal volgens het ministerie "meermaals per week voor extra geluidshinder zorgen in de onmiddellijke buurt van de vliegbasis." Elke demotraining duurt ongeveer 20 minuten. "Na deze eerste intensere periode zullen de trainingsvluchten op een lagere frequentie worden ingepland", aldus Defensie.

79 weekendongevallen in de provincie

Maandag 15 februari 2016
Het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 79 verkeersongevallen gemeld, waarvan 11 met lichamelijk letsel. Bij deze letselongevallen vielen 2 zwaargewonden en 15 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze 79 ongevallen werden in totaal 33 ademtesten afgenomen, waarvan er 9 (of 27 %) positief bleken. Van één bestuurder werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken. Er waren in totaal 19 gevallen van vluchtmisdrijf.

Quote: vluchtelingencrisis

Zondag 14 februari 2016
Vandaag gelezen
"De huidige vluchtelingencrisis is maar een voorbode van wat ons vanuit Afrika te wachten staat, maar ze is toch al voldoende complex om opiniemakers en politici van uiteenlopende landen en stromingen stilaan tot radeloosheid te brengen."
Etienne Vermeersch, hoogleraar emeritus filosofie, in De Standaard

Woorden in een landschapskantoor

Zaterdag 13 februari 2016
Tribunaliteiten
Gekwetst en vernederd was hij die middag, in het diepst van zijn bestaan. Dertig jaar werkte hij op de dienst arbeidsongevallen bij een verzekeringsmaatschappij en plots zei zijn overste hem publiek en met een ongekende arrogantie dat hij zijn dossiers totaal verkeerd aanpakte. Hij voelde zich bedreigd, duizelig, onwel en had hartkloppingen. Handen en lippen trilden en hij had een drukkend gevoel in de maag. Aan zijn personeelschef liet hij weten dat hij het slachtoffer was van een arbeidsongeval. Drie dagen later (…) Het hele nieuwsbericht

Mobiliteitsdossiers blijven stroppen

Vrijdag 12 februari 2016
Zoals een topsporter niet kan presteren zonder het juiste materiaal, kan een economie niet groeien zonder een optimale infrastructuur. Een geschikte basismobiliteit is hierbij doorslaggevend. De belangrijkste mobiliteitsdossiers in Limburg blijven echter stroppen. Dat zegt Voka Limburg, de belangenvereniging van de werkgevers.  
Als Limburg wil uitgroeien tot een economische hotspot, moet onze provincie filevrij, bereikbaar en mobiel blijven. Durven investeren in infrastructuur is dus een absolute (…) Het hele nieuwsbericht

Pauw mogelijk ongedierte in India

Vrijdag 12 februari 2016
Vandaag gelezen
Het stadsbestuur van de toeristische trekpleister Goa in India wil de pauw op de lijst met ongedierte zetten. De vogelsoort zou voor overlast zorgen door de landbouwgrond van boeren te verwoesten. Ook de aap, de wilde bizon en het wilde zwijn hangt een notering als 'ongedierte' boven het hoofd. De pauw is de nationale vogel van India. Hij wordt beschermd door een wildlife-wet uit 1972. Door de vogel aan te merken als ongedierte, wordt het makkelijker pauwen uit de weg te ruimen. In januari trok Goa al de aandacht door palmbomen niet meer te classificeren als 'boom'. Boeren kunnen palmbomen nu makkelijker omhakken.(Bron: India News)

Werken van Jeroen Bosch in expo

Vrijdag 12 februari 2016
Grensgevallen
In Den Bosch heeft de Nederlandse koning Willem-Alexander deze namiddag de prestigieuze tentoonstelling met werk van Jeroen Bosch, naar aanleiding van de 500ste verjaardag van zijn overlijden, officieel geopend. In die tentoonstelling zijn bijna veertig topwerken van de schilder te zien, 17 schilderijen en 19 tekeningen. Geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch als Jheronimus van Aken werkte Bosch zijn hele leven vanaf de Markt in Den Bosch, op een steenworp afstand van waar zijn schilderijen nu (…) Het hele nieuwsbericht
De Limburgse economie knoopte in 2015 opnieuw aan met economische groei. Eén van de absolute lichtpunten het afgelopen jaar waren de starters. Méér dan 5.000 ondernemingen werden opgericht. De hoogste waarde sinds 2011. Het beste moet echter nog komen … in de eerste maand van 2016 openden maar liefst 765 bedrijven de deuren. Een absoluut record, aldus Voka Limburg.
Opstartende bedrijfjes of start-ups zijn van grote waarde voor de gezondheid van onze economie. Ze zijn meestal (…) Het hele nieuwsbericht

Tien gevallen van vluchtmisdrijf

Donderdag 11 februari 2016
Het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 55 verkeersongevallen gemeld, waarvan 12 met lichamelijk letsel en 43 met enkel stoffelijke schade. Bij deze letselongevallen vielen 3 zwaargewonden en 11 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen (zowel met gewonden als met enkel stoffelijke schade) werden in totaal 26 ademtesten afgenomen, waarvan er 2 (of 8% ) positief bleken. Van één bestuurder werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken. Er waren in totaal 10 gevallen van vluchtmisdrijf.

Limburgers vaker langdurig ziek

Woensdag 10 februari 2016
Limburgse werknemers zijn vaker langdurig ziek dan hun collega's in andere Vlaamse provincies. Dat blijkt uit cijfers van het sociaal secretariaat SD Worx. Volgens hun berekeningen zit een recordaantal mensen langer dan 1 maand ziek thuis. "Enerzijds zijn er in Limburg meer arbeiders in de werkende populatie in vergelijking met de andere provincies. Daarnaast zijn er ook meer oudere werknemers. Beide factoren verklaren een hoger verzuim", aldus Tony Swinnen van SD Worx. "Anderzijds zijn de transportsector en de menselijke gezondheidszorg in Limburg zwaar vertegenwoordigd. In die sectoren wordt algemeen een hoger verzuim opgetekend."

Geit gearresteerd

Dinsdag 9 februari 2016
Vandaag gelezen
De Indiase politie heeft in de deelstaat Chhattisgarh een geit gearresteerd wegens grazen op een verkeerde plek, zo meldt "The Hindu". De geit was al meerdere malen het gazon van een rechter binnengedrongen en had planten en bloemen opgegeten. De eigenaar van de geit had meerdere waarschuwingen gekregen. De geit werd snel weer vrijgelaten, maar haar eigenaar zal worden voorgeleid. Lang niet iedereen in de deelstaat is blij met de actie van politie en justitie, aldus "The Hindu".(Bron: ii.nl)
Het sterftecijfer in Limburg lag in 2014 (het laatste gekende cijfer) met 7,41 per duizend inwoners het laagst in Noord-Limburg. In Zuid-Limburg met 9,08 per duizend inwoners lag dit het hoogst. In het Maasland bedroeg het sterftecijfer 7,64 per duizend inwoners, in West-Limburg 7,80 en in Midden-Limburg 8,01.

Albert Robben overleden

Dinsdag 9 februari 2016
Hechtel-Eksel - Albert Robben overledenZaterdag is Albert Robben overleden, de weduwnaar van Maria Boonen. Hij was 98 jaar. De afscheidsdienst vindt zaterdag (11.30 uur) plaats in aula 't Sant.

Getroffen door een ruimtesteen

Maandag 8 februari 2016
Vandaag gelezen
De Indiase autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld naar een wel heel mysterieuze dood: zondag zou een man om het leven zijn gekomen nadat een schoolgebouw waarin hij op dat moment was, werd getroffen door een meteoriet. Als dit klopt, is het voor het eerst in 200 jaar dat iemand om het leven komt door ruimtepuin.
In 2014 (het laatst gekende cijfer) telde Limburg 3.566 huwelijken en 1.726 echtscheidingen. Voor elke echtscheiding zijn er dus ongeveer twee huwelijken. In twee gemeenten neigt dit naar een één-op-één-verhouding: in Voeren (9 huwelijken versus 11 echtscheidingen) en in Wellen (28 versus 25). In Beringen, Houthalen-Helchteren, Heusden-Zolder, Hamont-Achel, Borgloon en Zutendaal zijn er voor elke echtscheiding minstens drie huwelijken.

Pierre Drieskens overleden

Maandag 8 februari 2016
Hechtel-Eksel - Pierre Drieskens overledenVrijdag overleed Pierre Drieskens, de echtgenoot van Jeanine Geelen. Hij was 84 jaar. De afscheidsdienst vindt in beperkte kring plaats in aula 't Sant. Donderdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Eksel.

Natuur ruim voor op schema

Zondag 7 februari 2016
Het is maar dat je 't weet
In de afgelopen 15 jaar was het groeiseizoen gemiddeld bijna een maand langer dan 50 jaar geleden door de sterk gestegen temperaturen. Dat zegt de Nederlandse bioloog Arnold van Vliet van Wageningen University. Het voorjaar van 2016 is anderhalve maand eerder begonnen dan normaal en zet de trend naar een langer groeiseizoen krachtig door.

Postordermonnik populair

Zondag 7 februari 2016
Vandaag gelezen
De 'postordermonnik' wordt steeds populairder in Japan. Terwijl Japanse tempels hun band met de lokale bevolking kwijtraken, winnen online bestelbare monniken aan populariteit, meldt The Japan Times. Vooral sinds Amazon het bedrijf "Mr. Monk Delivery" toestaat op zijn website, zijn de monniken niet aan te slepen en schieten andere aanbieders als paddenstoelen uit de grond. Voor 35.000 yen (268 euro) heb je al een basismonnik die rituelen kan uitvoeren in huizen of op begrafenissen. Hoewel het boeddhisme (…) Het hele nieuwsbericht

Voorbereidende werken Noord-Zuid

Zondag 7 februari 2016
Het is maar dat je 't weet
Morgen starten op de Grote Baan en de Helzoldstraat in Houthalen-Helchteren de voorbereidende werken voor een aantal aanpassingen om de doorstroming te verbeteren en de verkeersveiligheid te verhogen. Deze werken waren oorspronkelijk voorzien voor de zomer van 2015 maar konden door een lopende juridische procedure niet van start gaan. Intussen heeft het Agentschap Wegen en Verkeer in overleg met de gemeente, gesteund door een eerste positieve uitspraak van de rechtbank, beslist om de werken op te (…) Het hele nieuwsbericht
Hechtel-Eksel telde op 1 januari jongstleden 12.281 inwoners. Dat zijn er 28 meer dan een jaar geleden.
Vlaanderen gaat de tewerkstellingsformule met leercontracten versterken. “Dit is een belangrijke stap voor Limburg want 1 op de 4 Vlaamse leercontracten wordt in onze provincie afgesloten. En dat is goed voor de tewerkstelling, want uit cijfers van de VDAB blijkt dat schoolverlaters die een zogenaamde leerovereenkomst achter de rug hebben, vaker een job hebben dan leeftijdsgenoten”, zegt directeur van UNIZO Limburg Bart Lodewyckx.
Er is opnieuw geen jeugdvoetbal dit weekend in Limburg. Dat heeft het provinciaal comité van de voetbalbond beslist, ook de reserven en de G-voetballers moeten de kleedkamers niet uitkomen. De reden is uiteraard opnieuw de zware regenval. Heel wat terreinen stonden de afgelopen dagen onder water en daarop spelen is onmogelijk of zou zware schade aan de grasmat toebrengen.

Limburgs Meldpunt Water

Donderdag 4 februari 2016
37 Limburgse gemeenten dragen hun waterlopen van de 3de categorie over aan de provincie Limburg. Ze maakten deze overdracht inmiddels formeel door een charter te ondertekenen. De provincie Limburg wordt hierdoor de grootste waterbeheerder van Limburg. De overdracht betekent niet enkel een financiële besparing voor de gemeenten, het is meteen ook de ultieme vorm van ondersteuning die de provincie de gemeenten kan bieden.
Tijdens de officiële overdracht werd het nieuwe Meldpunt (…) Het hele nieuwsbericht

Eén op vijf jonger dan twintig

Donderdag 4 februari 2016
20,8 procent van de Limburgse bevolking is jonger dan 20 jaar. Gemeenten met het hoogste aandeel jongeren zijn Beringen (23,1 %), Genk (22,7 %), Opglabbeek (22,6 %), Heusden-Zolder (22,4 %) en As (22,1 %). De laagste percentages jongeren vinden we in Herstappe (15,1 %), Hasselt (18,5 %), Borgloon (18,7 %), Sint-Truiden (18,7 %) en Lanaken (19,1 %).
Ruim de helft (53,3 %) van de leerlingen secundair onderwijs die ergens in een Limburgse gemeente onderwijs volgt, doet dat in een andere gemeente dan de eigen woonplaats. Deels noodgedwongen, omdat er in een kwart van de gemeenten geen school voor secundair onderwijs is. De gemeenten met het hoogste percentage leerlingen secundair onderwijs van buiten de gemeente zijn Kortessem (94,9 %), Hoeselt (78,6 %) en Overpelt (77,2 %).

66 ongevallen op Limburgse wegen

Woensdag 3 februari 2016
Het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 66 verkeersongevallen gemeld, waarvan 10 met lichamelijk letsel en 56 met enkel stoffelijke schade. Bij deze letselongevallen vielen  1 dode en 13 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen (zowel met gewonden als met enkel stoffelijke schade) werden in totaal 35 ademtesten afgenomen, waarvan er 3 (of 9 %) positief bleken. Van 1 bestuurder werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings.  Er waren in totaal 11 gevallen van vluchtmisdrijf.

In januari is het aantal faillissementen in Limburg met 8,7 procent gestegen. Dat blijkt uit info van handelsinformatiekantoor Graydon.
Hechtel-Eksel - Gratis naar lezing over 'Frietkotcultuur'ZoomMorgen - woensdag - vindt er een boeiende lezing plaats over onze Belgische 'frietkotcultuur'. Eddie Niesten vertelt er u alles over: de geschiedenis van de friet, de bereidingswijzen, anekdotes, schrijwijzen, en véél en veel meer. U kunt hier gratis naartoe in het Raadhuis in Lommel om 19.30 uur mits een mailtje aan jan.buyens[!]ccdeadelberg.be, ten laatste morgen woensdag om 12.00 uur. De eerste vijf winnen een duo-ticket.

Drieduizend werkzoekenden minder

Dinsdag 2 februari 2016
In vergelijking met een jaar geleden zijn er in Limburg 3.000 werkzoekenden minder. Op 1 februari jongstleden waren er in onze provincie 33.000 werkzoekenden.

Truda Tielen overleden

Maandag 1 februari 2016
Hechtel-Eksel - Truda Tielen overledenGisteren is Truda Tielen overleden, de echtgenote van Jaak Vandervelden. Zij was 78 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt plaats in intieme familiekring.
24/03

Zjang Geuens, proficiat met jou 100 ste verjaardag. Geniet samen met jou vrouwtje Trees en met heel jou familie van deze unieke leeftijd.

Jean-pierre &Annita Claes-Willekens
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Hechtel-Eksel