Het overige nieuws

Maria Bomans overleden

Zaterdag 30 april 2016
Peer - Maria Bomans overledenGisteren is Maria Bomans overleden, de weduwe van Remi De Backer. Zij was 89 jaar. De afscheidsviering vindt in besloten kring plaats in Aula Omega. Dinsdag (19 uur) is er een avondwake in de kerk van Peer-Centrum.

Twan Driesen overleden

Vrijdag 29 april 2016
Peer - Twan Driesen overledenGisteren is Twan Driesen overleden, de weduwnaar van Henriette Kuppens. Hij was 88 jaar. De afscheidsceremonie vindt woensdag (10.30 uur) plaats in aula 't Sant in Hechtel. Dinsdag (19 uur) is er daar een avonddienst.
Peer - Nieuwe crematorium heet 'Stuifduin'ZoomDeze namiddag werd het ontwerp voor het nieuwe crematorium in Lommel voorgesteld. De locatie bevindt zich net rechts van de huidige gemeentelijke begraafplaats in de Nobert Neeckxlaan, en nog dit najaar wordt de eerste steen van het complex - "Stuifduin" geheten - gelegd. Bouwheer is Pontes, een intergemeentelijk samenwerkingsverband uit Antwerpen, waartoe sinds vorig jaar ook Lommel, Neerpelt, Overpelt, Peer, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel en Leopoldsburg toetraden. Het is de bedoeling dat het nieuwe (…) Het hele nieuwsbericht
Peer - Zuster Leonie Ketelbuters overledenDinsdag is de uit Peer afkomstige zuster Leonie Ketelbuters overleden. Zij was 103 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de kapel van de Zusters van Maria in Leuven.

Vzw Uitmuntend Limburg opgericht

Woensdag 27 april 2016
Limburg.net, de provincie Limburg, de vzw Rimo, de nv Mediahuis en de vzw FairFin hebben de vzw Uitmuntend Limburg opgericht. De zetel van de vereniging is gevestigd in Centrum-Zuid in Houthalen-Helchteren. De vereniging stelt zich tot doel om bij te dragen aan een duurzame samenleving door mensen, lokale overheden en organisaties in de provincie Limburg en de stad Diest te sensibiliseren en te motiveren tot een actieve bijdrage aan duurzaamheid, gemeenschapszin en lokale producten. Om het gedrag van de deelnemers te sturen gebruikt de vereniging een puntensysteem in een provinciaal waarderend netwerk dat functioneert volgens de principes van een gemeenschapsmunt.

Kerkuil overleeft schuurbrand

Dinsdag 26 april 2016
Vandaag gelezen
Peer - Kerkuil overleeft schuurbrandZoomIn het Nederlands-Limburgse Echt is na een schuurbrand een kerkuil gevonden die de brand overleefd had. In de schuur die afbrandde hing een kerkuilnest waar een koppel kerkuilen zijn intrek in had genomen. Toen de schuur in lichterlaaie stond, werd gevreesd voor het leven van de uilen. Iedereen hoopte dat ze zich tijdig uit de voeten hadden gemaakt. Toen er in een naburige schuur een gewonde kerkuil werd gevonden, bleek dat het ging om het vrouwtje dat vermoedelijk zo lang mogelijk haar nest (…) Het hele nieuwsbericht
Het is maar dat je 't weet
De eengemaakte Nederlandstalige vertaling van het "Onze Vader" wordt op 27 november, het begin van de advent, ingevoerd in de rooms-katholieke Kerk. Dat gebeurt tegelijk in Nederland en in België, meldt de VRT. De katholieke scholen in ons land zullen in september al de nieuwe vertaling aanleren. Lees meer bij deredactie.be
Afgelopen weekend werden er in heel Limburg 88 verkeersongevallen gemeld, waarvan 19 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 2 zwaar- en 20 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen nam de politie 55 ademtesten af, waarvan er 6 (of 11%) positief bleken. Van 2 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 22 gevallen van vluchtmisdrijf. Tijdens de alcoholcontroles in het kader van de SLim-acties werden 26 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken.

Christel Vandijck overleden

Maandag 25 april 2016
Peer - Christel Vandijck overledenVandaag is Christel Vandijck overleden. Zij was 46 jaar. De afscheidsviering vindt in besloten kring plaats in de aula van uitvaartcentrum Jaeken. Begroetingsmoment: donderdag (19-20 uur) in het uitvaartcentrum.

NMBS vernieuwt app

Maandag 25 april 2016
Het is maar dat je 't weet
De NMBS heeft haar app voor het reizigersverkeer vernieuwd. De routeplanner - voor iPhone en iPad, Android en Windows Phone - werd aangepast om het traject van de gekozen trein nog nauwkeuriger weer te geven, meldt de spoorwegmaatschappij. De gebruiksvriendelijkheid is verhoogd, informatie bij hinder of storingen wordt beter weergegeven en nu kan je via een iPad vervoersbewijzen kopen.

Aantal starters kent terugval

Maandag 25 april 2016
Het aantal starters kent in maart 2016 een terugval in vergelijking met de eerste twee maanden van dit jaar maar blijft wel op het hoogste niveau voor de maand maart sinds 2011. Dat meldt VOKA Limburg.

Wat een moeder lijden kan

Maandag 25 april 2016


Vandaag tien jaar geleden bracht Bruce Springsteen de cd ‘We Shall Overcome: The Seeger Sessions’ uit. Het was zijn eerste en vooralsnog enige album zonder eigen werk. De plaat bevatte alleen folksongs en traditionals die Pete Seeger populair had gemaakt. Daar was ‘Mrs. McGrath’ bij. Lees op de Jukeboxkalender hoe dit lied uit de Eerste Wereldoorlog het verdriet van een moeder beschrijft.

Jaak Verpoorten overleden

Zondag 24 april 2016
Peer - Jaak Verpoorten overledenGisteren is Jaak Verpoorten overleden, de weduwnaar van Lea Paesen en de levensgezel van Paula Claesen. Hij was 78 jaar. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Wijchmaal. Vrijdag (19 uur) is er daar een avondwake.

De republiek

Zondag 24 april 2016


Vandaag honderd jaar geleden begon in Dublin de Paasopstand. De rebellen riepen de Ierse Republiek uit, maar bleken geen partij over de Britse overmacht. De revolutie heeft wel veel teweeggebracht en zindert eigenlijk tot vandaag door. Achter deze link lezen we over de songs die deze herinnering levend houden, zoals het door een pastoor geschreven ‘Foggy Dew’, hier in de uitvoering van Sinead O’Connor en The Chieftains

André Neelemans overleden

Zaterdag 23 april 2016
Peer - André Neelemans overledenGisteren is André Neelemans overleden, de echtgenoot van Marleen Veraa. Hij was 53 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in beperkte kring plaats in aula 't Sant in Hechtel.
Jozef Geusens en Maria Lenaerts, beiden uit Peer, hebben de vennootschap Jos Geusens opgericht met zetel aan Steenweg Linde in Peer. De vennootschap heeft onder meer tot doel het uitvoeren van plafonneer-, cementeer- en andere pleisterwerken én het leggen van tegelvloeren.
Tribunaliteiten
Moet een valsebommelder betalen voor de tussenkomst van de politie en waarom een echte bommenlegger dan niet?
Dat vroeg het hof van beroep van Gent zich af toen het te maken kreeg met de onrustwekkende verdwijning van een dame op weg naar haar huisarts. Dertig politiemensen gingen aan de slag. Er volgde een zoektocht naar telefoongegevens, ondervragingen, bijstand van tolken enz. Op de avond van de verdwijning kwam er al een anonieme oproep. Een Afrikaanse mannenstem vroeg: ‘Ken jij H.A.? 50.000 euro (…) Het hele nieuwsbericht

Waarschuwing voor nepmails

Vrijdag 22 april 2016
Het is maar dat je 't weet
Wie een mail krijgt van 'Intrum Justitia' met als onderwerp 'Intrum Justitia' of 'openstaande factuur' moet goed opletten. Het gaat om valse mails met een bijlage (factuur) of een link (download factuur) die kwaadaardige software bevat. Open deze bijlage of link niet, zegt de politiezone Noordoost Limburg.
"We blijven waarschuwen, omdat er nog altijd personen zijn die deze bijlage of link wel openen en zo hun pc met een virus besmetten. Dit virus is een zogeheten Cryptolocker, een vorm van malware dat de bestanden op een computer als het ware gijzelt. Tegen betaling wordt de computer weer vrijgegeven", luidt het.
Advies: verwijder de mail, maak geen geld over en open vooral de bijlage of link niet.

Ten strijde tegen de hondendrol

Donderdag 21 april 2016
Vandaag gelezen
Burgemeester Manuela Carmena van Madrid heeft genoeg van honden die de stoepen, parken en andere publieke ruimtes bevuilen. De baasjes zullen versteld staan van de nieuwe regels, zegt ze. De minimumboete voor clandestien gelegde en niet opgeruimde hondendrollen is 751 euro. Wie dat geld niet heeft, mag de boete afkopen door in het weekeinde een werkstraf te doen, zoals vegen of ander schoonmaakwerk.
In de Madrileense voorstad Brunete hebben ze het anders aangepakt. Daar hielden toezichthouders (…) Het hele nieuwsbericht

Motorscreening op crossterrein

Donderdag 21 april 2016
Nu zaterdag vindt er een motorscreening plaats in de Marie Curiestraat op het motorcrossterrein, van 9 tot 12 uur, of van 13 tot 16 uur. Er zijn nog enkele vrije plaatsen, inschrijven kan via de website of 011/238043. Het initiatief gaat uit van de provincie Limburg samen met de politiezones. De vaardigheidsoefeningen gebeuren onder begeleiding van ervaren instructeurs. Motorrijders en scooterrijders vanaf 125 cc zijn welkom. De motorscreening zal ook bij regenweer doorgaan.

Henri Kelchtermans overleden

Woensdag 20 april 2016
Peer - Henri Kelchtermans overledenGisteren overleed Henri Kelchtermans, de echtgenoot van Rina Plessers. Hij was 71 jaar en leraar op rust van TIO Overpelt. De uitvaartliturgie vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Wauberg-Peer. De crematie en het begraven van de urne op de  begraafplaats in Hasselt vinden in besloten kring plaats.

Zuster Irène Schreurs overleden

Woensdag 20 april 2016
Peer - Zuster Irène Schreurs overledenZondag is in Hasselt de uit Peer afkomstige zuster Irène Schreurs overleden. Zij was 84 jaar en wordt vrijdag begraven na de uitvaartliturgie in de Abdij van Herkenrode. Donderdag (19 uur) is er een avondwake in de abdijkerk.

Gregoor Custers overleden

Dinsdag 19 april 2016
Peer - Gregoor Custers overledenIn Neerpelt is gisteren op 72-jarige leeftijd Gregoor Custers overleden. Hij was afkomstig van Kleine Brogel en gehuwd met Marie-José Gielen. De uitvaartdienst zal plaatsvinden in intieme kring.

Bejaarde fietser omgekomen

Dinsdag 19 april 2016
Deze namiddag is in het centrum van Bocholt een fietser onder een  vrachtwagen terechtgekomen. De fietser overleefde de klap niet. Het slachtoffer is Bèr Vandenbosch (76) uit Bocholt. Een verkeersexpert onderzoekt in opdracht van het parket de precieze omstandigheden van het ongeval.
Hoofdcommissaris Marleen Hellemans (46) wordt vanaf 1 mei de nieuwe korpschef van de politiezone Kempenland. Ze volgt daar hoofdcommissaris André Cremers op, die met pensioen gaat na 15 jaar als korpschef. Hellemans is momenteel hoofdcommissaris bij de politiezone Regio Turnhout. Ze is er tot vandaag beleidsofficier en directeur ondersteunende diensten. Bij afwezigheden van de korpschef treedt zij ook op als waarnemend korpschef. Mevr. Hellemans is getrouwd en heeft 2 zonen.

Mieke Reumers overleden

Maandag 18 april 2016
Peer - Mieke Reumers overledenGisteren is de uit Wijchmaal afkomstige Mieke Reumers overleden, de weduwe van Henri Loos. Zij was 91 jaar. De afscheidsplechtigheid vindt in intieme kring plaats in aula 't Sant. Woensdag (19 uur) is er een avondwake in de parochiekerk van Hechtel.
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 88 verkeersongevallen gemeld, waarvan 14 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 3 zwaargewonden en 15 lichtgewonden.
Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 47 ademtesten afgenomen, waarvan er 9 (of 19%) positief bleken. Van 5 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 11 gevallen van vluchtmisdrijf.

Josephina Paesen overleden

Zondag 17 april 2016
Peer - Josephina Paesen overledenVrijdag is de uit Peer afkomstige Josephina Paesen overleden, de weduwe van Henri Coenen. Zij was 83 jaar. Het afscheid vindt in besloten kring plaats. Begroetingsmoment: woensdag (19 -19.30 uur) in funerarium Hulsmans-Laenen in Leopoldsburg.
De gemiddelde prijs van een woning in Limburg is nog altijd minder dan 275.000 euro, meldt TVL. In 13 Limburgse gemeenten (Lommel, Hamont-Achel, Overpelt, Peer, Meeuwen-Gruitrode, Beringen, As, Leopoldsburg, Tongeren, Halen, Gingelom, Heers, Heusden-Zolder) kan je gemiddeld nog voor minder dan 200.000 euro een huis kopen. Dat blijkt een onderzoek van het economisch magazine Trends. Limburg is de enige Vlaamse provincie waar je op het hele grondgebied gemiddeld nooit meer dan 275.000 euro betaalt voor een woonhuis.

Eén dode, tien zwaargewonden

Zaterdag 16 april 2016
Op het grondgebied van Peer zijn vorig jaar 58 verkeersongevallen gebeurd. Daarbij vielen 91 slachtoffers: 1 dode, 10 zwaargewonden en 80 lichtgewonden.

Flitsmarathon volgende week

Vrijdag 15 april 2016
Het is maar dat je 't weet
In veel landen lanceert de politie op woensdag en donderdag van volgende week een flitsmarathon. Ook in ons land!
Peer - 170 km. per uur: rijbewijs kwijtDe politie heeft op 't Hasseltkiezel in Bree een bestuurder betrapt die met 170 km. per uur reed. Hij mocht zijn rijbewijs onmiddellijk inleveren en zal zich later voor de politierechtbank moeten verantwoorden waar hij naast een fikse boete een bijkomend rijverbod riskeert.
Peer - Bovenzonale verkeersactie van politieZoomGisternamiddag en -avond hebben agenten van de politiezones HANO, Kempenland en Lommel een bovenzonale verkeersactie gehouden op 3 verschillende standplaatsen binnen die zones. Samen met Vlabel (Vlaamse belastingsdienst) en de Douane werden er 134 voertuigen gecontroleerd met volgende resultaten:
- 2 onmiddellijke inningen (gebruik GSM/ rij- & rusttijden),
- 7 PV's verkeer (rijbewijs/ keuring/ verzekering...),
- 1 PV alcohol in het verkeer met inname rijbewijs voor de duur (…) Het hele nieuwsbericht

Toiletten maar geen riolering

Donderdag 14 april 2016
Vandaag gelezen
India bouwt in hoog tempo toiletten, maar riolering ontbreekt. Sinds de campagne Swachh Bharat (Clean India) van start ging in 2014 zijn er meer dan vijf miljoen toiletten gebouwd. Uit een recent onderzoek van de overheid blijkt echter dat in veel dorpen geen goede afvoer van afvalwater is geregeld. In veel steden kan de riolering de hoeveelheid afvalwater niet aan, en worden de gemeenschappelijke toiletten niet goed schoongemaakt. Milieuactiviste Sunita Narain: "Het probleem is dat we toiletten met (…) Het hele nieuwsbericht

Okra Peer hield lentefeest

Donderdag 14 april 2016
Peer - Okra Peer hield lentefeestZoomOkra Peer vierde zijn jaarlijks lentefeest met 143 deelnemers. Die genoten van een fijne namiddag met lekker eten en van ontspanning die gebracht werd door de dames van KVLV Reppel.
Okra Peer hield lentefeestOkra Peer hield lentefeestOkra Peer hield lentefeest
Zoom

Mia Erken overleden

Dinsdag 12 april 2016
Peer - Mia Erken overledenGisteren is Mia Erken overleden, de levensgezellin van Camille Latet. Zij was 72 jaar. De afscheidsviering vindt zaterdag (10.30 uur) plaats in aula Omega in Peer. Begroetingsmoment: zaterdag (19-19.30 u.) in funerarium Jaeken.
Zondag 15 mei vindt de ‘Ford Lommel Proving Ground fietsdag’ plaats. Naar jaarlijkse gewoonte maken Ford prototypes voor één dag plaats voor fietsers en skeelers op Ford’s testbanen in Lommel. Het is een unieke kans om de 80 kilometer wegen tellende infrastructuur te ontdekken. De toegang is gratis, de poorten zijn geopend van 9 tot 16 uur.

Smiley (76)

Dinsdag 12 april 2016
Peer - Smiley (76)ZoomEmilie Boogers maakte deze smiley-foto in Zuid-Afrika, op de panoramische route bij de 3 Rondavels.

De uitvinding van rock-'n-roll

Dinsdag 12 april 2016


Vandaag is het al 62 jaar geleden dat Bill Haley & His Comets ‘Rock Around The Clock’ opnamen. Je zou kunnen zeggen dat daarmee de rock-‘n-roll werd uitgevonden, maar volgens de Jukeboxkalender klopt dat niet helemaal. In elk geval werd het een van de meest verkochte plaatjes aller tijden. En dat terwijl het eigenlijk een cover was en oorspronkelijk alleen maar op een B-kantje verscheen.

122 hectare bos bedreigd

Maandag 11 april 2016
Er zijn plannen voor zandwinning op de terreinen van de voormalige kruitfabriek PRB in Kaulille. Daarvoor zou 122 hectare bos moeten verdwijnen. Volgens bevoegd minister Schauvliege is er echter nog niets beslist. De gemeente Bocholt staat achter de plannen.
In het afgelopen weekend werden er in heel Limburg 83 verkeersongevallen gemeld, waarvan 20 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 1 zwaargewonde en 23 lichtgewonden. Naar aanleiding van deze ongevallen werden in totaal 55 ademtesten afgenomen, waarvan er 14 (of 25%) positief bleken. Van 6 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 14 gevallen van vluchtmisdrijf. In het kader van de SLim-controleacties van afgelopen weekend werd er 20 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken.
Vandaag gelezen
De enige radiotherapiemachine in heel Oeganda is stuk. De machine, die uit 1995 dateert, is waarschijnlijk niet meer te repareren, zegt directeur Jackson Orem van het kankerinstituut in het ziekenhuis van Mulago. Kankerpatiënten die bestraling nodig hebben moeten wachten tot er volgend jaar een nieuwe machine wordt geïnstalleerd, of uitwijken naar Kenia - mits ze dat kunnen betalen.
Vorig jaar werden 44.000 nieuwe patiënten geregistreerd - uit Oeganda, maar ook uit omringende landen die zelf de apparatuur niet hebben. Volgens het ziekenhuis wordt 75 procent van hen getroffen door het feit dat de machine nu kapot is. (Bron: ii.nl)

Contractbreuk door ziekte

Vrijdag 8 april 2016
Tribunaliteiten
"Je kan misschien aan de greep van mensen ontsnappen, maar niet aan de greep van een stuk papier waarop je handtekening staat", schreef de Vlaamse auteur Ward Ruyslinck. Dat ondervond een dame die samen met haar man aan de kust een handelszaak overnam om er een horecazaak te openen. Na de ondertekening van het contract kreeg zij van haar dokter te horen dat bij de verwijdering van twee huidvlekken een agressieve huidkanker was vastgesteld. Vijf jaar eerder had zij hier ook al mee te maken. Een chirurgisch (…) Het hele nieuwsbericht

Werken op Rode Kruislaan

Donderdag 7 april 2016
Peer - Werken op Rode KruislaanFase 4 van de werken aan de Rode Kruislaan in Bree gaat de eerstkomende dagen van start. Dat meldt de politiezone Noordoost Limburg.
De rijweg tussen het kruispunt van de Rode Kruislaan met de Gruitroderkiezel en de rotonde aan de Opitterpoort blijft versmald tot één rijstrook in elke richting. Het verkeer wordt naar de overzijde verplaatst. Het kruispunt met de Sint-Jobstraat gaat terug open. De Sint-Jacobstraat wordt volledig afgesloten aan de Rode Kruislaan.
Geen wijzigingen voor de (…) Het hele nieuwsbericht
Tijdens het eerste kwartaal van dit jaar waren er in Limburg 192 faillissementen, een daling met 22,5 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De daling was het grootst in de zakelijke dienstverlening, de transportsector en de bouw. De horeca blijft het zwakke broertje.

Mathilda Grieten overleden

Donderdag 7 april 2016
Peer - Mathilda Grieten overledenDinsdag is Mathilda Grieten overleden, de echtgenote van Jan Janssen. Zij was 86 jaar. De afscheidsplechtigheid en het begraven van de urne op de begraafplaats van Grote Brogel vinden in intieme kring plaats.

Wie en wanneer?

Woensdag 6 april 2016
Peer - Wie en wanneer?ZoomEen foto van een trouwstoet(je)... Op de voorgrond een STOP-verkeersbord, op de achtergrond een oude boerderij. Rechts een nauwelijks zichtbare hoek van een gebouw met reclameplaten voor "BUTAGAZ" en - vermoedelijk, want moeilijk te lezen - KINDERWAGENS. Deze foto dook in Eksel op in het archief van een voormalig pastoor. Wie herkent deze plek, en om welke mensen zou het gaan? Je mag op dit bericht hieronder reageren of je tip mailen naar redactie[!]internetgazet.be, wij sturen die dan door naar de onderzoekers in Hechtel-Eksel.

Lambert Vermeulen overleden

Maandag 4 april 2016
Peer - Lambert Vermeulen overledenIn zijn woning in Wijchmaal is gisteren Lambert Vermeulen overleden, de weduwnaar van Stina Smeets. Hij was 84 jaar. De uiitvaartliturgie vindt zaterdag (11.30 uur) plaats in de kerk van Peer-Centrum.
Afgelopen weekend werden er in heel Limburg 56 verkeersongevallen gemeld, waarvan 11 met lichamelijk letsel. Daarbij vielen 1 zwaargewonde en 12 lichtgewonden. Bij die ongevallen nam de politie in totaal 33 ademtesten af, waarvan er 5 (of 15%) positief bleken. Van 1 bestuurder werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken op last van het parket van de procureur des Konings. Er waren in totaal 15 gevallen van vluchtmisdrijf.
Vanaf vandaag worden het centrum van Bree en de kleine ring heringericht. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van woningen en parkings.
Een kort overzicht:
- Van 4 april tot einde mei is de Pater Lambertusstraat onbereikbaar voor gemotoriseerd verkeer
- De Grauwe Torenwal wordt tweerichtingsverkeer (vermoedelijk tot eind 2016)
- De Parkstraat wordt doodlopend
- Het kruispunt van de Sint-Jobstraat met de Rode Kruislaan gaat open
- De Oudestraat blijft doodlopen.
- De (…) Het hele nieuwsbericht

Louis Symons overleden

Zondag 3 april 2016
Peer - Louis Symons overledenVrijdag is Louis Symons overleden, de echtgenoot van Alfonsine Camps. Hij was 88 jaar. De uitvaartlititurgie vindt donderdag (10.30 uur) plaats in de parochiekerk van Wauberg-Peer. Woensdag (19 uur) is er daar een avondwake.

Jean Vanmuysen overleden

Zondag 3 april 2016
Peer - Jean Vanmuysen overledenGisteren is Jean Vanmuysen overleden, de levenspartner van Mia Goossens. Hij was 80 jaar. De afscheidsviering vindt vrijdag (10.30 uur) plaats in aula Omega in Peer.

21/04

Proficiat aan Luc Goossens vanwege Helma en Marc.Hij is jarig op 24 april

Marc Goossens
01/04

Mijn broer Guido is op 9 april jarig proficiat Van Rita en Valere

Valentinus Goossens
Uw wensen toevoegen
Alle felicitaties uit Peer