Het overige nieuws

Karin Vanderheyden overleden

Woensdag 30 september 2020
Beringen - Karin Vanderheyden overledenVrijdag is de in Paal woonachtige Karin Vanderheyden overleden. Zij was 54 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) in aula 'de Heyde' in Zelem.

Kunst in coronatijden...

Woensdag 30 september 2020
Beringen - Kunst in coronatijden...ZoomNaar de "Parabel der blinden" van Pieter Bruegel de Oude. (Cartoon Fobie)

Spoorwegovergang dicht op 13 oktober

Woensdag 30 september 2020
Beringen - Spoorwegovergang dicht op 13 oktoberZoomDe spoorwegovergang aan de Reservorenstraat in Beverlo wordt pas op 13 oktober afgesloten en niet op 5 oktober zoals eerder door Infrabel aangekondigd.

Maak jij mee kabaal?

Woensdag 30 september 2020
Beringen - Maak jij mee kabaal?Zoom17 oktober is het de Werelddag van Verzet tegen Armoede en dit jaar is er een warme oproep van zanger Koen Buysse en Conny Mertens van Rimo Limburg om in de week van 17 oktober een video te posten waar jullie 17 seconden kabaal maken. Doe jij ook mee? Meer info via deze link.

Group Tessenderlo plant nieuwe centrale

Woensdag 30 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
Beringen - Group Tessenderlo plant nieuwe centraleZoomChemiebedrijf Group Tessenderlo heeft plannen om op het industrieterrein Schoonhees in Tessenderlo een tweede elektriciteitscentrale te bouwen. Met een vermogen van 900 megawatt zou de centrale ook meteen de grootste van België worden. De centrale op aardgas zal voor bevoorradingszekerheid moeten zorgen, na de kernuitstap van 2025. Volgens netbeheerder Elia zal België tegen 2025 met een stroomtekort van 3.900 megawatt kampen. De plannen zijn bevestigd door Group Tessenderlo, maar de (…) Het hele nieuwsbericht

Coronalert app actief vanaf vandaag

Woensdag 30 september 2020
#samentegencorona
Beringen - Coronalert app actief vanaf vandaagZoomVandaag wordt de Coronalert app geïntroduceerd. Die zorgt ervoor dat je een alert krijgt als je langer dan 15 minuten met een besmet persoon in contact bent geweest. Dit gebeurt anoniem. Je weet dus niet met wie, waar en wanneer. De app bevat informatie over wat je moet doen om jezelf en anderen te beschermen. Hij kan dus ook andere gebruikers van de app, waarmee je in nauw contact stond, anoniem waarschuwen als je zelf positief zou testen op het coronavirus. De privacy wordt gegarandeerd aangezien (…) Het hele nieuwsbericht

Trainer weg bij Stal Sport

Woensdag 30 september 2020
Beringen - Trainer weg bij Stal SportPhilippe Ickmans is niet langer trainer van Stal Sport. Dat is beslist na de 9-0 nederlaag tegen Hechtel. De trainingen zullen nu geleid worden door Freddy Peremans.

Martha Lespoix overleden

Woensdag 30 september 2020
Beringen - Martha Lespoix overledenIn WZC Prinsenhof in Koersel is maandag Martha Lespoix overleden, de echtgenote van Albert Lucas. Zij was 82 jaar. De uitvaartliturgie vindt plaats in de parochiekerk van Eversel (Heusden-Zolder).

Aanhoudend wisselvallig

Dinsdag 29 september 2020
Weerbericht
Beringen - Aanhoudend wisselvalligTerwijl de ene storing nauwelijks is gepasseerd, komt er reeds een volgende aandraven. Tussen beide storingen in, is het wel vaak droog en vooral ook zacht. De volgende dagen doet oktober zijn naam als herfstmaand alle eer aan. Het is fris en erg wisselvallig met geregeld regen of buien en er staat een goed voelbare wind.
Vandaag: nadat een storing onze regio in de ochtend verlaten heeft, wordt het enige tijd droog met ook een paar opklaringen. Later in de namiddag komen er echter (…) Het hele nieuwsbericht

Virtuele VOKA Open Bedrijvendag

Dinsdag 29 september 2020
Beringen - Virtuele VOKA Open BedrijvendagZoomZondag viert Voka Open Bedrijvendag haar dertigste verjaardag, met als thema 'digitale transformatie'. Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 kunnen de fysieke bezoeken bij bedrijven dit jaar helaas niet doorgaan, dit om de veiligheid van medewerkers en bezoekers ten volle te garanderen. Er wordt echter van de nood een deugd gemaakt en volop op die digitale transformatie ingezet, gezien Voka Open Bedrijvendag dit jaar volledig virtueel te beleven valt. Mede dankzij de steun van Agentschap (…) Het hele nieuwsbericht

Boe! Beringen Bibbert

Dinsdag 29 september 2020
Beringen - Boe! Beringen BibbertZoomStad Beringen, Toerisme Beringen en CC Beringen organiseren op 31 oktober een nieuw evenement. Boe! Beringen bibbert is een spooky, theatrale familiewandeling voor het hele gezin door het centrum van Beringen. Meer info via deze link.
Benito Moscatiello uit Koersel heeft de besloten vennootschap Algemene Bouw- en Metaalwerken Benito Moscatiello opgericht met zetel aan de Kleinveldweg in Koersel. Tot het doel van de vennootschap behoort onder meer het bouwrijp maken van terreinen, het ruimen van bouwterreinen, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden en voegwerken.

Wim Camps overleden

Dinsdag 29 september 2020
In Paal is zondag Wim Camps overleden. Hij was 40 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) in uitvaartcentrum Heselmans in Tessenderlo.
Kort nieuws van bij de buren
De schepencolleges van de gemeenten Ham en Tessenderlo hebben de voorbije weken besloten om een gezamenlijke kerngroep op te richten om de haalbaarheid van een fusie tussen beide gemeenten te onderzoeken. De kerngroep wordt naast de politieke invulling, bestaande uit Marc Heselmans en Nico Engelen voor de gemeente Ham en Fons Verwimp en Stefan Govaerts voor de gemeente Tessenderlo, aangevuld met de expertise van de beide algemeen directeurs Tom Thijsmans en Erik Accou en de beide financieel directeurs (…) Het hele nieuwsbericht

Coronabesmetting in Westakker

Dinsdag 29 september 2020
In VBS Westakker Beverlo is een leerkracht van het tweede kleuterklasje besmet met corona. Omdat de kleuterklas wordt beschouwd als hoogrisico moet de hele klas nu twee weken in quarantaine. Het CLB is bezig met een contactonderzoek.

Mia Teuwen overleden

Maandag 28 september 2020
Beringen - Mia Teuwen overledenVandaag is de uit Hamont afkomstige en in Stal-Koersel woonachtige Mia Teuwen overleden, de echtgenote van Raymond Mussen. Zij was 72 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents. Begroeting: vrijdag (19.15-19.45 uur) in het funerarium in Beringen-Mijn.

Theo Vanmol overleden

Maandag 28 september 2020
Beringen - Theo Vanmol overledenGisteren is Theo Vanmol overleden, de echtgenoot van Jeannine Caerts. Hij was 72 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) in het funerarium in Beringen-Mijn.
Beringen - Damesvoetbal: Fufo klopt KFC Hamont 99In eerste provinciale van het damesvoetbal heeft Fufo Beringen een uitoverwinning behaald bij KFC Hamont 99. Uitslag: 1-4. Na drie wedstrijden staat Fufo aan de leiding.

Boerenwijsheid (22)

Maandag 28 september 2020
Beringen - Boerenwijsheid (22)ZoomKomen de pluimen aan het riet, bedenk het is nazomer en geniet.

Pandoering voor Stal Sport

Zondag 27 september 2020
Beringen - Pandoering voor Stal SportStal Sport heeft deze namiddag een zware nederlaag geleden op het veld van KFC Hechtel. Uitslag: 9-0. 

Termien - KVK Beringen 2-2

Zondag 27 september 2020
Beringen - Termien - KVK Beringen 2-2KVK Beringen is bij Eendracht Termien niet verder gekomen dan een gelijkspel: 2-2.

Morgen vakbondsacties op kruispunten

Zondag 27 september 2020
Het is maar dat je 't weet
Morgenvroeg voert het gemeenschappelijk vakbondsfront van 7.30u. tot 9.00u. een standstill-actie op verschillende kruispunten in onze provincie. Volgens de vakbonden willen de werkgevers de welvaartsenveloppe als pasmunt gebruiken bij de onderhandelingen over het interprofessioneel akkoord 2021-2022.

Test BE-Alert

Zondag 27 september 2020
Beringen - Test BE-AlertZoomOp 1 oktober test de stad Beringen BE-Alert. Al de inwoners die ingeschreven zijn zullen dan een testbericht ontvangen. Wil jij ook mee testen? Registreer je op www.be-alert.be en ontvang volgende donderdag een bericht.

Koersel - Berlaar Heikant 1-1

Zaterdag 26 september 2020
Beringen - Koersel - Berlaar Heikant 1-1Weerstand Koersel heeft vanavond thuis gelijk gespeeld tegen Berlaar-Heikant. Uitslag: 1-1.

Park Houthalen - Paal Tervant 3-3

Zaterdag 26 september 2020
Beringen - Park Houthalen - Paal Tervant 3-3Paal-Tervant A is bij Park Houthalen 3-3 gelijk gaan spelen. Bij de rust stonden de bezoekers nog met 1-2 voor. Paal-Tervant B heeft vanavond thuis verloren van Sporting Grote Brogel. Uitslag:0-3.

Auto rijdt in op tankstation

Zaterdag 26 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
Gisterenavond is een auto ingereden op een tankstation aan de Geneberg in Ham. De bestuurder, een 22-jarige uit Mol, liep daarbij zware verwondingen op.

Turkse FC - RC Peer uitgesteld

Zaterdag 26 september 2020
Beringen - Turkse FC - RC Peer uitgesteld
De voetbalwedstrijd tussen Turkse FC en RC Peer in tweede provinciale A (zondag 15 uur) wordt uitgesteld omwille van enkele coronagevallen.

Staf Vanwetswinkel overleden

Zaterdag 26 september 2020
Beringen - Staf Vanwetswinkel overledenVandaag is Staf Vanwetswinkel overleden, de echtgenoot van Lisette Bosmans. Hij was 73 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents. Begroeting: woensdag (18.30-19 uur) in het funerarium in Koersel.

Limburgse Award voor Hans Vanwijn

Zaterdag 26 september 2020
Gisterenavond zijn de laureaten van de Limburgse Basketball Awards bekendgemaakt. Beringenaar Hans Vanwijn is speler van het jaar. In de provinciale categorieën is Pieter Boutsen (Miners Beringen B) speler van het jaar.

Miners Beringen B verliezen

Zaterdag 26 september 2020
Beringen - Miners Beringen B verliezenIn Poule L van de Beker van Vlaanderen heeft Miners Beringen B verloren van Zuiderkempen met 64-73. Quarters: 24-21, 11-25 (35-46), 27-15 (62-61), 2-12.

Paddenstoelenseizoen

Zaterdag 26 september 2020
Lens op Beringen
Beringen - PaddenstoelenseizoenZoomDe herfst betekent ook dat de paddenstoelen weer te voorschijn komen. Een beetje regen en dan komen de kabouterhuisjes weer naar boven. (Bart Liesenborgs)

Herfst heeft zich aangeboden

Zaterdag 26 september 2020
Gekleurde Woorden
Beringen - Herfst heeft zich aangebodenZoomHet is herfst, zoveel is ondertussen duidelijk. Het inspireert deze week ook Lambert en Edith.

Leon Meelberghs

Zaterdag 26 september 2020
Uit de oude doos
Beringen - Leon MeelberghsZoomOp 10 september 2020 overleed Leon Meelberghs, gekend als één van de standhouders van de barakskes aan de mijn in Beringen. Vandaag nog een mooie foto uit het archief van Citévolk Spreekt naar aanleiding van hun expo over het caféleven met Leon in zijn barakske.

Van stelplaats naar brouwerij

Zaterdag 26 september 2020
Vroeger en Nu door Gust Ischen
Beringen - Van stelplaats naar brouwerijZoomRemise 56, vandaag een moderne brouwerij en brasserie. Vroeger een herstel- en stelplaats voor trams en bussen.
Naar analogie met de richtlijnen van de federale crisiscel zal het dragen van een mondmasker vanaf morgen/zaterdag niet meer verplicht zijn in de recyclageparken van Limburg.net. "Omdat het dragen van een mondmasker in openlucht enkel noodzakelijk is als de afstand van 1,5 meter niet gerespecteerd kan worden, besliste Limburg.net om het dragen van een mondmasker niet meer te verplichten voor bezoekers en parkwachters," zo luidt het vanavond in een mededeling van Limburg.net. De andere richtlijnen in de strijd tegen het coronavirus blijven wel nog gelden. Zo is er slechts een beperkt aantal voertuigen gelijktijdig op het park toegelaten, wordt iedereen gevraagd om zoveel mogelijk in de wagen te blijven en om steeds minstens 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers en parkwachters.

Een echt herfstweekend

Vrijdag 25 september 2020
Weerbericht
Beringen - Een echt herfstweekendEen venijnige depressie bevindt zich over de Noordzee en zorgt voor een stevige wind in onze streken. Daarbij worden storingen en buien in vlug tempo aangevoerd. Bovenop het natte weer zijn de temperaturen ondermaats voor de tijd van het jaar.
Vandaag zijn de wolken in de meerderheid en reeds voor de middag kan er af en toe een bui vallen. Na de middag komen er meer en intense buien opzetten, die ook kunnen vergezeld worden van onweer. Het kwik komt niet hoger dan 14 graden en er staat een (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe singel voor Regi en Camille

Vrijdag 25 september 2020
Showbizz
Beringen - Nieuwe singel voor Regi en CamilleZoomVandaag is de langverwachte singel van Regi Penxten samen met Camille Dhondt gelanceerd:'Vergeet de tijd' is weer een swingend nummer uitgebracht bij CNR Records. Camille is gekend van de populaire Ketnetreeks #LikeMe. Er komt ook een bijhorende clip en het nummer staat ook op het gelijknamige album van Regi (foto). En als alles goed gaat, zal het uiteraard ook live te zien zijn tijdens het Sportpaleisconcert op 1 mei volgend jaar. Ondertussen zijn de verwachtingen en de uitdagingen groot na de absolute recordsingel 'Kom Wat Dichterbij'.

De boom die doodging

Vrijdag 25 september 2020
Door mijn tuinbril
Beringen - De boom die doodgingZoomAl jaren kom ik bij een vriend met een prachtige appelboom, die er tevens ook al jaren uit heeft gezien alsof hij dood ging. Iedere keer werd er weer gedacht dat hij het nieuwe jaar niet meer zou halen. Er groeien de meeste mooie elfenbankjes op de stam en het zou toch wel echt tijd worden. Maar hij bleef volhouden. Inmiddels is het huis verkocht en werd ik gevraagd door de nieuwe eigenaar om die appelboom om te zagen. Want die was ziek, en hij zou het toch niet redden. Gelukkig vroegen ze het aan mij, en niet aan (…) Het hele nieuwsbericht

Film aan Paalse Plas afgelast

Donderdag 24 september 2020
Beringen - Film aan Paalse Plas afgelastZoomDe film 'Superette Anna' die voorzien was om morgenavond in openlucht te tonen aan de Paalse Plas gaat niet door. Wegens de slechte weersvoorspelling wordt de vertoning verschoven naar het voorjaar van 2021. De film Cleo op zaterdag in de tuin van het Casino gaat wel door. Als deze alsnog wordt afgelast, worden de mensen die een ticket hebben persoonlijk verwittigd. In het kader van de reeks Dorpscinema is er vrijdag 2 oktober nog een vertoning op site Lutgart en op zaterdag 2 oktober op be-MINE. Als het weer het toelaat!

Oproep voor vormelingen 2021

Donderdag 24 september 2020
Beringen - Oproep voor vormelingen 2021ZoomDe parochie van Beringen doet via deze videoboodschap een oproep naar de vormelingen van 2021, kinderen die dan 13 jaar worden.

Snel naar de koning

Donderdag 24 september 2020
Beringen - Snel naar de koningZoom                                                                             (Cartoon: Fobie)

Leon Engelen overleden

Donderdag 24 september 2020
Beringen - Leon Engelen overledenGisteren is de in Paal woonachtige Leon Engelen overleden, de echtgenoot van Fieneke Daniëls. Hij was 85 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: dinsdag (18.30-19 uur) in uitvaartcentrum Heselmans in Tessenderlo. Een in memoriam kan je lezen op Paalonline.

Hilda Haegdorens overleden

Donderdag 24 september 2020
Beringen - Hilda Haegdorens overledenGisteren is Hilda Haegdorens overleden, de echtgenote van Hubert Plees. Zij was 72 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) in het funerarium in Beringen-Mijn.

Nieuwe gezondheidsenquête Sciensano

Donderdag 24 september 2020
Beringen - Nieuwe gezondheidsenquête SciensanoSciensano organiseert de vierde gezondheidsenquête. De vorige drie konden elk rekenen op 30.000 deelnemers. Ook deze is keer is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen hun ervaringen in deze coronaperiode delen. Ben je 18 jaar of ouder en woon je in België dan kan je de vragenlijst invullen via deze link.
Beringen - KVK Beringen verliest van Esperanza PeltKVK Beringen heeft vanavond thuis met 1-4 verloren van Esperanza Pelt. KVK scoorde in de 41ste minuut het openingsdoelpunt. Na de rust was alles voor Esperanza Pelt, met o.m. drie doelpunten van Cinti.

Inbraak in onbewoond huis

Woensdag 23 september 2020
Beringen - Inbraak in onbewoond huis
Onbekenden zijn aan de Gaston Oomslaan in Beverlo binnengedrongen in een leegstaande woning. Ze konden rustig hun slag slaan en gingen aan de haal met onder andere twee fietsen, een houten bank, handdoeken en een lpg-toestel.

Fietsrijk Award voor Merelhoeve

Woensdag 23 september 2020
Beringen - Fietsrijk Award voor MerelhoeveZoomDe Merelhoeve in Paal won de Fietsrijk Award 2020 in de categorie Restaurant/café voor hun project 'fietsen door de maïs'. Proficiat!

Twee miljoen views op TikTok voor Jill

Woensdag 23 september 2020
Beringen - Twee miljoen views op TikTok voor JillZoomJill Truyers uit Paal heeft met een filmpje op TikTok al meer dan twee miljoen views. Niet slecht voor een filmpje van 6". TikTok is een populaire app waarbij korte filmpjes worden getoond op een leuke muziekje.

Een coronatroostplek

Woensdag 23 september 2020
Tijdens de eerste coronagolf kregen velen te maken met verlies. Samen met vrouwenorganisatie Ferm opent het bisdom Hasselt vrijdag een troostplek aan het Pastoraal Centrum – Seminarie in Kiewit-Hasselt. De troostplek is een stilteplek voor bezinning, maar ook één van hoop op een nieuwe toekomst na corona. Ze kadert in het project Planttroost van Ferm. Dat project wil een bron van troost zijn voor iedereen die worstelt met gemis, verlies, afstand of afscheid. “Een (…) Het hele nieuwsbericht

Diefstal uit bestelwagens

Dinsdag 22 september 2020
Beringen - Diefstal uit bestelwagensEr is materiaal gestolen uit twee bestelwagens en een tuinhuisje. De daders sloegen toe in de Oude Baan en in de Doelvoetstraat.

Nieuwe vennnootschap: Zaza

Dinsdag 22 september 2020
Hamit Barisçil uit Koersel heeft de besloten vennootschap Zaza opgericht met zetel aan de Klimopstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer vloer- en tegelwerken, elektriciteitswerken, schilderwerken en renovatiewerken.

Nieuwe vennootschap: ZR-Tegelwerken

Dinsdag 22 september 2020
Ozcan Ayaz uit Genk heeft de besloten vennootschap ZR-Tegelwerken opgericht met zetel aan de Kanaalstraat in Koersel. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer tegelwerken en elektriciteitswerken.

Carpoolparkings worden weer gereinigd

Dinsdag 22 september 2020
Het is maar dat je 't weet
Beringen - Carpoolparkings worden weer gereinigdZoomHet Agentschap Wegen en Verkeer zal in de nacht van 25 op 26 september en die van 2 op 3 oktober de carpoolparkings in Limburg reinigen. Om carpoolers tijdens de werkzaamheden een alternatieve parking aan te kunnen bieden, voert het agentschap de werken verspreid over 2 nachten uit. Tijdens de reinigingswerken zal een parkeerverbod gelden op de betreffende parkings. In maart 2020 haalde de aannemer tijdens de veegacties bijna 11 ton veegvuil op. Uit de afvoerkolken werd bijna 4 ton slib (…) Het hele nieuwsbericht

De herfst is daar

Dinsdag 22 september 2020
Weerbericht
Beringen - De herfst is daarHoge drukgebieden maken plaats voor depressies en storingen, waarbij het prachtige nazomerweer op zijn einde loopt. Daarbij komt er de volgende dagen een strakke wind te staan en vallen er geregeld regen of buien. Ook gaan de temperaturen een flink stuk omlaag. Kortom, de herfst is in aantocht.
Vandaag is het de laatste nazomerse dag op rij. Het kwik bereikt nog net 25 graden en is stralend zonnig weer. Daarbij staat er nauwelijks wind.
Morgen is het vrij zonnig in de (…) Het hele nieuwsbericht

U21 Meeuwen - Weerstand Koersel 4-2

Dinsdag 22 september 2020
Beringen - U21 Meeuwen - Weerstand Koersel 4-2De U21 van Weerstand Koersel konden niet winnen op het veld van KSK Meeuwen. Uitslag: 4-2.

U21 KVK Beringen kloppen Diepenbeek

Dinsdag 22 september 2020
Beringen - U21 KVK Beringen kloppen DiepenbeekDe U21 van KVK Beringen hebben de punten thuis gehouden tegen FC Diepenbeek. Uitslag: 2-0.

U21 Stal Sport verliezen in Kattenbos

Dinsdag 22 september 2020
Beringen - U21 Stal Sport verliezen in KattenbosDe U21 van Stal Sport hebben verloren in Kattenbos. Uitslag: 2-1.
Kort nieuws van bij de buren
Beringen - Opgepast in buurt carpoolparking LummenDe wijkpolitie van Lummen krijgt de laatste tijd meldingen dat mensen in de buurt van de op- en afritten van de autosnelweg aangesproken worden door personen met een landkaart. Men vraagt geld voor benzine of dergelijke indien je stopt. "Opgelet! Ga hier niet op in en bel 101 en probeer eventueel een nummerplaat door te geven", laat de wijkpolitie Lummen weten.

Avondwandeling

Maandag 21 september 2020
Vandaag gezien
Beringen - AvondwandelingZoomEen avondwandeling op de terril in Beringen tijdens een mooie zonsondergang. (foto Marleen Abeels)

Els Sterckx overleden

Maandag 21 september 2020
Beringen - Els Sterckx overledenZaterdag is in Ham de uit Koersel afkomstige Els Sterckx overleden, de echtgenote van Johan Tordoor. Zij was 55 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) in funerarium Hulsmans in Leopoldsburg.

50 jaar geleden startte AVRO's Toppop

Maandag 21 september 2020
Radio en TV
Beringen - 50 jaar geleden startte AVRO's ToppopZoomOp 22 september 1970 startte de Nederlandse omroep AVRO met een nieuw muziekprogramma. Wekelijks hing Nederland en Vlaanderen aan de buis om te kijken naar de grootste wereldartiesten. Het idee voor het programma was afgekeken van het Britse Top of the Pops. Ad Visser verzorgde, tot juni 1985, de presentatie van AVRO's Toppop. Het programma kreeg in de jaren zeventig een iconische status. Luc Moons, nu journalist bij TV Limburg, was in zijn jeugdjaren dj bij Radio Actief in Beverlo en (…) Het hele nieuwsbericht

VTM scoort met The Masked Singer

Maandag 21 september 2020
Radio en TV
Beringen - VTM scoort met The Masked SingerZoomDe gloednieuwe vrijdagavondshow The Masked Singer zet meteen een ongeziene start neer bij VTM. Maar liefst 1,3 miljoen kijkers stemden af op de eerste show. Het programma haalde een uitzonderlijk marktaandeel van 63% in de doelgroep VVA 18-54 en zelfs 70% in de jongere doelgroep VVA 18-44.
Vlaanderen is duidelijk helemaal in de ban van The Masked Singer. Ook online en op sociale media werd er volop gespeculeerd over de identiteit van de Masked Singers. Maarten Janssen, channel manager VTM: (…) Het hele nieuwsbericht

Suzanna Westhof overleden

Maandag 21 september 2020
Beringen - Suzanna Westhof overledenGisteren is Suzanna Westhof overleden, de weduwe van de in 2005 overleden Omer Theys. Zij was 65 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) in het funerarium in Beringen-Mijn.

Wie zoekt mee naar sporen over WOII?

Maandag 21 september 2020
Beringen - Wie zoekt mee naar sporen over WOII?ZoomVoor het project Onder de radar is de provincie Limburg op zoek naar sporen en verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Het Provinciaal Centrum voor Cultureel Erfgoed (PCCE) start met een nieuw participatief project. En daarvoor rekent het ook op jou. Duik mee onder de radar en speur naar bunkers, loopgraven, vliegvelden, noodbruggen, schuiloorden, … Allemaal overblijfselen in het Limburg van vandaag. Ken je zelf een relict of een overblijfsel, uit WO II? Heb je een origineel verhaal over dit (…) Het hele nieuwsbericht

Groeten uit Brussel

Maandag 21 september 2020
Vakantiegroeten
Beringen - Groeten uit BrusselZoomDirk Dekens maakte dit weekend een fietstocht in Brussel.

Daar is de herfst

Maandag 21 september 2020
Beringen - Daar is de herfstZoomGust Ischen kon gisteren nog deze mooie zonsondergang fotograferen. Het mooie weer loopt op z'n einde en regenachtig herfstweer is op komst vanaf woensdag.

Boerenwijsheid (21)

Maandag 21 september 2020
Beringen - Boerenwijsheid (21)ZoomOp Mattheus (21ste) storm en wind, bestaat de kans dat men met de komende Pasen nog de winter vindt.

Het tegenovergestelde

Maandag 21 september 2020
Losse Flodders door Martin Vanierschot
Beringen - Het tegenovergesteldeLang geleden, in mijn vervlogen jonge jaren, werd ik al geconfronteerd met het feit dat je in het leven in een bepaalde situatie wel eens het tegenovergestelde moet denken van wat op er je af komt. Als ik als jonge gast in Zaal Stella een meisje had versierd en ze zei ‘tot volgende zondag , dan geloofde ik dat. Tot er op zondag niemand kwam opdagen. Sindsdien heb ik vaak de reflex om tussen de regels door het tegenovergestelde te verstaan. Als een voltallig voetbalbestuur volmondig zijn vertrouwen (…) Het hele nieuwsbericht

Damesvoetbal: Fufo - STVV 3-2

Zondag 20 september 2020
Beringen - Damesvoetbal: Fufo - STVV  3-2In eerste provinciale van het damesvoetbal heeft Fufo Beringen STVV geklopt. Uitslag: 3-2.

Twee fietsen gestolen

Zondag 20 september 2020
Beringen - Twee fietsen gestolenAan een woning langs de Hasseltsesteenweg in Beringen werden twee fietsen gestolen.
Vandaag gezien
Beringen - Koninginnenpages fladderen nog dartelZoomDe koninginnenpages zijn weer in grote getale waar te nemen boven op de mijnterril. De moeite om eens te zien bij dit zonnige weer. (Johan Put)
Beringen - Alternatief ontbijt voor sp.a BeringenZoomDoor corona werd het jaarlijks ontbijt van sp.a Beringen een tikkeltje anders geserveerd. Het gezellig samenzijn werd dit jaar een afhaalontbijt. De leden genoten zo in hun bubbel van een lekker ontbijt.

Lanklaar - Paal-Tervant B 5-2

Zondag 20 september 2020
Beringen - Lanklaar - Paal-Tervant B 5-2Paal-Tervant B heeft deze namiddag verloren op het veld van Lanklaar VV. Uitslag: 5-2.

Rik Reynders overleden

Zondag 20 september 2020
Beringen - Rik Reynders overledenGisteren is Rik Reynders overleden, de weduwnaar van de in 1974 overleden Josephine Mertens. Hij was 92 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) in funerarium Convents in Koersel.

KFC Lille - W. Koersel 7-2

Zaterdag 19 september 2020
Beringen - KFC Lille - W. Koersel 7-2Weerstand Koersel verloor vanavond op het veld van KFC Lille. Uitslag: 7-2.

Paal-Tervant A - FC Turkse 0-1

Zaterdag 19 september 2020
Beringen - Paal-Tervant A - FC Turkse 0-1Paal-Tervant A heeft vanavond thuis met het kleinste verschil verloren van FC Turkse. Uitslag:0-1.

Zwaar verlies voor Stal Sport

Zaterdag 19 september 2020
Beringen - Zwaar verlies voor Stal SportStal Sport heeft vanavond thuis een zwaar verlies geleden tegen Park Houthalen. Uitslag:0-6.

Corona inspireert

Zaterdag 19 september 2020
Beringen - Corona inspireertZoomTwee medewerkers van woonzorgcentrum Ocura in Beringen-Mijn hebben een beeld en tekst gemaakt om corona wat te verwerken bij medewerkers, familie en bewoners.
'Het leven ligt als klei in onze handen.
V
ormloos, wat koud aanvoelend.
Twee handen die de eigen zielewarmte doorgaven aan de klei
lieten een nieuwe vorm geboren worden.
Een beeld dat bij ons hoort,
een vorm die onze kwetsbaarheid weerspiegelt.
Gedragen worden doorheen de ‘golf’ van het leven.
Stukje voor stukje samen de weg bewandelen
dwars door alles heen.
Nooit de hoop verliezend omdat mensen mensen dragen.’
Corona inspireert
Zoom

Pater Eugeen Van Helden overleden

Zaterdag 19 september 2020
Beringen - Pater Eugeen Van Helden overledenDonderdag is in Kapellen pater Eugeen Van Helden overleden. Hij werd geboren in Ellikom op 17 december 1925 en was missionaris Oblaat in Beringen-Mijn en in Kapellen-Essenhout. Er is gelegenheid tot een laatste groet, nu woensdag van 16u tot 19u, in de parochiekerk van OLV van Fatima, Binnenweg 63 Kapellen-Essenhout. Het afscheid vindt plaats in beperkte kring.

Zomers weekend

Zaterdag 19 september 2020
Weerbericht
Beringen - Zomers weekendOndertussen zijn we al voorbij de helft van september en nog steeds staat er zomers weer op het programma. Vrij uitzonderlijk, maar toch niet uniek. De hoge temperaturen danken we aan de aanvoer van warme lucht en veel zon. De volgende dagen nadert een depressie vanuit het zuiden en wordt de kans op neerslag steeds groter. In de tweede helft van de week wordt het ook gevoelig kouder.
Vandaag is het zonnig in de ochtend, maar later nemen wolkenvelden toe vanuit het zuiden. Het blijft (…) Het hele nieuwsbericht

Zillertal Beringen

Zaterdag 19 september 2020
Uit de oude doos
Beringen - Zillertal BeringenZoomWelke herinneringen heb jij nog aan dancing Zillertal Beringen?

Alles heeft zijn tijd

Zaterdag 19 september 2020
Vroeger en Nu door Gust Ischen
Beringen - Alles heeft zijn tijdZoomDit iconisch modernistisch gebouw is iedereen in Koersel wel gekend maar het heeft zijn tijd gehad en zal afgebroken worden.

Beringse Kunstroute

Zaterdag 19 september 2020
Gekleurde Woorden
Beringen - Beringse KunstrouteZoomDit weekend organiseert CC Beringen de tweejaarlijkse Kunstroute waarbij je op diverse locaties onze Beringse kunstenaars aan het werk kan zien. Het inspireerde ook Edith tot volgende gekleurde woorden.

Voor de treinreizigers

Vrijdag 18 september 2020
Het is maar dat je 't weet
Vanaf dit weekend t.e.m. het weekend van 10 en 11 oktober wordt er aan de sporen gewerkt tussen Herentals en Mol. In die weekends rijden er géén treinen tussen Herentals-Olen-Geel-Mol. Er worden vervangbussen voorzien. Hou dus rekening met een langere reistijd.

Inbraak in Wulpstraat mislukt

Vrijdag 18 september 2020
Beringen - Inbraak in Wulpstraat misluktVanochtend poogden dieven binnen te dringen in een woning aan de Wulpstraat in Koersel. Zij slaagden niet in hun opzet.

Modest Fraiponts overleden

Vrijdag 18 september 2020
Beringen - Modest Fraiponts overledenWoensdag is Modest Fraiponts overleden, de weduwnaar van de in 2001 overleden Jeanne Meelberghs. Hij was 89 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents.

Tiener gewond

Vrijdag 18 september 2020
Beringen - Tiener gewondEen 11-jarig meisje geraakte gisterennamiddag gewond toen ze werd geraakt door een bestelwagen. De tiener was aan de Schaffensesteenweg in Paal net afgestapt van een bus.

Paula Lemmens overleden

Vrijdag 18 september 2020
Beringen - Paula Lemmens overledenDinsdag is de uit Beringen afkomstige Paula Lemmens overleden, de echtgenote van René Vanderlinden. Zij was 85 jaar. De uitvaartliturgie vindt maandag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Houthalen-Centrum. Zondag (18.30 uur) is er daar een avondwake. Begroeting; zaterdag (15-16 uur) in funerarium Reners in Houthalen.

QT8: Een docu over Tarantino

Vrijdag 18 september 2020
Beringen - QT8: Een docu over TarantinoZoomMaandagavond kan je in The Roxy Theatre naar QT8 gaan kijken, een heerlijke, glorieuze, opwindende film over de exceptionele filmmaker Quentin Tarantino en zijn eerste acht films. Tjokvol fantastische fragmenten en met wonderlijke anekdotes van zijn geliefde acteurs en actrices, waardoor je geheid fan wordt, mocht je dat nog niet zijn. Vaste acteurs als Samuel L. Jackson en Christopher Waltz vertellen over de eigenzinnige werkwijze van Tarantino en over hoe beroemde scènes tot stand kwamen.

Laurent Kenens overleden

Donderdag 17 september 2020
Beringen - Laurent Kenens overledenDinsdag is Laurent Kenens uit Paal overleden, de echtgenoot van Ida Aerts. Hij was 76 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: vrijdag (19-19.30 uur) in aula 'de Heyde' in Zelem.

Trainer Paal-Tervant B neemt ontslag

Donderdag 17 september 2020
Beringen - Trainer Paal-Tervant B neemt ontslagTrainer Glen Vandebroek trekt de deur achter zich dicht als trainer van KFC Paal-Tervant B.

Bussen voor verplaatsingen KVK

Donderdag 17 september 2020
Beringen - Bussen voor verplaatsingen KVKDit seizoen zal supportersclub De Volksmacht van voetbalclub KVK Beringen ook weer een bussen inleggen voor een aantal verplaatsingen. Momenteel liggen al verschillende data vast. Meer info op www.kberingenfc.be

Nieuw: Laswerken De Witte

Woensdag 16 september 2020
Sammy Geeraerts uit Beverlo heeft de besloten vennootschap Laswerken De Witte opgericht met zetel aan de Dijkstraat. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het exploiteren van een metaalbewerkende- en verwerkende onderneming, het uitvoeren van metsel- en betonwerken, het droogmaken van gebouwen en het bouwrijp maken van terreinen.

Eerste werkdag van de kroonprinses...

Woensdag 16 september 2020
Beringen - Eerste werkdag van de kroonprinses...Zoom...in Elsenborn. (Cartoon: Fobie)

Tractorbrand op Lummenseweg

Woensdag 16 september 2020
Beringen - Tractorbrand op LummensewegOp de Lummenseweg vatte deze namiddag rond 16.30 uur een tractor vuur. De brandweer was het vuur snel meester. De brand zorgde voor heel wat verkeershinder.

Padavoc zoekt speelsters

Woensdag 16 september 2020
Beringen - Padavoc zoekt speelstersZoomPadavoc (Paal Dames Volleybalclub) zoekt nog sportieve dames om hun volleybalploeg te versterken. "We trainen op maandag van 21 tot 23u in de sporthal van Paal en we spelen ook competitie via VKS maar er is helemaal geen druk, we spelen voor het plezier en zoals het cliché zegt, deelnemen is belangrijker dan winnen", zegt Ann Steemans uitnodigend.

Nieuwe blauwe zak

Woensdag 16 september 2020
Vanaf 1 april 2021 voert Limburg.net in samenwerking met Fost Plus de uitgebreide PMD-zak in. Vanaf dan mogen alle plastic verpakkingen in dezelfde blauwe zak. De ‘P’ van PMD staat dan niet meer voor ‘Plastic flessen en flacons’ maar wel voor ‘Plastic verpakkingen’. De verschillende plastics zullen in sorteercentra uitgesorteerd worden tot zuivere afvalstromen, die dan gerecycleerd worden.

Jef Poorters overleden

Woensdag 16 september 2020
Beringen - Jef Poorters overledenOp 10 september is de in Koersel woonachtige Jef Poorters overleden, de echtgenoot van Christiane Schraeyen. Hij was 79 jaar. Het afscheid vindt in familiekring plaats in rouwcentrum Beyne-Franken in Heusden-Centrum. Zijn urne wordt bijgezet op de begraafplaats van Stal. Begroeting: donderdag (19-19.30 uur).

Nieuwe vennootschap: Wolf63

Dinsdag 15 september 2020
Sandra Winters uit Koersel heeft de besloten vennootschap Wolf63 opgericht met zetel aan de Albert I laan in Koersel. De vennootschap wil een actieve bijdrage leveren aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de bevolking.

Clement Box overleden

Dinsdag 15 september 2020
Beringen - Clement Box overledenVandaag is de in Stal woonachtige Clement Box overleden, de weduwnaar van de in 2012 overleden Elza Croes. Hij was 76 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) in het funerarium in Beringen-Mijn.

Jan Aegten overleden

Dinsdag 15 september 2020
Beringen - Jan Aegten overledenVandaag is Jan Aegten overleden, de echtgenoot van Josée Reyners. Hij was 84 jaar. Het afscheid vindt maandag plaats. Begroeting: vrijdag (18-18.30 uur) in funerarium Convents in Beringen-Mijn.

Pieter Timmers wordt opnieuw vader

Dinsdag 15 september 2020
"Dat krijg je dan, als je ineens het hele jaar thuis was". Zo kondigt Pieter Timmers met een kwinkslag de zwangerschap van zijn vrouw Ellen aan op sociale media. De uit Paal afkomstige zwemmer en Olympisch kampioen heeft al een dochtertje van drie. Nu komt er dus een broer of zusje bij.  

KRC Genk ontslaat zijn trainer

Dinsdag 15 september 2020
Beringen - KRC Genk ontslaat zijn trainerZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

Code GEEL in bos- en natuurgebied

Dinsdag 15 september 2020
Vanaf vandaag geldt in heel de provincie code GEEL voor bos- en natuurgebieden. Door de droogte wordt het risico op brand groter. Wees dus voorzichtig als je in een bos of natuurgebied komt. Bij code geel zijn natuurbeheerders en brandweer extra waakzaam. Als er een natuurbrand uitbreekt, rukt de brandweer uit op aangepaste sterkte.

Nieuwe vennootschap: LVKJ-Immo

Maandag 14 september 2020
Luc Tournier en Véronique Despiegelaere, beiden uit Paal; Kelly Gijbels uit Hasselt en Jan Jutten uit Genk hebben de besloten vennootschap LVKJ-Immo opgericht. De zetel van de vennootschap is gevestigd aan de Koolmijnlaan in Beringen

Pascal Cucchiara overleden

Maandag 14 september 2020
Beringen - Pascal Cucchiara overledenZaterdag is de uit Koersel afkomstige Pascal Cuccharia overleden. Hij was 51 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters in Lommel.

Jef Nulens overleden

Maandag 14 september 2020
Beringen - Jef Nulens overledenZaterdag is Jef Nulens overleden, de echtgenoot van Anna Vanzeer. Hij was 85 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: woensdag (18.30-19 uur) in funerarium Convents in Koersel.

Fietser tegen ree in Koersel

Maandag 14 september 2020
Op het Melkpad is gisterenavond een fietser gewond geraakt toen hij tegen een ree reed dat plots het fietspad overstak. De 47-jarige man uit Zonhoven werd daarbij gewond.

Het Geluid is terug!

Maandag 14 september 2020
Radio en TV
Beringen - Het Geluid is terug!ZoomVanmorgen startte opnieuw de zoektocht naar Het Geluid bij Qmusic en die zoektocht is de laatste jaren uitgegroeid tot een topper in de Vlaamse radiowereld. Wie ontdekt wat het is, wint een geldbedrag dat elk uur groter wordt. “En deze keer hebben we ook iets extra speciaals, want elke werkdag spelen we om 9u30 de Superronde met drie luisteraars. Als je dan een juist antwoord geeft, win je sowieso 50.000 euro!”, vertellen Qmusic-duo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Luisteraars kunnen elke (…) Het hele nieuwsbericht

Basket: Brugge - Beringen 84-72

Maandag 14 september 2020
In de Beker van België basketbal heeft Beringen verloren in Brugge. Uitslag: 84-72.

Week van de Belgische mode

Maandag 14 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
Beringen - Week van de Belgische modeZoomSectorfederaties Mode Unie en Creamoda organiseren van 12 tot 18 oktober 2020 de tweede editie van de Week van de Belgische mode in Tessenderlo. Deze Week heeft als doel Belgische mode en haar modemerken in de kijker te zetten en breder bekend te maken. Het is belangrijk om bewustzijn te creëren over de voordelen van het kopen van Belgische mode en van de troeven van het shoppen in een lokale modewinkel.
Isolde Delanghe, directeur Mode Unie legt uit: “Belgische mode heeft (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe vennootschap: Logi

Maandag 14 september 2020
Jochen Gilissen en Wendy Lowet, beiden uit Beverlo, hebben de besloten vennootschap Logi opgericht met zetel aan de Jacoletstraat in Leopoldsburg. Tot het doel van de vennootschap behoort onder meer de uitbating van een horeca- en cateringbedrijf.

Boerenwijsheid (20)

Maandag 14 september 2020
Beringen - Boerenwijsheid (20)ZoomSchijnt herfstmaands zon met zomerkracht, maakt veelal wintermaand ook zacht.

Overijse - KVK Beringen 3-1

Zondag 13 september 2020
Beringen - Overijse - KVK Beringen 3-1In een oefenwedstrijd heeft KVK Beringen verloren op het veld van Tempo Overijse. Uitslag: 3-1. Aan de rust was de stand 0-1.
Beringen - Damesvoetbal: Fufo wint in DiepenbeekIn het damesvoetbal heeft Fufo Beringen gewonnen in Diepenbeek. Uitslag: 1-2.

Turkse FC - Stal Sport 0-0

Zondag 13 september 2020
Beringen - Turkse FC - Stal Sport 0-0Turkse FC en Stal Sport hebben deze namiddag de punten gedeeld. Uitslag: 0-0.

Het begon op 13 maart...

Zondag 13 september 2020
Beringen - Het begon op 13 maart...Zoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

Inschrijven voor Bosloop Beringen

Zondag 13 september 2020
Beringen - Inschrijven voor Bosloop BeringenZoomJe kan je nu inschrijven voor de Bosloop Beringen, dat is een recreatieve jogging op onverharde wegen die deel uitmaakt van het Loopcriterium Limburg. Ideaal voor de beginnende loper en de deelnemers aan de cursus ‘starting to run’. Deze gaat door aan het Koersels Kapelleke op zondag 4 oktober. Vrije start tussen 9.30 uur en 10.30 uur en afstanden van 4 km, 8 km of 12 km. Deelname kost 2 euro. Inschrijven verplicht via jeugdensport[!]beringen.be met vermelding van je naam en welke afstand je loopt.

Die ochtendstond...

Zondag 13 september 2020
Vandaag gezien
Beringen - Die ochtendstond...ZoomHet is een cliché maar de ochtendstond heeft vaak goud in de mond en dat zag Gust Ischen vandaag ook weer.

RSC Koersel - La Baracca 4-3

Zondag 13 september 2020
Beringen - RSC Koersel - La Baracca 4-3In tweede nationale B van het zaalvoetbal heeft RSC Koersel La Baracca Houthalen verslagen. Uitslag: 4-3.

Weerstand Koersel verliest van Bocholt

Zaterdag 12 september 2020
Beringen - Weerstand Koersel verliest van BocholtIn een oefenwedstrijd heeft Weerstand Koersel vanavond met 3-0 verloren van Bocholter VV.

Paal-Tervant B - Opoeteren 0-3

Zaterdag 12 september 2020
Beringen - Paal-Tervant B - Opoeteren 0-3Paall-Tervant B heeft vanavond thuis verloren van SSD Opoeteren. Uitslag: 0-3.

Leon Meelberghs overleden

Zaterdag 12 september 2020
Beringen - Leon Meelberghs overledenDonderdag is de in Stal woonachtige Leon Meelberghs overleden, de echtgenoot van Ida Vandeweyer. Hij was 88 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents.

Theo Wouters overleden

Zaterdag 12 september 2020
Beringen - Theo Wouters overledenOp 8 september overleed Theo Wouters. Hij was 65 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: dinsdag (19-19.30 uur) in funerarium Witters en Baers in Zolder.

Van oud naar modern

Zaterdag 12 september 2020
Vroeger en Nu door Gust Ischen
Beringen - Van oud naar modernZoomVandaag een mooi beeld hoe inzichten op architectuur in de loop der jaren verandert.

Allen zijn we getuigen

Zaterdag 12 september 2020
Gekleurde Woorden
Beringen - Allen zijn we getuigenZoomZaterdag is bij de Internetgazet Beringen gedichtendag met Edith.

Het kruidenierswinkeltje

Zaterdag 12 september 2020
Uit de oude doos
Beringen - Het kruidenierswinkeltjeZoomVlak na de Tweede Wereldoorlog had elk dorp verschillende kleine kruidenierswinkeltjes, meestal niet groter dan de 'goei kamer'. Het winkeltje was vaak een extra inkomen voor de vrouw. Op deze foto zie je Adrienne Put en Jef Ceunen voor hun winkeltje aan de Meldertsesteenweg in Paal. Wie kent nog het merk Henco-Persil?

Heerlijke nazomer

Vrijdag 11 september 2020
Vandaag gezien
Beringen - Heerlijke nazomerZoomWe krijgen een mooie Indian Summer, genieten dus van prachtige zonsopgangen en zonsondergangen. (Gust Ischen)

Kans op hittegolf

Vrijdag 11 september 2020
Weerbericht
Beringen - Kans op hittegolfHogedrukgebieden weten de volgende dagen onze streken te vinden en de weerkaarten beloven een stevig nazomertje, sterker nog, de kans op een hittegolf is zelfs aanwezig. Dat het in september nog mooi weer kan worden, is algemeen geweten. Een hittegolf is echter eerder zeldzaam. Na het weekend krijgen we echter minstens 5 dagen met meer dan 25 graden, waarvan er 3 mogelijk tropisch warm kunnen worden.
Vandaag wisselen wolken en zon elkaar af. Bij momenten is de zon flink aanwezig in het (…) Het hele nieuwsbericht

Geen bedrijven in Groene Delle

Vrijdag 11 september 2020
Beringen - Geen bedrijven in Groene DelleZoomMinister Zuhal Demir zet het planningsproces voor bedrijvigheid in de Groene Delle in Lummen stop. “De Groene Delle blijft de groene spons van Limburg”, stelt ze vandaag in een mededeling. Naar eigen zeggen nam ze de beslissing nadat ze zondag zelf in het gebied was gaan wandelen.
Toch zal de Vlaamse regering blijven inzetten op watergebonden bedrijvigheid om ecologische redenen, maar er zal aan andere terreinen worden gewerkt, aldus de minister. "Waterwegen en binnenvaart zijn (…) Het hele nieuwsbericht

Nieuwe vennootschap: MKL

Donderdag 10 september 2020
Michaël Vangeneugden en Karlijn Poel, beiden uit Koersel, hebben de besloten vennootschap MKL opgericht met zetel aan de Heerbaan. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer het beheer van onroerend vermogen, het ontwerp en beheer van websites en webshops én handel in foto- en filmapparatuur.

Zalig knabbelen in het water

Donderdag 10 september 2020
Vandaag gezien
Beringen - Zalig knabbelen in het waterZoomDeze namiddag fietste Gust Ischen op de Koolmijnlaan ter hoogte van het rondpunt met de Kasteletsingel. "Daar loopt ook een zijtak van de Zwarte Beek. En daar stond in het water een reetje doodleuk van de groene blaadjes te smullen. En liet zich niet echt storen. Een zalig zicht was dat, ook al is dat daar een heel druk punt. Ook al had ik enkel maar mijn gsm ter hand, ik moest daar toch een fotootje van maken".

Wolven beginnen zich te wennen

Donderdag 10 september 2020
Beringen - Wolven beginnen zich te wennenZoom                                                                           (Cartoon: Fobie)

Rekentool voor berekening alimentatie

Donderdag 10 september 2020
Het gerecht heeft een website ontwikkeld waar mensen in een echtscheidingsprocedure kunnen berekenen hoeveel onderhoudsgeld ze voor hun kinderen moeten bijdragen. De website is in de eerste plaats bedoeld voor familierechters, maar iedereen kan er gebruik van maken. In de tool wordt rekening gehouden met de meest voorkomende criteria: het inkomen en bezit van de ouders, de kosten voor het kind, de verblijfsregeling en het kindergeld. Voor alle duidelijkheid: het gaat om simulaties, niet om een bedrag dat je kunt afdwingen bij de familierechter.

Modeweekend in centrum Beringen

Donderdag 10 september 2020
Beringen - Modeweekend in centrum BeringenZoom De handelaars van Beringen-Centrum organiseren weer een  modeweekend. Zaterdag en zondag kan je de nieuwste modetrends ontdekken. "Alle nodige maatregelen worden strikt opgevolgd zodat jullie veilig kunnen komen shoppen. De horecaterrassen zijn uitgebreid zodat jullie veilig een hapje kunnen eten en een glaasje kunnen drinken", laten de handelaars weten. Er zijn in het centrum momenteel werken aan de gang maar alle handelaars zijn goed bereikbaar. Er staan ook nieuwe wegwijzers naar de parkings in de buurt. Het weer is alvast veelbelovend. Benieuwd wat de mode deze winter brengt.

Ondertussen, op de collegesite

Woensdag 9 september 2020
Beringen - Ondertussen, op de collegesiteZoomPatrick Haesevoets stuurde ons nog deze foto's van de werken op de oude collegesite.
Ondertussen, op de collegesiteOndertussen, op de collegesiteOndertussen, op de collegesite
Zoom

Ondertussen, aan de brug in Beringen

Woensdag 9 september 2020
Beringen - Ondertussen, aan de brug in BeringenZoomRonny Janssen richt zijn lens regelmatig op de werken aan de kanaalbrug in Beringen.
Ondertussen, aan de brug in BeringenOndertussen, aan de brug in Beringen
Zoom

Roger Leten overleden

Woensdag 9 september 2020
Beringen - Roger Leten overledenGisteren is Roger Leten overleden, de echtgenoot van Christiane Vermeyen. Hij was 71 jaar. Het afscheid vindt in beperkte kring in de aula van uitvaartcentrum Convents. Begroeting: maandag (18.30-19 uur) in het funerarium in Beringen-Mijn.

Mooie nazomer op komst

Woensdag 9 september 2020
Weerbericht
Beringen - Mooie nazomer op komstDe lange termijn ziet er bijzonder gunstig uit. Met een hogedrukgebied ten oosten van ons land kunnen de temperaturen na het weekend zomerse waarden bereiken. Op korte termijn zijn de maxima nog wat bescheiden en zijn er enkele wolkenvelden. Het blijft echter droog en het kwik kan de volgende dagen steeds hogere waarden bereiken. Alleen op zaterdag is er tijdelijk nog een dipje.
Vandaag bevindt zich een zwakke storing over onze streken en is het meestal bewolkt. Neerslag van betekenis wordt (…) Het hele nieuwsbericht
Beringen - Regeringsonderhandelingen in coronatijdenZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

Wout is goud

Dinsdag 8 september 2020
Losse Flodders door Martin Vanierschot
Beringen - Wout is goudDe wielerleek moet zich niet laten afschrikken door de titel want die is wat misleidend wat de inhoud betreft. In deze eerste Losse flodders na de corona- en hittegolfvakantie hebben we heel wat in te halen met bepaalde nieuwsonderwerpen onder de loep te nemen. De grote vraag luidt: “Wat is er veranderd de voorbije 2 maanden ?” Mij voelt het wat onwezenlijk aan dat de Ronde van Frankrijk wordt gereden bij de start van het nieuwe schooljaar. In andere tijden beginnen zomervakantie en Tour gelijk. Ik kan (…) Het hele nieuwsbericht

U15 KVK-Beringen - Herk FC 3-6

Dinsdag 8 september 2020
Beringen - U15 KVK-Beringen - Herk FC 3-6De U15 van KVK Beringen hebben thuis verloren van Herk FC. Uitslag: 3-6.

Nieuwe vennootschap: Itsolva

Dinsdag 8 september 2020
Mathias Vanhove uit Etterbeek heeft de besloten vennootschap Itsolva opgericht met zetel aan de Guido Gezellestraat in Beringen. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer copywriting, webhosting en het ontwerp en de productie van promotiemateriaal.

Nieuwe vennootschap: S&G Infra

Dinsdag 8 september 2020
Semih Akbaba en Gürkan Bicici, beiden uit Beringen, hebben de besloten vennootschap S&G Infra opgericht. Het gaat onder meer om een algemene bouwonderneming met zetel aan de Kloosterstraat in Beringen.
Beringen - Onderzoek naar coronabesmettingen in de TourZoomDat gebeurde gisteren, en met de nodige omkadering... (Cartoon: Fobie)

Despina Tsakirudu overleden

Dinsdag 8 september 2020
Beringen - Despina Tsakirudu overledenGisteren is Despina Tsakirudu overleden, de weduwe van de in 1978 overleden Georgios Elevteriadis. Zij was 92 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de kerk van de H. Nektarios. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) in funerarium Convents in Beringen-Mijn.

U17 Stal Sport - Lummen VV 1-9

Maandag 7 september 2020
Beringen - U17 Stal Sport - Lummen VV 1-9De U17 van Stal Sport hebben thuis verloren van Lummen VV. Uitslag: 1-9.

U21 W. Koersel verslaan Lutlommel

Maandag 7 september 2020
Beringen - U21 W. Koersel  verslaan LutlommelDe U21 van Weerstand Koersel hebben een uitoverwinning behaald bij Lutlommel VV. Uitslag: 0-2.
Beringen - U21 KVK Beringen verliezen van J.HasseltDe U21 van KVK Beringen hebben een nederlaag geleden tegen Juve Hasselt. Uitslag: 1-2.

Sexting bij bv’s

Maandag 7 september 2020
Commentaar
Het opvallendste nieuws van vandaag is het feit dat er geen nieuwsberichten te vinden zijn over het uitlekken van een reeks foto’s en filmpjes waarin een aantal bv’s naakt te zien zijn in nogal compromitterende standjes. Niet dat we staan te springen om die in de media terug te zien, ze zijn de afgelopen dagen genoeg getoond aan de toog, in vrouwen- en mannenbubbels en vele Whatsappgroepen. De sociale media ontploften zowaar en velen hadden een groot schandaal verwacht. Maar het werd doodstil. De (…) Het hele nieuwsbericht

Rioleringswerken goedgekeurd

Maandag 7 september 2020
Gemeenteraad
Beringen - Rioleringswerken goedgekeurdOp de gemeenteraad werden enkele rioleringswerken goedgekeurd. Het gaat om riolering in de Keiveldstraat, de Langeveldstraat en de Vrevijverstraat.

Hemelse hemel aan de Hemelbrug

Maandag 7 september 2020
Vandaag gezien
Beringen - Hemelse hemel aan de HemelbrugZoomZonsondergang vanuit de meest oostelijke punt van Koersel, in de buurt van de Hemelbrug. (Foto Johan Put)

Ondertussen, in de Wetstraat...

Maandag 7 september 2020
Beringen - Ondertussen, in de Wetstraat...ZoomDaar zijn de plooien tussen de onderhandelaars gladgestreken, dixit Joachim Coens... (Cartoon Fobie)

Zalig toeven in een luchtballon

Maandag 7 september 2020
Vandaag gezien
Beringen - Zalig toeven in een luchtballonZoomNog maar net hadden de para's hun oefening beëindigd of er steeg een echte luchtballon op van aan het kanaal in Beringen. Wat een spectaculair zicht als zo een grote ballon zich ontplooit tussen de huizen! De weersomstandigheden zaten vanavond wel mee voor een mooie avondtrip. En wie wil dat wel niet eens meemaken? (Gust Ischen)
Zalig toeven in een luchtballonZalig toeven in een luchtballon
Zalig toeven in een luchtballonZalig toeven in een luchtballonZalig toeven in een luchtballon
Zoom

De para's van Schaffen

Maandag 7 september 2020
Vandaag gezien
Beringen - De para's van SchaffenZoomMet wat geluk kan je soms vanuit Beringen de para's van Schaffen bezig zien met hun sprongen uit hun opleidingsballon. (foto Gust Ischen)

Vijf jaar cel voor twee broers

Maandag 7 september 2020
Vijf jaar cel: dat is de straf die de correctionele rechtbank vandaag oplegde aan twee broers uit Beringen. De betrokkenen zijn respectievelijk 20 en 23 jaar. Ze werden ter verantwoording geroepen in het kader van een uit de hand gelopen familievete.

Militair met bijl geinterneerd

Maandag 7 september 2020
Beringen - Militair met bijl geinterneerdDe correctionele rechtbank van Hasselt heeft vandaag de internering bevolen van een 39-jarige militair uit Paal omdat hij een aantal drieste aanvallen met een bijl deed. De feiten vonden plaats in Diest, Lummen en Beringen. (PG)

Woord van de week: acedia

Maandag 7 september 2020
Woord van de week
Beringen - Woord van de week: acediaDoor de aanhoudende coronamaatregelen hebben veel mensen een gevoel van stress en overbelasting, van lethargie en een gebrek aan motivatie, van angst en onzekerheid over de toekomst. Voor dat complexe gevoel wordt het woord acedia gebruikt. Acedia (uitspraak: /aaseediejaa/) is niet nieuw. De Griekse dichter Homerus gebruikte het woord al in de betekenis 'verwaarlozing, gebrek aan verzorging'. Later kreeg acedia ook de betekenissen 'lusteloosheid', 'loomheid' en 'inertie'.

Boerenwijsheid (19)

Maandag 7 september 2020
Beringen - Boerenwijsheid (19)ZoomEen warme september, een droge oktober.

W. Koersel - Park Houthalen 0-1

Maandag 7 september 2020
Beringen - W. Koersel - Park Houthalen 0-1Weerstand Koersel heeft een oefenwedstrijd tegen Park Houthalen verloren. Uitslag: 0-1.

Zaalvoetbal: Beverlo uitgeschakeld

Maandag 7 september 2020
Beringen - Zaalvoetbal: Beverlo uitgeschakeldUnited Beverlo is uitgeschakeld in de Beker van België zaalvoetbal. Het verloor van Auvelais met 0-25. Calcio Beringen is ook uitgeschakeld na 2-0 verlies in Lede.

Ondertussen, op het coronafront...

Zondag 6 september 2020
Beringen - Ondertussen, op het coronafront...Zoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

RSC Koersel-Ham uit de Beker

Zondag 6 september 2020
Beringen - RSC Koersel-Ham uit de BekerRSC Koersel-Ham is uitgeschakeld in de eerste ronde van de Beker van België in het zaalvoetbal. Het verloor met 0-13 van FP Halle-Gooik.

Voetgangster onder bestelwagen

Zondag 6 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
Deze namiddag is op de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder een voetgangster zwaargewond geraakt toen zij bij het oversteken van de rijbaan werd aangereden door een bestelwagen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Operatie Nachtwacht in Antwerpen

Zondag 6 september 2020
Beringen - Operatie Nachtwacht in AntwerpenZoom                                                                          (Cartoon: Fobie)

KVK Beringen uitgebekerd

Zaterdag 5 september 2020
Beringen - KVK Beringen uitgebekerdIn de tweede ronde van de Beker van België (Croky Cup) is KVK Beringen uitgeschakeld. Het speelde 0-0 gelijk op het veld van Vorselaar (strafschopppen 10-9).

FC Paal-Tervant - Juve Hasselt 0-4

Zaterdag 5 september 2020
Beringen - FC Paal-Tervant - Juve Hasselt 0-4FC Paal-Tervant heeft vanavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen Juve Hasselt. Uitslag: 0-4.

FC Turkse verliest in Lommel

Zaterdag 5 september 2020
Beringen - FC Turkse verliest in LommelFC Turkse heeft vanavond een oefenwedstrijd verloren op het veld van Verbroedering Lommel. Uitslag: 2-1.

Stal Sport geklopt in Hoepertingen

Zaterdag 5 september 2020
Beringen - Stal Sport geklopt in HoepertingenStal Sport heeft vanavond een oefenwedstrijd verloren in Hoepertingen. Uitslag: 6-0 .

Dode bij frontale klap

Zaterdag 5 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
Deze voormiddag kwam het tot een frontale aanrijding tussen twee auto's op de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder. Eén van de bestuurders overleefde de klap niet. Bij het ongeval is ook een zwaargewonde gevallen. Een verkeersdeskundige onderzoekt in opdracht van het parket Limburg de precieze omstandigheden van het ongeval.

Rachel Dillen overleden

Zaterdag 5 september 2020
Beringen - Rachel Dillen overledenIn Beringen is gisteren Rachel Dillen overleden, de weduwe van de in 2018 overleden Staf Janssens. Zij was 92 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: vrijdag (18.30-19 uur) in uitvaartcentrum Heselmans in Tessenderlo.

Linda Berrevoets overleden

Zaterdag 5 september 2020
Beringen - Linda Berrevoets overledenGisteren is Linda Berrevoets overleden, de echtgenote van Luc Lespoix. Zij was 62 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents. Begroeting: woensdag (18.30-19 uur) in het funerarium in Beringen-Mijn.

Ook al is de lucht zwaar bedrukt

Zaterdag 5 september 2020
Gekleurde Woorden
Beringen - Ook al is de lucht zwaar bedruktZoomElke zaterdag kleurt Edith je dag met poëtische woorden.

Klasfoto Regina Mundi 1976

Zaterdag 5 september 2020
Uit de oude doos
Beringen - Klasfoto Regina Mundi 1976ZoomWe kregen deze week nog deze klasfoto toegestuurd. Niet meteen de grootste klas maar wellicht de meest hechte klas. Juf Agnes, Pili Diaz, Hilde Daems, Cecile Vermeulen, Anita Custers en Marleen Abeels in Regina Mundi Beringen-Mijn. Heb je nog een leuke klasfoto? Beringen[!]internetgazet.be

Plankenpad

Zaterdag 5 september 2020
Lens op Beringen
Beringen - PlankenpadZoomEen blik op het plankenpad aan de vallei van de Zwarte Beek in Koersel. (Bart Liesenborgs)

Stationsstraat

Zaterdag 5 september 2020
Vroeger en Nu door Gust Ischen
Beringen - StationsstraatZoomMeer dan 100 jaar verschil op deze duofoto en toch nog heel herkenbaar de eerste mijnwerkershuisjes in de Stationsstraat van Beringen-Mijn.

Als twee mensen vechten om een hond

Vrijdag 4 september 2020
Tribunaliteiten
Beringen - Als twee mensen vechten om een hondVoor het hof van beroep van Antwerpen streden een man en zijn ex-vriendin om het contact met twee chihuahua’s, zowat het kleinste hondenras ter wereld. De dieren hadden deel uitgemaakt van hun gezin. Na hun split had de man nog tijdelijk contact met de hondjes, maar na een fikse rel moest hij het bijna een jaar zonder hen stellen. Hij maakte zijn beklag bij de familierechtbank van Turnhout, maar die had hem wandelen gestuurd (zonder hond).
De man gaf niet op en tekende dus beroep aan in Antwerpen, (…) Het hele nieuwsbericht

Turkse klopt SK Meldert

Vrijdag 4 september 2020
Beringen - Turkse klopt SK MeldertTurkse heeft de oefenwedstrijd tegen SK Meldert gewonnen. Uitslag:3-2.

Roger Appelen overleden

Donderdag 3 september 2020
Beringen - Roger Appelen overledenGisteren is de uit Paal afkomstige Roger Appelen overleden, de echtgenoot van Christiane Bosmans. Hij was 76 jaar. De uitvaartliturgie vindt in intieme kring plaats in de parochiekerk van Vleugt-Schaffen. Begroeting: dinsdag (18.30-19 uur) bij Hansen Uitvaartzorg in Zelem.

Nieuwe vennootschap: Beli

Donderdag 3 september 2020
Eline Berings uit Lummen heeft de besloten vennootschap Beli opgericht met zetel aan de Meldertsesteenweg in Paal. Tot het doel van de vennootschap behoren onder meer verpleging op consultatie en aan huis, schoonheidszorgen en oppas van dieren.

Acht bestuurders lopen tegen de lamp

Donderdag 3 september 2020
Beringen - Acht bestuurders lopen tegen de lampDe politie van Beringen-Ham-Tessenderlo kon gisteren 6 bestuurders betrappen in het bezit of onder invloed van drugs. 1 bestuurder reed onder invloed van alcohol en 1 bestuurder had geen autoverzekering.

Ondernemers maken zich zorgen

Donderdag 3 september 2020
Economisch nieuws
Beringen - Ondernemers maken zich zorgenZoomUit een ledenbevraging door VKW Limburg blijkt dat meer dan de helft van de ondernemers aangeeft ernstig bezorgd te zijn over de vraag en de omzet van hun bedrijf. Niet minder dan 4 op 10 ondernemers zijn bekommerd om de financiële situatie van hun bedrijf. Maar ook de praktische en menselijke gevolgen van de huidige crisis bezorgen ondernemers extra kopzorgen. Meer dan 1 op 3 maakt zich ernstig zorgen over het behoud van de bedrijfscultuur en samenhang onder de werknemers. Ook de emotionele gezondheid (…) Het hele nieuwsbericht

KVK Beringen - Bilzen-Waltwilder 1-3

Woensdag 2 september 2020
Beringen - KVK Beringen - Bilzen-Waltwilder 1-3KVK Beringen heeft vanavond zijn oefenwedstrijd tegen Bilzen-Waltwilder verloren. Uitslag: 1-3 .
Beringen - Inspraak in het beleidsplan voor ruimte in LimburgZoomDe provincie werkt aan een nieuwe ruimtelijke toekomstvisie voor Limburg: het Beleidsplan Ruimte Limburg. Tot eind oktober kan iedereen opmerkingen formuleren i.v.m. klimaat, biodiversiteit, mobiliteit en bereikbaarheid, een kwalitatieve ruimtelijke leefomgeving, erfgoedwaarden en een gezonde en veilige leefomgeving. Via limburg.be/beleidsplanruimte kan de burger reageren.

Bromfietser (17) gewond

Woensdag 2 september 2020
Kort nieuws van bij de buren
Op de Diestersteenweg in Tessenderlo kwam het vandaag tot een aanrijding tussen een 17-jarige bromfietser uit Lummen en een auto. De bromfietser is daarbij gewond geraakt.

Meer eerstejaars aan hogescholen

Woensdag 2 september 2020
Er is een duidelijke stijging van nieuwe eerstejaarsstudenten aan de Limburgse hogescholen. De inschrijvingen zijn volop bezig. Hogeschool UCLL noteert een voorlopige stijging van 10 procent, bij Hogeschool PXL gaat het om 13 procent. (Radio 2)

Rustig septemberweer

Woensdag 2 september 2020
Weerbericht
Beringen - Rustig septemberweerDankzij de nabijheid van een hogedrukgebied kunnen we genieten van rustig septemberweer met wat zon, maar ook wolkenvelden. In de tweede helft van de week trekt een storing over onze regio en kan er wat neerslag vallen. Het weekend lijkt dan weer overwegend droog te verlopen, maar de temperaturen zijn eerder aan de lage kant. Vandaag kan de zon wat meer doorbreken en voelt het een stuk aangenamer aan. Het kwik bereikt gemiddeld 19 of 20 graden en er is nauwelijks wind.
Morgen komt (…) Het hele nieuwsbericht

Alloo bij de wegpolitie

Woensdag 2 september 2020
Radio en TV
Beringen - Alloo bij de wegpolitieZoomMet gemiddeld 713.000 kijkers en 34.7% marktaandeel voor het vorige seizoen blijft het de kijkers duidelijk boeien wat er op de Vlaamse autosnelwegen gebeurt. Dus zet Luk Alloo zich vanaf morgen, donderdag 3 september, opnieuw op de achterbank bij een tiental agenten van de Federale Wegpolitie in de politiezones Antwerpen en Turnhout in een nieuw seizoen van Alloo bij de Wegpolitie. Luk volgde maandenlang dag en nacht de politieteams tijdens hun werkuren. Alcoholcontroles, snelheidsduivels, flitsacties en foutparkeerders: niets is zijn camera’s ontgaan.

René Van Olmen overleden

Dinsdag 1 september 2020
Beringen - René Van Olmen overledenVandaag is René Van Olmen overleden, de weduwnaar van de in 1995 overleden Augusta Verwimp. Hij was 86 jaar. Het afscheid vindt in intieme kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Convents. Begroeting: dinsdag 8 september (18.30-19 uur) in het funerarium in Beringen-Mijn.

Angèle Vennekens overleden

Dinsdag 1 september 2020
Beringen - Angèle Vennekens overledenIn Beringen is vandaag Angèle Vennekens overleden, de echtgenote van Victor Wouters. Zij was 82 jaar. Het afscheid vindt plaats in intieme kring. Begroeting: donderdag (18.30-19 uur) in uitvaartcentrum Heselmans in Tessenderlo.

De eerste schooldag

Dinsdag 1 september 2020
Beringen - De eerste schooldagZoom                                                                        (Cartoon: Fobie)

Woh, terug naar school!

Dinsdag 1 september 2020
Vandaag gezien
Beringen - Woh, terug naar school!ZoomFlorence Luts uit Stal poseert maar al te graag voor de camera op deze eerste schooldag. Ze gaat naar het wijkschooltje in Boven-Stal.

Eerste schooldag

Dinsdag 1 september 2020
Uit de oude doos
Beringen - Eerste schooldagZoomDe eerste schooldag is toch altijd wel een speciaal moment. We kregen deze week van Greta Thielemans nog een mooie klasfoto genomen in Beringen-Mijn. Het is de derde kleuterklas van Zuster Floriberta, schooljaar 60-61. De foto is genomen in mei 1961. Heb jij nog een klasfoto? Stuur hem gerust naar beringen[!]internetgazet.be
29/01
Erna Gevers

Proficiat met je 57ste verjaardag

Louis Beerten
20/01
Digipunt Beringen

Groeten aan de bezoekers van Digipunt Beringen in de bib!

Miet Vandebroek
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Beringen