Het overige nieuws

Dieven kennen pech

Dinsdag 31 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Dieven probeerden binnen te dringen in een huis aan de Putstraat in Borgloon. Zij slaagden echter niet in hun opzet.
Tongeren - Oppassen voor mist vanavond en -nachtZoomHet is vanavond en komende nacht oppassen geblazen voor mist en misschien aanvriezende mist.  Die kan leiden tot slecht zicht en gevaarlijke verkeersomstandigheden. Nu al (17.30u) is er sprake van zware mist op een aantal plaatsen in de provincie.

Marcel Limère overleden

Dinsdag 31 december 2019
Gisteren is Marcel Limère overleden, de weduwnaar van Hélène Merciny. Hij was 94 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (14 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: donderdag (19-20 uur).

Fietser (60) gewond bij aanrijding

Maandag 30 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Hasseltsesteenweg in Kortessem botsten vanmiddag rond 12 uur een fietser en een auto. De 60-jarige fietser is daarbij gewond geraakt.

Vuurwerk veroorzaakt brand

Maandag 30 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Vanochtend, kort na middernacht, vatte het dak van strandbar Baouzza in Bilzen vuur. Vuurwerk lag aan de basis van de brand.

Helikopter maakt noodlanding

Zondag 29 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
In Torhout is een noodlanding van een helikopter vandaag fout gelopen. De piloot moest het toestel door motorproblemen in een veld aan de grond zetten, maar door de drassige ondergrond kantelde de helikopter. De vier passagiers uit Heers bleven ongedeerd.

Achttien chauffeurs onder invloed

Zondag 29 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Bij een controle in Bilzen, Hoeselt en Riemst zijn afgelopen nacht achttien chauffeurs betrapt die onder invloed reden. Aan de controleposten passeerden 370 voertuigen.

Heur-Tongeren klopt Sporting Hasselt

Zaterdag 28 december 2019
Tongeren - Heur-Tongeren klopt Sporting HasseltHeur-Tongeren heeft deze namiddag een oefenwedstrijd gespeeld tegen Sporting Hasselt. Uitslag: 2-1. De ruststand was 1-0.

Vrouw (88) aangereden door buurman

Zaterdag 28 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
In de Bammestraat in Rijkhoven (Bilzen) heeft een autobestuurder, die deze voormiddag achteruit van zijn oprit reed, zijn 88-jarige buurvrouw aangereden op het voetpad. De bejaarde bezweek aan de opgelopen verwondingen.

Jeng Biesmans overleden

Zaterdag 28 december 2019
Tongeren - Jeng Biesmans overledenMaandag is Jeng Biesmans overleden, de weduwnaar van Truda Baeten. Hij was 82 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: donderdag (19-20 uur).

Auto en tractor botsen

Vrijdag 27 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
In de Plasstraat in Hoeselt kwam het vanavond tot een aanrijding tussen een auto en een tractor. Daarbij viel één gewonde. Overbrenging van het slachtoffer naar het ziekenhuis bleek noodzakelijk.

De visie van Fobie

Vrijdag 27 december 2019
Tongeren - De visie van FobieZoom                                                                       (Cartoon: Fobie)

René Boulet overleden

Vrijdag 27 december 2019
Tongeren - René Boulet overledenDinsdag is kunstsmid en miniatuurbouwer René Boulet overleden, de weduwnaar van de in 2012 overleden Lea Wathiong. Hij was 96 jaar. De uivaartliturgie vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de Sint-Maternuskerk in Tongeren. Begroeting: maandag (19-19.30 uur) in uitvaartcentrum Orye in Borgloon.

Vier inbraken

Donderdag 26 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Gisteren zijn in Bilzen vier inbraken gepleegd. De dieven sloegen toe in de Zonneveldlaan, de Maastrichterstraat, de Appelveldstraat en in Holt. Zij maakten onder meer geld buit.

Twee inbraken in Kerkhenis

Donderdag 26 december 2019
Tongeren - Twee inbraken in KerkhenisIn Kerkhenis zijn gisteren twee woninginbraken gepleegd. Over de aard en de omvang van de buit is niets geweten.

Yvette Thewissen overleden

Donderdag 26 december 2019
Dinsdag is Yvette Thewissen overleden, de weduwe van de in 2015 overleden Jean Schoemans. Hij was 85 jaar. Het afscheid vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen.De urne wordt geplaatst in het columbarium op de begraafplaats van 's Herenelderen.

Twee gewonden bij kop-staartbotsing

Donderdag 26 december 2019
Tongeren - Twee gewonden bij kop-staartbotsingIn de vooravond raakten twee auto’s in een kop-staartaanrijding betrokken op de Sint-Truidersteenweg in Piringen. Bij het ongeval vielen twee lichtgewonden. Er was grote materiële schade.

Simon Mengels overleden

Donderdag 26 december 2019
Tongeren - Simon Mengels overledenDinsdag is Simon Mengels overleden, de weduwnaar van de eerder dit jaar overleden Liza Bunkens. Hij was 96 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk Sint-Lutgart in Tongeren. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur) bij Uitvaartzorg Debay.

Mia Vaesen overleden

Donderdag 26 december 2019
Tongeren - Mia Vaesen overledenOp 15 december overleed Mia Vaesen, de weduwe van Paul Scherpenberg. Zij was 86 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit.

Voedsel voor Sint-Vincentius

Dinsdag 24 december 2019
De senioren Katarakt Mal hebben droge voeding ingezameld voor de voedselbank Sint-Vincentius in Tongeren. Het gaat om zo'n 160 kg.

Een zalige Kerst!

Dinsdag 24 december 2019
Tongeren - Een zalige Kerst!ZoomDe redactie van de Internetgazet wenst alle medewerkers, adverteerders en lezers een zalige Kerstdag!

Kwart minder woninginbraken

Dinsdag 24 december 2019
Tongeren - Kwart minder woninginbrakenIn heel de provincie zakte het aantal woninginbraken dit jaar met 25 procent ten opzichte van vorig jaar. De daling deed zich voor in nagenoeg alle gemeenten. In de politiezone Beringen-Ham-Tessenderlo waren er zelfs 30 procent minder woninginbraken.

Kerstmaal voor duizenden armen

Dinsdag 24 december 2019
Tongeren - Kerstmaal voor duizenden armenZoomDankzij 2.000 vrijwilligers kan de Sint-Egidiusgemeenschap vanavond zowat overal in het land een kerstmaal aanbieden aan armen en eenzame bejaarden. De kerstmalen worden onder andere opgediend in kerken, woonzorgcentra, gevangenissen en asielcentra. Aan de feesttafels zullen zo'n 4.000 armen en kwetsbare mensen aanzitten.

Allen naar de nachtmis...

Dinsdag 24 december 2019
Tongeren - Allen naar de nachtmis...Zoom                                                                     (Cartoon: Fobie)

Jeannine Musiek overleden

Dinsdag 24 december 2019
Gisteren is Jeannine Musiek overleden, de weduwe van de in 2007 overleden Robert Saren. Zij was 60 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (13 uur) plaats bij Uitvaartzorg Debay. Begroeting: vrijdag (19-20 uur).

Verdachte enveloppe in brievenbus

Maandag 23 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Een man uit Hoeselt vond vandaag een verdachte enveloppe in zijn brievenbus en trok ermee naar de politie die de Civiele bescherming ontbood. Uit onderzoek bleek dat de enveloppe een onschadelijk poeder bevatte.

PXL helpt winkeliers met technologie

Maandag 23 december 2019
Winkeliers voelen toenemende concurrentie van - het is geen nieuws meer - online webshops. In 2018 verdwenen in Vlaanderen 1061 zelfstandige winkels, onder meer door de moordende concurrentie van online webshops als bol.com, Amazon en Zalando. Die concurrentie dwingt handelaars om creatief te zijn en volop in te zetten op ‘belevingswinkelen’, op maat van de klant. Hogeschool PXL in Hasselt springt mee op de (winkel)kar en start weldra – in samenwerking met Unizo en (…) Het hele nieuwsbericht

Etienne Fontenelle overleden

Maandag 23 december 2019
Tongeren - Etienne Fontenelle overledenOp 19 december overleed Etienne Fontenelle, de weduwnaar van Denise Wuyts. Hij was 76 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (10 uur) plaats in de aula van het crematorium in Nieuwrode (Holsbeek).

Vrachtwagen met varkens gekanteld!

Maandag 23 december 2019
Tongeren - Vrachtwagen met varkens gekanteld!Zoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

Marie-Therese Stassart overleden

Maandag 23 december 2019
Tongeren - Marie-Therese Stassart overledenZaterdag is Marie-Therese Stassart overleden, de echtgenote van Jean Duchateau. Zij was 80 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Nerem. Begroeting: vrijdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Albert Dessers overleden

Maandag 23 december 2019
Tongeren - Albert Dessers overledenZaterdag is Albert Dessers overleden, de echtgenoot van Dominique Vermeylen. Hij was 71 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Begroeting: donderdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Michel Colson overleden

Maandag 23 december 2019
Tongeren - Michel Colson overledenVrijdag is Michel Colson overleden, de echtgenoot van Marie Heyninck. Hij was 83 jaar. Het afscheid vindt dinsdag 31 december (13 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: maandag 30 december (19-20 uur).

Ezels hopen op een stal

Zondag 22 december 2019
Tongeren - Ezels hopen op een stalIn het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum in Heusden-Zolder zitten vijf ezels die voor adoptie in aanmerking komen. De dieren zijn eerder in beslag genomen bij de pastoor van Montenaken. Die werd voor de zoveelste keer betrapt op dierenverwaarlozing. De politie trad op na een klacht en liet het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum de dieren meenemen. Het kreeg er meteen van de Vlaamse overheid de volle eigendom over. De pastoor van Montenaken heeft dit jaar dus geen levende ezel in zijn stal, maar de dieren zouden maar wat graag ondergebracht worden bij dierenliefhebbers die voor hen een degelijke stal ter beschikking hebben. 't Hoeft niet eens een kerststal te zijn...

Weer een wolf gesignaleerd...

Zondag 22 december 2019
Tongeren - Weer een wolf gesignaleerd...Zoom...en minister Zuhal Demir was er als de kippen bij om hem welkom te heten met de kreet “Geen witte kerst, maar een wolvenkerst. Welkom Noël(la)?”. (Cartoon: Fobie)

Dieven weg met werkmateriaal

Zondag 22 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Onbekenden gingen met werkmateriaal aan de haal in de Demerstraat in Riemst. De politie kreeg gisteren melding van de feiten.

Tiener gewond bij ongeval

Zondag 22 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Tongersesteenweg in Borgloon gebeurde gisterenavond een verkeersongeval. Daarbij is een veertienjarige jongen uit Heers gewond geraakt.

Zeventien kerstvieringen

Zondag 22 december 2019
Tongeren - Zeventien kerstvieringenZoomIn Tongeren zijn er zeventien kerstvieringen. Dinsdag 24 december is er om 16 uur een viering in Sint-Maternus, om 17 uur in Riksingen, om 18 uur in Piringen, om 19 uur in Sint-Jozef, om 20 uur in Diets-Heur en Sint-Lutgart, om 24 uur in de basiliek. Woensdag 25 december is er om 8.30 uur een viering in Sint-Gillis en in Mal, om 9.30 uur in Lauw, om 10 uur in Henis en in de basiliek, om 10.30 uur in Sint-Jan, om 11 uur in Vreren en om 11.30 uur en 18 uur in de basiliek.
Tongeren - Handbal Tongeren verliest van LionsHandbal Tongeren heeft vanmiddag verloren in Sittard-Geleen, in Nederlands-Limburg. In het kader van de BENE-league werd daar gespeeld tegen handbalclub Lions. De uitslag: 32-26.  De wedstrijd ging tot 8-8 gelijk op. Daarna bouwde Lions aan een voorsprong van vier treffers en dat verschil bleef tot de rust overeind. Halverwege de wedstrijd was de stand 16-12 in het voordeel van de Sittardse ploeg. Na de rust ging Lions op dezelfde voet verder.

Herk Sport - Union Rutten 2-1

Zondag 22 december 2019
Tongeren - Herk Sport - Union Rutten 2-1Union Rutten heeft weer verloren. Op het veld van Herk Sport ging het deze namiddag onderuit met 2-1.

De visie van Fobie

Zaterdag 21 december 2019
Tongeren - De visie van FobieZoomSinds gisteren is de dochter van Gert het baasje van Samson geworden... (Cartoon Fobie)
In tweede nationale B van het zaalvoetbal heeft FT Onbetong Panna Tongeren ZVK Meeuwen verslagen met 5-3. Onbetong Panna staat voorlaatste in de stand. Op 3 januari speelt Onbetong Panna zijn volgende wedstrijd in Aarschot.

Brand in leegstaand rijhuis

Zaterdag 21 december 2019
Tongeren - Brand in leegstaand rijhuisDe brandweer moest vanavond uitrukken voor een brand in een leegstand rijhuis in Tongeren. Een gasbrander had er vuur gevat. Er is beperkte schade.

Geen kerststal door dolle schapen

Zaterdag 21 december 2019
Vandaag gelezen
In Zaventem staat dit jaar geen kerststal op het Kerkplein. Vorig jaar was er wel een stal mét schapen, maar die dieren waren zo wild dat ze de kerststal en de beelden vernielden. En er is geen geld voor een nieuwe stal. "Omdat we geen budget hebben voor een nieuwe stal, hebben we beslist om dit jaar een stalletje te zetten binnen in de Sint-Martinuskerk. Volgend jaar komt er dan opnieuw een mooie kerststal buiten aan de kerk, maar dan wel zonder schapen.

Woninginbraak in Vreren

Zaterdag 21 december 2019
Dieven drongen binnen in een huis aan de Vrerenstraat. Over de aard en de omvang van de buit is niets geweten. De politie kreeg gisterennamiddag melding van de feiten.

Georges Meyers overleden

Zaterdag 21 december 2019
Tongeren - Georges Meyers overledenWoensdag is Georges Meyers overleden, de echtgenoot van Ghislaine Lambrechts. Hij was 72 jaar. Het afscheid vindt zaterdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: vrijdag (19-20 uur).

Met niets in orde

Zaterdag 21 december 2019
Tongeren - Met niets in ordeDe politie plukte afgelopen nacht op de Viséweg een voertuig uit het verkeer dat met niets in orde was. De auto bleek niet verzekerd en de technische keuring verlopen. De vrouwelijke bestuurder had geen rijbewijs en was onder invloed van drugs. Haar voertuig is in beslag genomen.

Hoe word je een schrijver?

Zaterdag 21 december 2019
Vandaag gelezen
"Een schrijver zoals ik er een ben, word je niet zomaar. Je moet er voor studeren. Eerst houtbewerking, dan bijzondere jeugdzorg en ten slotte orthopedagogie. Daarna moet je allerlei baantjes doen: houthakker, opvoeder, zorro, begeleider, inpakker, astronaut, poetser, overdrijver, scenarist,... En dan, pas dan, kan je schrijver, of schrijfster worden."
                                                           (Schrijver Stefan Boonen)

Naar hooikoorts in eindejaarsperiode

Zaterdag 21 december 2019
Het is maar dat je 't weet
Door het zeer zachte decemberweer komen de eerste hazelaars en elzen nu al in bloei, meldt Nature Today. Omdat het voorlopig zacht blijft moeten mensen die gevoelig zijn voor pollen van deze soorten rekening houden met hooikoortsklachten. Met Kerstmis is het meestal droog en kan de hoeveelheid pollen in de lucht toenemen. Begin januari kunnen hazelaars in bloei komen.

Wisselvallig maar zacht

Zaterdag 21 december 2019
Weerbericht
Tongeren - Wisselvallig maar zachtEen actieve storing verovert de regio vanuit het westen met perioden van soms stevige regen. Nadien volgt een droger intermezzo, maar tijdens het weekend is er opnieuw kans op regen. Vooral zondag zijn de neerslagkansen erg hoog. Na het weekend bouwt stilaan een hogedrukgebied op en nemen de neerslagkansen sterk af. De hele periode vertoeven we in zachte luchtstromingen. Er zijn daarbij nog geen tekenen van de winter te bespeuren op de weerkaarten.
Vandaag is het zwaar bewolkt tot betrokken. (…) Het hele nieuwsbericht

Olivier Desaver overleden

Zaterdag 21 december 2019
Tongeren - Olivier Desaver overledenDonderdag is de in Diepenbeek de uit Lauw afkomstige Olivier Desaver overleden, de echtgenoot van Anita Put. Hij was 61 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring.

Marie-Louise Grosemans

Zaterdag 21 december 2019
Tongeren - Marie-Louise GrosemansIn Sint-Truiden is dinsdag de uit Tongeren afkomstige Marie-Louise Grosemans overleden, de echtgenote van Richard Benaets. Het afscheid vindt maandag (9.30 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Eraerts in Sint-Truiden.

Drie chauffeurs onder invloed drugs

Vrijdag 20 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Gisteren plukte de politie in Bilzen drie chauffeurs uit het verkeer die onder invloed van drugs waren. Hun rijbewijs is onmiddellijk ingetrokken. Zij zullen later voor de politierechter moeten verschijnen.

Voetganger onder autobus

Vrijdag 20 december 2019
Vandaag gelezen
In Borgloon is vanavond een voetganger onder een autobus terecht gekomen. Hij liep daarbij zware verwondingen op en is naar het ziekenhuis gebracht.

Guy Crals overleden

Vrijdag 20 december 2019
Tongeren - Guy Crals overledenGisteren is Guy Crals overleden, de echtgenoot van Gina Roszko. Hij was 69 jaar. Het afscheid vindt dinsdag (10.30 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: maandag (19-20 uur).

Zitting met zaklampen

Donderdag 19 december 2019
Maak dat mee!
De problemen met de verouderde technische installaties in het Brusselse justitiepaleis worden elke dag erger. Vanmorgen werd een zaak voor de raadkamer behandeld met behulp van zaklampen van de aanwezige politiemensen omdat de verlichting was uitgevallen. De voorzitter van de raadkamer besloot de zitting uiteindelijk te schorsen.

Gevangenen bakken koeken

Donderdag 19 december 2019
Vandaag gelezen
In de gevangenis van Hasselt hebben de gedetineerden niet stil gezeten de afgelopen weken. Samen met vrijwilligers van Bond Zonder Naam bakten ze 1.500 koeken om te verkopen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar projecten voor kansarme kinderen

Boete voor gebarsten voorruit

Donderdag 19 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Tongeren - Boete voor gebarsten voorruitIn Bilzen heeft de politie een vrachtwagen met een gebarsten voorruit aan de kant gezet. De bestuurder kreeg een boete van 350 euro.

Jules Wouters overleden

Donderdag 19 december 2019
Tongeren - Jules Wouters overledenMaandag is Jules Wouters overleden, de echtgenoot van Alda Hubens. Hij was 85 jaar. Het afscheid vindt plaats in besloten familiekring. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur) bij Uitvaartzorg Debay.

Zacht voor de tijd van het jaar

Woensdag 18 december 2019
Weerbericht
Tongeren - Zacht voor de tijd van het jaarIn een strak windveld worden geregeld regenzones en buien naar onze streken gestuurt, maar tussendoor zijn er ook droge perioden met opklaringen. Een zuidelijke component van de wind voert daarbij relatief zachte lucht naar onze streken, waardoor de maxima erg hoog zijn voor de tijd van het jaar. De volgende dagen komt er weinig verandering in het weerbeeld, al komen de maxima uiteindelijk wel wat lager uit.
Vandaag is het flink zonnig in de ochtend. Nadien neemt de bewolking stilaan (…) Het hele nieuwsbericht

Twee faillissementen

Woensdag 18 december 2019
De Ondernemersrechtbank in Tongeren heeft Ravila en B&B Technical Wear, beide uit Tongeren, failliet verklaard.

Ward Roeffaers overleden

Woensdag 18 december 2019
Tongeren - Ward Roeffaers overledenIn WZC Immaculata in Pelt is gisteren Ward Roeffaers overleden, de echtgenoot van Gaby Vanhees. Hij was afkomstig van Overrepen, 89 jaar en gedurende 57 jaar koster-organist in SHLille. Zaterdag wordt hij gecremeerd, na een afscheidsviering (om 10.30u) in de parochiekerk van Sint-Huibrechts-Lille. Begroeting: vrijdag (19-20.30u) in funerarium Creemers in Kaulille.

Robert Merken overleden

Woensdag 18 december 2019
Tongeren - Robert Merken overledenOp 14 december overleed de uit Tongeren afkomstige Robert Merken, de echtgenoot van Marie-Louise Hex. Hij was 96 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme familiekring. Begroeting: donderdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Hayen in Hoeselt.

Mon Musiek overleden

Dinsdag 17 december 2019
Tongeren - Mon Musiek overledenGisteren is Mon Musiek overleden, de weduwnaar van de in 2015 overleden Lambertine Demortier. Hij was 86 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Rutten. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij Uitvaartzorg Driesen.

Marie Vanschoonwinkel overleden

Dinsdag 17 december 2019
Zondag is Marie Vanschoonwinkel overleden, de weduwe van Jules Louwette. Zij was 87 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (11 uur) plaats in de aula van uitvaartzorg Driesen. Begroeting: vrijdag (19-20 uur).

Maggy Louwet overleden

Dinsdag 17 december 2019
Tongeren - Maggy Louwet overledenZaterdag is Maggy Louwet overleden, de weduwe van de in 2017 overleden Jean Melon. Zij was 76 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij Uitvaartzorg Driesen.

Truda Wels overleden

Dinsdag 17 december 2019
Tongeren - Truda Wels overledenGisteren is de uit Riksingen afkomstige en in Kwaadmechelen woonachtige Truda Wels overleden, de levenspartner van Willy Leeten. Zij was 68 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats.

Jean Honinx overleden

Dinsdag 17 december 2019
Tongeren - Jean Honinx overledenZondag is Jean Honinx overleden, de echtgenoot van Marie-Josée Bijnens. Hij was 92 jaar. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van 's Herenelderen. Begroeting: woensdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Debay.

Inbraak op Sint-Truidersteenweg

Maandag 16 december 2019
Er is ingebroken in een woning aan de Sint-Truidersteenweg. Over de aard en de omvang van de buit is niets geweten.

Panamarenko is overleden...

Maandag 16 december 2019
Tongeren - Panamarenko is overleden...ZoomEn zo zag Fobie Panamarenko's laatste werk...

Auto over de kop : chauffeur gewond

Maandag 16 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Vanmorgen ging in de Mopertingenstraat in Bilzen een auto over de kop na een botsing tegen een geparkeerde auto. De bejaarde bestuurder raakte daarbij gewond.
In mannen Top Divisie 2 B van het basketbal heeft Tongeren Anderlecht verslagen met 88-70. Sam Proesmans was de uitblinker.

Handbal: Tongeren - Merksem 25-28

Zondag 15 december 2019
In Liga 1 van het handbal heeft Tongeren van Merksem verloren met 25-28. Tongeren staat achtste in de stand.

Tweeduizend kaarsjes

Zondag 15 december 2019
Vandaag gezien
Tongeren - Tweeduizend kaarsjesZoomTe midden van de winkeldrukte in Hasselt brandden meer dan tweeduizend mensen op de eerste koopzondag een kaarsje in de Sint-Quintinuskathedraal. De jongeren van de dienst jongerenpastoraal van het bisdom Hasselt boden de kans om gratis een kaarsje te branden, een creatieve (vredes)wens te schrijven voor geliefden en een moment te nemen voor persoonlijk gebed.
In tweede nationale B van het zaalvoetbal heeft Onbetong Panna Tongeren met 1-5 verloren van ZVK A5 Genk. Onbetong Panna Tongeren staat voorlaatste in de stand.
Tongeren - Monsterscore voor Jekervallei SluizenVC Jekervallei Sluizen heeft met 1-7 gewonnen op het veld van Kanne VV. Eendracht Henis is thuis tegen Landen niet verder gekomen dan een doelpuntenloos gelijkspel: 0-0. Valencia Piringen klopte Heur-Tongeren B met 6-0. Union Rutten verloor thuis met 1-5 van FC Vliermaal.

Pandoering voor 's Herenelderen

Zaterdag 14 december 2019
Tongeren - Pandoering voor 's Herenelderen's Herenelderen is bij Paal-Tervant A met 7-1 gaan verliezen. Heur-Tongeren kwam thuis tegen Betekom niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Nipt verlies voor Handbal Tongeren

Zaterdag 14 december 2019
Tongeren - Nipt verlies voor Handbal TongerenHandbal Tongeren heeft vanavond thuis nipt verloren van Kras Volendam: 27-28. Het was een wedstrijd in de BENE-league van het handbal.

Maria Staf overleden

Zaterdag 14 december 2019
Vandaag is Maria Staf overleden, de weduwe van Alfons Grommen. Zij was 92 jaar. Begroeting: donderdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Jan Nouwen overleden

Zaterdag 14 december 2019
Tongeren - Jan Nouwen overledenWoensdag is Jan Nouwen overleden, de echtgenoot van Els Saren. Hij was 50 jaar. Het afscheid vindt plaats in alle intimiteit. Begroeting: woensdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen aan de Rutterweg.

Sofie Geebelen overleden

Vrijdag 13 december 2019
Tongeren - Sofie Geebelen overledenOp 4 december overleed Sofie Geebelen. Zij was 28 jaar. Het afscheid vond in besloten kring plaats.

Josette Essers overleden

Vrijdag 13 december 2019
Tongeren - Josette Essers overleden
Gisteren is de uit 's Herenelderen afkomstige Josette Essers overleden, de echtgenote van Willy Schoemans. Zij was 84 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: woensdag (18.30-19 uur) in funerarium in Leopoldsburg.

Rina Vanharen overleden

Vrijdag 13 december 2019
Tongeren - Rina Vanharen overledenWoensdag is Rina Vanharen overleden. Zij was 70 jaar. Het afscheid vindt dinsdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: maandag (19-20 uur).

Jaak Brulmans overleden

Vrijdag 13 december 2019
Tongeren - Jaak Brulmans overledenWoensdag is Jaak Brulmans overleden, de echtgenoot van Flora Lousbergh. Hij was 84 jaar. De uitvaartliturgie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek. Begroeting : dinsdag (19-19.30 uur) bij Uitvaartzorg Debay.

Snellaadpalen op snelwegparkings

Donderdag 12 december 2019
Tongeren - Snellaadpalen op snelwegparkingsZoomHet Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaf deze week vergunningen voor de bouw van snellaadstations voor elektrische voertuigen bij 13 Vlaamse snelwegparkings, waaronder vier Limburgse snelwegparkings die onder beheer staan van AWV. Op deze stations kunnen tegelijkertijd vier elektrische auto’s snelladen tot 350 kW met 100% duurzame elektriciteit.
Momenteel zijn er op vier locaties in Limburg snellaadpalen langs de autosnelwegen E314 en E313: in Heusden-Zolder (E314) langs beide richtingen en in (…) Het hele nieuwsbericht

Een ei op de Corda Campus

Donderdag 12 december 2019
Het is maar dat je 't weet
Tongeren - Een ei op de Corda CampusZoomBinnenkort mag kunstenaar Koen Vanmechelen letterlijk zijn groot, transparant ei leggen op de watertoren van de Hasseltse Corda Campus. Tom Vandeput, gedeputeerde van de provincie Limburg, voorziet er budget voor in zijn beleidsnota. "We willen van de watertoren een innovatief congrescentrum maken en het project van Vanmechelen heeft dat potentieel. Daarom keurden we het goed. Binnen 4 à 5 jaar willen we het project gerealiseerd zien," aldus de gedeputeerde. Vanmechelen werkt voor het project samen met het Leuvense munA architecten, dat het kunstwerk mee vertaalt naar een haalbaar ontwerp. (Illustratie: Koen Vanmechelen - bron: architectura.be)

De nieuwe huisvuilzak is grijs

Donderdag 12 december 2019
Vanaf 1 januari introduceert Limburg.net een nieuwe huisvuilzak. De nieuwe zak, gemaakt van gerecycleerd plastic, heeft een grijze kleur en een flappensluiting. De nuttige inhoud van de zakken blijft even groot. De bordeaux huisvuilzak mag u ook in 2020 blijven gebruiken. Meer info

Voetganger gewond

Woensdag 11 december 2019
Tongeren - Voetganger gewondDeze namiddag raakten op de Sint-Truidersteenweg een fietser en een voetganger in een aanrijding betrokken. Deze laatste raakte daarbij gewond.

Gerard Sauveurs overleden

Woensdag 11 december 2019
Tongeren - Gerard Sauveurs overledenMaandag is Gerard Sauveurs overleden, de echtgenoot van Julia Slegers. Hij was 86 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek. Begroeting: vrijdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Debay.

Weg met kerstverlichting

Woensdag 11 december 2019
Tongeren - Weg met kerstverlichtingOnbekenden gingen in de Blaarstraat met kerstverlichting aan de haal. De politie kreeg gisterenavond melding van de feiten.

Radiomis vanuit OLV-basiliek

Woensdag 11 december 2019
Radio 1 zendt zondag 15 december de eucharistieviering uit vanuit de OLV-basiliek. De viering begint om 10 uur.

775 euro voor versleten banden

Woensdag 11 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Een trucker heeft een boete van 775 euro gekregen omdat twee banden van zijn wegreus kaal zijn. De politie stelde de feiten gisteren vast bij een controle op de Alden Biesensingel in Bilzen.

De Warmste Week...

Woensdag 11 december 2019
Tongeren - De Warmste Week...Zoom                                                                       (Cartoon: Fobie)

Vrouw (57) gewond bij ongeval

Dinsdag 10 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Een 57-jarige vrouw uit Bilzen is vanmiddag gewond geraakt toen zij werd aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde in de Stationlaan in Bilzen.

Nico Hauben overleden

Dinsdag 10 december 2019
Tongeren - Nico Hauben overledenZaterdag is Nico Hauben overleden, de weduwnaar van de in 2010 overleden Yvonne Fabry. Hij was 96 jaar. De uitvaartliturgie vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek. Donderdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten bij Uitvaartzorg Driesen.

Marcel Hertigers overleden

Dinsdag 10 december 2019
Tongeren - Marcel Hertigers overledenZaterdag is Marcel Hertigers overleden, de weduwnaar van de in 1990 overleden Maria Staf. Hij was 87 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Koninksem. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake waarna gelegenheid tot groeten in het rouwhuis aan de Koninksemstraat.

Jan Schepers overleden

Dinsdag 10 december 2019
Tongeren - Jan Schepers overledenZaterdag is Jan Schepers overleden, de echtgenoot van Bernardine Visschers. Hij was 94 jaar en oud directeur van het regentaat OLV Onbevlekte Ontvangenis in Tongeren. De uitvaartliturgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk in Proosterbos-Maasmechelen.
Tongeren - Vier spelers van Handbal Tongeren in selectieNathan Bolaers, Ilyas D'Hanis, Nicolas Danse en Joris Gillé van Handbal Tongeren zijn door bondscoach Arnaud Calbry geselecteerd voor de EK-barragewedstrijd tussen België en Cyprus. Die wedstrijd wordt komende zondag om 20.10u gespeeld in Hasselt. Ook bij de reserven vinden we twee spelers van Handbal Tongeren terug: Julien Devisch en Colin Glesner.

Jefke Munsters overleden

Maandag 9 december 2019
Vrijdag is Jefke Munsters overleden, de echtgenoot van Magy Colson. Hij was 78 jaar. Het afscheid vindt donderdag (11 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: woensdag (19-20 uur).

Handbal: Sasja - Tongeren 28-25

Maandag 9 december 2019
In Liga 1 van het handbal heeft Tongeren met 28-25 verloren van Sasja. Tongeren staat zevende in de stand.

Vredeslicht op komst

Zondag 8 december 2019
De vrienden van de kerststal van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek organiseren op zaterdag 21 en zondag 22 december opnieuw een tweedaags kerstevent. Hiermee brengen ze het Vredeslicht naar Tongeren. Elk jaar wordt in december een waakvlam, het Vredeslicht, ontstoken in Bethlehem. Dit Vredeslicht wordt in een lantaarn van hand tot hand doorgegeven. Mensen vermenigvuldigen dit vlammetje van kaars tot kaars en van kandelaar tot kandelaar. Zo ontstaat een schakel van licht. Het Vredeslicht brengt in de donkerste dagen van het jaar een veerkrachtige boodschap van verbondenheid, vrede en solidariteit. Ook in Tongeren.

110 ton strooizout

Zondag 8 december 2019
Tongeren heeft een prioriteitenplan voor streng winterweer. Met landbouwers en loonwerkers zijn hiervoor contracten afgesloten. De provincie slaat bovendien een strategische zoutvoorraad op voor alle Limburgse gemeenten. In Tongeren ligt alvast 110 ton strooizout klaar om de wegen sneeuw- en ijsvrij te maken.

Wegenwerken Koninksemsteenweg

Zondag 8 december 2019
Tongeren - Wegenwerken KoninksemsteenwegOp maandag 9 en dinsdag 10 december wordt het gedeelte Koninksemsteenweg tussen Kogelstraat en Elisabethwal afgesloten voor verkeer van 7.30 tot 16.30 uur. Er gebeuren dan herstellingswerken aan het wegdek. Er wordt een omleiding voorzien via de Kogelstraat en Cottalaan. De halte Kleine Kasteeltjes van de stadslijnen T2 en T3 wordt op dat ogenblik niet bediend. U neemt de vervangende halte Nieuwe Wijk (Koninksemsteenweg).
De eindejaarsfeesten staan weer voor de deur en misschien denkt u eraan om de overgang van oud naar nieuw extra in de verf te zetten met een spetterend vuurwerk. In Tongeren mag dit enkel tijdens de oudejaarsnacht tussen 23 uur en 1 uur.

Jekervallei Sluizen klopt Heis

Zondag 8 december 2019
Tongeren - Jekervallei Sluizen klopt HeisIn Heis-Sluizen stonden vandaag de nummers één en twee van vierde provinciale A tegenover elkaar. Sluizen won met 0-2. Valencia Piringen versloeg Smeermaas met 2-1. Eendracht Henis klopte 's Herenelderen met 4-3. Union Rutten verloor thuis met 1-4 van Diepenbeek A.

Heur-Tongeren - Zwarte Leeuw 1-4

Zaterdag 7 december 2019
Tongeren - Heur-Tongeren - Zwarte Leeuw 1-4Heur-Tongeren heeft vanavond thuis met 1-4 verloren van KFC Zwarte Leeuw Rijkevorsel. Heur-Tongeren B verloor met 5-0 op het veld van Bilzen-Waltwilder B.

Gelijkspel voor Handbal Tongeren

Zaterdag 7 december 2019
Tongeren - Gelijkspel voor Handbal TongerenIn Visé hebben de plaatselijke handbalclub en Handbal Tongeren vanavond gelijk gespeeld: 28-28.
Tongeren - Leetulor en Hast leren Gambia honingzalf makenZoomDe voorbije weken liepen 4 studenten en een begeleidende leerkracht van Hast HBO5 Verpleegkunde stage in Gambia, West-Afrika. Zij logeerden en werkten tussen de lokale bevolking om door te dringen in hun leefwereld. De studenten verzorgden diverse wonden met zelfbereide honingzalf in 2 healthcentra en enkele omliggende dorpen. De honingzalf-knowhow kwam van 2 oud-studenten die er, na hun buitenlandse stage in 2016, het Leetulor-project opstartten onder de vleugels van GAMMOL. Hast HBO5 Verpleegkunde zegt fier te zijn dat men dit project mee kon ondersteunen en (oud-)leerkrachten en (oud-)studenten springen mee op de kar van dit duurzaam initiatief. Deze buitenlandse stage was bovendien toe aan haar 25ste editie.

Basketbal: Sprimont - Tongeren 84-78

Zaterdag 7 december 2019
In Top Divisie Men 2B heeft Tongeren met 84-78 verloren in Sprimont. Vorig weekend verloor Tongeren van Esneux.

Jules Blanckaert overleden

Zaterdag 7 december 2019
Tongeren - Jules Blanckaert overledenWoensdag is de uit Tongeren afkomstige kinderarts Jules Blanckaert overleden, de echtgenoot van Lamberte Vrancken. Hij was 86 jaar. Begroeting: dinsdag (19-20 uur) in uitvaartcentrum Remans in Genk.

35 klimaatbomen

Vrijdag 6 december 2019
In opdracht van de stad zijn 35 klimaatbomen geplant in het Pliniuspark. Ook zal er nog een klimaatboom geplant worden op de speelplaats van het Atheneeke.

Frontale klap: twee gewonden

Vrijdag 6 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Riemsterweg in Bilzen botsten vanavond rond 18.15 uur twee auto's frontaal. Daarbij vielen twee lichtgewonden.

Uw gesprek kan worden opgenomen

Vrijdag 6 december 2019
Tribunaliteiten
Tongeren - Uw gesprek kan worden opgenomenTwee aannemers hadden ruzie over de al dan niet correcte uitvoering van bouwwerken. “Slecht werk”, zei de ene. “Betalen”, zei de andere en trok naar de rechtbank om zijn geld te krijgen. De spanningen liepen hoog op en de aannemers belandden uiteindelijk voor het hof van beroep van Antwerpen. Wellicht omdat de aannemer van wie betaling werd verwacht schermde met een telefoongesprek dat hij stiekem had opgenomen. In dat gesprek erkende de aannemer die zijn geld eiste dat hij slecht werk had (…) Het hele nieuwsbericht

Elisabeth Ketelslegers overleden

Vrijdag 6 december 2019
Tongeren - Elisabeth Ketelslegers overledenDinsdag is Elisabeth Ketelslegers overleden, de weduwe van de in 2001 overleden Jean Aerts. Zij was 87 jaar. Het afscheid vindt dinsdag (11 uur) in de aula van uitvaartzorg Debay. Begroeting: maandag (19-20 uur) bij uitvaartzorg Debay.

Flitspalen werken niet allemaal

Donderdag 5 december 2019
Tongeren - Flitspalen werken niet allemaalZoomIn Limburg werken de minste flitspalen van heel Vlaanderen. Vlaanderen heeft op dit moment zo'n 1.400 flitspalen. Gemiddeld 80 procent daarvan werkt. In Limburg is dat maar 77 procent. Limburg is van alle provincies de slechtste leerling van de klas want ruim 20% van de flitspalen in onze provincie werkt gewoon niet. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse minister van Mobiliteit Lydia Peeters. Er is wel vooruitgang, want in 2014 werkte 30 procent van de flitspalen niet.

Gouverneur wil meer fusies

Donderdag 5 december 2019
Gouverneur Herman Reynders pleit voor meer fusies tussen gemeenten. Hij legt de lat daarvoor op minimum 20 000 inwoners, zo kunnen 26 Limburgse gemeenten in een fusie stappen. Reynders wil ook dat Limburg de eerste CO2-neutrale regio wordt in het land.

Vrouw (28) dood aangetroffen

Donderdag 5 december 2019
Gisterenavond is een 28-jarige vrouw dood aangetroffen in een woning aan de Hasseltsesteenweg. De oorzaak van haar overlijden wordt onderzocht.

Auto in voortuintje

Donderdag 5 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Op de Steenweg in Heers botsten deze voormiddag twee auto's. Eén van de wagens belandde in een voortuintje. Bij het ongeval zijn twee gewonden gevallen.

Huiszoekingen in horeca

Donderdag 5 december 2019
Tongeren - Huiszoekingen in horecaZoomSinds enige tijd voeren Justitie en politie Limburg een grootscheeps onderzoek naar fiscale en informaticafraude in de horeca. Sommige horeca-uitbaters worden ervan verdacht hun witte kassa te manipuleren met als doel belastingen te omzeilen. De methodiek om de omzet te verlagen zou worden ter beschikking gesteld door de leverancier van de witte kassa's zelf.
Om de fraude aan te tonen werden vanochtend zestien huiszoekingen uitgevoerd in Zutendaal, Hasselt, Genk, Maasmechelen en (…) Het hele nieuwsbericht
Tongeren - Parket roept op tot alertheid rond drugsZoomHet parket van Limburg doet nog eens een oproep aan de Limburgse bevolking om verdachte signalen te melden. Aanleiding zijn de resultaten van het onderzoek naar de zware bedrijfsbrand van 25 oktober in Bilzen. Daar werd een labo aangetroffen om methamfetamines te produceren. "Het aantreffen van zulk druglabo is zeer alarmerend te noemen. Vooreerst lopen de gebruikers een enorm gezondheidsrisico door het innemen van deze uiterst verslavende drug. Ze veroorzaakt het verlies van tijdsbesef en van de (…) Het hele nieuwsbericht

Rudi Rigo overleden

Woensdag 4 december 2019
Tongeren - Rudi Rigo overledenOp 29 november overleed Rudi Rigo. Hij was 37 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (13 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Debay. Begroeting: woensdag en donderdag (18.30-19.30 uur).

Geld- en juwelendiefstal

Woensdag 4 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Uit een woning aan de Baron de Stockemlaan in Heers zijn geld en juwelen gestolen. De daders waren via een raam binnengedrongen.

Twee bejaarden gewond

Woensdag 4 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Een 77-jarige vrouw en een 82-jarige man, beiden uit Bilzen, zijn deze namiddag gewond geraakt bij een botsing tussen twee auto's. Het ongeval gebeurde op de Hasseltsesteeweg in Kortessem.

Het wordt zachter

Woensdag 4 december 2019
Weerbericht
Tongeren - Het wordt zachterDe straalstroom zakt naar het zuiden en de luchtdruk daalt in onze streken. Atlantische regengebieden kunnen ons stilaan bereiken, maar er wordt ook zachtere zeelucht meegevoerd. De temperaturen stijgen tot boven het gemiddelde voor de tijd van het jaar en nachtvorst komt voorlopig niet meer voor.
Vandaag verdwijnen mistbanken al vlug in de ochtend en maken plaats voor een stralende zon. Ook de namiddag verloopt zonnig met slechts weinig of zelfs geen wolken. Na een koude vriesochtend, komen (…) Het hele nieuwsbericht

Limburg doet het toeristisch goed

Woensdag 4 december 2019
Tongeren - Limburg doet het toeristisch goedZoomLimburg heeft het toeristisch erg goed gedaan tijdens de eerste acht maanden van dit jaar. Van heel Vlaanderen is er in Limburg de grootste stijging van het aantal overnachtingen: meer dan 4 procent overnachtingen erbij. Het toerisme in Limburg zet de positieve trend van 2018 verder. Er waren in de eerste 8 maanden van 2019 in totaal 3,2 miljoen overnachtingen, dat zijn er 130.000 meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

Florence Hofmans overleden

Woensdag 4 december 2019
Gisteren is Florence Hofmans overleden, de weduwe van de in 2009 overleden Willem Huygen. Zij was 83 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de OLV-basiliek. Begroeting: vrijdag (19-20 uur) bij Uitvaartzorg Driesen.

Arthur Fasseel overleden

Woensdag 4 december 2019
Tongeren - Arthur Fasseel overledenGisteren is Arthur Fasseel overleden. Hij was 91 jaar. Het afscheid vindt vrijdag (14 uur) plaats in de aula van Uitvaartzorg Driesen. Begroeting: donderdag (18-20 uur).

Verboden wapens ontdekt

Dinsdag 3 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Bij een controle van een auto op de Bilzersteenweg in Hoeselt heeft de politie vanmorgen vijf verboden wapens aangetroffen. De wapens zijn in beslag genomen.
Tongeren - Onderzoeksrechter voor verdwijning Naya (2)Zoom                                                                     (Cartoon: Fobie)

Informatie over Congo gezocht

Maandag 2 december 2019
Tongeren - Informatie over Congo gezochtZoomCongo is volgend jaar 60 jaar onafhankelijk. Reden om te vieren, maar ook om met een kritisch oog de koloniale geschiedenis in te duikelen. Waarom was en is Congo belangrijk voor België? Wat betekent België voor de Congolezen?
Daarom komt er volgend jaar een project over Congo in Limburg. "We doen archiefwerk, maar focussen op verhalen uit het dagelijkse leven gestoffeerd met brieven, postkaartjes, foto’s, dagboeken, filmpjes. Hiermee laten we in het najaar van 2020 de (…) Het hele nieuwsbericht

Werktuigen gestolen uit werfkeet

Maandag 2 december 2019
Kort nieuws van bij de buren
Aan de Hoefaertweg in Bilzen drongen dieven binnen in een werfkeet. Zij gingen met werktuigen aan de haal.

Basketbal: Tongeren-Esneux 48-68

Maandag 2 december 2019
In Top Divisie 2 B van het basketbal moest Tongeren met 48-68 de duimen leggen tegen Esneux. De volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen Sprimont.
Tongeren - En morgen begint de klimaatconferentie...Zoom...in Madrid. (Cartoon: Fobie)
Tongeren - Heur-Tongeren speelt gelijk bij HelsonHeur-Tongeren speelde vandaag 0-0 gelijk op het veld van Helson. 's Herenelderen speelde 1-1 gelijk tegen Herderen-Millen. Union Rutten verloor met 2-0 op het veld van VC Kesselt. Jekervallei Sluizen versloeg Rekem met 6-1. Valencia Piringen won met 0-3 in Vroenhoven. Heur-Tongeren B klopte Uikhoven met 2-1. Eendracht Henis verloor met 1-0 bij Thor Hasselt.
Er zijn nog geen groeten of wensen toegevoegd de voorbije dagen. Iemand jarig, een geboorte of zomaar een bedankje? Voeg uw wensen toe!
Groeten of wensen toevoegen